![]() |
#1411 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam sie z Tobą,ale to jest tak cholernie przykre,że aż same łzy cisną się do oczu ![]() napewno sobie dziewczyna poradzi,ale starch już w niej pozostanie ![]() dlatego mnie tez naszły jakieś lęki co do tego badanie prenatalnego,ale myśle ,że będzie dobrze ![]() Pamelka Ty robiłaś te badania? to połówkowe?
Witaj Zuzieńko ![]() 19.04.2011 godz 14:20 Aniołek 26.05.2010r
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1413 | |
Zadomowienie
|
Jejku! Współczuję tej koleżance, to niewyobrażalne...
Lulka nie wiedziałam, ale mi przykro, myślę teraz jak musiałas się czuć strasznie ![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
![]() |
#1414 | |||
Zadomowienie
|
Widze że zrobiło się kulinarnie, u nas dziś schaboszczaki z mizerią..
poza tym nieciekawie z Tż, jak byłam w pracy zadzwonił że odskoczyła mu siekierka i uderzyła w kolano, siedzi w domu i zwija się z bólu ![]() ![]() ![]() ech dopiero co palca przytrzasnął teraz kolano ![]() ![]() woda się leje, nogą ruszac nie może, na prześwietleniu niby nic nie wyszło, dałam mu już zastrzyk , wziął jakiś antybiotyk i robię mu okłady bidulka nawet buty musiałam mu wkładac i spodnie ![]() Jutro po pracy jedziemy do poradni ortopedycznej bo z kolanem nie ma żartów a ten lekarz dziś jakiś taki dziwny był tymbardziej że woda się leje nadal........... i tak dziwnie mu chodzi to kolano , oby nie było to nic groźnego ![]() I tak minął dzień..........zaraz uciekam lulu bo rano do pracki, trzymajcie się kobitki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny moja tamto dzieciątko było bardzo chore ![]() ![]() ![]() ![]() dlatego tak bardzo sie boje,ze jeszcze nie czuje dzidzi,bo od razu mi sie wydaje,że coś nie tak ![]() strasznie to wszystko przykre ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- ENIA danie ci nie przypadło do gustu ,bo ono raczej średnio imprezowe jest ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Zakorzenienie
|
dziurkę w serduszku ma dużo niemowlaków i to jest normalne tylko tak strasznie brzmi, do roczku te dziurki się zrastają
mój Franek też ma taką dziurkę malutką, a taką malutką dziurkę może tylko tak narawdę zobaczyc kardiolog robiąc USG a co do Twojej koleżanki Pamelko, strasznie mi przykro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1417 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak robilam te badanka, 3razy usg genetyczne i test pappa ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie nastraszyłaś mnie,ja sama jestem wystarczająca nastraszona ![]() ale lepiej juz zmienić temat jak macie ochotę to kawałek Ani Dąbrowskiej,normalnie ją uwielbiam ,ona zawsze poprawia mi nastrój ![]() http://www.youtube.com/watch?v=TeXNBKzBISg
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a takie dziurki jak ma mój Franio ponoć są nie groźne i nie powodują żadnych niebezpieczenstw dużo dzieci je ma a nawet matki o nich nie wiedzą bo bez powodu nie chodzi się przecież do kardiologa, a po jakims czasie one same się zarastają |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ide zrobic sobie jajko w majonezie i kanapeczki ![]()
![]() |
#1421 | |
Zakorzenienie
|
Tak,już lepiej sie nie stresujmy
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
Smacznego ![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1422 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje... ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-51052.png Edytowane przez mokra6 Czas edycji: 2010-12-07 o 19:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Zakorzenienie
|
Pam szczerze wspolczuje twojej znajomej.Ja nie wiem co bym zrobila na jej miejscu.Ach nawet myslec o tym nie chce.To takie smutne
![]() Lulka ty sie nie nakrecaj kobieto,to ci nic nie da amaluszkowi pewnie nic nie jest ![]() Enia oby nic z tego powazniejszego nie bylo.Dziwna sytuacja z ta woda.Ja bym nie czekala do rana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Rozeznanie
|
Hej kobietki
Byliśmy dziś u lekarza, wszystko ok. Mały według wymiarów jest o jakies 2-3 tyg wiekszy. To 29t1d a on waży ponad 1800 gram ![]() Ale niestety ... szyjkę mam skróconą, pytam dziewczyn które miały tez skróconą, ile wasz szyjka miała mm??? Gin oczywiście kazał się oszczędzać i najlepiej w taką pogodę w ogóle nie wychodzić z domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1426 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
Coś ostatnio miałam problem z wejściem na forum ![]() ![]() Measia strasznie mi przykro ![]() Pamelka straszna tragedia przydarzyła się Twojej koleżance ![]() ![]() Staram się takich smutnych wieści nie dopuszczać do siebie, w końcu trzeba myśleć pozytywnie i wierzyć w to, że będzie dobrze. Chociaż strach będzie chyba już cały czas nam towarzyszył. Pamelka super brzuszek ![]() Enis śliczny ten Twój avatarek - Franio ![]() Lulka trzymam kciuki za wizytę i usg połówkowe, chociaż wiem że na pewno będzie wszystko w porządku. Może to, że nie czujesz ruchów spowodowane jest tym, że łożysko masz umiejscowione na przedniej ścianie. Ja mam na tylnej, dlatego może już czuję Kubunia. Na pocieszenie moja znajoma dopiero w 23 tc poczuła ruchy. Grusia super, że z Dzidzią wszystko w porządku ![]() Enia współczuję Twojemu tż-owi, oby szybko nastąpiła poprawa. Ostatnio napisałam, że nie wiem co to jest zgaga. Hmmm... no to już wiem ![]() ![]() ![]() A oto mój brzuszek w 22 tc ![]()
![]() ![]() Nasze Małe Szczęście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() brzuszek śliczny, powoli się zaokrągla ![]() a co do zgagi jak nie pomoże mleko to wypróbuj coca-cole, na mnie zawsze działała a zgaga strasznie mnie w ciąży męczyła |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1428 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ile u Ciebie wynosi?
![]() |
#1429 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- no ale tak jak pisze Panienka nie ma co się nakręcać wiele kobiet tak ma a potem donosi ciąże ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- STARAPANNO I ENIS cudne te wasze chłopaki ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1430 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() amy wstalismy i juz po sniadanku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tak poza tym to narobilsycie ochoty wczoraj na jedzenie z piekarnika i dzisiaj robie zapiekanke makaronowa ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Zakorzenienie
|
helloł
![]() karla sliczny brzuś ![]() grusia, marshal spokojnie ja w 28tc mialam szyjke 27mm i nakaz lezenia czego raczwej nie stosowałam ![]() ![]()
#1433 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Aniu a ty też brałaś jakieś leki na nadciśnienie, ja w domu jak mierzę to mam ok, ale u niego jakoś podśiwadomie się stresuję i mam zawsze wysokie, teraz miałam 150/100 i kazał mi brać dopegyt i magnez Karla śliczny brzucholek Pamelka masz racje nie ma sie co stresować, czytalam o dziewczynach, ktore mialy ok 1 cm i donosiły Edytowane przez grusia85 Czas edycji: 2010-12-08 o 10:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1435 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez grusia85 Czas edycji: 2010-12-08 o 10:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Zakorzenienie
|
Jej jak mi sie dzis nudzi... i jeszcze ta pogoda paskudna...
![]() ![]() zaraz zabieram sie za robienie mielonych na obiadek do tego ogóreczek konserwowy i ziemniaczki ![]()
#1437 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bralam dopegyt 6-8 tabletek na dobe + 3 tabletki cordafenu do tego. Po lekach cisnienie mialam okolo 150/100. magnez musisz odstawic do 36tc!! Grusiu ile przybralas?? Przy wysokim cis trzeba sie pilnowac (max to 20kg). Kupilam wybrakowane pampersy ![]()
![]() |
#1438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tak patrze na twoj licznik i zostalo ci 29 dni a pamietam jak bylas na moim etapie i ci zazdroscilam ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ty też sie doczekasz swojego Michasia ![]()
![]() |
#1440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ty kupowalas Pam lozeczko na all? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:37.