![]() |
#241 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
A nie mógł ten Mikołaj rózgi przynieść?
![]() Cytat:
![]() ale życzę aby rześka i wyspana z rana dobranoc. ja chyba pójdę pospać w wannie z godzinkę ![]()
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
nie fiem
![]() ja leczę trądzik - ![]() ale zmaskami olejami to trafiasz w 10 bo skóra pracuje i robi użytek ze smarowideł nocą tzn od 22 już chyba - ona wie kiedy się regeneruje i to nie są farmazony ---------- Dopisano o 02:51 ---------- Poprzedni post napisano o 02:50 ---------- ale pustej? ![]() masz zagłówek miękki ? ---------- Dopisano o 02:52 ---------- Poprzedni post napisano o 02:51 ---------- ale pustej? ![]() masz zagłówek miękki ? ---------- Dopisano o 02:57 ---------- Poprzedni post napisano o 02:52 ---------- aloes dobra rzecz - bo po pierwsze primo - wygodna - lejesz i pijesz po drugie primo - zdrowy aloes był od zawsze i nawilża i jest się pewnie pięknym i gładkim po trzecie primo ultimo - może uodparniać, wzmacniac organizm a jeśli jeszcze odchudza to normalnie szał mamy go z mamą w planie, coby zrobić coś dla swojego zdrowia dobrego ale nie wiem czy tej firmy - musimy zrobić risercz ![]() bo jest jeszcze forever living no wiadomo konkurencja |
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
nie, pełnej ciepłej wody
a właśnie zagłówek - muszmieć a robią też takie pod kość ogonową? ![]()
#244 | |||
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale że z czym? ![]() Cytat:
![]() Pobiegajmy nago po śniegu! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#245 | ||
Zakorzenienie
|
proszę nie drażnic bestii
![]() kuźwa kiedy ja się dorobię wanny ![]() Cytat:
![]() kurcze, "fenomenu" wysypu trądziku nie pojmuję, sama nie doświadczyłam uff, i rozumiem w wieku 13-17 lat ale ok. 25-30 nie rozumiem ![]() Cytat:
![]() bo z tego co pamiętam Alveo troszku kosztuje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#246 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie zaśnij mimo wszystko w niej no - by się przydała - są maty gumowe dowannowe - ale ile z tym mycia potem jest Cytat:
aha ALVEO - to sukinsyńsko drogi zestaw ziół - tam aloesu niewiele - ale chyba do aloesu ciagnie mnie bardziej |
||
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
robią, chudzinko
![]() ![]() ![]() to Pan zaczyna ![]() ---------- Dopisano o 03:12 ---------- Poprzedni post napisano o 03:09 ---------- ziewam ![]() i lecę to wykorzystac ![]() kolorowych po raz drugi ![]() ![]()
![]() |
#248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a trądzik to efekt hormonalnej gospodarki - a wiadomo ze ostatnio kryzys był kapa bo modulować mozna to tylko pigułami a ja nie kcem i tak to wygląda żem skazana na androgenowe nieprzyjemności - wypad włosów łojotokowe zapalenie skóry - najgorzej ze to idzie w parze z Zespołem Policystycznych Jajników ( a co tam, było o kupie, może być o jajeczkach) ale to ostatnie jest w fazie "lekarskeigo dociekania" genralnie do menopauzy mi to zostanie - potem ewentualne zmainy - niekoneicznie na lepsze także kremy, maści itp to desperackie wołanie o pomoc - żartuję - to tak objawowo, moze ten aloes cuda uczyni jakie, załagodzi ja odpadam - spać nie mogiem ale sił czytać nie mam nawet nie wiem czy zdobędę tytuł dziś baj baj Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-07 o 02:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#249 | |
BAN stały
|
A dobrze taka rózga odchudza?
![]() Ja już nie marzę nawet o wannie ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale ja się wstydzę ![]() Obiecajcie, że nie będziecie patrzeć ![]() --- Dobranoc ![]() Obawiam się najazdu KDSTEEN (Komisji Do Spraw Trwonienia Energii Elektrycznej Nocą) z sąsiedniego pokoju ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#250 | |||
Zakorzenienie
|
![]() i popływajmy w jeziorze ![]() ![]() wanna to produkt pierwszej potrzeby ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() maty gumowej nie chcę ![]() chcę podusię pod ogonek ![]() dziś to się czuję jak wieloryb ![]() ![]() Cytat:
![]() Dobranoc. A mnie pozostaje poranną kawę zaparzyć ![]()
![]() |
#251 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello
![]() Wzięłam urlop na żądanie,bo mały pół nocy kaszlał jak gruźlik ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 | |
Zakorzenienie
|
No z tą trucizną co chcesz brać, czytałeś ło tym?
![]() Cytat:
![]() ![]() A mnie krótkotrwale po około 21 ![]() ![]() Dobry ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#253 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I ciut ciut przytęchłej paczulki ![]() Cytat:
![]() skąd ja to znam... ![]() Cytat:
![]() mi wyszło 68, ale połowy pytań nie zroumiałam ![]() Poproszę test po polskiemu ![]() Cytat:
![]() żebym się potem czuła winna komuś coś, bo nie wierzę w ludzkom bezinteresowność? ![]() ![]() ![]() A co może mieć większa moc od Angela, Słonia i Habanity? ![]() Cytat:
![]() I nie kce dalej nyc ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() obija tłuszcz, żeby się szybciej spalał ![]() Cytat:
![]() u mnie też często wizytuje ![]() ![]()
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Spoora, śnił się, ale ten nie był fajny ![]() Po jakimś czasie przestają być fajne te wszystkie morderstwa, które powtarzają się praktycznie co noc. Nuda... Rozterko, niech serce podpowie Ci, co zaznaczyć ![]() Jakie perfumy wybrać do klubu gejowskiego? Dostałam zaproszenie, znowu... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
Jestem zła, zawiedziona.
|
![]() ![]() |
![]() |
#256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Twój podpis... ![]() Zastanawia mnie tylko skąd w retro kobiecej PinUp umiłowanie do takich bandziorskich klimatów? ![]() co się stao? ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-07 o 09:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
Nic czego bym wcześniej nie wiedziała, tylko teraz zaczyna do mnie docierać. Nie wiem jak uświadomić moją najbliższą osobę, że Jej mąż to kawał sku...syna
![]() Nie mam dowodów,a wiem, ze bez nich mi nie uwierzy. Nie mogę już patrzeć jak Ją oszukuje. I mnie. Jak wszystkie świństwa uchodzą mu bezkarnie, mimo, ze wcale sie z tym nie kryje. Zarabia kupę kasy, a wiecznie jej nie ma, ciągle pożycza od kogoś a przed żoną udaje, ze wszystko jest pięknie. W interesach zachowuje się jak świnia i potrafi orżnąć nawet najbliższych ( między innymi nas ) Co chwila wyjeżdża, tłumacząc jej, że pracuje, a tak naprawdę jeździ na dzi....ki. Nie jestem pewna, ale mam powody przypuszczać, ze ma teraz jakąś młodą laskę. Ta pinda, łaziła mi nawet po moim profilu na "nk" Obchodzi mnie to , bo to ktoś bardzo bliski. Nie wiem co zrobić ...... Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2010-12-07 o 09:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Dawno nie pisałam, ale czytam Was cały czas, tylko trudno się wbić ![]() Fav całkiem niedawno byłam w podobnej sytuacji...i wiesz...chyba nie ma sposobu,żeby ładnie, mądrze wybrnąć z takiej sytuacji...jedyne skuteczne, co można zrobić to doprowadzić do konfrontacji...bolesne..I weż pod uwagę,ze Ty będziesz z góry na przegranej pozycji.. albo zrobisz sobie jednego wroga, albo dwoje, przynajmniej na jakiś czas... |
![]() ![]() |
![]() |
#260 | ||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Hej
![]() Ale miałam wczoraj fajny wieczór ![]() ![]() ![]() nad Wisłą jest przepięknie ![]() ![]() Cytat:
![]() odnalazłam ten tekst: to taka ceramiczna kapsułka (chyba z chipem), którą krowa wkrótce po urodzeniu połyka i ona sobie potem siedzi w drugiej komorze żołądka (czepcu) całe krowie życie i tę krowę identyfikuje ![]() Cytat:
też tak mam zamiar zrobić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i współczuję sfrustrowania świątecznego.... ![]() wiecie jak przeczytałam? pospać w wannie z godzillą ![]() życzę Ci żeby to było bardzo niedługo ![]() ![]() trudna sprawa.. ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#261 | |
Nindżopesz
|
Moj tradzik trwa od 15tki po dzis dzien i wraca co miesiac
![]() Melk, Betty, Ju - huh, toscie mi daly do myslenia, do tej pory zdawalo mi sie, ze przejawiam zwykly realizm z drobnym odchylem pesymistycznym ale chyba przeszlam na ciemna strone mocy i jestem zrzedliwa, zgorzkniala baba, ktorej nic nie cieszy a wszystko wkur...a ![]() ![]() Ale spojrz na to troszke optymistyczniej (wiem, kto to mowi) - wszystkiego naraz nie zawalisz a jedna czy dwie poprawki to nic wielkiego ![]() Alez ja jem! Nie przejadam sie, nie gloduje, dziecko ma wage i wymiary o tydzien czy dwa "ponad wiek", morfologia ok... wiec poki co czuje sie zwolniona z obowiazku roztkliwiania nad posilkami ![]() Cytat:
![]() Polly, a zarzuc jakimis pomyslami na fajny prezent, musimy kupic cos tesiowej (na ksiazki narzeka) i potrzebuje czegos sensownego dla TZta (ksiazek nie ma czasu czytac, muzyke sciaga, ciuchy i dodatki ma, gry wszelkie ma, pendrive'a ma, perfumy ma, na elementy do kompa sie nie porywam, szpanerskich zegarkow nie nosi), myslalam o jakims przydatnym duperelu kuchennym (ale kawy nie pija, shaker ma, na urzadzenia okolotostowe ja sie nie zgadzam - bedzie dietowal po swietach, mikser nam sie nie przyda) albo o lyzkach z dziurka do Absyntu ale nie wiem gdzie je mozna dostac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#262 | ||
Zakorzenienie
|
Znasz odpowiedź
![]() Cytat:
Vice Versa? Cytat:
![]() Fav- byle nie siedzieć cicho, bo wtedy jeszcze człowiek sam się ze sobą podle czuje
![]() |
#263 |
Nindżopesz
|
Ooo, znalazlam lyzeczki na necie
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 | ||
BAN stały
|
Cześć!
![]() Taaak! ![]() ![]() Biedni jesteście z tymi choróbskami ![]() Si ![]() ![]() No wieeesz? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fav, paskudna sprawa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
Ju, nie mam tych zapachów
![]() Zastanawiam się między Angelem Likierowym, Code, Touch i Eternity... Maja, to mroczna przeszłość odciska swe piętno na teraźniejszości... ![]() Fav, z jednej strony nie siedź cicho, bo tylko się będziesz dołować, ale z drugiej nie atakuj tylko na podstawie poszlak. Ale jak zdobyć dowody, nie wiem... Gryx, spoko, przeca nie idę tam gejów wyrywać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Matko,jak mi się nudzi
![]() To idę coś zjeść,hm.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() rozumiem ze Cię to męczy ale ciężko coś w takiej sytuacji zrobić.... jeśli żona nie widzi że coś się dzieje może nie uwierzyć osobie trzeciej... kimkolwiek ona dla niej jest ![]() Cytat:
![]() Za wcześnie poszłam spać i znów tyle stron do nadrabiania ![]() Co do świąt to jak już są to jest ok ![]() ![]() ![]() Mama by chciała żeby jej pomóc w sprzątaniu ale ja pracuję i nie mam czasu do nich jeździć więc czuję że będzie zawiedziona ![]() ![]() W ogóle to nie wiem, wracając do prezentów, czy powinnam kupić coś teściom, skoro najprawdopodobniej zaproszą mnie na jakiś świąteczny obiad? ![]() ![]() Polly ![]() |
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Nindżopesz
|
Kurcze, sklep internetowy okazal sie byc w Niemczech i za wysylke krzykneli 68 zeta
![]() To moze ktos wie skad wytrzasnac lyzeczki z dziurka? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() A tam od razu "trudno" ![]() Cytat:
![]() ![]() Domyślam się ![]() Grzeczna dziewczynka ![]() ![]() --- Red, kup najtańsze, metalowe łyżki, i wiertarą je, wiertarą ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
Fav
![]() a to przechlapane ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:09.