Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.2011 - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-07, 15:27   #1171
niutka1
Wtajemniczenie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

Wszystkiego najlepszego laseczka
31.12.2014 : 54cm podcinane wiele razy, CEL: 69cm..
zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm.
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 15:27   #1172
megi2015
Zadomowienie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

A przyszły dziś do mnie spodenki z babaluno dla małego są przesłodkie
Stary 2010-12-07, 15:33   #1173
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megi2015 Pokaż wiadomość

ooo
a ja czekam za moimi ciuszkami z Babaluno
dzisiaj dostałam e-mail że zostały wysłane
Stary 2010-12-07, 15:34   #1174
monika267
Raczkowanie

GG do monika267

niutka niby za duzo mleka tez mozna sciagnac recznym tylko ze niektore mamy jak maja elektryczny to mysla ze moga sciagac kiedy chca i ile sie da zeby miec na zapas juz i takie cos na wlasne oczy widzialam mrozily mleko na zapas a pozniej musialy odciagac jak byly w domu bo sie za duzo produkowalo ale fakt masz racje i przy takim i recznym trzeba uwazac fakt ze jak mama pracuje to wydaje mi sie ze najlepsze wyjscie to elektryczny bo recznym to troszke dlugo sie odciaga no i fakt rece bola

Mysle ze kazda mama i tak wybierze taki ktory dla niej bedzie praktyczniejszy
monika267 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 15:39   #1175
coralady
Wtajemniczenie

Czarna oby dłuuugo trwał taki stan Pięknie ze strony twojego męża.Wyobrazam sobie jak musiało byc Ci miło

Monika śliczne ciuszki w lumpku wyhaczyłaś

Laseczka wszystkiego co najlepsze z okazji urodzinek!
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski

Edytowane przez coralady
Czas edycji: 2010-12-07 o 15:41
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 15:39   #1176
megi2015
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
ooo
a ja czekam za moimi ciuszkami z Babaluno
dzisiaj dostałam e-mail że zostały wysłane

te ciuszki są na serio boskie mam już spodnie sztruksowe i bluzę, body 3 pack i teraz 2 pack spodni takich bawełnianych
Stary 2010-12-07, 15:40   #1177
mora103
Raczkowanie

Witajcie wstawiam wczoraj zrobioną fote Bruna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bruno.jpg (80,5 KB, 40 załadowań)
mora103 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-07, 15:41   #1178
gosikk_s
Zakorzenienie

Monika, super że po wizycie ok

Czarna, romantyk z TŻ

Niutka, ja karmiłam do roku, z laktatora korzystałam rzadko bo miałam ręczny i męczyłam się strasznie. Podczas karmienia cycki miałam takie jak zawsze, potem też, a nie wiem właśnie jak jest po elektrycznym. Kusi mnie medela, którą byś poleciła? Na all jest trochę aukcji i się czaję ale muszę przede wszystkim zdecydować który model.

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 15:42   #1179
iweczka
Zakorzenienie

[QUOTE=ego_ego;23612719]Dzień dobry
Ja już od pół godziny w pracy niestety, a tak mi się spać chce

ego_ego to od której Ty pracujesz????

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość
hejka

kurczę, ale miałam sen, sniło mi sie , ze do porodu pojechałam do szpitala ( tego w którym rodziłam najstarszą) , a tam okropnie ciasno, porody przyjmowane na korytarzu, mnóstwo aparatury porozstawianej wszędzie dookoła, jak przyszła moja kolej, musiałam sie przeciskac obok kleczącej połoznej i rodzącej na korytarzu w izbie przyjęć, żeby sie przepchnąc do gabinetu... masakra jakaś, chociaz szpital był bardzo odnowiony ładnie i technicznie zaawansowany no i jak tak sie przeciskałam itd... to mi sie poród cofnął, a oni do mnie- no to teraz ma pani do wyboru, wrócic do domu, a potem od nowa stac w kolejce ( bo w IP czekalismy z TŻ bardzo długo, było mnóstwo rodzących...) albo robimy cesarke od ręki, żeby nie marnowac czasu, skoro już tu pani jest

no taki sen, akurat obudziłam sie w momencie kiedy miałam podjąc decyzję

wczoraj zaczęłam 28 TC

kupiłam sobie wczoraj sweterek taki bezrekawnik w kolorowe pasy, wiązany w pasie ( LOGG) w H&M i w końcu buty takie trapery na zime w decathlonie, niby męskie, ale był mój rozmiar ( 39) , a wyglądały lepiej niz dostepne podobne damskie, w ogóle krój maja taki bardziej damski, noski zwężane, więc wzięłam

Teraz jeszcze mam odłożone w H&M dwie bluzki, sa bardzo fajne, dziewczyny, obejrzyjcie sobie z tej serii z działu H&M mamma, czy jakos tak, krój jest taki na zakładke, że jak się urodzi dziecko, to ta bluzka nadaje sie do karmienia- specjalnie jest tak oznaczona na metce, były rózne kolorki, na razie stac mnie na dwa ( po 79,99zł) ale na pewno sobie kupię jeszcze, jak będe miała kaske. ja wybrałam takie w paseczki, ale sa tez i gładkie i na lato z krótkim rękawem tez są. Więc dla tych co będa karmic piersia, polecam

o taka w kroju ( tylko ta jest z jakiejś zeszłorocznej kolekcji, teraz sa inne kolory i troche dłuższa) ta wstawka w środku osłania dodatkowo biust, ale jest dojście od dołu, tak, ze jak sie karmi to nie widac cycka ( dla tych co wstydliwe )
Tzn. to jest taka bluzka ciążowa, bo sie bardzo ładnie rozciąga na brzuszku ( odcięcie pod biustem) , ale potem dalej do karmienia. Więc w sumie za ta cene sie opłaca, bo nie wyrzucamy jej za 3 msce
ale ze mnie pierdoła......miałam wejść do h&m i zapomniałam bo własnie chciałam kupić te bluzki do karmienia, no nic wybiore się innym razem
ale byłam dziś w smyku-szczerze nie widziałam nic ciekawego jak na te ceny, ale zauwazyłam że pajacyki babluno, które na all kosztują około 50 zł tam były za 70

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
witam,
dziś mamy dobrą temperaturę jest równa 0 stopni
wybieram się na rozmowę z szefową, żeby zdementować plotki sprzed tygodnia jako że nie chcę wracać do pracy. paranoja jak o tym pomyśle. odbiorę sobie przy okazji nowe prawko, i wskoczę do pepco bo jest obok przychodni
wkurzyłam się wczoraj, bo przyszła mi bluzka którą kupiłam na allegro i ledwie się w nią zmieściłam,musiałbym być z 10kg szczuplejsza!!!
napisane były dwa rozmiary M/L albo XL/XXL więc wzięłam ten mniejszy, no bo ja zawsze w 38 chodziłam, i teraz też jak kupuje. dobrze że tylko 30zł kosztowała, nawet nie mam komu jej dać. a odsyłać nie będę bo odruchowo od razu metkę zerwałam, a niech to... wkurzyłam się .
diatoma ja tez nosiłam rzed ciążą s/m(róznie, zalezy od producenta), teraz z racji że rosne zamówiłam bluzke m/l i co???? za duża....nawet mój maż powiedział, że taka jakaś wielka ale spoko mam jeszcze 13 tygodnie to może do niej dorosne
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 15:43   #1180
wikakika
Rozeznanie

laseczka..wszystkiego naj..naj...duzo zdrowka dla ciebie i maluszka
wikakika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 15:43   #1181
megi2015
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mora103 Pokaż wiadomość
Witajcie wstawiam wczoraj zrobioną fote Bruna
mały przystojniak
Stary 2010-12-07, 15:44   #1182
mora103
Raczkowanie

Ja jak na razie musze się troche powstrzymać z tym zakupami dla małego gdyz upolowałam juz dwa worki duze i stoją w komórce.Z reszta musze sie powstrzymac b czekamy na decyzje z banku o kredy tmoże na świeta będziemy juz w nowym wiekszym mieszkanku.wtedy będe mogła zacząć urzadzać pokoik dla młodego
mora103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 15:46   #1183
iweczka
Zakorzenienie

[QUOTE=Jok3r;23615611]Gratulacje synusia

Bylam u lekarza i pluca mam czyste. Tylko wlasnie nie wiem dalczego mi nie dala zadnego syropu

Mi puchna stopy, ale tylko jesli za dlugo jestem w pozycji siedzacej. Natomiast ostatnio zauwazylam, ze paluszki tez robia sie powoli serdelkowate i nie dlugo pewnie bede musiala pozegnac sie na jakis czas z obraczka i pierscionkiem, a nie lubie chodzic bez nich, bo mi wtedy czegos brakuje i caly czas miziam sie palcem w tych miejscach hehe.

Mam dokladnie taka sama tunike tylko moja tesciowa kupila n atargu za 20zl, ale jest przesuper. Uwielbiam ja, bo swietnie sie uklada, ma odpowiednia dlugosc, wiec jak chodze to mi sie nie unosi i tylek zasloniety i pieknie eksponuje brzuch i cycki No i te kieszenie nawazniejsze. Chce sobie kupic jeszcze jedna tylko, ze ja mam rozm XXL i ona juz jest dosyc napieta, wiec w styczniu czy lutym juz jej nie ponosze. Nawet nie wiem czy w grudniu ja naciagne na siebie, ale to taki fajny materila, ze z powodzeniem bede w niej smigac jeszcze dlugo po porodzie. No to zrobilam mega reklame

Ide dzis obcinac kotu jajca i po drodze moze wejde do apteki po ten syrop. Ochrzcze nowe bucisze,a jutro znowu do lekarza.

jokr no rozwaliłaś mnie z tym kotem normalnie aż łezka ze smiechu mi się zakręciła
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 15:47   #1184
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Siedze od 12 i dopiero Was doczytałam. Aż mi sie w oczach troi.\

Co do syropu na kaszel to Drosetux jest pyszny wykrztuśny. Na gardło można Tantum verde takie dropsy są.
mi pomógł antybiotyk ale w połączeniu z tym syropem.

Przed ciążą ciągle miałam infekcje, grzybice itp. Ale po wymrożeniu nadżerki już znacznie rzadziej. W 8 tyg miałam grzybice i Pimafucin pomógł. a potem odstawiłam tż-ta i wcale nie mam problemu
Ale skórę w tych okolicach mam suchą i popękaną więc smaruję oliwką za jednym razem z brzuchem.
A, pisałyście coś o hemoroidach - mi przy każdym załatwianiu krew leci, jak nie z hemoroidów to właśnie z tych pęknięć na skórze.

Pościel dla dziecka mam 140x100 bo na dłużej wystarczy A butelkę na pewno kupię tą antykolkową TT bo mi sie podoba i ten czujnik ciepła ma.
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 15:47   #1185
megi2015
Zadomowienie

Jokr tekst z kotem był na serio boski zapomniałam o tym wcześniej napisać
Stary 2010-12-07, 16:03   #1186
87czarna
Zakorzenienie

laseczkaa SPEŁNIENIA MARZEŃ!

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 16:17   #1187
iizabelaa
Zakorzenienie

Przejrzałam ciuch, które mam i stwierdzam, że muszę jeszcze dokupić body i pajace 56
albo śpiochy z koszulką
Stary 2010-12-07, 16:19   #1188
blackberry09
Raczkowanie

nareszcie wrociłam byłam w tym nieszczesnym ZUSie i na szczescie wszystko udalo mi sie załatwic w sandomierzu i nie musialam nigdzie jezdzic. tylko ciekawe kiedy dostane pieniadze, mam nadzieje ze przed swietami.

przy okazji kupilam kilo mandarynek pewnie dzisiaj zjem wszystkie :P jakos tak mnie ostatnio do nich ciągnie i moge jesc je cały czas.

blackberry09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 16:20   #1189
n.ik.a
Zadomowienie

laseczkaa najlepszego

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-07, 16:22   #1190
Szara Myszka
Raczkowanie

Laseczka Wszystkiego najlepszego z okazji Urodzinek!!!

Mora i Kasia gratuluje poznania płci!!!

Cytat:
zgadzam się - dlatego ja nie kupuję póki co butelek, laktatora, podgrzewacza bo nie wiem jak to będzie. jak coś to męża wyślę i kupi.
Rozmawiałam o tym z żoną mojego brata, która od niedawna też jest świeżo upieczoną mamusią. Poradziła mi, żeby laktatora, butelek i podgrzewacza narazie nie kupować. Mieszkamy w dużym mieście, więc zawsze można TŻta wysłać na szybkie zakupy. Oni zrobili zapas jeszcze przed porodem i do tej pory stoi wszystko zapakowane w szafce.

Zaczynamy dzisiaj z Oleńką III Trymestr!!!

Zapraszam na mojego bloga:
www.szafadorci.blogspot.com
Szara Myszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 16:23   #1191
coralady
Wtajemniczenie

Dziewczyny jak mnie dzisiaj brzuch boli to masakra!Najpierw były bóle okresowe,teraz ciągnie mnie cały brzuch i jajniki bardzo bolą.Mała sie cały czas rusza.Nie wiem czy mam się martwić? Mam nadzieje,ze to wiązadła się rozciągają
Nospa niewiele pomogła.Kurcze nie wiem co robić
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 16:34   #1192
Montii
Zakorzenienie

Ja od tego mam numer do ginekologa..
bo w sumie na forum nikt Ci diagnozy nie postawi.
Też miałam bóle brzucha, okresowe, dostałam magnez i jest lepiej, ale całkiem to nie zniknęło.

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 16:34   #1193
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
raju dobrych macie mezow. Nie no moj akurat doedukowany jest, bo jak idziemy na zakupy to go zaraz szkole na dziale dzieciecym, wiec bez problemu by kupil butelki, laktatory czy inne badziewka

No kochana ja mam idealny przyklad w domu. Myslisz, ze szwagierka jak jechala na porodowke to miala laktator? Ona nawet podpasek nie miala, bo wczesniaka ur i sie nie spodziewala, ze prawie miesiac szybciej urodzi. W szpitalu miala pierwszy raz do czynienia z elektrycznym, bo szpitalnego uzywala, a jak wrocila do domu to maz polecial do apteki i kupil reczny firmy, ktora jej w szpitalu polecono. Reczny ja meczyl to pozyczyla elektryczny. Nie przesadzajmy, ze po porodzie swiat sie konczy i bedziemy jakimis kalekami. Dziecko tez az tyle czasu nie zajmuje, bo spi prawie caly czas. Jakbym tak myslala to bym chyba sobie zapasy na 2 lata zrobila, bo przeciez po porodzie to sie nic nie da

No wyla, bo doprowadzila do takiego stanu. po to sie lezy w tym szpitalu te pare dni, zeby sie nauczyc co robic w roznych sytuacjach i jak widze, ze mleko mi zaczyna leciec to wiem, ze tzreba kupic laktator.

Mezom mozna zawsze napisac na kartce, a jak dalej nie zrozumieja to panie w sklepach czy aptekach im pomoga

Zgadzam sie w 100%

Wszystkiego Najlepszego

Jok3r ale umowmy sie ze akurat twoja szwgierka to przykład kompletnej nieodpowiedzialności i gupoty jesli mozna to tak nazwać
miesiac przed porodem dawno powinna byc spakowana

i nie ma jej co dawac jako przykład

ja pisałam ja wolę sama kupić takie jak mi pasuje a nie zeby obca baba doradzała mazu jaki ma mi kupic laktator
po co skoro mogę to sama zrobić

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 16:34   #1194
deneb3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak mnie dzisiaj brzuch boli to masakra!Najpierw były bóle okresowe,teraz ciągnie mnie cały brzuch i jajniki bardzo bolą.Mała sie cały czas rusza.Nie wiem czy mam się martwić? Mam nadzieje,ze to wiązadła się rozciągają
carolady a mozesz zadzwonic do swojego lekarza?
jak nie to jedz na IP - jak nic zlego sie nie dzieje to sie upewnisz przynajmniej
a tomasz bole takie skurczowe czy ciagly bol?

----

laseczka WSZYSTKIEGO NAAAAAJLEPSZEGO
deneb3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 16:34   #1195
Tity
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
jenyy czy wam też tak się nic dziś nie chce, koszmar jakiś, takiego lenia to dawno nie miałam, a tu trzeba obiad zrobić i miałam ambitne plany rozpocząć świąteczne porządki ale z tego to chyba nici wyjdą bo tak mi się nie chce
Ja dzisiaj też rozbita jakaś byłam i płaczliwa. Opchałam się słodyczami i teraz mi nie dobrze...
Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
A powiedzcie mi kochane jakich używacie kremów do twarzy, bo ja z avonu ale niezdązylam zamówić a ide do szpitala i musze kupić jakiś fajny zamiennik. Co polecacie
Ja używam Ziaji, seria Sopot spa jest dla mnie super, ale ponieważ jest z retinolem to częściej teraz smaruję się kremem Kozie Mleko 2.

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
jak to mowią wole nosić niz sie prosić
Ja też. Przynajmniej próbuję przewidzieć co mi będzie potrzebne i to kupić wcześniej. A na naszym zadupiu od ręki raczej nie wiele się kupi, więc po porodzie będzie za późno.

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość
a dziś mam urodzinki muszę się pochwalić
Wszystkiego najlepszego

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Dziewczyny,a ja jestem w siódmym niebie! Dzisiaj mamy z TŻ 'miesięczną rocznicę i przyjechali przed chwilą do mnie z poczty kwiatowej...dostałam z Majeczką piękne kwiaty,mandarynki,jabłka i banany w dużym koszu wiklinowym...ach,napatrze c się nie mogę!
Ciekawe,kiedy skończą się te czułe gesty?
No to pozazdrościć, ja się nie mogę kwiatków doczekać, a co dopiero poczty kwiatowej

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
Co do butelek to antykolkowej nie kupuję, zawsze tż podjedzie do sklepu i tyle, zestaw startowy z TT kupiłam no bo muszę, mały od razu będzie na butelkach praktycznie więc wolę mieć na zapas, a laktator elektryczny bo nie będe przed uczelnią machać ręką ręcznym. aaaaa czy się sprawdzi, wyjdzie w praniu ;-)
No u nas to samo, gdyby nie zajęcia wcale pewnie bym laktatora nie kupowała, no ale niestety...

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
Przejrzałam ciuch, które mam i stwierdzam, że muszę jeszcze dokupić body i pajace 56
albo śpiochy z koszulką
A ile masz sztuk wszystkiego mniej więcej? Ja chyb będe musiała się jeszcze zaopatrzyć, bo mam po 4-6 sztuk ubranek i część jest w rozm 56 a część 62...., z drugiej strony nie wiem jak duży synek będzie...

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
A miękki masz brzuch? Może trzeba poleżeć sobie w łóżeczku trochę...

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 16:35   #1196
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Castia, na skurcze łydek kup sobie potas (preparat Kalivit). Magnez jest na skurcze macicy, tak ostatnio oświecił mnie gin bo też faszerowałam się magnezem.
.
wiesz co ja magnez i tak muszę brać na te własnie moje skurcze macicy wiec biore codziennie, dodatkowo biorę Aspargin i to jest właśnie też magnez+potas a skurcz i tak mnie dopadł no nic wczoraj dużo pochodziłam i może też dlatego. może dzisiaj będzie już spokój

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość

a dziś mam urodzinki muszę się pochwalić

eh i od rana byłam na zakupach śliczne ciuszki udało mi się dzisiaj dostać . w sumie się nudzę więc zaraz porobię foty i powrzucam
100 laaaaaaat
a ciuszki super - a ja nadal w lesie z wyprawką

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Dziewczyny,a ja jestem w siódmym niebie! Dzisiaj mamy z TŻ 'miesięczną rocznicę i przyjechali przed chwilą do mnie z poczty kwiatowej...dostałam z Majeczką piękne kwiaty,mandarynki,jabłka i banany w dużym koszu wiklinowym...ach,napatrze c się nie mogę!

Ciekawe,kiedy skończą się te czułe gesty?
brawo dla mężusia takie gesty najbardziej cieszą
może się nie skończą

mi też puchną palce u rąk, obrączka poszła do kuferka i znowu jestem panienką

a ja dzisiaj nie wychodząc z domu straciłam 2 tyś no ale nie na żadne pierdoły tylko rzeczy do domku.

szykuje strój mikołajkowy dla TZ bo jedziemy do chrześnicy, mam zamiar go ładnie przebrać wszyscy sie smieją ze najlepszym mikolajem w tym roku to bym była ja bo nawet nie trzeba mi brzucha wypychac poduszkami
ale ja to bym sie zaraz smiala i tyle by było

Coralady za jakis czas znowu wez nospe najlepiej forte i zobaczysz co sie bedzie działo i nie martw się na pewno to nic groźnego
mozesz tez wziac magnez - na pewno nie zaszkodzi

Edytowane przez Castia
Czas edycji: 2010-12-07 o 16:37
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 16:40   #1197
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
Jok3r ale umowmy sie ze akurat twoja szwgierka to przykład kompletnej nieodpowiedzialności i gupoty jesli mozna to tak nazwać
miesiac przed porodem dawno powinna byc spakowana

i nie ma jej co dawac jako przykład

ja pisałam ja wolę sama kupić takie jak mi pasuje a nie zeby obca baba doradzała mazu jaki ma mi kupic laktator
po co skoro mogę to sama zrobić
zgadzam się z Tobą

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość

No u nas to samo, gdyby nie zajęcia wcale pewnie bym laktatora nie kupowała, no ale niestety...
No niestety..ale ma to swoje plusy, niech tż karmi a ja sobie odetchnę

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-07, 16:40   #1198
nuna_77
Zadomowienie

Cytat:

Megi pochwal się, mi sie podobaja te:

http://allegro.pl/babymarket-babalun...344423896.html

tylko nie wiem jak z rozmiarem, bo córka jak sie urodziła to miała 56 cm

Mora piękne zdjęcie Bruna.

Czarna, zazdraszczam
8 abs
nuna_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 16:41   #1199
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

niutka a ktury z medeli elektryczny mozesz polecić?
czy takie mini electric bedzie ok?

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 16:43   #1200
megi2015
Zadomowienie

dziewczyny znacie jakieś fajne przepisy na ciasta na Boże Narodzenie. Byle nie piernik podzielcie się proszę

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości