Rrrozmów (prawie) narzeczonych cz. 3 ! - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-06, 17:49   #3031
studi
Zakorzenienie

Dot.: Rrrozmów (prawie) narzeczonych cz. 3 !

To u mnie jest chyba trochę częściej niż od czasu do czasu-chociaż nie wiem jak to TZ widzi:P
Stary 2010-12-06, 17:51   #3032
kasia.diet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość

To tak jak my - od okazji do okazji czyli sylwek, wyjazd/wakacje i gdy chata wolna, ale nie na 10 minut tylko na weekend np.
dokladnie tak!

zaraz wysle zdj ze studniowki
Stary 2010-12-06, 17:51   #3033
kinia860
Zakorzenienie

Ala tak wlasnie znalazlam i wpisalam swoj nick

Wyszlam wlasnie z wanny , ide sluszyc wlosy i prostowac niestety:/

Ja tez mam tylko papierkowe zdjecia ,a skanera brak,chociaz nie chyba ze 2 zdjecia znajde na kompie ,bo ki kolega przeslal mailem,pozniej poszukam.
kinia860 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 17:51   #3034
czekam87
Rozeznanie

Ja nie byłam na studniówce z moim obecnym. Tańczyłam poloneza z jakimś obrzydliwym brzydalem i bardzo żałuję, bo nie mam czego wspominać. W sumie to mogłabym nie mieć studniówki albo w ogóle nie przychodzić. Nie warto dla tych cwaniaków-karierowiczów. Wiem natomiast, że dla narzeczonego jestem największym Skarbem, dlatego też olewam wszystkie licealne spotkania i wybieram Jego
czekam87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 17:53   #3035
anannke
Zakorzenienie

cześć dziewczęta a ja widać byłam niegrzeczna w tym roku bo prezentu od mikołaja nie dostałam...

ja myślę że następny post kini będzie o tym że się zaręczyła

a wracając do poprzednich postów to Aluś ja bym koszulkę ubrała w noc z piątku na sobotę bo tak sobie przyjedziecie do krk połazicie wieczór sobie miły spędzicie i będzie najwięcej namiętności bo najbardziej wyczekane to a po koncercie późno wrócicie pewnie zmęczeni więc i chęci nie takie tak mi się wydaje ja bym ubrała w piątek
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 17:53   #3036
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Wlasnie widzialam, ze sie dopisalas

Jak czesto prostujesz? Ja kiedys prostowalam co drugi dzien czyli po myciu, ale przestalam bo takie siano mialam, ze masakra. Scielam na krotko i teraz odzywaja...

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 17:54   #3037
studi
Zakorzenienie

Ala bardzo ładnie wyglądałaśW ogóle to szczupła dziewczyna jesteś gdzie te Twoje krągłe biodra?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-06, 17:56   #3038
czekam87
Rozeznanie

A tak z tych lepszych wieści, to planujemy wyjechać po świętach do Wisły, a na ferie zimowe do Edynburga.
Stary 2010-12-06, 17:58   #3039
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
a wracając do poprzednich postów to Aluś ja bym koszulkę ubrała w noc z piątku na sobotę bo tak sobie przyjedziecie do krk połazicie wieczór sobie miły spędzicie i będzie najwięcej namiętności bo najbardziej wyczekane to a po koncercie późno wrócicie pewnie zmęczeni więc i chęci nie takie tak mi się wydaje ja bym ubrała w piątek
No wlasnie to samo mi kolezanka dzisiaj powiedziala

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2010-12-06, 18:00   #3040
studi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekam87 Pokaż wiadomość
A tak z tych lepszych wieści, to planujemy wyjechać po świętach do Wisły, a na ferie zimowe do Edynburga.
oj to jest czego zazdrościć w pozytywnym sensie
Stary 2010-12-06, 18:01   #3041
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez studi Pokaż wiadomość
Ala bardzo ładnie wyglądałaśW ogóle to szczupła dziewczyna jesteś gdzie te Twoje krągłe biodra?
Kochana, to bylo 2 lata temu

Ale sie wkurzylam oczywiscie intensywna wymiana smsow miedzy mna i T. Powiedzial mi czemu rodzice Goski (bratowej) nie chca mnie zaprosic na drugi czy tam pierwszy dzien swiat. Ale to nie wazne. Ja mu pisze, ze jesli planuje zrobic COS w Krakowie to moze zapomniec o tym, ze do nich pojdzie SAM! To mi odpisal: "chyba nie myslisz, ze pierscionek cos zmieni. Rodzice nie sa za nami i tyle" no to akurat racja, ale odpisalam mu, ze mam w du.pie czy sa za nami czy nie, ale w takim momencie moze swojej kochanej mamusi powiedziec, ze ma narzeczona i woli z nia spedzic swiateczne dni, a nie z jakimis badz co badz obcymi ludzmi!!!!

Jestem kur*a zla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Małżeństwo 06.09.2014

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-06, 18:02   #3042
sylvi_86
Zakorzenienie

a ja nawet nie licze dzisiaj na pierdzionek ani zaden inny prezent mikolajkowy od TZta bo poniewaz wlasnie mi dzwonil ze nie przyjedzie bo musi sie uczyc na jutrzejszy egzamin:P
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 18:03   #3043
_kamea_
Zakorzenienie

Ala, synuś mamusi
Stary 2010-12-06, 18:05   #3044
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:

Ale sie wkurzylam oczywiscie intensywna wymiana smsow miedzy mna i T. Powiedzial mi czemu rodzice Goski (bratowej) nie chca mnie zaprosic na drugi czy tam pierwszy dzien swiat. Ale to nie wazne. Ja mu pisze, ze jesli planuje zrobic COS w Krakowie to moze zapomniec o tym, ze do nich pojdzie SAM! To mi odpisal: "chyba nie myslisz, ze pierscionek cos zmieni. Rodzice nie sa za nami i tyle" no to akurat racja, ale odpisalam mu, ze mam w du.pie czy sa za nami czy nie, ale w takim momencie moze swojej kochanej mamusi powiedziec, ze ma narzeczona i woli z nia spedzic swiateczne dni, a nie z jakimis badz co badz obcymi ludzmi!!!!

tez bym sie wkur.... jak tak mozna? co z tego ze rodzice nie akceptuja powinien miec to w d... skoro chce spedzic z toba zycie to powinni to zaakceptowac a jak nie to swieta powinien z toba spedzic a nie z nimi;/
Stary 2010-12-06, 18:05   #3045
kasia.diet
Zakorzenienie

poslalam kilka zdjec na maila ale sporo fajnych mam tez papierkowych ale niestety nie zeskanuje wiec musicie sie zadowolic tym co jest:P

czekam ja tez tanczylam z brzydalem ale sama sobie go wybralam a sama studniowke wspominam bardzo milo, bawilam sie bardzo dobrze do konca do 6 rano i nie zaluje ze na niej bylam
Stary 2010-12-06, 18:06   #3046
studi
Zakorzenienie

Cytat:

szczerze? to on tańczy jak mu matka zagra...szkoda,że ona jest ważniejsza od spędzenia kilku chwil z Tobą w święta-nie rozumiem
Stary 2010-12-06, 18:08   #3047
kasia.diet
Zakorzenienie

oj Ala tez bym sie wkurzyla...
"rodzice nie sa za nami wiec nie spedze z Toba Swiat" to tak zabrzmialo..
Stary 2010-12-06, 18:11   #3048
studi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia.diet Pokaż wiadomość
oj Ala tez bym sie wkurzyla...
"rodzice nie sa za nami wiec nie spedze z Toba Swiat" to tak zabrzmialo..
Dokładnie! Ala a dlaczego niby rodzice TŻ nie są za Tobą?Coś im szczególnie nie leży?tylko matka czy ojciec Cię nie toleruje?
Stary 2010-12-06, 18:12   #3049
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Napisal mi, ze jeszcze nikt nie powiedzial, ze mnie nie zapraszaja itd., a on sam nie wie czy bedzie szedl. Kur.wa to ja mu moge powiedziec Ale to, ze nie sa za nami to ja akurat wiem, tlumacze mu, ze chodzi mi tylko o to, zeby potrafil sie sprzeciwic i powiedziec NIE bo poki co to na wszystko sie potulnie zgadza napisal mi, ze chce ze mna byc, mieszkac i zyc i spac i wszystko inne, ale rodzice nam w tym nie pomagaja. I zebysmy sie soba cieszyli. To mu mowie, ze jak mam sie nim nacieszyc skoro jedyne wolne dni swiateczne kur.wa w dodatku bedzie spedzal u jej rodzicow co z tego, ze mu nikt nie powiedzial, ze nawet jego zaprasza, jak ja wiem, ze mama bedzie mu kazala isc, a on sie zgodzi i nie powie: "mamo, chce ten czas spedzic z Ala"

No kur.wa za***i*te Mikolajki przepraszam was dziewczyny, ale musialam sie wyplakac

Małżeństwo 06.09.2014

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-06, 18:16   #3050
studi
Zakorzenienie

Ala ale dopiero wybierała z wami mieszkanie, czy tez przeglądała-może nie jest aż tak negatywnie do Ciebie nastawiona?hmm?
Stary 2010-12-06, 18:16   #3051
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisal mi, ze jeszcze nikt nie powiedzial, ze mnie nie zapraszaja itd., a on sam nie wie czy bedzie szedl. Kur.wa to ja mu moge powiedziec Ale to, ze nie sa za nami to ja akurat wiem, tlumacze mu, ze chodzi mi tylko o to, zeby potrafil sie sprzeciwic i powiedziec NIE bo poki co to na wszystko sie potulnie zgadza napisal mi, ze chce ze mna byc, mieszkac i zyc i spac i wszystko inne, ale rodzice nam w tym nie pomagaja. I zebysmy sie soba cieszyli. To mu mowie, ze jak mam sie nim nacieszyc skoro jedyne wolne dni swiateczne kur.wa w dodatku bedzie spedzal u jej rodzicow co z tego, ze mu nikt nie powiedzial, ze nawet jego zaprasza, jak ja wiem, ze mama bedzie mu kazala isc, a on sie zgodzi i nie powie: "mamo, chce ten czas spedzic z Ala"

No kur.wa za***i*te Mikolajki przepraszam was dziewczyny, ale musialam sie wyplakac
biedactwo
Stary 2010-12-06, 18:17   #3052
kinia860
Zakorzenienie

Ala moj tz synus mamusi byl,ale w porownaniu z tym co bylo wczesnie a co jest teraz to niebo a pieklo,jak go zaczelam prostowac i smiac sie ,ze jest maminsynkiem to sie zastanowil i zaczal przyznawac mi racje.Moja tesciowa nie moze przebolec ,ze jej najmlodszy synus nie jest juz malym chlopcem a doroslym mezczyzna.

A co do prostowania to wczesniej tez prostowalam co drugi dzine po myciu ,a teraz tylko od czasu do czasu ,ale wlosy i tak mam w kiepskiej kondycji,jeszcze do tego blond ,dlatego planuje je przyciemnic i zregenerowac.

Glowa mnie zaczela bolec:/

Edytowane przez kinia860
Czas edycji: 2010-12-06 o 18:19
Stary 2010-12-06, 18:21   #3053
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez studi Pokaż wiadomość
Dokładnie! Ala a dlaczego niby rodzice TŻ nie są za Tobą?Coś im szczególnie nie leży?tylko matka czy ojciec Cię nie toleruje?
Ogolnie nasi rodzice jakos tak nie sa za nami... A problemem mysle dla nich jest to, ze on jest nizszy nie ma czegos takiego: zapros Ale, czy cokolwiek. Dalsza jego rodzina, spod Lublina to tak - cala rodzina mnie lubi tylko nie rodzice i to sie czuje, ze takie wymuszone jest wszystko mialam to olewac i tak robilam, ale nie umiem siedziec cicho kiedy on sie na wszystko zgadza!!!!

Napisze wam jego smsa: " gruby (brat )nie jest u siebie, jest u nich. to rodzice goski decyduje kto bedzie, a kto nie. jeszcze nikt nie powiedzial. ze masz nie isc. nikt nie powiedzial, ze cie nie prosi. ja chce od ciebie jedno. bedziesz miala pierscionek to nie on oznacza, ze sie zdecydowalem i ze cie kocham a nie kur.wa rodzice to tamto. spie razem czy osobno. z toba chce mieszkac i spac. a nie z rodzicami badz obok. nie mamy teraz mozliwosci. oni nam nie pomagaja wiec cieszmy sie soba i niech tak bedzie".

Pogrubionego nie kumam wyjasni mi w piatek

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

Cytat:
Napisane przez kinia860 Pokaż wiadomość
Ala moj tz synus mamusi byl,ale w porownaniu z tym co bylo wczesnie a co jest teraz to niebo a pieklo,jak go zaczelam prostowac i smiac sie ,ze jest maminsynkiem to sie zastanowil i zaczal przyznawac mi racje.Moja tesciowa nie moze przebolec ,ze jej najmlodszy synus nie jest juz malym chlopcem a doroslym mezczyzna.
Moze ja tez zaczne, bo innego sposobu nie widze

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2010-12-06, 18:24   #3054
studi
Zakorzenienie

To pogrubione to tak nie fajnie brzmi:/ mam nadzieje,że w piątek wszystko wyjaśni;/
Stary 2010-12-06, 18:29   #3055
aluniaaaaa
Zakorzenienie

No wlasnie wiem, ze nie fajnie... Ale potem napisal, zebym przyczytala jeszcze raz na spokojnie i jemu chodzi o to, ze to ze bedzie pierscionek nie oznacza, ze bedziemy nocowac u siebie bo rodzice tego nie chca...

Ale on czasem pisze takie durnowate smsy, ze ja musze miec kurde jakis slownik, zeby je zrozumiec

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Takie cos mu napisalam: Pokaze ci w piatek tego smsa, sam zobaczysz, ze tak to brzmi jakby to, ze sie oswiadczysz nie oznaczalo, ze sie zdecydowales nie wazne kocham cie ponad zycie kotus, ale czuje sie zawsze spychana na drugi plan

Przepraszam was dziewczyny, ze tak was zadreczam wkurza mnie jak sie nakrece, a on mi pisze: ide spac

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2010-12-06, 18:33   #3056
kinia860
Zakorzenienie

A mowia ,ze to kobiet sie nie da zrozumiec.

Ala musisz tupnac czasem noga .Btw..ty wysoka dziewczyna jestes i bardzo ladna i niewiele sie zmienilas od studniowki,aaa doczytalam ,ze 2 lata temu mialas
Ja mialam 5 lat temu ,ale ten czas leci.
Stary 2010-12-06, 18:35   #3057
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
No wlasnie wiem, ze nie fajnie... Ale potem napisal, zebym przyczytala jeszcze raz na spokojnie i jemu chodzi o to, ze to ze bedzie pierscionek nie oznacza, ze bedziemy nocowac u siebie bo rodzice tego nie chca...

Ale on czasem pisze takie durnowate smsy, ze ja musze miec kurde jakis slownik, zeby je zrozumiec

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Takie cos mu napisalam: Pokaze ci w piatek tego smsa, sam zobaczysz, ze tak to brzmi jakby to, ze sie oswiadczysz nie oznaczalo, ze sie zdecydowales nie wazne kocham cie ponad zycie kotus, ale czuje sie zawsze spychana na drugi plan

Przepraszam was dziewczyny, ze tak was zadreczam wkurza mnie jak sie nakrece, a on mi pisze: ide spac
nie moglam na poczatku zczaic o co mu chodzilo ale powiem ci ze jak to pisal to pewnie nie przeczytal i chodzi mu o to ze to ze dostaniesz pierscionek niewiele zmieni bo to rodzice o wszystkim decyduja.. ja to tak rozumiem
Stary 2010-12-06, 18:35   #3058
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość
No więc to było tak... TŻ przyszedł do mnie z samego rana z wielkim bukietem czerwonych róż. Strasznie się zdziwiłam, bo przecież powinien być na uczelni! Potem wziął mnie na spacer do Parku Szczęśliwickiego tutaj zaraz obok mojego bloku. Karmiliśmy wiewióry, chodziliśmy sobie, aż w końcu przy jeziorku ...... zrobił przyklęk! Zaczął mowić o tym, jak bardzo mnie kocha, jak bardzo nie może beze mnie żyć, że przeprasza za te wszystkie złe chwile, których do tej pory był autorem... i zapytał czy wyjdę za niego! Popłakałam się ze szczęścia

A potem się obudziłam, bo zadzwonił budzik
GAJAAAA! ZABIJĘ! MYŚLAŁAM, ŻE TY JUŻ I CHCIAŁAM CI GRATULOWAĆ!

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
moje motto na cz.4- "mój paluszek-jak nie dla chłopaka to dla robaka"

Cytat:
Kolezanka mi napisala wlasnie, ze kupila swojemu chlopakowi Lego Gwiezdne Wojny http://igra4kibg.com/images/6212-1.jpg
Ja kupiłam pościel ale to na święta Ale też w Gwiezdne Wojny

Cytat:
Napisane przez kasia.diet Pokaż wiadomość
a na studniowkach bylyscie ze swoimi obecnymi TZ? bo ja swojego jeszcze wtedy nie znalam, poznalismy sie dopiero 1,5 roku pozniej..
Ja byłam z Tż obecnym Na maila wyślę parę zdjątek z tej okazji

Cytat:
Napisane przez kinia860 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzwonil wlasnie tz ,slodzil mi jak nigdy ,bo nie lubi tego ,w ogole malo romantyczny jest:P

i co???? i powiedzial ,ze chcceeeeeeeeee mnie gdzies zabrac:P:love : i nawet jesli wroci z pracy o polnocy
Coś się szykuje Trzymam kciukasy

Aluś, coś ta sprawa między Twoim Tż a jego rodzicami śmierdzi synusiowstwem na kilometry

A my... Chyba znaleźliśmy pokoik

Od 24.08.2005 z Nim...

94 - 93 - 92 - 91 - 90 - 89 - 88 - 87 - 86 cm

BeautifulShe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 18:37   #3059
aluniaaaaa
Zakorzenienie

A mnie wlasnie chyba olsnilo i wydaje mi sie, ze w tym pogrubionym ("to nie on oznacza") to "nie" mialo byc do "a nie kur.wa rodzice to i tamto"... czyli, ze wlasnie oznacza, ze kocha

Beautiful - gratuluje pokoju

kinia - dziekuje za komplement

Małżeństwo 06.09.2014

Edytowane przez aluniaaaaa
Czas edycji: 2010-12-06 o 18:38
Stary 2010-12-06, 18:37   #3060
czekam87
Rozeznanie

Cytat:
Nie przejmuj się nami. Ja mogę się najwyżej dołączyć. Mam dosyć tego piep******* promotora. Teraz wyłączył telefon i ma w dupie moje problemy, że chcę termin obrony
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości