|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy cz. IV
Dziewczyny poszukuję kozaków takich jak w załącznikach. Może wpadły Wam gdzieś w oko?
Chciałabym właśnie żeby były na stabilniejszym obcasie, nie za wysokie (8cm i więcej odpadają ), z grubszą podeszwą i w granicach 120-150 zł. Te są akurat z Deichamanna i kosztują ok. 300 zł, a ja po doświadczeniach z drożyszymi butami nie chcę już wydawać tyle kasy (po zimie wyglądają tak jak te tańsze mimo dbania i chuchania na nie). Gdzie w ogóle mogłabym takich szukać?
Spicy orange... Edytowane przez fallen_apple Czas edycji: 2010-12-07 o 17:06 |
|
|
|
#3692 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3693 |
|
Raczkowanie
|
Odnośnie kosmetyków Revlon
w pasażu tesco w sklepie z bielizna Szame czy jako tak. Dwa razy tam podkłam kupowałam, ColorStay i Photo Ready jest na 100% i duża gama kolorów z tego co pamiętam. |
|
|
|
#3694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3695 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3696 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edit\; juz wiem, że na Zana
Edytowane przez sylwusia401 Czas edycji: 2010-12-07 o 21:15 |
|
|
|
|
#3697 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję za info. ![]() Cytat:
Edit: Jeszcze pytanko o sztuczne rzęsy w kępkach Inter Vion. Gdzie mogę je dostać?
Spicy orange... Edytowane przez fallen_apple Czas edycji: 2010-12-07 o 21:51 |
||
|
|
|
#3698 |
|
Raczkowanie
|
Szukam pomocy, może wiecie, gdzie dostanę taki tonik-zmywacz Barbra Pro:
http://alejka.pl/barbra-pro-tonik-do...ci-100-ml.html wcześniej zamawiałam w *******, ale teraz jest niedostępny, szukam i szukam i nic. I jeszcze taką maseczkę z Herbapolu Fitoterapia Czarny Bez: http://alejka.pl/herbapol-maseczka-kwiat-bzu.html A poza zakupami, czy ktoś chodzi na zumbę w K1 i może udzielić opinii?
|
|
|
|
#3699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
|
|
|
|
#3700 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3701 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jakby któraś z Was zobaczyła gdzieś kozaki w takim stylu, z baaaaaardzo szerokim obwodem na górze to dajcie znać
|
|
#3702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mierzyłam i były na mnie sporo za szerokie, ale mam na odwrót dużą stopę i szczupła łydkę.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2010-12-08 o 00:18 |
|
|
|
|
#3703 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W związku z tym czy ktoś wie, gdzie VILA się przeniosła? Bo nie wierzę, żeby znikła...taki fajny sklep był |
|
|
|
|
#3704 |
|
Zakorzenienie
|
Vila jest w Olimpie, w III części, o ile dobrze liczę, na 1p, ale ostrzegam bardzo mało rzeczy, ceny już nie te... Też bardzo lubiłam ten sklep
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
#3705 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3706 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chociaż boję się, że na mojej łydce też będą odstawać. No nic zobaczę. ![]() Alica84 a może te z Deichamanna akurat by pasowały (te jedne wyglądają jakby miały szerszą cholewkę). Tylko też nie wiem czy chcesz na buty 300 zł wydawać.
Spicy orange... Edytowane przez fallen_apple Czas edycji: 2010-12-08 o 10:27 |
|||
|
|
|
#3707 |
|
Raczkowanie
|
Alica84 a może te z Deichamanna akurat by pasowały (te jedne wyglądają jakby miały szerszą cholewkę). Tylkoo też nie wiem czy chcesz na buty 300 zł wydawać.
[/QUOTE]Fallen_apple, chodzi o Deichmanna w Realu? Tam mam blisko, więc może faktycznie zajrzę. 300 zł to faktycznie dużo, musiałabym je sobie baardzo dokładnie z każdej strony obejrzeć, bo dwa dni temu właśnie rozwaliły mi się kozaki z Ryłka, za które w tamtym roku dałam prawie 4 stówy, i jestem strasznie wściekła. Niby taka porządna firma (przynajmniej zawsze mi się tak wydawało) a tu po prostu skóra popęłkała a nawet się porozdzierała
|
#3708 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
[/QUOTE]Ja za swoje Ryłko też dałam kupę kasy i przemakają a na dodatek podeszwa ma małe popękania
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
||
|
|
|
#3709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja miałam kiedyś buty z Lasockiego i z Daniji (nie pamiętam czy tak to się pisało ) i też nie mogę powiedzieć żeby się sprawdzały. ![]() Edit: W ogóle najlepsze buty jakie mam to w tym stylu . 3 sezony temu kupiłam właśnie w Deichamannie (nie są identyczne, ale bardzo podobne) i chodzę w nich w największy śnieg i roztopy. Nic ich nie rusza.
Spicy orange... Edytowane przez fallen_apple Czas edycji: 2010-12-08 o 10:56 |
|
|
|
|
#3710 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, już wiem gdzie szukać.
|
|
|
#3711 |
|
Zakorzenienie
|
ratujcie
![]() gdzie w Lublinie dostanę heartagram? taki http://www.piercingshop.pl/product-p...-NKO-234-.html na all nie ma, we wszystkich sklepach internetowych produkt niedostępny, a brat zażyczył sobie jako prezent...
|
#3712 |
|
Zadomowienie
|
Gdzie można kupić fajne sukienki balowe/na stódniówkę ? Byłam już na Fabrycznej w pawilonach i na Narutowicza...znacie jeszcze jakieś sklepy?
|
#3713 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3714 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Every night in my dreams I see you, I feel you, That is how I know you go on. ♥ 2010-01-31 ♥ ♥ 2015-04-12 ♥ ♥ 2016-08-13 ♥ Edytowane przez annadiana Czas edycji: 2010-12-08 o 21:36 |
|
|
|
|
#3715 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3716 |
|
Rozeznanie
|
Every night in my dreams I see you, I feel you, That is how I know you go on. ♥ 2010-01-31 ♥ ♥ 2015-04-12 ♥ ♥ 2016-08-13 ♥ Edytowane przez annadiana Czas edycji: 2010-12-08 o 21:26 |
|
|
|
#3717 |
|
Przyczajenie
|
witam,
może któraś w Was orientuje się gdzie w Lublinie można kupić opaskę na oczy? taką do spania? ładną? i niedrogą? pozdrawiam |
|
|
|
#3718 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki.
![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
|
|
#3719 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3720 |
|
Przyczajenie
|
Przepraszam, ale nie mam czasu czytać całego wątku. Chciałam się zapytać, gdzie mogę kupić ręczny młynek do kawy. Sprawa jest pilna.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.

Chciałabym właśnie żeby były na stabilniejszym obcasie, nie za wysokie (8cm i więcej odpadają
), z grubszą podeszwą i w granicach 120-150 zł. Te są akurat z Deichamanna i kosztują ok. 300 zł, a ja po doświadczeniach z drożyszymi butami nie chcę już wydawać tyle kasy (po zimie wyglądają tak jak te tańsze mimo dbania i chuchania na nie).
Gdzie w ogóle mogłabym takich szukać?

Jakby któraś z Was zobaczyła gdzieś kozaki w takim stylu, z baaaaaardzo szerokim obwodem na górze to dajcie znać 

Chociaż boję się, że na mojej łydce też będą odstawać. No nic zobaczę.