Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-06, 12:24   #4501
loluska
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
loluśka czemu nie mogę na Ciebie zagłosować w konkursie wellaflex?
o kurcze, faktycznie link nie działa to pewnie po tej awarii wizażu, zaraz to naprawię

niestety strona konkursu nie działa ;/ nie wiem kiedy będzie naprawiona, ale przynajmniej mi żadna się nie włącza

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie

Edytowane przez loluska
Czas edycji: 2010-12-06 o 12:31
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 12:58   #4502
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Kitka to złudzenie dziękuję
ja zaraz wybieram się do Rossmana
ale jeszcze sama nie wiem po co
taaaa złudzenie szczuplutka jesteś i tyle zazdrościć takiej figury w ciąży

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
jejku ale fajna data byłby piękny prezent a skąd pomysł na rudzielca??

a no to chyba że tak a masz już jakieś wizje swojego wyglądu??
mam tylko że zalezy on też od finansów...wypatrzyłam sobie sukienkę w hm zieloną tylko że nie mogę znaleźć jej zdjęcia żeby wam pokazać... w każdym razie jak będę miała pieniążki to ją kupię a jak ne to pójdę w małej czarnej z poprzedniego sylwestra.... na buty nie mam pomysły tylko....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 13:35   #4503
tillavanilla
Raczkowanie

dzien dobry

Troche mnie tu nie bylo,dlatego nie zdazylam wszystkiego przeczytac,ale zaraz nadrobie wszystkie zaleglosci

Montii piekny brzusio i rzeczywiscie wiele nie przytylas,a co do wypadajacych wlosow to dopiero po porodzie zacznie sie masakra

buahhot bardzo podoba mi sie ten komplet czapka i szlik do ktorego podalas link i chyba tez sobie taki sprawiemam tylko dylemat czy lepszy bedzie rozowy czy moze fioletowy

Musze przeczytac zaleglosci Milego dnia

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 13:36   #4504
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
dzien dobry

Montii piekny brzusio i rzeczywiscie wiele nie przytylas,a co do wypadajacych wlosow to dopiero po porodzie zacznie sie masakra
to ja już nie mam złudzeń będę łysa!
A co do tycia to już +12 kg

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 13:55   #4505
loluska
Zakorzenienie

nie chodzi ci przypadkiem i ta sukienkę? :
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7.jpg (23,7 KB, 9 załadowań)

Stary 2010-12-06, 13:57   #4506
tillavanilla
Raczkowanie

ja przytylam ponad 20ale juz po samym porodzie bylam lzejsza o ok 7 kg,sam synek wazyl ponad 4 A to moj brzulo chyba w 8 miesiacu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (94,9 KB, 50 załadowań)

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 15:05   #4507
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
chcialabym miec 170, ale niestety jestem malutka, za to TZ moze mnie wysoko podnosic bo on ma te swoje 180cm, a ja zeby dac mu buzi musze skakac do niego jak jest na mnie obrazony

o sztucznych rzesach mu nie mow, moj chcial mnie za to zabic, a jak zobacyzl jakie mam dlugie i jak mu sexem przed oczami powiewa to juz zamilkl chlopak ja bym z nim porozmawiala, ze to jest Wasz wyczekany dzien itp, dlatego chcesz pieknie wygladac i dobrze sie czuc, dlatego czy moglby Ci pozyczyc kase, ze mu oddasz jak bedziesz miala, ja tak nieraz robilam, przed studniowka, jakas impreza gdzie bylam zaproszona z TZtem i jak on mial kase to nie bylo problemu, tylko zawsze usmiechal sie i pytal czy to wszystko mi potrzebne ale kase dal i tez zawsze sama sobie kupowalam, bez niego. On np nie moze przezyc teraz tych moich cieni, ze jednak je sobie kupilam, bidny nie wie ze jeszcze pedzle musze dokupic

ile ja bym za to dala

z kozakami, mam tak samo, ogolnie z klapkami/sandalami, mam tak sczupla stope ze w kazdy bucie mi ona lata, a w lydce w przypadku koazkow mi odstaje i mimo, ze waze 6kg wiecej od Ciebie

Wczoraj tak pieknie sie wyspamowalam, wszystko z mysla o TZ, mialam dzis do niego jechac po obiedzie, a rano z mama na plac bo hciala jakies dziwne rzeczy kupic ktorych w sklepie nie ma. Mialam ciezka noc, rodzice ciagle sie klocili, bo tata wrocil pijany, a jest bez pracy i mama sie wsciekla. A ona sie taaaaaaaaaak glosno drze....
i nie moglam zasnac z bole glowy, obudzilam sie z bolem glowy, chyba plakalam przez sen bo mokra poduszke mialam. mecyz mnie ta sytuacja rodzinna, marzy mi sie wyprowadzenie, ale boje sie ze mama zwariuje z nim jak beda sami i sie pozabijaja, a ja nie mam na nic wplywu, nie sluchaja mnie, prosze ich o rozwod, mame o wyprowadzenie sie, nikt mnie nie slucha. Mama juz wczoraj dzwonila na policje, ale ze z niej tchorz i rozlaczyla sie przy podaniu adresu..
no i tak cyz inaczej, rnao obudzilam sie z bolem glowy i odrazu poszlam wymiotowac. Bylo mi slabo, ciagle sie pocilam, TZ pisal, pociesszal mnie, ale guzik to dalo jak mama darla sie nade mna. I wiecie co ? doszlam do wniosku, ze to przez nia glowa mnie boli, przez jej krzyk. Ona ma tak donosny glos, ze to glosniejsze niz ruch uliczny, za kazdym razem jak krzyczy boli mnie tak glowa, ze zacyznam z bolu plakac, jak jej to mowie, to mnie wysmiewa. Wstalam 15min temu... Zyc to mi sie nie chce, do TZta nie pojechalam bo mi kluczyki zabrala, za to ze z nia na plac nie pojechalam. Przelezalam jak trup pol dnia
Caate ja tez mialam taka sytuacje rodzinna i wiem co przezywasz i bardzo Ci wspolczuje, moi rodzice wkoncu sie rozwiedli, moj tata tez byl alkoholikiem a mama niby ok ale hm....zawsze dla niej liczylo sie jej szczescie a moje na koncu zawsze myslala tylko o sobie, i jej drugi facet te byl podobny do mojego Ojca miala pecha trzeba przyznac ale podziwiam ja za to ile zniosla ja bym nie wytrzymala z moim ojcem jednego dni aa ona wytrzymala 16 lat przykro mi bo ja wiem co to znaczy wtedy bylam mala a Ty juz rozumiesz Wszystko ja wtedy przechodzilam to gorzej jako dziecko, teraz mam spokoj swiety mieszkam z mezem mam juz swoja rodzine ale za to moj Mąż nie akceptuje mojej rodziny bo wie jak bylo u mnei w domu i ma racje, dlatego nie jezdze za czesto do rodzicow raz na 3 miesiace lub raz na 2 w odwiedziny z coreczka a moj TŻ i tak sie wkurza jak tam jezdze ale osd czasu do czasu tzrerba odwiedzic rodzicow jacy sa tacy sa ale to zawsze nasi rodzice, i kloce sie z Tz tem o moje wyjazdy do rodzicow ale mysle ze kiedys mu ta zlosc przejdzie ma racje bo rodzice nie powinni zachowywac sie tak jak moi ale chce utrzymywac z nimi kontakt i musi to zaakceptowac a ztym jest ciezko, wiec umowilam sie z nim ze nie bede jezdzic za czesto raz na 2 miesiace i teraz sie juz nie klocimy, wiem ze kiedys ta zlosc mu przejdzie ale potzrebuje chyba czasu bo naogladal sie tego wszytskiego co dzialo sie u mnie w domu i teraz ma taki dystans do moje rodziny. Jak myslicie przejdzie mu kiedys ta zlosc ? pzrepraszam ze sie rozpisalam ale musialam sie wygadac

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Camilly Pokaż wiadomość
Hej. Mogę się do Was dołączyć? :P
Mój cel to:
- pozbyć się trądziku, a właściwie takich małych gówienek
- mieć całkowicie nawilżoną skórę
- mieć ładne pachy
- pozbyć się uczulenia z dłoni (sucha skóra z krostkami z czymś w środku co przypomina wodę).
Camilly Witaj

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

[QUOTE=kobietasukcesu;2358 8975]_blondyneczka_: zaczęłyśmy picie pokrzywy tego samego dnia Jak widzę po podpisie.[/QUO
wiem kochana a jak sie czujesz po pokrzywie bo ja mam takei krostki i czasami wydaje mi sie ze jakas wysypke a witamine B bierzesz bo aj jeszcze sobie ni ekupilam

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Dobry Wieczór Kochane
Wróciłam od Tż'a jakąś godzinkę temu, wykąpałam się itd itp. a teraz parzy mi się pokrzywa i będę Was nadrabiać
A to o czym chciałam Wam powiedzieć, to to, że ogólnie miałam tak ciężki weekend jeśli chodzi o dom, z mamą non stop jakieś spięcia, ona mnie kiedyś psychicznie to wykończy I w piątek pierwsze spięcie wieczorem było, to poszłam z Tż'em do mojego brata bo byliśmy umówieni i się rozryczałam i nie mogłam przestać i ogólnie takie poczucie bezradności, bezsilności itp. I mój brat mnie pocieszał itp. ale poszedł bo miał do zrobienia prezentacje na studia i zostaliśmy w kuchni sami z Tż'em i on włączył taką nastrojową muzyczkę i dał mi się totalnie wygadać i ciągle mnie tulił i mi łzy ocierał a potem tak szczerze rozmawialiśmy tak od serducha i powiedział, że jak tak dalej będzie to po prostu skończę 18 za niedługo i przeprowadzę się do niego, on będzie pracował i w ogóle, kokosów może nie będziemy mieć, ale święty spokój i owszem a to jest najważniejsze i ja tam siedząc z nim miałam takie ogromne poczucie szczęścia, że mimo tego, że czasami jest źle, to mam kogoś takiego jak On obok siebie i że tak bardzo się cieszę, że trafiłam właśnie na niego i że kocham go najmocniej jak tylko się da i jest dla mnie wszystkim...
A z babcią też rozmawiałyśmy(bo z nami mieszka), że jak coś to się wyprowadzimy stąd i będziemy mieszkać we dwie a moja mama niech sobie mieszka z moją siostrą, na której kiedyś tak się przejedzie, że naprawdę..I wtedy dopiero może przejrzy na oczy, co traciła robiąc wcześniej tak a nie inaczej...

Przepraszam, ale musiałam to z siebie wyrzucić..
Alessandra na poprawe humorku

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Cytat:
Napisane przez depeszka Pokaż wiadomość
Hej, u mnie w rodzinie była bardzo podobna sytuacja jak u ciebie. Wujo ciągle pijany, awantury o byle co, ciotka też go do tej pory nie zostawiła... a moja kuzynka uciekla do faceta...
myślę, że to twoja mama powinna podjąć decyzję co z tym fantem zrobić, myślę, że albo boi się zostać sama, że sobie nie poradzi np finansowo albo lubi takie życie...
Moim zdaniem jeżeli masz możliwość to się odseparuj od nich, i tak przyjdzie dzień, że będziesz się chciała wyprowadzić i nie możesz patrzeć w ten sposób, że się boisz ich zostawić samych, są dorośli... dojdzie do tego tak jak u mojej kuzynki, że gdziekolwiek wychodziła patrzyła na zegarek bo się bała wychodzić z domu nawet na moment...

nie doprowadż do takiej sytuacji...
sorki, ze się wtrąciłam ale z tego co piszesz to jakbym moją kuzynkę widziała..

A teraz pytanie do wszystkich: czy stara d... może się do was przylączyć????
depeszkaWitaj

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

witam Montii
A jak podoba wam sie moj nowy Avatar

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Cytat:
ja przytylam w ciazy 13 kg a w ktorym jestes miesiacu ?
Stary 2010-12-06, 15:51   #4508
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
ja przytylam ponad 20ale juz po samym porodzie bylam lzejsza o ok 7 kg,sam synek wazyl ponad 4 A to moj brzulo chyba w 8 miesiacu
Omg gdzie zmieściłaś te 20 kg?
w ogóle nie widać na prawdę
super figurka

blondyneczka
dopiero zaczęłam 7

[LEFT]
Stary 2010-12-06, 16:24   #4509
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Witam nowe Dziewczyny i witam Montii Śliczny masz brzuszek I po porodzie na pewno bez problemu wrócisz do swojej figury

Przyszła moja torebeczka z Asosa, akurat na mikołajki
Stary 2010-12-06, 16:27   #4510
loluska
Zakorzenienie

Cytat:

prześliczny brzusio i ty miałaś widać że ogólnie drobniutka masz figurę, i chyba szybko do niej wróciłaś co??

a jak u was z rozstępami podczas ciąży było, jest??

Stary 2010-12-06, 16:28   #4511
ramoncia217
Wtajemniczenie

Witajcie
ja własnie na olejowałam włoski, i posiedzę z tym pare godzin.. Nie wiem czemu ale mam straszny humor dzisiaj..

Montii
witaj kochana, śliczny brzusio już się zrobił..
Stary 2010-12-06, 16:31   #4512
Kalpana
Zakorzenienie

Cześć Laseczki Wszystkiego najlepszego z okazji Mikołajek Co ciekawego dostałyście? Widzę że się temat brzuszkowy

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 16:33   #4513
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
Witam nowe Dziewczyny i witam Montii Śliczny masz brzuszek I po porodzie na pewno bez problemu wrócisz do swojej figury

hey kochana

Cytat:
prześliczny brzusio i ty miałaś widać że ogólnie drobniutka masz figurę, i chyba szybko do niej wróciłaś co??

a jak u was z rozstępami podczas ciąży było, jest??
u mnie to dopiero 7 msc ale jeszcze nic nie ma...oby do konca chociaż to paskudztwo może zaatakować pod sam koniec albo po porodzie grr!

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
Witajcie
ja własnie na olejowałam włoski, i posiedzę z tym pare godzin.. Nie wiem czemu ale mam straszny humor dzisiaj..

Montii
witaj kochana, śliczny brzusio już się zrobił..
hej słonko a brzuchol rośnie,rośnie fakt

[LEFT]
Stary 2010-12-06, 16:37   #4514
magne
Zadomowienie

Ja jakaś dziwna jestem ,bo mnie obrzydza widok takiego brzucha
Ale cieszę się z twojego szczęścia Montii
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 16:39   #4515
Montii
Zakorzenienie

to następnym razem się pohamuje
albo dam linka żeby zobaczyły osoby które chcą

[LEFT]
Stary 2010-12-06, 16:42   #4516
loluska
Zakorzenienie

ja nic od Mikołaja nie dostałam z Tż robimy sobie prezenty pod choinkę, z rodzicami również a innych Mikołajów brak :P

Montii to elegancko że na razie nic, i oby do końca tak jak mówisz a jak nastawienie co do porodu samego? nie boisz się??

Stary 2010-12-06, 16:43   #4517
Montii
Zakorzenienie

loluska na chwilę obecną nic a nic i mam nadzieję,że zostanie tak do końca, bo odwrotu nie ma weszło to i wyjść musi no nie?

[LEFT]
Stary 2010-12-06, 16:45   #4518
loluska
Zakorzenienie

no dokładnie zresztą wszystko jest do przejścia, tym bardziej że potem taki cud maleńki będzie uszczęśliwiał

Stary 2010-12-06, 16:46   #4519
Montii
Zakorzenienie

Nie mogę się już doczekać, czasem mam wrażenie,że wieczność już jestem w tej ciąży i że tak będzie cały czas

[LEFT]

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-06, 16:58   #4520
magne
Zadomowienie

Cytat:
to następnym razem się pohamuje
albo dam linka żeby zobaczyły osoby które chcą
ha ha oj nie przesadzaj, będę zamykac oczy i po problemie
Stary 2010-12-06, 17:05   #4521
marta 85
Wtajemniczenie

Hej

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Cześć Laseczki Wszystkiego najlepszego z okazji Mikołajek Co ciekawego dostałyście? Widzę że się temat brzuszkowy
My z TŻ nie robiliśmy sobie prezentów, dopiero pod choinkę, a tak w ogóle to Mikołaj chyba stwierdził, że w tym roku byłam niegrzeczna bo nic nie dostałam

depeszka,Camilly,Montii Witajcie

Kupiłam dziś oliwę z oliwek i dam dziś na włosy

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 17:06   #4522
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

dzisiaj mam taką okropną rewolucję w brzuchu, że do szkoły nie poszłam. większość nocy w ogóle nie przespałam

caate i Alessandra

caate
kurcze, współczuje sytuacji i podziwiam, że to wszystko wytrzymujesz. ja swojej sytuacji w domu nie zniosłam i z niego uciekłam. domyślam się jakim typem osoby jest Twoja matka - typowe staroświeckie podejście, że z mężem trzeba wytrzymać do końca życia i będą tak ze sobą ciągle walczyć... kurde, nie wiem co Ci doradzić, bo to zbyt poważne sprawy i tylko Ty wiesz, co będzie najlepsze dla Ciebie. plan z Krakowem wydaje się, że masz bardzo rozsądny.
dokladnie, taka jest ona...
ja ich nie zmienie, jedyna rada to ucieczka od nich, bo tu nie da sie inaczej odizolowac od nich..
Ciesze sie, ze za Toba juz ten okres minal
[QUOTE=_blondyneczka_;2360 0618]Caate ja tez mialam taka sytuacje rodzinna i wiem co przezywasz i bardzo Ci wspolczuje, moi rodzice wkoncu sie rozwiedli, moj tata tez byl alkoholikiem a mama niby ok ale hm....zawsze dla niej liczylo sie jej szczescie a moje na koncu zawsze myslala tylko o sobie, i jej drugi facet te byl podobny do mojego Ojca miala pecha trzeba przyznac ale podziwiam ja za to ile zniosla ja bym nie wytrzymala z moim ojcem jednego dni aa ona wytrzymala 16 lat przykro mi bo ja wiem co to znaczy wtedy bylam mala a Ty juz rozumiesz Wszystko ja wtedy przechodzilam to gorzej jako dziecko, teraz mam spokoj swiety mieszkam z mezem mam juz swoja rodzine ale za to moj Mąż nie akceptuje mojej rodziny bo wie jak bylo u mnei w domu i ma racje, dlatego nie jezdze za czesto do rodzicow raz na 3 miesiace lub raz na 2 w odwiedziny z coreczka a moj TŻ i tak sie wkurza jak tam jezdze ale osd czasu do czasu tzrerba odwiedzic rodzicow jacy sa tacy sa ale to zawsze nasi rodzice, i kloce sie z Tz tem o moje wyjazdy do rodzicow ale mysle ze kiedys mu ta zlosc przejdzie ma racje bo rodzice nie powinni zachowywac sie tak jak moi ale chce utrzymywac z nimi kontakt i musi to zaakceptowac a ztym jest ciezko, wiec umowilam sie z nim ze nie bede jezdzic za czesto raz na 2 miesiace i teraz sie juz nie klocimy, wiem ze kiedys ta zlosc mu przejdzie ale potzrebuje chyba czasu bo naogladal sie tego wszytskiego co dzialo sie u mnie w domu i teraz ma taki dystans do moje rodziny. Jak myslicie przejdzie mu kiedys ta zlosc ? pzrepraszam ze sie rozpisalam ale musialam sie wygadac

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Camilly Witaj

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
_blondyneczka_: zaczęłyśmy picie pokrzywy tego samego dnia Jak widzę po podpisie.[/QUO
wiem kochana a jak sie czujesz po pokrzywie bo ja mam takei krostki i czasami wydaje mi sie ze jakas wysypke a witamine B bierzesz bo aj jeszcze sobie ni ekupilam

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Alessandra na poprawe humorku

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

depeszkaWitaj

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

witam Montii
A jak podoba wam sie moj nowy Avatar

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

ja przytylam w ciazy 13 kg a w ktorym jestes miesiacu ?
ja sama juz nic nie zmienie,rozmawiami,terapa mi nie ma czas. tak jak mowie, jedyne rozwiazanie to wyprowadzenie sie, ale to nie teraz.
Moj TZ nigdy nei zaakceptuje mojej matki,ojca, ja to wiem, jemu sie w glowie nie miesci jak mozna sie tak krzywdzic, siebie i dziecko. To zalezy od charakteru Twojego TZta...

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
ja od siebie paletke cieni
a od TZta masaz, tosty i mily dzien

Cytat:
Nie mogę się już doczekać, czasem mam wrażenie,że wieczność już jestem w tej ciąży i że tak będzie cały czas
piekny brzusio, piekna mama, piekne imie, piekna data
pozazdroscic

ide szukac jakis inspiracji makijazowych bo jutro bede szlaec z cieniami na poprawe humoru
tak sie cieszylam przy TZ a on do mnie 'ja nie chce zebys miala pol tynku na twarzy i wygladala jak czarownica' jak zobaczyl tyle kolorow, no myslalam ze go trzasne
chlopak nie wierzy w moje mozliwosci
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 17:10   #4523
loluska
Zakorzenienie

ja sama się doczekać nie mogę, kiedy wstawisz zdj tutaj swojego przystojniaka

nie mam pomysłu na spamowanie, jutro znowu mnie czeka wizyta u ortodonty, na co totalnie nie mam ochoty ;/

idę zadbać o włoski

Stary 2010-12-06, 17:13   #4524
magne
Zadomowienie

Cytat:

nie mam pomysłu na spamowanie, jutro znowu mnie czeka wizyta u ortodonty, na co totalnie nie mam ochoty ;/

idę zadbać o włoski
oo też masz aparat. ja miałam nosić dwa lata i już minęły ,więc nie wiem ile to jeszcze potrwa.
Stary 2010-12-06, 17:14   #4525
ramoncia217
Wtajemniczenie

a ja nie mam ochoty na nic dzisiaj, ale coś muszę zrobić na twarz bo przez te mrozy mam masakre jakąś
Stary 2010-12-06, 17:16   #4526
Montii
Zakorzenienie

dziękuję wam dziewczyny

ja zaraz do wanny wskakuję

[LEFT]
Stary 2010-12-06, 17:18   #4527
buahhot
Marcelover ♥♥♥

wlasnie wrocilam z zajec, lece Was nadrobić

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 17:24   #4528
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:

idę zadbać o włoski
ja ttez nie mam na nic ochoty, bo 2h w aucie w korkach spedzilam
wiec teraz siedze z amla na wlosach, zmyje ja jakos za 4h, umyje i naloze loreal absolut repair, bo rano jade po TZta wiec juz o 10.30wychodze z domu, a nie chce wlosow suszyc suszarka, nie mam kiedy dac tej amli znowu na noc
odkad myje znowu buzie mydlem siarkowym to mi sie unormowala, i jest juz prawie idealnie dzis jakos zadbam szczegolnie o stopy, zrobie henne bo dawno jej nie robilam i wyreguluje brwi
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2010-12-06 o 17:28
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 17:29   #4529
samaraNW
Zakorzenienie

do mnie mikołaj jeszcze nie przyszedł
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 17:32   #4530
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
buahhot Gorące zdjęcia
ciesze sie ze sie podobaja

Cytat:
loluska na 8 marca na dzień kobiet

ja też muszę dzisiaj na jakieś zakupy...
swietna data, moj TŻ tez mial sie urodzic 8marca a urodzil 5 w koncu

Cytat:
Kochana teraz mam buzię jak księżyc w pełni taką okrągłą
włoski ścięłam mam do ramion, nawet lekko przed, wypadają mi... nie każcie mi tego upubliczniać proszę!
Czasem już sama nie mogę ze sobą wytrzymać i mam doły... ale TŻ mnie pociesza, niech będzie eh
nie przesadzaj kochana, napewno wyolbrzymiasz
Cytat:
dzien dobry

Troche mnie tu nie bylo,dlatego nie zdazylam wszystkiego przeczytac,ale zaraz nadrobie wszystkie zaleglosci

buahhot bardzo podoba mi sie ten komplet czapka i szlik do ktorego podalas link i chyba tez sobie taki sprawiemam tylko dylemat czy lepszy bedzie rozowy czy moze fioletowy

Musze przeczytac zaleglosci Milego dnia
ja tez sobie go zamowie, ale tez mam dylemat jesli chodzi o kolor

Cytat:
taaak i z tego Fabian+wody z jakies to 6kg

Cytat:
nastepny piekny brzuszek

Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
jaka torebka

Cytat:
loluska na chwilę obecną nic a nic i mam nadzieję,że zostanie tak do końca, bo odwrotu nie ma weszło to i wyjść musi no nie?
nie bedzie tak zle

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
ja ttez nie mam na nic ochoty, bo 2h w aucie w korkach spedzilam
wiec teraz siedze z amla na wlosach, zmyje ja jakos za 4h, umyje i naloze loreal absolut repair, bo rano jade po TZta wiec juz o 10.30wychodze z domu, a nie chce wlosow suszyc suszarka, nie mam kiedy dac tej amli znowu na noc
odkad myje znowu buzie mydlem siarkowym to mi sie unormowala, i jest juz prawie idealnie dzis jakos zadbam szczegolnie o stopy, zrobie henne bo dawno jej nie robilam i wyreguluje brwi
a gdzie mozna dostac mydlo siarkowe?

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości