|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co... jedna rzecz nie daje mi teraz spokoju..... czytałam kilka portali o początkach ciąży, rozwijaniu sie płodu i wogóle.... i w 6-tym tygodniu płod ma średnio 6-8mm...... skąd u nas 20............. i wiem, że gin zaznaczała mi to dwa razy, że zarodek ma 20 mm........ że też jej dokładnie nie dopytałam................ ..
![]() Agawoo na pewno też nie dlugo usłyszycie takie wieści.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Te wizazowe kciuki maja magiczna moc! ![]() O i awatarek sie zmienil ![]()
Przykładna żonka od 15 i 24 VII 2010 ![]() “Your dresses should be tight enough to show you're a woman Edith Headand loose enough to show you're a LADY.” Edytowane przez sjoanna Czas edycji: 2010-12-06 o 20:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#904 | |
Wtajemniczenie
|
dziękuję
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mama jest i dlatego mam strasznie mało czasu na wizaz bo chcę z nią spędzić każdą wolną chwilę, wczoraj na przykład zaprosiła moją teściową i z TŻ pomimo tego, że zamierzaliśmy odpocząc zaiwanialiśmy w kuchni pól dnia, no i musiałam iść dzisiaj niestety do sądu na praktyki, a miałam iść dopiero 13 grudnia, a wczoraj się dowiedziałam, tak chciałam posiedziec jeszcze te dwa dni w domu i się podkurować, ale się nie dało.. ![]() dalej zatkany nos, zatkane uszy i szum, ból gardła, zębów, nosa... jednym słowem- masakra ![]() ![]() magolina cieszę się że tata Twój wyszedł ze szpitala i pomimo całej tej choroby i wszystkiego co z nią związane nadal pozytywnie patrzy na życie ![]() a co do mojego zdrowia do jest do ![]() ja dostałam od Mikołaja, którego spotkał mój Mąż ptasie mleczko moje ulubione i moja mama też, a ja myślałam, że mój mąż to w ogóle o mikołaju nie będzie pamiętał i niestety dostał ode mnie tylko buziaka ![]() asiulku wróciłaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Agula, no z jednej strony bym chciała, a z drugiej mamy teraz spore problemy finansowe, sytuację mieszkaniową nie lepszą i bałabym się, że nie damy sobie rady z dzieckiem ... Ale może po nowym roku coś się poprawi, bo ja nie chcę już czekać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#906 |
Zadomowienie
|
hej kobietki 2 tygodnie temu zaczelam prace tydzien temu zrobilam test i okazalo sie ze sa 2 kreseczki
![]() ![]()
#907 |
Wtajemniczenie
|
moniczka: gratulacje
![]() ![]() Zalezy od pracodawcy,ale nie powinien Cie zwalniac
![]() |
#908 |
Wtajemniczenie
|
Agula serdeczne gratulacje
![]() ![]() ![]() a ja dostałam na Mikołaja pięknego storczyka ![]() ![]() moniczka2123 hmmm ciężko powiedzieć Moja jedna koleżanka miała taka sytuacje ze przez cala ciąże chodziła do pracy i miała umowę podpisana na 2 lata i pracodawca przedłożył jej, ale w przypadku drugiej koleżanki nie było juz tak kolorowa wydaje mi się ze to zależy od pracodawcy. Jedno jest pewne do rozwiązania na pewno będziesz miała prace ![]()
#909 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja wiem że tak nie wolno z kalendarzykiem, ale ja nie umiem nie pamiętać kiedy mam dni płodne ![]() ![]() magolinko, cieszę się że z tatą lepiej ![]() ![]() Dziękuję za kciukasy ![]() moniczka gratulacje! ![]() ![]() ![]() ![]() zmykam do pracy bo za 3 minutki muszę wyjechać a siedze w szlafroku ![]() miłego dzionka kochane! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Wtajemniczenie
|
a ja pisalam tak pozno w nocy bo od wpoldo 2 do 5 nie spalam
![]()
#911 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Poczekaj z informowaniem szefa az skonczysz 12tc, wtedy nie ma prawa Cie zwolnic. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie martw sie, dzidzia jest po prostu wieksza, lepiej tak niz jakby byla za mala ![]() Acelinka ![]() Metka Ty chyba niedlugo rodzisz? ![]() Cos nowego poza tym u Was kobietki? ![]() Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2010-12-07 o 08:02 |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#912 |
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Wtajemniczenie
|
moniczka moje gratulacje
![]() ![]() ale paskudna pogoda ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#914 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() my tez juz mamy filmik,strasznie sie naplakalam jak go widzialam pierwszy raz,przezywalam od nowa wszystkie chwile i emocje z nimi zwiazane,prolog filmu jest do piosenki "now we are free" z gladiatora-bardzo wzruszajacy,w ogole caly film bardzo nam sie podoba,nawet fajerwerki wyszly rewelacyjnie i jest sie tez z czego posmiac ![]() Cytat:
![]() kurcze az sama nabieram ochoty na dzidzie jak Was czytam i sni mi sie pozniej po nocach,ze jestem w ciazy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() hej Kochane,u nas tez zima,dzisiaj mam w koncu dzien wolny i zaraz biore sie za porzadki,jutro swieto we Wloszech a ja pracuje 9h ![]()
![]() |
#915 |
Zakorzenienie
|
czeeeeść
![]() co słychać? ![]() wcięło mi avatar... grrr... |
![]() ![]() |
![]() |
#916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze tylko 6 dni! ![]() Jade teraz sama maz przylatuje do Polski w Wigilie i wracamy razem po Nowym Roku. ![]() ![]() Nawet nie wiedzialam o tej tradycji z swieceniem lampek - to przez to ze tu w domu tescia nie bylo choinki od lat. ![]() Nie pamietam nawet czy byla jak jeszcze tesciowa zyla. Ja nigdy jej nie widzialam. Ani szopki. ![]() To ty w restauracji czy w sklepie pracujesz? Nie chcialabym pracowac tutaj w sklepach. U nas maja zle ale tu to masakra. Masz jakies wolne dni? ![]() Ale nam sie ciazowy watek zrobil! Gratulacje moniczka2123 ! ![]() No to ktora nastepna? ![]() Chcialabym ja ale ![]() ![]()
![]() |
#917 |
Zakorzenienie
|
capri kochana właśnie myślałam sobie dzisiaj o Tobie
![]() ![]() byłam u lekarza i mojego migdały jakiś wirus zaatakował mam jakieś tam tabletki i mam poleżeć ![]() ![]() sjoanna, super że jedziesz do pl na swięta, cudownie ![]() ![]() ![]() ja bym chciała być bardzo następna, ale nie wiem czy się uda ... miejmy nadzieję że tak ![]() dziewczyny a jak z sylwester? Bo jak ostatnio był ten temat to większośc była nie zdecydowana ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#918 | |
Zakorzenienie
|
czeeeeeeeesc
ale sypie, agulaaabar, moniczka2123 GRATULUJE, ale sie ciesze ![]() Cytat:
caprica6 witaj ![]() ![]()
![]() |
#919 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Tyle,ze wlasnie w sylwka pracuje do 18stej,wiec nie wiem czy uda nam sie cos zorganizowac,bo wszyscy znajomi mieszkaja daleko,ale staramy sie znalezc miejsce na nocleg w gorach,swietowac na stokach,a w Nowy Rok pojezdzic na snowboardzie...ale jak na razie to tylko marzenie,ktore staramy sie zrealizowac,bo jak na razie to jest duze ryzyko,ze sylwka spedzimy w domu ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#920 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja mam taką sytuacje, że skończyłam staz i jestem zarejestrowana w bezrobociu..... a z tego chyba żadnej kasy nie ma....... więc albo zostanie jak jest, albo będę kombinować z zatrudnieniem u kogoś znajomego. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
Wtajemniczenie
|
metka ale już bliziutko
![]() acelinko my pewnie u siebie w domu zrobimy Sylwestra, ale pójdziemy do TŻ sister jak co roku. Pojawiła się propozycja balu sylwestrowego, ale zamiast wydać 600-700zł ( 400zł od pary plus sukienka, fryzjer ) to wolałam sobie dołożyć do kożuszka na zimę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#922 |
Wtajemniczenie
|
my sie nie zastanwiamy za bardzo co z sylwestrem, moze wyjdzie iprezka ze znajomymi, a jak nie to trudno, wyspię się i już
#923 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A z sylwestrem jeszcze nie wiem co i jak ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to Twój tż ładniusio zarabia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() skoro nie musisz pracować (tzn. finansowo dobrze stoicie) to ja bym sobie odpuściła prace narazie ![]() ![]() co do kaski to ja ostatnio czuję się sfrustrowana z tego powodu, bo niby nam pieniędzy nie brakuje, ale jak ja nie pracowałam, to nam starczało na wszystko, jak pracowałam tylko jako niania też i jeszcze odkładaliśmy na weselisko... a teraz mam jeszcze normalną prace i wcale nam nie zostaje więcej niz wtedy i nic nie odkładamy i mam takie wrażenie że za dużo kasy wydaje, tylko że nie wiem na co, nie kupuję nic takiego zbędnego w sumie samo jedzenie i od czasu do czasu jakiś ciuch ... no niewiem chyba zaczne sobie wsio pisac bo te pieniadze mi sie rozpływają masakrycznie i odczuwam dyskomfort ;D co do sylwestra to nasz w sumie niedrogo wychodzi jak na impreze zorganizowaną, bo 180 zł od pary ![]() ![]() ![]() ![]() zaraz jade po bratową do pracy i po mame jade ![]() ![]() u mnie dziś padał deszcze całyy dzień i jak teraz to zamarznie to będzie nieciekawie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Zakorzenienie
|
acelinka narazie wiemy my, moja przyjaciółka no i ona wypaplala swojemu tżtowi a to nasz kumpel tak samo, więc wiemy tylko my we czworo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#926 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Moj ostatni Sylwester niby byl udany , ale nad ranem sie z tz poklocilam i chcielismy zerwac ze soba ![]() ![]() Cytat:
![]() hahah nic nie przegapilas ![]() ![]()
![]() |
#927 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie wróciłam z dworu, odśnieżyłam chyba z hektar ziemi
![]() ![]() ![]() Dziewczyneczka jakbyście tyle czasu baraszkowali no to ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#928 |
Konto usunięte
|
Hej...
Pamięta mnie ktoś jeszcze? Agulaabar i Moniczka wielkie gratulacje !!! Ja ostatnio zabiegana zapracowana ale staram się Was podczytywać... |
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaleeeeeeeee suuuuuuuuuuuuuuper
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gratuluję wam, dziewczyny zafasolkowania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() szaro za oknem, chlapa, mgła jakaś, popaduje trochę... nic się nie chce... dalej tworzę swoje dzindzibołki. zdjęcia robię lepsze, jedna para na zdjęcie. wystawiłam kilka na allegro ![]() a mi dermatolog wystawił receptę pełnopłatną, akurat jak z pieniędzmi krucho. nie wiem czemu. zawsze była refundacja... ech ![]() a nie pochwaliłam się. TŻ zdał egzamin na cztery ![]() ![]() ![]() dobranocek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#930 | ||
Zakorzenienie
|
Capri, ty lepiej opowiadaj co tam u Ciebie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
My co prawda oboje pracujemy, ale nie zarabiamy dużo, a rachunki nas zjadają (kredyty jeszcze z czasów panieńsko-kawalerskich, moja szkoła i inne opłaty). Dobrze,że mieszkamy z moją mamą bo nie wiem co by było ... Ale mieszkanko jest malutkie, więc dzidzia się nie zmieści już ![]() Cały czas liczę, że po Nowym Roku się odbijemy i będzie lepiej ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23625097]Hej... Pamięta mnie ktoś jeszcze? Agulaabar i Moniczka wielkie gratulacje !!! Ja ostatnio zabiegana zapracowana ale staram się Was podczytywać...[/QUOTE] Eee, chyba nie pamiętamy .... Dziewczyny, kto to jest Guska??? ![]() Opowiadaj co u Ciebie ![]() Moniczka, zapomniałam : Gratulacje ![]() ![]() Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2010-12-07 o 19:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.