|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
To nie jst tu popularna metoda
|
|
#9212 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Drogie Panie.
Od jakiegoś czasu trochę Was podglądam.Trochę to mało powiedziane ,dopa dałam komputer w każdej wolnej chwili,aby sprawdzić ,co tam u Was,jak wasze nowe piersi.(spokojnie żadna ze mnie psychopatka,forum to takie trochę reality show) Robiłam to marząc że kiedyś ja też będę miała cycochy. Zbierałam też,dzięki Wam informacje o lekarzach,wszelkich badaniach i zaleceniach.Aż któregoś dnia ,szukają info na jakiś innych stronach,wpadłam na zdjęcia o nieudanych operacjach.Pokazałam TŻ i po moich planach... Jednak o biuście marzyć nie przestałam.Zaczęłam interesować się powiększaniem piersi tłuszczem.Myślałam o body jet lub lipomodeling.Tłuszczyku mam w zapasie,więc materiał by był,jednak i te metody nie są idealne. Wróciłam do myśli o operacji ![]() I tak to Drogie Babeczki ,dzięki Wam ,myślęże w 2011 będę silikoniarką Piszę ''dzięki Wam'' ,bo jesteście inspiracją dla wielu kobiet,które chcą czuć swą kobiecość pełną piersią! Wieczorkiem postaram się dodać zdjęcia z moją wyjściówką .Może zrobicie mi taką małą konsultację. Łączę pozdrowienia
|
#9213 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Napisalas kilka zdan, a ja juz mysle , ze fajna z ciebie babka. A wiec pisz tu z nami jak tylko zdolasz , a sama sie przekonasz ,ze zostaniesz juz tu na dobre. |
|
|
|
|
#9214 |
|
Rozeznanie
|
o kurcze a co tu tak codziennie nowych cycolinek przybywa!!!!!!!!!
![]() fajnie ,fajnie...oby tak dalej.... pozdrawiam was... ![]() maceratka - czesc jestes.. happy, mya - ide zobaczyc albumiki.. kejsiii - nie mam nowych foteczek, buuu a psiak ok jedno uszko juz samo stoji.. beatryczku, pysiu - tez was witam magerko - moja sis... ciesze sie ,ze juz po badaniach. jutwro twoj wielki dzien!!!!!!! strasznie fajosko!!!!!! masz polski nr.??? machszi - spoznione ale szczere STO LAT!!!!!!!!!!! edycisko, eni, aga_aga0, milandia, lovelyashley, - witajcie ![]() jak kogos ominelam to sorki!!!! ![]() Dziewczyny ja zaczynam sie troszke martwic tymi blizenkami bo sa sine i sie troszke rozeszly... I piersi jakies dziwne sie zrobily...
|
|
#9215 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Lezac.. podkreslam lezac.. byly dorodne i piekne. Juz sobie wyobrazalam jak chodzac beda bounsowac w gore i w dol pod bluzeczka Szczescie jest tak silne , ze zapominasz o calym tym bolu ktory przeszlas. Ja po operacji mialam wrazenie, ze slon mi siedzi na klatce i do tego te pieczenie.. Ale to nic .. podobno porod jest gorszy i kobiety go znosza wiec w sumie to nic tak strasznego.Przez pierwsze dni doktor zalecil mi duzo spacerowac, by pobudzic krazenie krwi co wplywa na szybsze gojenie sie. Mama pomagala mi sie ubierac i chodzila razem ze mna, wygladalam troche jak manekin, ale faktycznie cycuszki goily sie w blyskawicznym tempie. Pierwsze dni mialam problem z kladzeniem sie i wstawaniem. No i mama musiala pomagala mi sie myc ( przez tydzien nie mozna ich moczyc ). Myc wlosow i czesac sie nie moglam kolo tygodnia.. Mysle, ze z pisaniem nie bedzie duzych problemow bo reke bedziesz miala oparta na lawce. Ja zalozylam normalny stanik po 2 miesiacach , ale moje slicznotki wciaz byly troche twarde i silikon sie odznaczal. Mialam sciagane szwy po tygodniu , to nie jest zabieg bolesny , moze troszke nieprzyjemny bo cycuszki sa bardzo wrazliwe. Jesli na poczatku bedziesz nosic staniczki bawelniane bez fiszbin to nie sadze, zeby ktos zauwazyc ( co jest takze bardzo zdrowe) Poza tym przez pierwsze 8 tygodni i tak musisz nosic pancernik, ktory troche splaszcza biust wiec nie powinno az tak sie rzucac w oczy. Moje slicznotki dopiero po roku uzyskaly ostateczny piekny i bardzo naturalny ksztalt, zrobily sie super miekkie w dotyku a blizny nie widac prawie w ogole.A i jeszcze dodam, ze po miesiacu lezalam juz na plazy i opalam sie ale nie wiecej niz godzinke, dwie dziennie ![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
Jest czucie ale niezbyt intensywne.Podobno to wynik tego, ze nie odrodzily sie wszystkie nerwy.Jestem juz dlugo (1 rok i 8 miesiecy) po operacji wiec u mnie zadnych szans juz nie ma ,ze to sie zmieni. Ale nie przeszkadza mi to w niczym.. Moj Tz i tak woli prawego..
|
||
|
|
|
#9216 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie dziewczyny!!!!
Jestem po operacji powiększenia piersi 8 dzień. Mam implanty okrągłe Mentor 325ml pod mięsień. Szukając informacji trafiłam tu do was i bardzo się cieszę bo jest tu wiele ciekawych wiadomości które akurat mnie w tym ciężkim okresie interesuje. Przrde wszystkim chcę zapytać kiedy implanty nieco opadną. Tzn. wydaje mi się że są one nienaturalnie wysoko. Podobno to opada ale chcę się dowiedzić kiedy to mniej więcej zacznie wyglądać "normalnie". Kontrolę mam w piątek ale może wy będziecie szybsze?? Proszę jeszcze o info jak odlaleźć waszą galerię?? |
|
|
|
#9217 |
|
Rozeznanie
|
Mamacita hehe dzieki za info
No dla mnie bedzie najgorsze z tym myciem, zalatwianiem sie no i spaniem, bo ja to takie wygibasy w nocy robie, a tu teraz bedzie trzeba lezec jak w trumnie...:O ehhh masakra
|
|
|
|
#9218 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9219 |
|
Przyczajenie
|
kasikkk87
Robiłam w Krakowie bo tu mieszkam u dr. Cicheckiego a fot jeszcze nie mam bo dopiero dziś znalazłam to forum jak się dowiem co i jak to dam. |
|
|
|
#9220 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- dziewczyny używałyście jakoś specjalnie kosmetyków przed operacją?mam na myśli stosowanie kremów czy oliwek na piersiątka pozdro dla wszystkich
|
|
|
|
|
#9221 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9222 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja sobie wyczailam sposoby jak spac na boku z klatka do gory.. glowe kladziesz na boku i nogi tez podkurczone na boku.. ale tulow pozostaje bez zmian.. W ciagu nocy zmieniasz ale musisz sie kontrolowac. Dzieki temu rano nie budzisz sie z bolem tak jak po spaniu w pozycji trumiennej ![]() Z myciem to tylko kilka dni bedziesz jak menekin i bedzie Ci potrzebna pomoc kogos bliskiego. Nic sie nie martw ten czas tak szybko leci, ze ani sie nie obejrzysz a bedziesz godzinami sterczec przed lustem i podziwiac z zachwytem swoje nowe skarby |
|
|
|
|
#9223 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9224 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
3. Jak właśnie radzicie sobie z myciem ciała i głowy ? Ja głowę umyłam dopiero tydzień po operacji (normalnie myj co 2-3 dni) - głowę umyła mi mama, bo sama nie mogłam podnieść rąk do góry!!! Jeśli chodzi o mycie ciała, to prysznic odważyłam się wziąść również po tygodniu. Tak to się tylko ochlapywałam i przemywałam takimi serwetkami nawilżonymi jak dla dzieci. 4. Jak jest z pisaniem ? Bo wiecie, mówicie, że ciężko rękami ruszać, a ja po 2 tyg wracam do szkoły... Dasz radę. Ja do pracy wróciłam po 10 dniach 5. Po jakim okresie czasu będę mogła założyć normalny stanik ? Jak ci lekarz pozwoli. podobno po miesiącu można na parę godzin zdejmować ten specjalny. Ale musisz się nastawić że wskazane jest noszenie stanika tego specjalnego nawet do 6 miesięcy. Im dłużej tym lepiej! 6. Po ilu dniach ściagane są szwy ? Boli wtedy ? Zależy jakie masz szwy- można mieć takie które trzeba wyciągać, albo takie jak ja które same się wchłaniają. 7. Czy da się dobrze zamaskować operacje powiększenia piersi ? Bo ja to mam 0 rozmiar ;/ Nosze push up, więc tak jakbym miała 75A, a tu nagle przyjdę z takimi cycuszkami :O Myślę, że będę w bluzach chodzić i jakiś swetrach, to wtedy tak nie będzie widać, nie ? A później to, że niby mi przez zimę urosły hiiiJa miałam zerową wejściówkę i również nosiłam push-upy. Teraz po zabiegu mam odrobinę większe niż jak push-upy więc nie widać różnicy. Zresztą jest zima to łatwiej jest to zamaskować - co innego w wakacje! ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Magerko głowa do góry!!! Będzie dobrze. Trzymam kciuki. |
|
|
|
|
#9225 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Magerko, powodzenia!!! Trzymam kciuki Kochana
|
|
#9226 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Magerka trzymam kciukasy za te wymodlone cycki A to dla CIE . hihi. Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-12-07 o 20:16 |
|
|
|
|
#9227 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Inna_85 o co chodzi z tym odliczaniem czemu jestes wpisana na 6 grudnia???
|
|
#9228 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie laski
Happy ty to jesteś ale szalona ja cie nie mogę ale dzięki Tobie i tym wszystkim modłom nasza Magerka będzie miała cyce jak marzenie P.s niezła czapa ![]() Pinki co Ci się dzieje z cyckami że piszesz ze jakieś dziwne ??? Pisz nam tu szybciochem Edycisko witaj Magerko już Ci dzisiaj mówiłam ale napiszę jeszcze tutaj kochanie Trzymam Kciuki
Jutro będziesz już je miała
|
#9229 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny ratunku!!!!
Dupa blada;-(((( Moja koleżanka co miała mnie zawieść i być ze mną w gdańsku 2 dni wymiękła. Mam pytanie? czy będę sama w stanie dzień po op dotrzeć taksą do hotelu i tam sama przetrzymać noc? |
|
|
|
#9230 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki kochane, ja tak szybciochem tylko....
Siedze u psiapsiuły, a Ona próbuje mnie zagadać, żebym mniej się stresowała Idzie ciężko.... Kejsiii mi właśnie napisała, żebym weszła sobie na wizaż, bo od Happci mam niespodziankę ![]() No to wchodzę szybciochem i ONIEMIAŁAM Happciu Ty moja kochana dobra Duszko No jesteś niemożliwa ![]() A cio to tam za banerkiem za oćka w ciapie ?? Jesteś jak zdrowie Słoneczko Ty moje Dziękuję Ci bardzo i niezmiernie Cię buziam kochana Jesteś niewyobrażalnie cudowna ![]() Dziewczynki moje kochane dziękuję Wam bardzo za kciukasy i wszystkie miłe słowa Milandia (mam nadzieję,że dobrze zapamiętałam) Ja będę na stole trzymać kciuki za Ciebie kochana ![]() Ślicznych cycuchów Ci zyczę Buziaczki wielkie krasnalki Odezwę się jak tylko będę mogła! A tymczasem buziam Was ogromnie mocno Ale mam schiza....
|
#9231 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#9232 |
|
Raczkowanie
|
Magerka Ja rownież będę trzymam za Ciebie kciuki
O 2 w nocy wyruszam do Rumii mam nadzieję, że nie wymięknę ze strachu przed operacją Pozdrawiam wszystkie dziewczynki Napisze jak wrócę.
|
|
|
|
#9233 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kejsuniu, a ciebie bedziemy dopingowac i rownoczesnie uspokajac od czwartku. Choc mysle,ze ty z tych spokojniejszych jednak. Z Magerkowych wierszykow , ktore ulozylam ,to ja sie sama smieje i ten plakat to tak mi na miejscu wpadl do glowy wiec wzielam farbki i namalowalam. Zawolalam polowka, cyknal fotke, przegralam,wstawilam i pomyslalam,ze bedzie Magerka sie cieszyc jesli zdazy ujrzec. Calosc 5 min - a radocha duza. No i sie udalo. Zdazyla zobaczyc, dzieki tobie. PINKI ja cie na skype nawoluje a cie niet ! Mialam byc o 21 szej ale kurcze przegapilam. Gdzie ty ??? ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
Milandia my sie znamy mniej, ale tobie rowniez zycze przepieknych, wymarzonych i jedynych cycusiow. Oby przynosily ci radosc i satysfakcje. Oby nie przysparzaly bolu ani klopotow. Oby ta operacja byla spelnieniem twojego marzenia. Oby byly takie jakie chcesz !!! Trzymaj sie dzielnie i wracaj szybciochem. Maceratka dzieki za maila. Odpisze na pewno. Ale jutro, bo czekam na odpowiedz tego kolegi z Francji ( ty wiesz o kim mowa ). A tak w ogole to gratulacje, ze udalo ci sie zalatwic to co chcialas ! Pewnie niedlugo sie pochwalisz. No, bedziesz musiala teraz. Buziaki ogromne przesylam. Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-12-07 o 21:48 |
||
|
|
|
#9234 |
|
Raczkowanie
|
łooo matko a gdzie masz ta operacje???
|
#9235 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ULLA z Gdanska jest Aga ( z tego forum , jest w moich znajomych ) . Moze zaapeluj , popros o pomoc. Moze jak przeczyta , moze akurat bedzie mogla pomoc ci dotrzec z kliniki do hotelu. Zawsze to lepiej jak ktos przeniesie torbe . No i calkiem samej to bedzie ci tez psychicznie ciezko. Bym ci pomogla ale kurcze mam 700 km. |
|
|
|
|
#9236 |
|
Raczkowanie
|
magerka!!!
Jesteśmy z Tobą:P Kurcze, to już!!! I nas niedługo to czeka wszystkie oczekujące...ALE TEN CZAS ZAPIERDZIELA!!!
|
#9237 |
|
Raczkowanie
|
Magerko to już- to właśnie dziś jest Twój dzień!!!
Strasznie mocno trzymam kciuki za Ciebie Cudnych cycuchów Ci życzę-będą piękne, ![]() Kissy dla wszystkich Gwiazdeczek również |
|
|
|
#9238 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie mogę ![]() Ja też Cię buziam ogromnie Ale super Krasnal w prawdziwej czapce dla Ciebie plakacik zrobił Zresztą nie tylko czapka prawdziwa- Krasnal też jak najbardziej prawdziwy, o największym serduchu jakie może być Cytat:
Cytat:
No popatrz , popatrz jak się świetnie bawiłyśmy ![]() Co tam nie tak- fotki dawaj szybciorem. Kolorem szwów nie ma co się przejmować- tu czasu trzeba i nie ma ich co poganiać. A że się rozeszły - może nie maziaj ich jeszcze, może jeszcze za świerze. Bo bez stanika mam nadzieję nie chodzisz![]() Cytat:
widać po miesiącu, ale tak ze cztery trzeba poczekać by był widoczny jakiś efekt. Różnie to wygląda i każda z nas w innym tępie dochodziła do efektu końcoego. Czasem zawieszony implant opadł dopiero po 7 msc Do lata z pewnością będzie już dobrze- i będziesz mogła zalożyć bikini![]() Cytat:
![]() Ty Nasz Krasnalku Złoty Cytat:
Ale przyłączam się do apelu Happy. Krasnalki z Trójmiasta Więc usmiecham się do Was ślicznie Cytat:
---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- Maceratko no widac pisane jest w gwiazdach, by i w dalekich górach był jeden nasz Krasnoludek
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|||||||
|
|
|
#9239 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() przelotem jestem, ranne wstawanko, już ostatnie w tej serii Mya-szybki buziaczek mijamy się w locie Happy-Tobie też plakat super ![]() dzięki, Dziewuszki ![]() Milandia-no widzisz, wczoraj Cię pominęłam, sorki ![]() a Ty przecież u mojej doktorki będziesz się polepszała ![]() jesteś w dobrych rękach, więc spokojnie kładź się na stół, piersi będą piękne, wszystko będzie dobrze, zobaczysz Trzymajcie się, Dziewuszki, wracajcie szybko i pokazujcie cycuszki (oj, chyba od Happy mi się przyjęło )Buzia wielka, Fioletowe ![]() Witam też wszystkie nowe forumowiczki wysyp jakiś czy coś.. Dobrej Nocki
######################### Edytowane przez macerata Czas edycji: 2010-12-08 o 01:19 |
|
|
|
#9240 |
|
Raczkowanie
|
Happy_hour Pink star Marusik Kejsiii bardzo dziękuję za miłe przyjęcie . Aż serducho rośnie, szkoda że i nie cycochy
![]() Marusik,nie żebym chciała się tu wymądrzać albo Cię straszyć,i nie odbierz tego zle,ale czy na pewno dobrze przemyślałaś wybór lekarza? Aga-agao ja również nie mam zamiaru ,oprócz oczywiście głównego udziałowca pt; TŻ , informować kogokolwiek o moich biuściastych planach.Najgorzej będzie z kilkunastoletnim synem.Nie mam na razie pojęcia czy mu o tym w ogóle mówić ![]() Obiecane fotki wstawię jutro,przepraszam.
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.

,dopa dałam komputer w każdej wolnej chwili,aby sprawdzić ,co tam u Was,jak wasze nowe piersi.(spokojnie żadna ze mnie psychopatka,forum to takie trochę reality show) Robiłam to marząc że kiedyś ja też będę miała cycochy. Zbierałam też,dzięki Wam informacje o lekarzach,wszelkich badaniach i zaleceniach.

Szczescie jest tak silne , ze zapominasz o calym tym bolu ktory przeszlas. Ja po operacji mialam wrazenie, ze slon mi siedzi na klatce i do tego te pieczenie.. Ale to nic .. podobno porod jest gorszy i kobiety go znosza wiec w sumie to nic tak strasznego.

- może nie maziaj ich jeszcze, może jeszcze za świerze. Bo bez stanika mam nadzieję nie chodzisz