|
|
#3181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rrrozmów (prawie) narzeczonych cz. 3 !
Cytat:
mało jest takich. ten moj moze sie wszedzie spoznic byle miec wloski czyste
|
|
|
|
|
#3182 |
|
Raczkowanie
|
w tej firmie plotki tak szybko sie rozchodzą że już bym wiedział , jakby coś przeskrobał
|
|
|
|
#3183 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tu musiałam się trochę odzwyczaić, bo codzienne czekanie na prysznic i później przez godzinę ustawianie dobrej temperatury wody (tu ktoś obok zacznie się kąpać, tu ktoś spuści wodę itd ![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
Zaufaj mu tak jak on ufa Tobie
|
|
#3184 |
|
Raczkowanie
|
znam ten ból- kolejka pod prysznic w akademiku
![]() mutny, już mi sie nie chce czekać. w miarę cierpliwie poczekam do sylwestra, ewentualnie 1 styczeń potem się wkurzę, a jak się bardzo wkurzę to powiem co myślę i będzie źle wtedy będzie ostatnia szansa dla niego do 14 lutego ( walentynki i moje urodziny) a jak do wtedy nie, no to nie wiem co zrobię, wiecznie czekać nie będę |
|
|
|
#3185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale chyba mi za dobrze z Tż, bo jakoś...nie widzę siebie odchodzącej nawet za 10 lat jeśli się Tż do tego czasu nie oświadczy
|
|
#3186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3187 |
|
Zakorzenienie
|
popieramy, czasem trzeba postawić sprawę na ostrzu noża, szczególnie jak facetowi nie spieszno do ustatkowania się
|
|
#3188 |
|
Raczkowanie
|
beauty, raczej nie maiłam na mysli rozstania
nie potrafiłabym go zostawić |
|
|
|
#3189 |
|
Zakorzenienie
|
nigdy chyba nie zrozumiem facetow. skoro niby chce byc ze mna to czemu nie chce sie oswiadczyc. przeciez do tego nie potrzeba pierscionka nie wiem za 2000. przeciez jest tyle pieknych za chociazby 500zl.ehh nie rozumiem. on ciagle sie wykreca brakiem kasy ale ja wiem ile ma na koncie i nawet jak mowi ze nie ma to przeciez moze odlozyc z wyplaty..nie kumam.ale coz. powoli godze sie z tym ze narzeczona nie bede..ostatnie swiatelko nadziei gaaaaśśśśsnie
. lajf
|
|
|
|
#3190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3192 |
|
Raczkowanie
|
7 lat
|
|
|
|
#3193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sylvuś, trzymaj się i nie daj się! Może powinnyśmy po prostu spytać prosto z mostu dlaczego nie chcą? Może mają jakieś obawy, które się okażą błahymi, my to wytłumaczymy i będzie happy ending?
|
|
#3194 |
|
Zakorzenienie
|
aaa to juz rozumiem poziom twojej frustracji. ale qrcze tyle czekac i nie byc zareczonym toz to przecie zbrodnia. tak jak mowie. za 2 lata bede w tej samej sytuacji tylko ja juz mojemu zapowiedzialam ze po takim czasie zareczyn nie chce. czy dotarlo...watpie
moj ma wytlumaczenie..brak kasy? a kto mu kaze wydawac kase? ja juz nwet tego pierdzielonego pierscionka nie chce..facet kurna ma 26 lat i nadal nei chce sie hajtac z dziewczyna z ktora jest od 5 lat? no cos tu nie halo |
|
|
|
#3195 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak ja w 6 dni grudnia nabiłam prawie pół limitu już, oczywiście przez was![]() Cytat:
Cytat:
wymówki mojego Tż (te które pamiętam)* jest jeszcze czas (jego ulubiona) ![]() * bo babcia chora (z tamtego roku) * najpierw trzeba kupic mieszkanie * uwaga uwaga- Tż jest zdania że jak dziewczyna dostaje pierścionek to jej odpierdala szajba ![]() ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- o kurde nie wypikało mnie
|
||||
|
|
|
#3196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3197 |
|
Raczkowanie
|
wymówki mojego Tż (te które pamiętam)* jest jeszcze czas (jego ulubiona) ![]() * bo babcia chora (z tamtego roku) * najpierw trzeba kupic mieszkanie * uwaga uwaga- Tż jest zdania że jak dziewczyna dostaje pierścionek to jej odpierdala szajba ![]() o ja nie mogę, niezły tekst ! |
|
|
|
#3198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiecie co? Faceci to świnie! Myślą tylko o sobie! ![]() Gdzie taki Eduard każdej z nas? Żeby to nas się musiało prosić o zaręczyny a nie odwrotnie Przecież to takie...nieludzkie, kiedy kobieta czeka a facet jest mówi "spadaj na drzewo mała"
Od 24.08.2005 z Nim... ![]() Edytowane przez BeautifulShe Czas edycji: 2010-12-07 o 00:14 |
|
|
|
|
#3199 |
|
Rozeznanie
|
Ale wiecie czego ja najbardziej nie czaję? Że sami czasem coś zarzucą w temacie, a później do nas mają pretensje, że się nakręcamy.
![]() A wracając jeszcze do mojego TŻta i moich zawyżonych potrzeb, to chyba rzeczywiście go przegłodzę... Chociaż kurna, nie umiem.. ![]() Obżeram się pomarańczami! Je, je, je, to najlepsza pora na to...
|
#3200 |
|
Zakorzenienie
|
brylant w pierścionku kinii jest taki wielki i ciężki że nie jest w stanie do nas napisac
![]() alice a ja się przekonałam że tu Tż ma troszkę racji ALE NIE POWINIEN UOGÓLNIAC! sporo znajomych nam dziewczyn bardzo się zmieniło po zaręczynach (na gorsze) ale oczywiście ja zapodałam mu piękny tekst który ma go zachęcic
|
|
|
|
#3201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak serio to jakby sie temu nie przyjrzec to faktycznie faceci mysla o sobie, nie zarecze sie bo np pewny nie jestem a co jesli to nie ta, slubu nie chce brac wczesnie bo po co? lepiej pobyc kawalerem. zawsze jakas sie znajdzie. ciagle tylko ja ja ja...wszystko jest od nich uzaleznione wszystko..oni kiwna palcem a my mamy byc na zawolanie |
|
|
|
|
#3202 |
|
Raczkowanie
|
ja się zmienię na lepsze
![]() będę lepsiejsza dla TZ ![]() uciekam spać baj baj |
|
|
|
#3203 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Tż przegłódź I nie przejmuj inicjatywy, niech się chłopak wykaże i sam dowartościuje ![]() Cytat:
|
|
#3204 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocilam................. ....cdn...
|
|
|
|
#3205 |
|
Zakorzenienie
|
ja mu powiedziałam że dla mnie ten kawałek złota który będę nosic na palcu (pierścionek czy obrączka) nie będzie oznaczał że on już jest mój bankowo i można przestac się starac-wręcz przeciwnie- BĘDZIE ZOBOWIĄZYWAŁ
|
|
|
|
#3206 |
|
Rozeznanie
|
To gdzie te brylanty, diamenty?
![]() Ja powoli zamieniam się we wrak człowieka. Przez tą szkołę straciłam poczucie jakiejkolwiek wartości :/ Pocieszam się tylko, że narzeczony kocha mnie taką, i że pewnie zarabia dużo więcej niż ten żałosny promotor. |
|
|
|
#3207 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też, ja też i będę się wszystkim chwalić jakiego mam kochanego NARZECZONEGO i będę dumna mogąc nazwać się jego narzeczoną, tak
|
|
|
#3210 |
|
Zakorzenienie
|
I nic........mikolaj mnie nie lubi.....kinia byla niegrzeczna w tym roku
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:34.

mało jest takich. ten moj moze sie wszedzie spoznic byle miec wloski czyste

Ale chyba mi za dobrze z Tż, bo jakoś...nie widzę siebie odchodzącej nawet za 10 lat jeśli się Tż do tego czasu nie oświadczy
A co, taki mały szantażyk emocjonalny... Bo w ten sposób to on sobie tylko myśli: uff, odpada mi obowiązek/wydatek/jej kaprys do spełnienia i on się poczuje lepiej i pomyśli, że rzeczywiście nie musi się oświadczać. A nam chodzi o coś zuuuuuupełnie innego...
On ma się poczuć gorzej! Ma wiedzieć, że to z nim coś jest nie tak... I jak już to sobie przypomni to może wrócić do Ciebie i Cię przepraszać... Np. na kolanach... Np. z różą w zębach... I np. z pudełeczkiem w dłoni. O! Tak to ma być!

. lajf

Może powinnyśmy po prostu spytać prosto z mostu dlaczego nie chcą? Może mają jakieś obawy, które się okażą błahymi, my to wytłumaczymy i będzie happy ending?

wymówki mojego Tż (te które pamiętam)