|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Cytat:
I trochę zazdroszczę
|
|
|
|
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co... jedna rzecz nie daje mi teraz spokoju..... czytałam kilka portali o początkach ciąży, rozwijaniu sie płodu i wogóle.... i w 6-tym tygodniu płod ma średnio 6-8mm...... skąd u nas 20............. i wiem, że gin zaznaczała mi to dwa razy, że zarodek ma 20 mm........ że też jej dokładnie nie dopytałam................ ..
![]() Agawoo na pewno też nie dlugo usłyszycie takie wieści.... |
|
|
|
#903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te wizazowe kciuki maja magiczna moc! ![]() O i awatarek sie zmienil
Przykładna żonka od 15 i 24 VII 2010 “Your dresses should be tight enough to show you're a woman Edith Headand loose enough to show you're a LADY.” Edytowane przez sjoanna Czas edycji: 2010-12-06 o 21:06 |
|
|
|
|
#904 | |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję
![]() Cytat:
Mama jest i dlatego mam strasznie mało czasu na wizaz bo chcę z nią spędzić każdą wolną chwilę, wczoraj na przykład zaprosiła moją teściową i z TŻ pomimo tego, że zamierzaliśmy odpocząc zaiwanialiśmy w kuchni pól dnia, no i musiałam iść dzisiaj niestety do sądu na praktyki, a miałam iść dopiero 13 grudnia, a wczoraj się dowiedziałam, tak chciałam posiedziec jeszcze te dwa dni w domu i się podkurować, ale się nie dało.. ![]() dalej zatkany nos, zatkane uszy i szum, ból gardła, zębów, nosa... jednym słowem- masakra magolina cieszę się że tata Twój wyszedł ze szpitala i pomimo całej tej choroby i wszystkiego co z nią związane nadal pozytywnie patrzy na życie ![]() a co do mojego zdrowia do jest do ja dostałam od Mikołaja, którego spotkał mój Mąż ptasie mleczko moje ulubione i moja mama też, a ja myślałam, że mój mąż to w ogóle o mikołaju nie będzie pamiętał i niestety dostał ode mnie tylko buziaka ![]() asiulku wróciłaś
|
|
|
|
|
#905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agula, no z jednej strony bym chciała, a z drugiej mamy teraz spore problemy finansowe, sytuację mieszkaniową nie lepszą i bałabym się, że nie damy sobie rady z dzieckiem ... Ale może po nowym roku coś się poprawi, bo ja nie chcę już czekać |
|
|
|
|
#906 |
|
Zadomowienie
|
hej kobietki 2 tygodnie temu zaczelam prace tydzien temu zrobilam test i okazalo sie ze sa 2 kreseczki
bardzo sie ciesze mam tylko pytanie dostalam umowe na 1,5 roku za miesiac po wizycie u gina planuje powiedziec pracodawcy o ciazy czy on ma prawo mnie zwolnic?pomozcie
|
#907 |
|
Wtajemniczenie
|
moniczka: gratulacje
![]() Zalezy od pracodawcy,ale nie powinien Cie zwalniac
|
#908 |
|
Wtajemniczenie
|
Agula serdeczne gratulacje
a ja dostałam na Mikołaja pięknego storczyka uwielbiam storczyki i TZ tak od siebie zrobił mi taka niespodziankę. Wczoraj byłam u 7 miesięcznej chrześniaczki boziu jaka ona jest kochana juz bym chciała takie maleństwo moniczka2123 hmmm ciężko powiedzieć Moja jedna koleżanka miała taka sytuacje ze przez cala ciąże chodziła do pracy i miała umowę podpisana na 2 lata i pracodawca przedłożył jej, ale w przypadku drugiej koleżanki nie było juz tak kolorowa wydaje mi się ze to zależy od pracodawcy. Jedno jest pewne do rozwiązania na pewno będziesz miała prace
|
#909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszę się bardzo baaaaaardzo razem z Wami ja wiem że tak nie wolno z kalendarzykiem, ale ja nie umiem nie pamiętać kiedy mam dni płodne ogólnie to luz bluz, w końcu się kiedyś uda ![]() magolinko, cieszę się że z tatą lepiej w domku nie moge sobie posiedzieć niestety, potem musiałabym te zajęcia odrobić, a nie chce mi się poza tym już lepiej i chyba nawet nie pójde do tego lekarza :P zobacze jak w ciągu dnia rano idę do Wojtaska, a potem jak będzie źle to najwyżej odwołam zajęcia jeszcze dzisiejsze w przedszkolu.Dziękuję za kciukasy ![]() moniczka gratulacje! nie może cię zwolnić. Tylko żebyś dostała urlop maacierzyński musisz mieć przepracowane 6 miesiecy więc trzymam kcuiuki obyś się dobrze czuła! ![]() zmykam do pracy bo za 3 minutki muszę wyjechać a siedze w szlafroku ![]() miłego dzionka kochane! |
|
|
|
|
#910 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja pisalam tak pozno w nocy bo od wpoldo 2 do 5 nie spalam
ciezka byla ta noc dla mnie , na pierwsze zajecia nie poszlam ehh a teraz sie zbieram ledwie
|
#911 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Poczekaj z informowaniem szefa az skonczysz 12tc, wtedy nie ma prawa Cie zwolnic. Cytat:
Cytat:
![]() Nie martw sie, dzidzia jest po prostu wieksza, lepiej tak niz jakby byla za mala Acelinka ![]() Metka Ty chyba niedlugo rodzisz? ![]() Cos nowego poza tym u Was kobietki?
Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2010-12-07 o 09:02 |
|||
|
|
|
#912 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczynki
Wpadlam na sekundke, zeby wam opowiedziec, co moj maly rozrabiaka ostatnio wygaduje Wczoraj wieczore sprzatam na gorze w pokoju, TZ siedzi sobie na kibelku w lazience, bo jak to facet musi swoje wysiedziec , a maly sobie biega. W pewnym momencie pytam malego: Kochanie, co tatus robi? A maly na to: SHITTING!!!! |
|
|
|
#913 |
|
Wtajemniczenie
|
moniczka moje gratulacje
dwa tygodnie i pełny sukces![]() ale paskudna pogoda |
|
|
|
#914 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() my tez juz mamy filmik,strasznie sie naplakalam jak go widzialam pierwszy raz,przezywalam od nowa wszystkie chwile i emocje z nimi zwiazane,prolog filmu jest do piosenki "now we are free" z gladiatora-bardzo wzruszajacy,w ogole caly film bardzo nam sie podoba,nawet fajerwerki wyszly rewelacyjnie i jest sie tez z czego posmiac ![]() Cytat:
kurcze az sama nabieram ochoty na dzidzie jak Was czytam i sni mi sie pozniej po nocach,ze jestem w ciazy ![]() Cytat:
![]() hej Kochane,u nas tez zima,dzisiaj mam w koncu dzien wolny i zaraz biore sie za porzadki,jutro swieto we Wloszech a ja pracuje 9h
|
|
#915 |
|
Zakorzenienie
|
czeeeeść
![]() co słychać? ![]() wcięło mi avatar... grrr... |
|
|
|
#916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...5#post23610695 Jeszcze tylko 6 dni! Jade teraz sama maz przylatuje do Polski w Wigilie i wracamy razem po Nowym Roku. Nawet nie wiedzialam o tej tradycji z swieceniem lampek - to przez to ze tu w domu tescia nie bylo choinki od lat. ![]() Nie pamietam nawet czy byla jak jeszcze tesciowa zyla. Ja nigdy jej nie widzialam. Ani szopki. To ty w restauracji czy w sklepie pracujesz? Nie chcialabym pracowac tutaj w sklepach. U nas maja zle ale tu to masakra. Masz jakies wolne dni? Ale nam sie ciazowy watek zrobil! Gratulacje moniczka2123 ! No to ktora nastepna? Chcialabym ja ale
|
|
#917 |
|
Zakorzenienie
|
capri kochana właśnie myślałam sobie dzisiaj o Tobie
jak tam kruszynka mamusiu? ![]() byłam u lekarza i mojego migdały jakiś wirus zaatakował mam jakieś tam tabletki i mam poleżeć dzisiaj sobie jeszcze odfpuściłam zajęcia w przedszkolu ale od jutra znowu normalnie do pracy.sjoanna, super że jedziesz do pl na swięta, cudownie na pewno będą wyjątkowo, pierwsze małzeńskie w sumie jak u każdej ![]() ja bym chciała być bardzo następna, ale nie wiem czy się uda ... miejmy nadzieję że tak ![]() dziewczyny a jak z sylwester? Bo jak ostatnio był ten temat to większośc była nie zdecydowana my jednak wybraliśmy imprezke w traży, czyli tzw. dicho w remizie ) i mam nadzieję ze będzie super bo nasze 3 ostatnie sylwesttry były niezbyt udane
|
|
|
|
#918 | |
|
Zakorzenienie
|
czeeeeeeeesc
ale sypie, agulaaabar, moniczka2123 GRATULUJE, ale sie ciesze ![]() Cytat:
caprica6 witaj a jak sie twoja córacia?
|
|
#919 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zaniedbalam troszke "wloski"watek,ale postaram sie wszystko nadrobic.Pracuje w sklepie-design store,w ktorym niestety mamy mnostwo artykulow,pomyslow na prezenty swiateczne,wiec jest pelno ludzi,a poniewaz sklep znajduje sie obok duzego centrum handlowego mamy taki sam czas pracy,tzn od pn do nd. od 9.30 do 21!!!i tylko jeden dzien wolnego na tydzien.Ale nie narzekam,ciesze sie ,ze mam prace,juz ponad rok tam pracuje,jest fajna atmosfera,ciekawi ludzie przychodza,codziennie ucze sie czegos nowego![]() Tyle,ze wlasnie w sylwka pracuje do 18stej,wiec nie wiem czy uda nam sie cos zorganizowac,bo wszyscy znajomi mieszkaja daleko,ale staramy sie znalezc miejsce na nocleg w gorach,swietowac na stokach,a w Nowy Rok pojezdzic na snowboardzie...ale jak na razie to tylko marzenie,ktore staramy sie zrealizowac,bo jak na razie to jest duze ryzyko,ze sylwka spedzimy w domu
|
|
#920 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc odpada czynsz do płacenia itp.... oczywiście są rachunki większe, czy tam opał na zimę.... poza tym, zawsze wiem, że mama mi pomoże z dzieckiem bo jest na miejscu, więc nawet sie nie boję.... tż bardzo dobrze zarabia.. teraz przyjął sie do drugiej pracy na zimę, gdzie też na miesiąc ok 2,5 tys dostaje, plus to praca na umowę zlecenie.. nie raz piekne kwoty dostaje, więc się nie martwię...Cytat:
wrzućcie na pelen luz - chociaż spróbujcie, nie liczyc dni, tylko pełen spontan trzymamy kciuki!!![]() A ja mam taką sytuacje, że skończyłam staz i jestem zarejestrowana w bezrobociu..... a z tego chyba żadnej kasy nie ma....... więc albo zostanie jak jest, albo będę kombinować z zatrudnieniem u kogoś znajomego. |
||
|
|
|
#921 |
|
Wtajemniczenie
|
metka ale już bliziutko
![]() acelinko my pewnie u siebie w domu zrobimy Sylwestra, ale pójdziemy do TŻ sister jak co roku. Pojawiła się propozycja balu sylwestrowego, ale zamiast wydać 600-700zł ( 400zł od pary plus sukienka, fryzjer ) to wolałam sobie dołożyć do kożuszka na zimę a poza tym ja nie przeżywam jakoś tak bardzo sylwestra, jest to dla mnie normalny dzień i nawet jakbym została z TŻ w domu to byłoby fajnie, ale on nie chce siedzieć sam ze mną w sylwka, tylko chce iść do ludzi więc skończy się na domówce zapewne...
|
|
|
|
#922 |
|
Wtajemniczenie
|
my sie nie zastanwiamy za bardzo co z sylwestrem, moze wyjdzie iprezka ze znajomymi, a jak nie to trudno, wyspię się i już
|
#923 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ostatnio same dobre wiadomości na naszym forum i oby tak dalej mnóżmy się dziewczęta na potęgę hmm też bym już chciała.......Cytat:
![]() Cytat:
dobre są też dziecięce ,,slangi" - chrześniak mojego tż na książeczkę mówi ,,śośenka" Cytat:
![]() A z sylwestrem jeszcze nie wiem co i jak ale raczej gdzieś się tam zawsze pójdzie. Jej ale blisko już święta
|
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to Twój tż ładniusio zarabia ja nie licze dni dokładnie ale i tak wiem ze jest np tyle po @ i ze pora na owu albo mnie jajniki bolą i same o sobie przypominają ja już troszke odpuściłam, bo chciałabym zmienić prace jak da radę, ale dzidziusia nadal chcę, tyle że nie na gwałt jak będzie to będzie i już ![]() skoro nie musisz pracować (tzn. finansowo dobrze stoicie) to ja bym sobie odpuściła prace narazie no chyba że rzeczywiście ktoś znajomy mógłby pomóc w znalezieniu czegoś fajnego nie męczącego ![]() co do kaski to ja ostatnio czuję się sfrustrowana z tego powodu, bo niby nam pieniędzy nie brakuje, ale jak ja nie pracowałam, to nam starczało na wszystko, jak pracowałam tylko jako niania też i jeszcze odkładaliśmy na weselisko... a teraz mam jeszcze normalną prace i wcale nam nie zostaje więcej niz wtedy i nic nie odkładamy i mam takie wrażenie że za dużo kasy wydaje, tylko że nie wiem na co, nie kupuję nic takiego zbędnego w sumie samo jedzenie i od czasu do czasu jakiś ciuch ... no niewiem chyba zaczne sobie wsio pisac bo te pieniadze mi sie rozpływają masakrycznie i odczuwam dyskomfort ;D co do sylwestra to nasz w sumie niedrogo wychodzi jak na impreze zorganizowaną, bo 180 zł od pary nie wiem dokładnie co tam jest na pewno jedzonko a ile alko to nie mam pojęcia musze z bratem pogadać dzisiaj a sukienki mam tam jakieś nic nowego nie mam ochoty kupować ewentualnie mogłabym od bratowej coś pożyczyć albo kuzynki, sukienek mamy dużo bo dużo imprez było w tym roku w rodzinie więc możemy się wymieniać ![]() zaraz jade po bratową do pracy i po mame jade po drodze jeszcze do apteki, patrzałam na necie jedne tabletki kosztują 50 zł - oszaleli u mnie dziś padał deszcze całyy dzień i jak teraz to zamarznie to będzie nieciekawie
|
|
|
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
acelinka narazie wiemy my, moja przyjaciółka no i ona wypaplala swojemu tżtowi a to nasz kumpel tak samo, więc wiemy tylko my we czworo
resztę rodzinki mamy zamiar oświecić w wigilię przynajmniej nikt nie bedzie miał pretensji, że tamten wiedział pierwszy a ten drugi.... wigilię spedzamy u siebie w domku, więc rodzina tżta , rodzice, babcie itd dostaną może zdjęcie w rameczce, zapakowane z przykazaniem, ze maja otworzyc po kolacji jak wszystkie prezenty, i mojej siostrze do niemiec też może tak wyslemy, żeby wszyscy razem otworzyli prezent hehe ale zobaczymy co z tego wyjdzie
|
|
|
|
#926 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() na baseny termalne hihhihih Moj ostatni Sylwester niby byl udany , ale nad ranem sie z tz poklocilam i chcielismy zerwac ze soba Cytat:
ale mi by to nie przeszkadzalo, ja uwazam zeby moglo byc milo. dla mnie nie musi byc pijanstwa i nie wiadomo czego , ze by to byla mila nochahah nic nie przegapilas nie baraszkowalismy z tz. po prostu nie moglam spac, ale sie wkurzylam
|
|
#927 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie wróciłam z dworu, odśnieżyłam chyba z hektar ziemi
tak to jest jak nie ma chłopa w domu baba musi na łopacie wisieć he he. Całam mokra...![]() Dziewczyneczka jakbyście tyle czasu baraszkowali no to |
|
|
|
#928 |
|
Konto usunięte
|
Hej...
Pamięta mnie ktoś jeszcze? Agulaabar i Moniczka wielkie gratulacje !!! Ja ostatnio zabiegana zapracowana ale staram się Was podczytywać... |
|
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaleeeeeeeee suuuuuuuuuuuuuuper
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gratuluję wam, dziewczyny zafasolkowania ![]() szaro za oknem, chlapa, mgła jakaś, popaduje trochę... nic się nie chce... dalej tworzę swoje dzindzibołki. zdjęcia robię lepsze, jedna para na zdjęcie. wystawiłam kilka na allegro ciekawe czy ktoś kupi...a mi dermatolog wystawił receptę pełnopłatną, akurat jak z pieniędzmi krucho. nie wiem czemu. zawsze była refundacja... ech ![]() a nie pochwaliłam się. TŻ zdał egzamin na cztery i taki wewnętrzny też jestem z niego dumna dobranocek
|
|
|
|
#930 | ||
|
Zakorzenienie
|
Capri, ty lepiej opowiadaj co tam u Ciebie
Cytat:
Ja też bym chciała, ale jeszcze chyba musimy poczekać ... chociaż latka lecą ...Cytat:
My co prawda oboje pracujemy, ale nie zarabiamy dużo, a rachunki nas zjadają (kredyty jeszcze z czasów panieńsko-kawalerskich, moja szkoła i inne opłaty). Dobrze,że mieszkamy z moją mamą bo nie wiem co by było ... Ale mieszkanko jest malutkie, więc dzidzia się nie zmieści już ![]() Cały czas liczę, że po Nowym Roku się odbijemy i będzie lepiej [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23625097]Hej... Pamięta mnie ktoś jeszcze? Agulaabar i Moniczka wielkie gratulacje !!! Ja ostatnio zabiegana zapracowana ale staram się Was podczytywać...[/QUOTE] Eee, chyba nie pamiętamy .... Dziewczyny, kto to jest Guska??? ![]() Opowiadaj co u Ciebie Moniczka, zapomniałam : Gratulacje
Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2010-12-07 o 20:12 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.

przed chwila wrócilismy od gina...... no więc..... Będe mamą!!!!!!!! dzidzia ma ok 6 tygodni i 20,2 mm!! widzieliśmy naszą kruszynkę na usg pochwowym (mężuś byl przy mnie przy badania ginekologicznym i przy usg) termin porodu wg usg na 3 sierpnia a wg @ na 4 sierpnia 

Zakończone: 2
i jak z mamusią, przyleciała? 

ogólnie to luz bluz, w końcu się kiedyś uda 

ale raczej gdzieś się tam zawsze pójdzie. Jej ale blisko już święta