Scent Bar XXI - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-06, 20:54   #121
Dominkab
skacze bryka i wiruje ...

Dot.: Scent Bar XXI

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
ja tesz uwazam ze aparat ma znaczenie jednak...małpką makro ani pseudomakro nie zrobisz choc by nie wiem co...portretu niemowlaka tez nie bałdzo
no słabszy aparat Cię ogranicza jednak, nie daje możliwości nieraz przekazania i pokazania tego co się chce

Cytat:
chociaz zły fotograf nawet aparatem za 5tysiency nie zrobi dobrego zdjecia
tyż prowda Jeden z najpiękniejszych aktów jakie widziałam pstryknął kolega z kursu komórką

elska

flickr

Moment Uchwycony
Dominkab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 20:54   #122
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
ja tesz uwazam ze aparat ma znaczenie jednak...małpką makro ani pseudomakro nie zrobisz choc by nie wiem co...portretu niemowlaka tez nie bałdzo

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

chociaz zły fotograf nawet aparatem za 5tysiency nie zrobi dobrego zdjecia
Małpką nie. Ale makro np. poprzedni aparat nie wiedzieć czemu robi lepsze od lustrzanki Tylko nie pamiętam jak się takie nazywają. Kompakty? Chyba nie... Nie małpka ale i nie lustrzanka

O właśnie, takie przypadki jak szefowa Polly mnie zabijają. Albo ludzie którzy widzą zdjęcia mojej siostry i pierwszy komentarz to "Oooo, ale musi mieć dobry aparat!" Sis mówi, że to tak jakby sądzić, że jak ktoś dobrze gotuje to znaczy, że ma drogie garnki

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest

Edytowane przez dzika truskawa
Czas edycji: 2010-12-06 o 20:57
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 20:56   #123
Dominkab

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
wiem , ale ja nie widzę czy mi zmieniło kolor, chyba, że będziesz na wizażu, ja wstawię, a Ty będziesz mi mówic czy widac w odpowiednim kolorze
powinno zadziałac
to ty pisz, a ja Ci zmienię kolor, bo na minerałowym moge, a co!

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Małpką nie. Ale makro np. poprzedni aparat nie wiedzieć czemu robi lepsze od lustrzanki Tylko nie pamiętam jak się takie nazywają. Kompakty? Chyba nie... Nie małpka ale i nie lustrzanka
hybryda

elska

flickr

Moment Uchwycony
Stary 2010-12-06, 20:56   #124
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Oooo, no faktycznie, pierwsze zdjęcie porażka, ale na tym drugim...
nom - zapuść chłopu włosy, a się nagle ciacho robi
A jakie on ma cudne miny...
http://images2.fanpop.com/image/phot...48-737-414.jpg
http://images2.fanpop.com/image/phot...75-737-414.jpg
http://media.photobucket.com/image/j...0603103559.jpg
Normalnie rozmemłany Patison wymięka
Stary 2010-12-06, 20:56   #125
Polly_
grozi wypollizowaniem

a włąśnie -nie wiem czy dotarło do was info ze po awari wiekszosc zdjec poszła sie je....ć niniejszym nasz tru klub tez poszedł sie bujać w niebycie
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 20:59   #126
Dominkab

A ja zapomniałam pogratulować siostrze Tru stypendium więc to niniejszym robię A można gdzieś prace obejrzeć? Bo ja zawsze ciekawa

elska

flickr

Moment Uchwycony
Stary 2010-12-06, 21:01   #127
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
a włąśnie -nie wiem czy dotarło do was info ze po awari wiekszosc zdjec poszła sie je....ć niniejszym nasz tru klub tez poszedł sie bujać w niebycie
kolekcje perfumów tyż

A ten aktor co gra Jaspera jest brunetem
(i chyba to on był typowany do roli Varga w ewentualnej adaptacji Władców Chaosu? )

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-06, 21:01   #128
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dominkab Pokaż wiadomość
to ty pisz, a ja Ci zmienię kolor, bo na minerałowym moge, a co!
czyli bomba

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 21:02   #129
dzika truskawa

Cytat:
hybryda
Własnie!

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Normalnie rozmemłany Patison wymięka
Sorry, ale on wymięka przy 90% znanych mi dwudziestoparolatków. I nie otaczaja mnie same ciacha, o nieeeee...

Jeszcze ten wilkołaczek się zapowiada na ciasteczko, ale to za parę lat

Cytat:

:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
Stary 2010-12-06, 21:04   #130
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
i
ale to oczywista oczywistosc-taki aparat jak np S2 IS co ma wszystko w jednym robi wszystko w miare dobre, a w lustrzance do makro musisz mies obiektyw do makro...i dlatego wole miec wsystko w jednym , tyle ze mi sie zezłomił aparat a taki był fajny
Stary 2010-12-06, 21:05   #131
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
kolekcje perfumów tyż

A ten aktor co gra Jaspera jest brunetem
(i chyba to on był typowany do roli Varga w ewentualnej adaptacji Władców Chaosu? )
no z tym dirty uśmieszkiem już prawie prawie

jeszcze tylko musi stać się zły

i pocharatany

a najlepiej neich się stanie Kevinem Baconem od razu

Tak sis Truowe zdjecia looknąć popieram
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 21:05   #132
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Ja myślałam żeby samochód wynająć, ale to jednak droga zabawa, tym bardziej że sam lot to niezły wydatek, ale o tym autobusie to oczywiście nie wiedziałam, dzięki A noclegi? Sorki że tak wypytuję, ale może się w końcu zorganizujemy, tym bardziej ze latorośli już ze soba targać nie musimy
My akurat nie mamy prawa jazdy, wiec... Jednak polecam samochod, jest tam od groma pieknych zakatkow i autobusu nie da rady zatrzymac co doprowadzalo mnie do szalu. Np. jak renifer sie pojawil Ze nie wspomne o sklepach oddalonych od niektorych dziur o kilkanascie km. I o tym, ze autobus kursowal raz dziennie (w sezonie 2 razy).
Noclegi w domkach organizowalismy przez net we wlasnym zakresie, zaklepywalismy z gory - inaczej nie widze nie majac samochodu i w sezonie. Duzo osob nocowalo pod namiotami, co kto lubi - deszcze, zimne noce (bylismy na przelomie maja i czerwca), ale chyba najfajniejsza opcja bylaby przyczepa kempingowa.
Pytaj smialo jakby co
DIT: a co do cen to za 2 tyg wyszlo nam kolo 10 tys -_-

Cytat:
no słabszy aparat Cię ogranicza jednak, nie daje możliwości nieraz przekazania i pokazania tego co się chce
No niestety, czasami patrze w plener i sie wkurzam bo wiem, ze ni cholery nie oddam uroku chwili O makro szkoda gadac.

Tez bym chetnie zobaczyla fotki Truskawkowej siostry

Edytowane przez Redhaired Witch
Czas edycji: 2010-12-06 o 21:09
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 21:07   #133
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
A ja zapomniałam pogratulować siostrze Tru stypendium więc to niniejszym robię A można gdzieś prace obejrzeć? Bo ja zawsze ciekawa
podbijam
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 21:11   #134
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

O właśnie, takie przypadki jak szefowa Polly mnie zabijają. Albo ludzie którzy widzą zdjęcia mojej siostry i pierwszy komentarz to "Oooo, ale musi mieć dobry aparat!" Sis mówi, że to tak jakby sądzić, że jak ktoś dobrze gotuje to znaczy, że ma drogie garnki
ale fajowe porównanie-musze zapamiętac

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

No niestety, czasami patrze w plener i sie wkurzam bo wiem, ze ni cholery nie oddam uroku chwili O makro szkoda gadac.

plener to akurat najłatwiej beleczym zrobic...gorzej z bliskościami...

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

w malpach to mi duza Go najbardziej przeszkadza-zreszta w ogle w cyfrakach to jest problem , w analogach trza było meczyc zeby miec ostre a w cyfrach kutfa fszystko ostre ...najgorzej w lecie jak słonce jest.....
dobra-przestaje menczyc-ale to takie moje bolaczki som

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2010-12-06 o 21:13
Stary 2010-12-06, 21:15   #135
Dominkab

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
My akurat nie mamy prawa jazdy, wiec... Jednak polecam samochod, jest tam od groma pieknych zakatkow i autobusu nie da rady zatrzymac co doprowadzalo mnie do szalu. Np. jak renifer sie pojawil Ze nie wspomne o sklepach oddalonych od niektorych dziur o kilkanascie km. I o tym, ze autobus kursowal raz dziennie (w sezonie 2 razy).
Noclegi w domkach organizowalismy przez net we wlasnym zakresie, zaklepywalismy z gory - inaczej nie widze nie majac samochodu i w sezonie. Duzo osob nocowalo pod namiotami, co kto lubi - deszcze, zimne noce (bylismy na przelomie maja i czerwca), ale chyba najfajniejsza opcja bylaby przyczepa kempingowa.
Pytaj smialo jakby co
DIT: a co do cen to za 2 tyg wyszlo nam kolo 10 tys -_-

Tez bym chetnie zobaczyla fotki Truskawkowej siostry
10 tys, ale razem z lotem mam nadzieję ? Ja nie namiotowa jestem, już za stara na takie harce, łazienka musi być i tyle. Z kampingiem nie chcę jeździć chyba, nie wiem czy bym uradziła parkowanie , może na autodom bym się skusiła. Ale te domki to mi chyba najbardziej pasują A jeszcze pytanie ostatnie (na razie przynajmniej póki mi się coś nie przypomni): jak się przygotowałaś, tzn. skąd wiedziałaś co warto zobaczyć, gdzie pojechać? Jakieś jedno źródło czy ogólnie net przetrząsnęłaś?

elska

flickr

Moment Uchwycony

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-06, 21:16   #136
dzika truskawa

Cytat:
A już coś wyszukuję

Cytat:
ale to oczywista oczywistosc-taki aparat jak np S2 IS co ma wszystko w jednym robi wszystko w miare dobre, a w lustrzance do makro musisz mies obiektyw do makro...i dlatego wole miec wsystko w jednym , tyle ze mi sie zezłomił aparat a taki był fajny

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Tak sis Truowe zdjecia looknąć popieram
KLIK KLIK KLIK KLIK i moje ulubione

Stary 2010-12-06, 21:17   #137
Pin up girl
Zakorzenienie

Praca wre, doskonale

Polly, czemu Ci źle?

Ju
A są jeszcze takie fajki bez filtra jak kiedyś Popularne?
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 21:20   #138
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
(bo jak widać inni tu nie pracują tylko imprezy planują i takie tam )

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
nie to że nie chcę - ale zlecenie to zlecenie - takie życie od zlecenia do zlecenia już miałam -średnio korzystne jeśli nie mam tzw "stałej pracy" tudzież głównej

ja na prawdę poczebuję tego ze wstaję i wyjeżdzam do roboty która jest na umowę o pracę - czy to takie dziwne jest, większosć osób tak ma - a ja tego im zadroszczę, a zlecenia - proszę bardzo - są, to wezmę nie, to nie, ale nie chcę siedzieć i zgrzytać zębami czy też ktoś ze mną kolejne zleconko zrobi czy też nie, nie odżegnuje się od nich ale z uporem maniaka szukam formy pracy w oparciu o umowę o pracę
Bejbe spokojnie
Chodziło mi raczej o to czy całkowicie wykluczasz, czy po prostu na razie jak nie trafia się hmm nic lepszego to czy nie może być uz lub uodz lub jakieś inne cuś
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 21:22   #139
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Sorry, ale on wymięka przy 90% znanych mi dwudziestoparolatków. I nie otaczaja mnie same ciacha, o nieeeee...

Jeszcze ten wilkołaczek się zapowiada na ciasteczko, ale to za parę lat
ale na śniadolicych brunetów już mnie przeszło
Co innego blady blondas z uśmieszkiem
I te rozwiane włoski... oł jeeeaaah bejbeee...
Cytat:
superowe

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-12-06 o 21:23
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 21:23   #140
Dominkab

Cytat:
A już coś wyszukuję

KLIK KLIK KLIK KLIK i moje ulubione
Piękne Wiadomo największe wrażenie robią krople na skrzydłach motyla, ale mi się najbardziej podobają papierowe ptaki. Uwielbiam takie

elska

flickr

Moment Uchwycony
Stary 2010-12-06, 21:24   #141
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje
Dot.: Scent Bar XX

Przede wszystkim dzięki, Truskawo, za zdjęcia Jakaś trupio fioletowa to ona chyba wcale nie jest? Wygląda naprawdę ciekawie. Do dostania jeszcze czy to też jakaś ekskluzywna limitowanka sprzed x lat na rynek syberyjski?

Red, tak czytam te posty i czytam i wybacz, ale nasuwa mi się pytanie, czy ty w ogóle przyjęłaś do wiadomości fakt, że będziesz mieć dziecko i czy się z tego cieszysz, czy wręcz przeciwnie. Nie musisz odpowiadać. Ja się na tych sprawach kompletnie nie znam, ale normalnie mnie zmroziło jak przeczytałam parę Twoich postów. Nie chciałabym na miejscu Twojego dziecka kiedyś tego przeczytać.

Jak tam mikołajki? Kiedyś się zostawiało buta na parapecie, a dziś się dostaje przelewik na konto W ogóle żarty się mojej mamuśki trzymają. Dostaję smsa: "Tu Mikolaj. Dla numeru xxx wysłane zostaly pieniążki. Należy jednak wysłać smsa zwrotnego z buziaczkiem dla mikołaja."
Myślałam, że to jakiś spam i już chciałam skasować

Zastanawiałam się, czy iść spać, oglądać serial, czy się óczyć. Siedzę na wizażu.
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 21:26   #142
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Praca wre, doskonale

Polly, czemu Ci źle?

Ju
A są jeszcze takie fajki bez filtra jak kiedyś Popularne?

w****iam sie na swięta i prezenty swiąteczne , mam zorganizowac prezenty ode mnie dla małża i dziecka, dla mnie od małża , od nas dla jego rodziny, od nas dla mojej rodziny, od mojej rodziny dla nas i, od jego rodziny dla dziecka, i jesczze ****a wszystkim źle, a ja ****a nie mam kasy i ta ***ana obniżka....sie denerwuje i se flaki wypruwam zeby to wszystko wymyślic i jeszcze kupic a i tak pewnie wszyscy na końcu bedom obrazeni a co ja jestem ***any swiety mikołaj czy gwiazdka ***ana w dodatku mam okres, boli mnie brzuch,chce mi sie seksu i mam spontaniczny newerending remont i mega impreze za tydzien, a tu syf kiła i mogiła i gruz....kasy ni mom a tu trza remont konczyc i jeszcze te wszystkie łososie i kawiory zakupic na impreze

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

widzę za maja dostąpiła ostatecznego oświecenia jakże mie to cieszy
Stary 2010-12-06, 21:31   #143
Dominkab

Co do organizacji prezentów, to ja się właśnie postawiłam i małż musi kilka zorganizować sam, bo ja nie mam czasu i koniec!

elska

flickr

Moment Uchwycony
Stary 2010-12-06, 21:32   #144
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Ale jestem mondra, nie ogarnęłam, ze już jest nowy wątek i wpisałam się w starym No trudno, ten doczytam jutro rano. Spadam na Dextera.
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 21:33   #145
justynaneyman
Zakorzenienie

Polly, jakie to okropne, wzięłaś zadanie ponad swoje siły, jak Ty się dałaś zaprząc do tego kieratu? A nawet, gdybyś dała radę, nie wolno tak się przemęczać! Ja to już mówiłam, można dać sobie narobić na głowę, ale nie można dać przyklepać!
Chyba przyzwyczaiłaś domowników, że za nich zrobisz to, czego im się nie chce, niestety, nie wymagasz = nie masz.
Musisz zastrajkować nie wiem, wścieknij się, zachoruj ( nie naprawdę), zemdlej- przypomnij sobie, kiedy się zbuntowałaś skutecznie i powtórz to. Przecież to parodia, nie Święta.

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 21:33   #146
Polly_
grozi wypollizowaniem

żądam odwołania świąt !
Stary 2010-12-06, 21:33   #147
Betty83
Zakorzenienie

Polly

okresu nie mam, ale nastrój podobny....

no i seksu mi się nie chce...
ała...
Stary 2010-12-06, 21:35   #148
Dominkab

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Polly, jakie to okropne, wzięłaś zadanie ponad swoje siły, jak Ty się dałaś zaprząc do tego kieratu? A nawet, gdybyś dała radę, nie wolno tak się przemęczać! Ja to już mówiłam, można dać sobie narobić na głowę, ale nie można dać przyklepać!
Chyba przyzwyczaiłaś domowników, że za nich zrobisz to, czego im się nie chce, niestety, nie wymagasz = nie masz.
Musisz zastrajkować nie wiem, wścieknij się, zachoruj ( nie naprawdę), zemdlej- przypomnij sobie, kiedy się zbuntowałaś skutecznie i powtórz to. Przecież to parodia, nie Święta.
genialne!

elska

flickr

Moment Uchwycony
Stary 2010-12-06, 21:35   #149
dzika truskawa

Cytat:
ale na śniadolicych brunetów już mnie przeszło
Ja nigdy nie miałam na sniadolicych brunetów, także jak ten mi się podoba to już nie byle co Ale musi mieć długie włosy, w krótkich to już nie to samo.

A ten zmierzchowy blondas też mi się bardziej widzi jako brunet, coś mi się stało Albo może chodzi po prostu o brak tej idiotycznej pseudowampirzej charakteryzacji?

Cytat:
superowe
Cytat:
Piękne Wiadomo największe wrażenie robią krople na skrzydłach motyla, ale mi się najbardziej podobają papierowe ptaki. Uwielbiam takie
Thx
Ale tam nie ma motyla Na jednym z kropelkami jest kwiatek a na drugim pawie piórko

Cytat:

w****iam sie na swięta i prezenty swiąteczne , mam zorganizowac prezenty ode mnie dla małża i dziecka, dla mnie od małża , od nas dla jego rodziny, od nas dla mojej rodziny, od mojej rodziny dla nas i, od jego rodziny dla dziecka, i jesczze ****a wszystkim źle, a ja ****a nie mam kasy i ta ***ana obniżka....sie denerwuje i se flaki wypruwam zeby to wszystko wymyślic i jeszcze kupic a i tak pewnie wszyscy na końcu bedom obrazeni a co ja jestem ***any swiety mikołaj czy gwiazdka ***ana w dodatku mam okres, boli mnie brzuch,chce mi sie seksu i mam spontaniczny newerending remont i mega impreze za tydzien, a tu syf kiła i mogiła i gruz....kasy ni mom a tu trza remont konczyc i jeszcze te wszystkie łososie i kawiory zakupic na impreze

Stary 2010-12-06, 21:37   #150
Polly_
grozi wypollizowaniem

ju-ratuje mnie to ze ja o tym wszystkim mysle od października i połowe rzeczy mam kupionych juz w listopadzie , w sumie jakby nie było problemu z kasą to byłoby ok...tylko ze my jedździmy na 2 wigilie.....i pod kazda choine trzeba nakłaść..a u tesciow bedzie w tym roku wyjątkowo liczny sklad

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Polly

okresu nie mam, ale nastrój podobny....

no i seksu mi się nie chce...
ała...

nie chce sie bos juz zdarta na kolanach

a przez ten remont ściana w salonie ma wiecej uwagi małza niz ja
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości