|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 |
Rozeznanie
|
Dot.: Przyjaciółka- szukam, bo warto! :) part IV
Hej dziewczyny
![]() coś cicho u nas ostatnio (mogę już się identyfikować z tym wątkiem??) Powiem Wam, że chyba jakiś przełom miał miejsce w moim życiu, bo pierwszy raz od dawna coś mi się chce i UWAGA, UWAGA zrobiłam sobie porządne śniadanie (sic!) co więcej gotuję zupę (jak na mnie to wielki wyczyn) ![]() Miłego śnieżnego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#3542 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No i jestem już w Londynie ![]() Lot i podróż wszystko cacy ![]() No i mój Tżż ![]() ![]() Jeszcze jestem zmęczona ,ale dzisiaj już lepiej niż wczoraj ![]() Co tam, jak tam? ![]()
<3 M. 07.11.2007 ! ...:::Want you to make me feel like I'm the only one that you'll ever love:. ![]() 24.07.2010- rzuciłam! ![]() 3.12.2010- marzenia się spełniają -> kierunek Londyn "Ty nie musisz się w to wczuwać jeśli miałeś fajny dom, Kiedyś spytam Cię co znaczy mieć spokojne dzieciństwo" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3543 |
Rozeznanie
|
Hej hej
Pinki cieszę się, że dojechałaś. Napisz coś więcej jak Ci się podoba w Londynie. U mnie z dnia na dzień coraz lepiej pod względem samopoczucia, tylko coś migdał mnie boli, będę umierać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Możesz chodzić? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3545 |
Rozeznanie
|
hej hej
Alex ty to jesteś bezpośrednia dziewczyna ![]() U mnie na uczelni jest tak zimno, że siedziałam dziś w kurtce i kapturze na głowie na wykładzie - oł je dresem być ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3546 |
Zakorzenienie
|
![]() Rekolekcje mam dzisiaj. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3547 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3548 |
Zakorzenienie
|
No co co? Rekolekcje.
"Rekolekcje (łac. recolere - zbierać na nowo, powtórnie) - w katolicyzmie kilkudniowy okres poświęcony odnowie duchowej poprzez modlitwę, konferencje oraz spowiedź" Źródło: wikipedia na które kuźwa nie dojechałam bo się zakopaliśmy z bratem i musiałam pchać samochód, nawdychałam się spalin a poza tym jestem dzisiaj wku.....a. |
![]() ![]() |
![]() |
#3549 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3550 |
Zakorzenienie
|
Konkretnie to ludzie Fen, ludzie. Już nawet nie będę się wypowiadała bo mnie rozniesie. Od samego rana mnie denerwują. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3551 |
Zakorzenienie
|
ja na L4 do końca tygodnia...
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3552 |
Zakorzenienie
|
Madzia, wypocznij za mnie, jogę potrenuj może mi przejdzie. No i kuruj się.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3553 |
Rozeznanie
|
Alex no cóż, życie bywa piękne tylko ludzie są ch*jowi, ale wdech, wydech i będzie lepiej.
Madzia poleniuchujesz sobie trochę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Patologia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3555 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3556 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
![]() Jak humory? Mój wcale nie lepszy, jak jechałam do pracy to się na mnie wszyscy gapili, nie wiem czy to dlatego, że opatulona jestem ale mi zimno. ![]() Dokładnie. A poza tym ogólnie w życiu gówno znaczą albo znaczyli i wyżywają się na innych np. na pani przy kasie. Ludzie są beznadziejni. |
![]() ![]() |
![]() |
#3557 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Hej, hej, heloł u mnie całkiem, całkiem w sumie z dnia na dzień coraz lepiej. Jakoś mi tak dobrze ostatnio ze sobą, aż chyba sobie strzelę różowy róż na paznokciach i do tego założę bluzę z croppa i pośmigam na uczelnie, a co tam ![]() ![]() Śmiałe tezy jeśli idzie o ludzi, ale ciężko się nie zgodzić. Mnie trochę dziwi zachowanie ludzi, po co się wyżywać na innych, kłócić itp. itd. szkoda życia na takie pierdoły. Zapomniałabym, robiąc herbatę zalałam wrzątkiem pół kuchni, chyba powinnam porzucić picie herbaty. No cóż, to nie jest moje popisowe danie Edytowane przez fen_ Czas edycji: 2010-12-07 o 09:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ząb mnie boli. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3559 |
Rozeznanie
|
Bolący ząb to słaba opcja. Może dentysta?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3560 |
Zakorzenienie
|
Jak stała opcja?
Byłam u dentysty. |
![]() ![]() |
![]() |
#3561 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3562 | |
Rozeznanie
|
Heeej Kochane
![]() Cytat:
![]() Ogólnie bardzo mi się podoba. Jest mega świąteczny klimat, ludzie na ulicach mili, ceny szokujące. Ciepło tutaj jest, temperatura ok. 0 ![]() Złożyłam podanie o pracę w restauracji i zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() Na razie przestawiam się czasowo (nie lubię tego, nawet jeśli chodzi o tylko jedną godzinę ![]() Dzisiaj już tak ![]() ![]() ![]() Ojena, co się stało? ![]()
<3 M. 07.11.2007 ! ...:::Want you to make me feel like I'm the only one that you'll ever love:. ![]() 24.07.2010- rzuciłam! ![]() 3.12.2010- marzenia się spełniają -> kierunek Londyn "Ty nie musisz się w to wczuwać jeśli miałeś fajny dom, Kiedyś spytam Cię co znaczy mieć spokojne dzieciństwo" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3563 |
Rozeznanie
|
Yyyy co tutaj taka cisza?
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3564 |
Rozeznanie
|
Hej, hej, a któż to może wiedzieć? A macie już pomysł jak będziecie organizować Wigilie, Pinki? U mnie jakoś leci, środa zdecydowanie najcięższym dniem tygodnia pod względem wysiłku umysłowego. Standardowo poszłam spać na 2 godzinki po zajęciach, oj ciężko się teraz dobudzić. I róż na paznokciach jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3565 |
Zakorzenienie
|
Ósemki się wyżynają.
Szokująco niskie czy szokująco wysokie? Pochorowała się nam bidulka. A bo ja wiem.... Choinki w pracy wczoraj ubierałam i nie miałam czasu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3566 |
Zakorzenienie
|
haj
![]() |
#3567 |
Rozeznanie
|
Niestety do Polski na Święta ani jedne, ani drugie nie będziemy mieli możliwości przyjechać. Na Wigilię dużo znajomych tutaj zostaje, więc robimy u kogoś wspólną
![]() ![]() Zobaczymy jak to wszystko wyjdzie. A na jajkowe może wpadną do nas rodzice ![]() Szokująco niskie ![]() ![]() Ja właśnie się zbieram do miasta w poszukiwaniu ogłoszeń z pokojami do wynajęcia ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3568 |
Rozeznanie
|
Hej hej hej
Pinki cieszę się bardzo, że sobie powoli wszystko układacie. Wierzę, że wszytsko będzie super-chruper ![]() U mnie z dnia na dzień coraz lepiej, w końcu jestem fajną d*pą z twarzy i jest szał ![]() Lekko zauroczyłam się tym http://soundcloud.com/izalach/milion może Was też zauroczy ![]() Zimo wracaj!!! Aaaaaaaaaa zapomniałam Wam napisać, byłam w sklepie CZARODZIEJSKIM (kupić prezent dla kolegi), najdziwniejszy sklep na świecie tyle Wam powiem. Nie wiem jak ktoś w to może wierzyć, te całe aury, przepływy, amulety, chociaż sama przez chwilę rozważałam poradę wróżki. Także, to moje najlepsze przeżycie tygodnia Edytowane przez fen_ Czas edycji: 2010-12-09 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#3569 |
Zakorzenienie
|
![]() Oj coś nie w sosie... ![]() Dziewczyny poustawiajcie sobie avki będzie was łatwiej rozpoznać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3570 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.