|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 c
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2462 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 c
Cytat:
![]() Najlepiej jak podczas sesji usiłowałam się "wsysnąć" czyli brzuch wciągnąć.. zrobiłam to i brzuch miałam płaski jak decha ale cycki to mi tak wypieprzyło do przodu że jak mąż mnie obejmował to dziecko gniotłam między nami ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2463 | |
Zakorzenienie
|
[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;2360353 7]
moje dziecko też dzisiaj jakieś śpiące... trzecia drzemka jak na razie... w dodatku ta przed obiadem trwała 2 godziny ![]() U mnie też trwa trzecia drzemka. Co prawda zasypiał rycząc, oczy juz zamknięte były, ale spać nie... Padł po 45 min walki. Śpi już 1,5h. A w południe spał w wózku prawie 2h. ![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Zakorzenienie
|
Siala - no nie sądziłam, że taki "chłoptaś", jakoś tak obstawiałam, że to "misiek". teraz Ci się nie dziwię, że sama drzwi dźwigałaś
![]() Ewcia pospała 2h. to chyba dlatego, że jej mówiłam, że Mikołaj patrzy ![]() teraz bawi się z babcią, a za godzinkę kąpiel i spanko.
jesteś tym, co czujesz, jesteś tym, co wiesz, jesteś tym, co potrafisz, jesteś tym, kim być chcesz Ewcia Przemek Edytowane przez margo80 Czas edycji: 2010-12-06 o 17:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Zakorzenienie
|
Super fotki pokazujecie.
![]() Nie zacytuję, bo już mi się małpka obudziła, idziemy jeść i kąpać się. Spał godz. i 45 min. ![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Siala - a ten Twój to pełnoletni jest na pewno? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Zakorzenienie
|
Margo śliczna Ewcia
![]() Robicie te zdjęcia u fotografa czy sami? Siala ale świetnie ![]() A Ty jak ładnie wyglądasz ![]() Edzia gratulacje 7 miechow ![]() Mam pytanie.. Czy któraś z Was używa pampersów Sleep&Play? Jak sie sprawdzają ;>? |
![]() ![]() |
![]() |
#2467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2468 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam wszystkim za miłe słowa
![]() Małż ma 25 lat ![]() Latem polazł do sklepu mi kupić książkę (joanny Chmielewskiej - pisze lekkie kryminały z humorem) i Pani mu nie chciała sprzedać bo uznała, że jest nieletni ![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Ale się właśnie uśmiałam... ![]() Mąż przyszedł do domu i poszedł do łazienki... Daniel leży mi na kolanach i bawi się moim telefonem. ![]() Nagle słyszę dzwoni tel. małża. Ten wychodzi z kibla i psioczy: "czego tam znowu...", odbiera i słyszę: "cześć Misiaczku... cześć słoneczko... (myślę sobie: pogięło chłopa tak do znajomych gadać ![]() ![]() Tak oto mój syn w wieku 6 miesięcy wykonał swój pierwszy telefon. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pikne te zdiecia ![]() wygladacie jakbyscie byli z braciszkiem na zdieciach ![]()
Amelcia ![]() http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014 Edytowane przez Edzia400 Czas edycji: 2010-12-06 o 19:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2472 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() co do podusi to nic dziwnego, że się tak dobrze spisuje ![]() gratulacje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dzien niepodleglosci w mikołajki? tez cos ![]() A z Malvinki niezła akrobatka rośnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziekuje za wszystkie gratulacje z powodu ząbka ![]() ![]() Byliśmy dziś u pediatry. Mała waży 7,9kg ![]() ![]() Poza tym rzeczywiście, możliwe, że występuje u niej niewielkie napięcie mięśni grzbietu ![]() No i bez problemu dostałam zwolnienie do pracy - opiekę nad małą, do świąt. A więc 27 grudnia wielki powrót ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2473 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() masz zablokowane połączenia z 0-700 ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2474 | |
Rozeznanie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;23559436]no , ja mam nadzieje, chciałabym, żeby Tymke już sam pomykał po chacie.
![]() Wit wymiata ![]() ![]() co to znaczy? ![]() Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Zakorzenienie
|
siala- twoj pierworodny wpadł w oko mojej Amelci jak widzi wasze zdiecia tak se wzdycha i mówi ecie ech eee leje normalnie
kropko hihi teraz musisz uwazac bo mlody bedzie do szajowej Agutki dzwonił dzieki dziewczyny za gratulacje mloda spurata (marudna) chyba gorne ida bo nigdy taka nie byla smoka niby cycka ale wypluwa nie da se smarnac rano miala strasznie gory napuchniete czeka mnie ciezka noc gryzakow tez nie chce ciekawe jak tam Agutka
![]() |
#2476 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2477 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będzie dobrze. Grunt to dobry specjalista. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
Smaruj, przyniesie jej ulgę jeśli to zęby. ![]() Ja wpycham palucha na siłę, a potem jest radość na buzi. ![]() Agutka dziś miała ciężki wieczór, głośno w szpitalu, marudkowała mocno, nie mogła zasnąć. Ale ma się ciut lepiej... Nifuroksazyd działa zdaje się. Szaja pozdrawia. ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | |||||
Raczkowanie
|
Edziu gratulacje 7 miesięcy! fajne fotki
![]() ![]() Velluto! szalejecie z ząbkami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Siala, fajne fotki! mam pytanie do dziewczyn gotujących samodzielnie: jak przygotować deserek jabłko banan? ![]() ![]() ![]() Kropko, Bratko, jak będziecie wiedziały co u Szaji, to dajcie znać. Martwię się o małą. ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2479 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
często traci poczucie czasu jak jest na warsztacie, ![]() ![]() codziennie kąpie i kładzie do snu obu chłopaków, ![]() ![]() Jak jest w domu to Tymka nakarmi, przebierze, pobawi się. ![]() A co się obowiązków domowych tyczy: wiesza pranie, odkurza mieszkanie, pierze swoje ciuchy robocze, jak trzeba to pozmywa, śmieci wyniesie... jedynie nie chce prasować i okien myć (ale tego i ja nie lubię, więc najmuję babkę do tej pracy ![]() Cytat:
![]() Tymek od dziś bardzo śmiesznie się wygina, nie na czworakach ale na stopach staje, rozprostowane rączki, proste nóżki. ![]() no to oficjalne gratki. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i wiesz, ja podobnie jak margo, inaczej sobie Twojego TŻ-ta wyobrażałam. ![]() Jesteśmy po kontroli u lekarza, mamy sumamed na 3 dni, inhalacje z pulmikortu, flegaminę ... bo wciąż jest źle, w oskrzelach charczy... ![]() Dziś byłam u innego lekarza niż dotychczas, i mu gadam, że po 10 zastrzykach jest dużo lepiej, lekarz zbadał Tymka i gada: "Jeśli teraz jest dużo lepiej, to nie wyobrażam sobie jak było wcześniej". ![]() poza tym odwiedził nas dziś Mikołaj- wpadła trójka znajomych z dzieciakami, do ego moi chłopcy, i nagle... dzwonek słychać... Mikołaj wchodzi zw wielkim workiem. ![]() ![]() Ale było suuuuuuper. ![]() ![]() przesyłamy buziaczki dla Agatki. ![]() ![]() ![]() bratka, wiadomo coś więcej? Co Agatce dolega? ![]() Edytowane przez 38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 Czas edycji: 2010-12-06 o 20:11 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2480 |
Zakorzenienie
|
Magdi - 6 zębów? rekordzista! wylazły szybko, czy narobiły kłopotu?
Kropka - blokuj blokuj, bo Ci przyjdzie rachunek z jakichś wysp egzotycznych ![]() po 20 przyjechało krzesełko dla Ewci. nie miało być prezentem mikołajkowym, a wyszło, że Mikołaj się postarał i zdążył. dostawa gratis i jeszcze pani absolutnie nie zgodziła się zatrzymać złotówki do okrągłej sumki. takich sprzedawców lubię ![]() aaaa i zapomniałabym... ten mój Dziabąg siedząc na kolanach u babci, a właściwie półleżąc u niej, podnosił się do siadu, tak po prostu. jakoś to do mnie nie dociera, że moja mała córeczka już tyle potrafi ![]()
jesteś tym, co czujesz, jesteś tym, co wiesz, jesteś tym, co potrafisz, jesteś tym, kim być chcesz Ewcia Przemek Edytowane przez margo80 Czas edycji: 2010-12-06 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2481 | ||
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;23608545]niby fajne... ale nie wiedzieć czemu, dzieci zawsze zajarzą, że to tylko zabawki.
![]() ![]() Starą komórkę już mu daliśmy. Nie pasuje mu. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
![]() Brawo. ![]() Danio dziś oszalał. Próbował siadać z płaskiego leżenia. ![]() ![]() Zdziwiony, że się nie da. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2482 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2483 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a jak dziecko będzie większe, to z sentymentem będziemy wspominać te pierwsze dni, tygodnie, miesiące... ![]() bo się chłopak zna... woli nowszy model. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2484 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2485 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Przez chwile mieliśmy w domy Dracula ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2486 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;23608545]... ja na mojego TŻ psioczyć nie mogę. często traci poczucie czasu jak jest na warsztacie, ![]() ![]() codziennie kąpie i kładzie do snu obu chłopaków, ![]() ![]() Jak jest w domu to Tymka nakarmi, przebierze, pobawi się. ![]() A co się obowiązków domowych tyczy: wiesza pranie, odkurza mieszkanie, pierze swoje ciuchy robocze, jak trzeba to pozmywa, śmieci wyniesie... jedynie nie chce prasować i okien myć (ale tego i ja nie lubię, więc najmuję babkę do tej pracy ![]() ...[/QUOTE] jak sobie tak czytam podobne wpisy... to dochodzę do wniosku że straszna małpa ze mnie... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2488 |
Zakorzenienie
|
Sleep&play używałam i u nas się sprawdziły. Wprawdzie nie mają elastycznych boczków, ale były ok. Tylko to trzeba przetestować, każde dziecko jest inne. Przykładowo haggisy u mojego Michała się sprawdziły, u Szymona zupełnie nie, przeciekają strasznie. Szymon ma zupełnie inna sylwetkę, pewnie od tego dużo zalezy.
Ja ostatnio odkryłam Rosmanowskie pieluszki za 19,90 (w takie kwiatuszki) i są super: śliczne, super chłonne i mają elastyczne boczki. Margo śliczną Ewcia miała sesję ![]() Edzia cudna Amelcia ![]() Siała śliczne z was trio ![]() Dziewczyny kilka dni mnie u was nie było, mala maruda kilka dni przejęczała. Nie wiem co mu było. Dziś całe szczęście było trochę lepiej
#2489 |
Konto usunięte
|
[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;2360971 1]
jak sobie tak czytam podobne wpisy... to dochodzę do wniosku że straszna małpa ze mnie... ![]() to znaczy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja myślę o czymś na zmianę, konkretnie o firmie Ono. Podobno bardzo dobre. LL też kiedyś chciałam, ale teraz te bambusowe są, dużo droższe od poprzednich, więc postanowiłam trochę dołożyć i kupić już Bondo. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:22.