|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
buahhot zagłosowałam.
![]()
![]() |
#4652 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- jestem zla bo nei mohe ogladac zdjec niektorych ni wyswietlaja mis ei po tej awari systemu ![]() ![]()
![]() |
#4653 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ramoncia Tobie tez dziekuje ![]() kurde ale mnie kolano boli, dzis rano uderzylam sie i to porzadnie, myslalam ze zemdleje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4654 | ||
CABIN CREW
|
ach... komu dobrze... a ja dziś wyszłam z domu o 6.30 i najpierw na jedna uczelnie potem na drugą... wrrr... niedawno do domu wrócilam.... a na dodatek w czwartek mam egzamin...
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dziewczyny zagłosowałam na was w konkursie ![]() angel, loluska- jakie fotki ![]() zrobiłam sobie od razu po powrocie do domu małe spa: kapiel peeling ciała masaż syrenką demakijaż, żel do twarzy, tonik, krem balsam ujędrniający nivea krem do stóp krem do łapek i zmykam odpoczywać bo padam....
![]() ![]() |
![]() |
#4655 |
Zakorzenienie
|
Buahhot ja też oddałam głosik
![]() i na snowhitee też ![]()
#4656 |
Zakorzenienie
|
dziekuje
![]()
#4657 |
Zadomowienie
|
snowhite zaglosowalam na Ciebie slicznotko
![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- snowhitee ja tez mam 22 lata ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- nikt nie chce ze mna popisac to spadam spac z moja coreczka pod piezynke uwielbiam z nia spac ![]() ![]()
#4658 | |
Zakorzenienie
|
Kitka
![]() dziękuje Wam kochane ![]() ![]() ![]() Buahhot i snow 5 poleciały ![]() ![]() Cytat:
![]() w tej części wątku opisywałam mój sposób na loczki, nawet zdjęcia załączałam ![]() ![]() Spamowanie podstawowe tylko włosy: szampon, odżywka, kuracja odbudowująca, serum wspomagające układanie się włosów buzia: peeling z białej herbaty Planet Spa Avon, krem oliwkowy z ziaji, serum witaminowe na noc Avon, sudocrem punktowo ciało: tylko balsam
![]() |
#4659 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() buahhot i snowhitee 5 poleciało ![]() strasznie zmęczona dzisiaj jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4661 |
Zakorzenienie
|
a ja idę spać
![]() ![]() ![]()
#4662 |
Zakorzenienie
|
mam w końcu ten samoopalacz do twarzy z ori, ale dopiero jutro użyję. dzisiaj będzie tylko skromna podstawa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4663 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuje za wsparcie.
![]() ja też już po spa kapiel masaż syrenką mycie włosów szamponem z apteczki babuni odżywka herbal nawilżenie po brzegi serum z joanny na końcówki balsam ujędrniający krem na twarz odżywczy krem nawilżający na dłonie
#4664 | |
Zadomowienie
|
caate-bardzo ładny makijaż, do mnie niestety mocny makijaz nie pasuje ,albo nie umiem się umalować i wolę makijaż ,którego nie widać. W takim się najlepiej czuję, ob inni myślą ,ze nie jestem umalowana
![]() Cytat:
ja nosze stały na górna i dolną szczękę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4665 |
Zakorzenienie
|
buahhot, angelinmyheart,magne,ange lwithoutsoul,loluska,mart a85
dziekuje Wam pieknie za opinie ![]() angelinmyheart - swietne zdjecia ![]() buahhot - zaglosowalam, czemu zamazalas twarz ![]() ![]() loluska - kolejna czaruje zdjeciami ![]() ![]() blondyneczka - dziekuje ![]() ![]() a jak dzis sie pomalowalam, to nie zauwazyl, dopiero pod koniec dnia jakas htemu stwierdzil, ze swieca sie te moje swiecidelka, a clay dzien prawil komplementy wiec ogolnie mu sie podobalam ![]() depeszka - dziekuje ![]() ![]() snowhitee - ah tak Niania ![]() ![]() ![]() uff nadrobilam Was ![]()
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-12-07 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4668 |
Zakorzenienie
|
wczoraj dostałam fajny prezent od mikołaja, który zapukał, uciekł i zostawił prezent pod drzwiami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4669 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobranoc ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4670 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() najlepszy jest moj TZ, jak slyszy ze do kogos podobna jestem, to on sie dziwi co Ci ludzie bredza, bo on zna mnie na wylot i wie, z enie jestem, ah faceci, ja czasami dostane piekne komplementy a ten szybko sprowadzi mnie na ziemie ![]() chyba dzis czas pospac z amla,mimo ze wczoraj mylam, ale tyle wyrwalam wlosow, zee az mnie skora glowy bolala ![]()
![]() |
#4671 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4673 |
Zakorzenienie
|
Ramoncia na pewno nie będzie tak źle
![]() Dziewczyny, to jak z tą henną? Którą warto kupić? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4674 | |||
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Wczoraj użyłam tych kapsułek A+E i jak rano wstałam, to buźka była niewiarygodnie nawilżona ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No nic ide obudzić mojego Słodziaka, później do was wpadne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4675 |
Zadomowienie
|
buahhot Ty tez chyba jestes z rocznika 88
![]() ramoncia 217 trzymam kciuki ![]() caate piekny makijaz ja sama nie potrafie sie tak pomalowac kupie dzisija olejek rycynowy i przezcytalam o jego wlasciwosciach Olejkiem rycynowym możemy również smarować zniszczone końcówki włosów, brwi i rzęsy. W przypadku zniszczonych i rozdwajających się paznokci pogrzejmy trochę olejku rycynowego w miseczce i zanurzmy w nim paznokcie. Olejek rycynowy przyniesie ulgę również naszym stopom. Jeżeli na stopach skóra jest twarda i mamy uczucie "zmęczonych stóp" wówczas natrzyjmy je olejkiem rycynowym na noc. Po takich zabiegach zyskamy miękkie i aksamitne stopy. Olejek rycynowy ma tendencję prawie całkowitego rozpuszczania się w wodzie, możemy go więc zastosować do kąpieli. Dzięki takim kąpielom nasza skóra będzie doskonale nawilżona.
#4676 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wlasnie od kilku tygodni biore vitapil, caly miesiac pije skrzyp , a wczoraj kupila dwa opakowania pokrzywy. Po skzypie i vitapilu wyapadanie bardzo sie zmniejszylo. Jednak ze mna to jest tak ze to wypadanie wraca jesli tylko zrobie chocby mniejsza przerwe. ![]() Wczoraj odebralam rpzesylke z zestaem Tigi superstar. Odzywka , szmapon i plyn zwiekszajcy objetosc. Rzeczywisice wlosy wygladaja bardo puszycie i sa pogrubione i uniesione. wogule slicnie pachna truskawkami.Jednka wiemze to efekt wizualny. W zeszly piatek podcielam znowu wlosy zeby pozbyc sie rozdwojonych koncowek. Przez te wiecznie rozdwajajace sie koncowki ciagle musze je podcinac ![]()
![]() |
#4677 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Ja od niedawna używam brązowej z Delii, kosztuje ok 2.50 zł, dla mnie trochę za słaby efekt, zamierzam wypróbować czarną. Ale źle się czuję,@ się zbliża ![]()
#4678 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ja po nocy z amla od rana-wreszcie znalazlam czas, bo ostatnio zabiegana i bez zycia jestem ![]() ![]() Cytat:
![]() co do vitpailu i skrzypu, z tego co wiem to nie mozna brac razem, szczegolnie z pokrzywa, skladniki sie wymywaja i zabijasz dzaialanie vitapilu itp, sama biore od miesiaca vitapil, a nowe opakowanie pokrzywy lezy na polce ![]() Cytat:
![]() z calego serca polecam henne RefectoCil, mam ja od kwietnia i zuzylam ok.1/2 tubki, napewno nie wiecej niz polowe, kosztowala mnie na allegro 19zl ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Dziewczyny czy te sukienki sa ladne? szukam czegos na sylwestra, ale boje sie tej jakosci japan ale ciezko o odpowiednik tej pierwsze, drugiej sa ale tez sredniej jakosci na all... czarna/czerwona koronka
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-12-08 o 08:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4679 |
Zakorzenienie
|
caate jest taki wątek na wizażu gdzie dziewczyny zamawiaja ciuszkii z japan style i wkelają zdjecia na sobie, praedziewe, mozre beda te sukienki??
#4680 |
Zakorzenienie
|
dzieki Montii, znalazlam tylko taki http://www.wizaz.pl/forum/showthread...9#post22816219 to wiele tu nie ma, ale pamietam jak bylo jeszcze przed awaria, to naprawde ciuszki nie roznily sie zbytnio, tak czy inaczej byly ladne. A mi pasuje cena, szczerze mowiac nie stac mnie na drozsza, wiec jak tej nie kupie to bede w dzinsach i tyle
![]() mi sie podoba ta czerwona, pomierzylam sie i bylaby okej, z koronka gorzej bo wydaje mi sie za krotka, eh ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- okej, naczytalam sie negatywnych sprzedawcow z allegro i juz mi sie odechcialo https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...style&page=126 a szczegolnie ten wiecej negatywow niz pozytywow ![]() haneczko, widze ze ty zamawialas cos z japan, doszla do Ciebie paczka?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.