|
|
#181 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar XXI
Cytat:
![]() Mi juz tylko na dnie zostało Nie licząc Likierowego, Liliowego i Piwoniowego
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#183 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ano nie będzie , siedzimy z P. w domu, czyli co to za święta. Teściowa nas olała, wybrała przybłędy i dobrze, do moich rodziców pojedziemy tylko na wigilię, albo w pierwsze święto. Reszta na wsi, przyzwyczajam się do samotnej starości![]() Cytat:
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-12-07 o 00:04 |
||
|
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo tak w reality też mam czasem przymarudzę, czasem wnerwię się leciutko - czasem ostro - ale wtedy szybko - jak Justyna zapalam się strzelam i gasnę - lecz nie w wannie a ogółem to ja mam taki lajtowy aprołcz - takie podejsćie bez ciśnienia w stylu iiiiiiiiiiiiiiiiiii tam, coby się wrzodów nie dorobić i nie dolewać oliwy do ognia dystans i spokój nie raz mnie uratowały - ogółem w życiu a wygwiazdkowane słowa nie raz ulżyły - taki balans to chyba każdy ma - mam wrażenie a jak wiele zalezy od whań krzywych comiesięcznych wtedy
|
|
|
|
|
#185 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Polly się narobiło
![]() Betty też a mi się net znowu tnie i już nie mam siły. No jak tu ****a wygrać z tepsą, jak co im zgłoszę awarię, to koles mi "a co my pani możemy zrobić!" albo mówią, że byli sprawdzić i wszystko ok ![]() Ale mi nie działa jak trzeba!!!! Cytat:
![]() Cytat:
![]() pozostaje Ci zasuwac do przodu i nie wydziwiać ![]() Cytat:
dla mnie nawet facet w życiu to totalna abstrakcja, a co dopiero cionsza Cytat:
cuś o tym ffiem ![]() Cytat:
![]() ale rodzina tego nie podziela, bo szkoda im kasy na byle drobiazg za 20 zł. Nie to nie ![]() Cytat:
![]() Później możesz se wmówic, ze jesteś zimną suką i doskonale taką zgrywać w kontaktch z innymi, ale w środku i tak będzie bolało. Może bardziej, może mniej, ale prędzej czy później i tak będzie - sprawdzone na własnym przykładzie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-07 o 00:10 |
||||||
|
|
|
#186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale ciekawość - dojrzeć resztę pytań może to jako odpalę, tę stronę Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-07 o 00:12 |
|
|
|
|
#187 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Chyba powinnam kiedys przysiasc, przeczytac instrukcje, naumiec sie tego i owego i sprobowac przestac cykac foty na auto ![]() Cytat:
U mnie odchudzanie bylo obsesja Chcialam jeszcze cos madrego sklecic w tym temacie ale TZ mi nie daje i goni spac |
||
|
|
|
#188 | |
|
Zakorzenienie
|
Chichram się ja dziecko
Cytat:
Drugie dziecko zatrzymam sobie, a trzecie Ci dam Tylko- psy zawsze muszą być, kot przynajmniej jeden i jeszcze ktoś na dodatek- może świnek?
|
|
#189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#190 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już bym wolała spędzać sama święta niż tak jak w Twym przypadku z teściową Naprawdę nic na siłę Cytat:
Jak nie ma poczeby
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
Red
|
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie nigdy nie zabraknie póki mama używa czuję się Angelową szczęsciarą - mnie ten zapach koi, jest uspokajający i poprawia mi nastrój ciekawe co też zdarzy się w Angelu a propo- czy to tutaj na forum ktoś rzucił koment o aniołkach że mają coś tam ....... i tu pytanie co to było, bo nie pamiętam - że to tłumaczy, że jest ich tak dużo, coś o rozmnażaniu było, nie wiem kto zapodał ten tekst i kiedy
|
|
|
|
|
#193 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale cieszę się z Tobą Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dawaj adres
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#195 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie nawet facet w życiu to totalna abstrakcja, a co dopiero cionsza Cytat:
Cytat:
![]() Ja wolę dawać prezenty niż dostawać, bo tak fajniej jak komuś się sprawi radość, niż jak ktoś Tobie ![]() Ale nie było to już na granicy anoreksji? ![]() Dziś za szczerość to mnie chyba Wy Cytat:
A czwarte?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-12-07 o 00:28 |
||||
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
Dla Ciebie mam otwarte ramiona
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad 2, no szprytne i słuszne |
|
|
|
|
#198 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ej no kurde....takie myki podstawowe ci podałam-a jaki masz aparat? chyba gdzies padło ze lumix ale który? warto poświecic tę godzine zeby obczić o co chodzi z przesłoną
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
Dajże spokój, tak wiele wiosen mi już nie zostało, żeby latami być w ciąży
|
#200 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok. trzecie moje ![]() komunowe święta, tak to może byc ciekawe Cytat:
![]() kurcze samej siebie nie poznaję Cytat:
zombi się pleni ![]() no to siup, robimy wielkanoc komunową, bo wigilia, to już za późno i z rodziną wypada
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
|
|
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to nie wiedziałam - nie mogę się doczekać - nie musi być w święta ![]() jestem dziwnie przekonana że, w którymś z miast to uskutecznie, i że od razu kilka Was na raz ![]() ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- dobranoc - Ty przynajmniej spać możesz eh luksus jak ja marzę żeby ktoś mi wreszcie wytłumaczył która to - już tu rozpytywałam - ponoć urban legend więc jak ktos ją czuje to niech powie co czuje - trupa nie wąchałam więc nie mam porównania paczule uwielbiam w nim, nie wie o co chodzi z ta nuta i mnie to spokoju nie daje Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-07 o 00:39 |
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
ale to mi nie zastąpi rodziny ![]() W związku z czym pozostaje mi zostać zimną s*ką Idem chyba w końcu spać
|
#204 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ide se zdolowana spac
jezdem gupia nic mnie nie interesi o fogle...musk mi sie rozwinal całkiem plaski chyba jest jak przescieradło na sznurze....nawet wilk mi nie wchodzi ....zdjecia ew moge roobic..chociaz efekt mnie przewaznie frusruje ...dobrze przynajmniej ze rysowac ani malowac juz nie muszeu to bylo dopiero frustrujacetaka spowiedz na dobranoc pa ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- maja-u mnie w rodzinie jest tylko jedno dziecko-to w sumie bez sensu z tymi prezentami i wybitnie niepedagogicznie
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
No jasne!
Jak bym mogła, to chciałabym wszystkich poznać- ale nie wszyscy mogą.Na pożegnanie samotności strzaskałam się potwornie Aromaticsem Jestem zgorzkniała i skwaśniała i dobrze mi- idę z psami straszyć dzikie ptactwo i biegaczy
|
#206 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo właśnie, a ja do wczoraj albo przedwczoraj myślałam, że Ty masz około 30 lat ![]() Cytat:
i stąd to dziwne uczucie. Ja już się nauczyłam niektórych rzeczy tak nie rozkminiać, olać, bo bym się wykończyła ![]() Branoc
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystkim smutnym jutro życzę lepsiejszych notowań i idę na herbatkę |
|
|
|
|
#208 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolorowych Cytat:
, wieś lepsiejsza Cytat:
Cytat:
![]() dawaj adres, ogromną przyjemnośc sprawi mi zrobienie prezentu miłej osobie, ot tak, a nie dlatego, że trzeba i wszyscy robią
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm napisałabym znów coś brutalnego, ale ....hmm no ale qrcze prawdziwego
![]() Czasem lepiej się człowiek dogada z łobcymi (znaczy nie, że z Alienami Muglera, chociaż ch*j wii może i z nimi też ) i oni stają się, może nie rodziną ale, kimś bardzo bliskim. Nie uogólniam, to tylko takie "czasem"
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:11.

Nie licząc Likierowego, Liliowego i Piwoniowego 
Cały dom przeszukałam i nie ma
A to moja najlepsza na zimę. Taki drobiażdżek normalnie, się ukrył i nie widać
Łinter uprasza sie o nieśmianie 
, siedzimy z P. w domu, czyli co to za święta. Teściowa nas olała, wybrała przybłędy
i dobrze, do moich rodziców pojedziemy tylko na wigilię, albo w pierwsze święto. Reszta na wsi, przyzwyczajam się do samotnej starości

, moze w sumie troche przesadzam...po prostu jak sie kilka niemiłych rzeczy zejdzie do kupy to sie człowiek bardziej rozłazi w szwach 
U mnie odchudzanie bylo obsesja 

?