![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dziwna sytuacja podczas seksu analnego.
Jakiś czas temu kochałam się z moim chłopakiem, doszło do seksu analnego. Było przyjemniej niż zwykle, lecz po chwili zaprzestał, powiedział że najlepiej będzie jeśli teraz pójdziemy się umyć i dokończymy później. Byłam przerażona, ponieważ bałam się że coś mogło wypłynąć z mojego odbytu. Tak niestety było. Ku mojemu przerażeniu, w łazience odkryłam iż najprawdopodobniej 'popuściłam'. Nawet nic nie poczułam. To on zasugerował seks analny, więc tym razem postanowiłam mu nie odmawiać. Po tym dziwnym zajściu wszystko było ok między nami, dokończyliśmy sprawę, lecz nie uprawialiśmy więcej seksu analnego. Mimo tego że wszystko jest w porządku, jest mi cholernie głupio przez całą tą sytuację. Wam by nie było? Powinnam z nim porozmawiać? Jak, i co mam mu powiedzieć?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dziwna sytuacja podczas seksu analnego.
a o czym niby chcesz z nim rozmawiać? wyciek kału z odbytu nie jest chyba sprawą wymagającą jakiejś szczegółowej analizy ani rozmowy o waszych uczuciach. a twój chłopak nie jest chyba opóźniony i pewnie wiedział, że seks analny może się tak skończyć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
BO to już któryś tam Twój wątek i zawsze jest problem,. zawsze związany z pożyciem intymnym...słuchaj, jak ci tak wszystko w tym cholernym sexie nie wychodzi (raz za sucha, raz popuszcza, innym razem masz orgazm "sikający")...może zaprzestań tych prób i poczekaj z sexem aż będziesz na niego gotowa? a co do anala- zrób sobie na przyszłość lewatywę przed i nie będziesz się bała o popuszczanie
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Sądze,że facet zdawał sobie z tego sprawę w końcu odbyt pełni też inną ważną funkcję.
Tu nie ma co tłumaczyć. Wyluzuj ![]()
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Że odbyt jest przeznaczony do ... a nie bzykania. Rozmawiacie w ogóle ze sobą ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
daj spokój po co od razu ta ironią? są ludzie, ktorzy lubią sex analny i nie nalezy ich za to potępiac. Ich sprawa. Są gusta i gusciki. Moze dziewczyna tez chciala sprobować.
Jak chcesz to powiedz mu, że Ci głupio przez tamta sytuację. Jak mi głupio bo coś zrobiłam to mówie TŻtowi, aczkolwiek czegos takiego na szczescie nie mialam nigdy :P
"Mężczyźni są jak alkohol: wyrzekanie się ich jest ascezą, która niesie ze sobą rozgoryczenie, rozkoszowanie się nimi jest sposobem na życie, który rozjaśnia dzień powszedni, uzależnianie się od nich jest... głupotą." co Cię ujęło/ujmuje w TŻ? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=497112 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Nic nie mów.
No bo o czym tu gadać? "Przepraszam, że mi wyciekło?", przecież to nie Twoja wina. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama sobie tego nie zrobiła ,dwa jest to rzecz naturalna i normalna przy analu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Tez mialam kiedys taka sytuacje, tyle ze u mnie bylo to dosyc spontaniczne, bo podszas seksu chlopak powiedzial mi, ze chcialby sprobowac seksu analnego. Zgodzilam sie (tym bardziej, ze zawsze chcialam sprobowac). Na pewno nie bylo to ani dla mnie, ani dla niego przyjemne, bo po kilku probach, tez poszlismy pod prysznic... Potem razem sie z tego smialismy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
My z TŻ-em zawsze obracamy taką sytuację w żart i mówimy że to bułeczka z masełkiem
![]() Wam też tak radzę,wtedy nic nie krepuje ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ooo szok ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- o masakra ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Przyznam szczerze, że mnie też nigdy nic takiego się nie przydarzyło, ale wnioskuję, że jeśli dziewczyna decyduje się na seks analny ze swoim partnerem, to istnieje między nimi niezwykłe zaufanie, zażyłość i całkowita akceptacja swoich ciał, dlatego nie widzę powodu dlaczego dziewczyna - skoro jej z tym źle i jej na nim zależy - nie miała z chłopakiem o tym porozmawiać. Skoro są ze sobą na tyle blisko żeby uprawiać seks analny to rozmowa o nim nie powinna stwarzać kontrowersji. Moim skromnym zdaniem, oczywiście
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;23609942]tragedia
![]() ![]() ![]() Ooo szok ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- o masakra ![]() ![]() Za to widzę, że Ty bardzo poważna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
hehe
![]() ![]() ![]() ![]() no ale dajcie spokoj 'maselko z buleczki' ?! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;23611252]hehe
![]() ![]() ![]() ![]() Nie. ![]() To przecież normalne, że jak sikasz, to słychać strumień. Ja nie wiem co w tym dziwnego? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja nie wstydzę się tego że mój TŻ usłyszy 'strumień' kiedy będę sikać. On też się mnie nie wstydzi, między nami jest naprawdę dobrze. Po tym naszym małym 'incydencie' nic więcej o tym nie wspomniał. Tylko przyznam że cholernie głupio mi się zrobiło, czułam się zażenowana, ale cóż ja na to poradzę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
skoro nic nie mówi to nie zaczynaj, widocznie mu to nie przeszkadzało za bardzo skoro skończyliście się zabawiać.
Edytowane przez happys Czas edycji: 2010-12-07 o 08:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Wybacz.
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
![]()
![]() ![]() ![]() Ooo szok ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- o masakra ![]() ![]() znam parę któa jest razerm 10 lat, niedawno brali ślub, dokładnie w październiku. dopiero po 8 latach ze sobą zamieszkali, a dziewczyna przed półtora roku zamykała faceta na balkonie i puszczała głośno muzykę, kiedy szła się załatwić, tyle że nie kiedy szła siusiu ![]() Sama mam ten problem, że nie potrafię załatwić się u kogoś, bądź nawet u siebie, kiedy są goście w domu. To wszystko kwestia psychiki i mimo tego że mój TŻ wie, że mam taki problem, że rzadko się załatwiam i mówi że nie ma czym się stresować bo 'kupa' ![]() Ja się denerwuję nawet wtedy, kiedy po seksie wylatuje ze mnie powietrze i słychać jakbym puszczała bąki. mimo iż mój TŻ dobrze wie, co to jest ![]() Co do tematu- Może Twój TŻ robił to po raz pierwszy i nie przeszło mu przez myśl, że tak się może stać? Jeśli nie ma już tematu to zwyczajnie zapomnij,a jeśli kiedyś powróci to wytłumacz mu że to jest naturalne, nie masz na to wpływu i tak się może stać. Ale myślę że powiniście wyobrazić sobie odwrotne sytuacje. Gdybyś Ty miała 'ptaka' i jemu by coś wypłynęło... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
[1=9cfdbdf4a8633c241406c59 618b1b1f07a8603a7_62eda0f 28d492;23617391]
Ja się denerwuję nawet wtedy, kiedy po seksie wylatuje ze mnie powietrze i słychać jakbym puszczała bąki. mimo iż mój TŻ dobrze wie, co to jest ![]() [/QUOTE] Ja mam tak samo! Czasami nawet PODCZAS stosuknu, 'uchodzi' ze mnie powietrze. Mnie też to denerwuje. Na początku upewniałam mojego że to NIE SĄ BĄKI, ale po pewnym czasie on mi uświadomił że dobrze wie że to nie są bąki..uff ![]() A powiedz mi , z czystej ciekawości bo jestem nowa na tym forum, TŻ - od czego to jest skrót? Tzn wiem że odnosi się do facetów, partnerów. Ale te TŻ? Nie mogę się domyśleć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() Ooo szok ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- o masakra ![]() ![]() Zgadzam sie z LittleCrow, ze to wszystko kwestia zaufania i wzajemnej akceptacji ciala partnera. Jak kogos na prawde pokochasz to zrozumiesz... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#25 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
a) jesteś wyjątkowo otwarta na nowe doświadczenia. Współżyję od 2 lat i nie odważyłabym się zdecydować na seks analny. Mimo że proponowali - nie bałam się odmówić ![]() ![]() b) masz same dziwne przypadki jak zauważyła La'Mbria ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ludzie, jak możecie oceniać innych swoją miarą?! ![]() A co do dziwnych przypadków, to zazdroszczę jej umiejętności rozmawiania o rzeczach, które ją trapią tak otwarcie - dlaczego miałaby siedzieć cicho i układać w głowie nie wiadomo co. Bo nie wypada spytać doświadczonych koleżanek? Przepraszam za tą krytykę, ale nie toleruję hipokryzji, i tyle. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tak sobie myślę, co będa robić za rok, dwa jak już teraz chyba wszystko już przerobili ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Gdzie tu masz hipokryzję? ![]() ![]() A co do umiejętności rozmawiania - no cóż, ze swoim TŻem jej chyba nie przećwiczyła. Nietrudno napisać coś anonimowo na forum. :P Edytowane przez 201608251020 Czas edycji: 2010-12-07 o 13:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie obrażam Cię, a jeśli tak się poczułaś to wiedz, że nie to było moim zamiarem. Nikt nie ma przecież prawa decydować, w jakim czasie od pierwszego seksu 'dozwolone' jest uprawianie seksu analnego ![]() I czy nie po to jest to forum, żeby niektóre rzeczy przedyskutować z innymi właśnie anonimowo? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.