![]() |
#391 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
Cytat:
![]() Polly, jak tam przygotowania bankietowe? Menu jest?
![]() |
#392 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
nawet nie chcą przełknąć, mażą po polikach itd. siemię chyba neutralne, ale jeszcze doczytam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#393 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2010-12-07 o 21:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() pięknie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Wpisz tu zomzing
|
O, bosz, miał być Piniowy, a jezd niekcący mój bar
ukłony dla Bellatrix ![]() mam składniki na białego ruska bez lodu ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- te, no, aranże ![]() Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-12-07 o 21:17 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#398 | ||||
Zakorzenienie
|
Red- cyt.:
"Ja sie krepuje, ze wygladam zbyt zdrowo/silnie zeby prosic bo zaraz mnie ktos opitoli i w sumie wole wysiasc jesli sie zle poczuje i poczekac na nastepny autobus." Makijaż może pomóc- to, co robisz na powiekach, zrób sobie pod oczami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Martwię się, czy ja nie jestem taką babą BEZ futra ![]() Cytat:
![]() Bardzo piękne zdjęcia- szczególnie podoba mi się pierwsze ![]()
![]() |
#399 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() laską gówniarzy, laską ![]() co nie ![]() a np. kotka mojej siostry się obraża ![]() ![]() a chcieli ze szwagrem wziąśc jakąś bidę Cytat:
![]() doświadczeń brak, ale powiadają, że parka lepiej się chowa ![]() a ja będę miała swój pierwszy szampon w kostce ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() opijamy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Zakorzenienie
|
A ten micielowy glut to wreszcie na kupę czy na włosy? Ja też chcę gluta, ale na rosnący brzuch
![]()
#401 |
ʞɐɯǝuɐ
|
no ba
![]() Majirel tak, ale najlepszą farbą jaką miałam była Alcantara, przez pewien czas dostępna na allegro, potem jakoś znikła plują zrozumiałam ![]() doczytaj ![]() na dykcie ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Piniu, wklejam Ci do oblukania palety Majirel - odcienie ciepłe, miedziane i czerwienio-mahonie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Wpisz tu zomzing
|
zapodałam sobie dziś 1 psika na kark
![]() Ju, czy ty do mnie przypadkiem wczoraj dzwoniłaś? Mam tydzień nieodbierania ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- i sadzać z powrotem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#404 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie miałam. To były spontany. Jak byłam zdesperowana bo musiałam sobie usiąść w celu podrapania sie po nogach to głowka pracowala na wysokich obrotach. A poza tym ja jestem strasznie wredna od urodzenia se se se ![]() Cytat:
Nalezało by to przyzwoicie opić ![]()
![]() |
#405 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Miciek, jak czegoś nie chce, to tak zaciska paszczę, że wlew robi zerowy, a jak jej szczęk przytrzymać, to bokiem wypluwa - najlepiej się sprawdzało wypożyczenie człowieka typu trzymacz i wpych strzykawką |
|
![]() ![]() |
![]() |
#406 | ||
Zakorzenienie
|
Yeah!
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Zakorzenienie
|
Vesenko, Sałato
![]() Sałato, najbardziej podoba mi się odcień z miedzianych na samej górze po prawej, ale to nie do końca to. Chciałabym żeby bardziej wpadał w blond, ale nie jasny blond, tylko ciemniejszy taki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sałać, gówniarzami się nie martw - gooopie toto i tyle ![]() Za to jakby młode ciacho na Twój czy mój widok robiło takie oczy - o, to już by była znak, że nas czas posunął ![]() ![]()
![]() |
#410 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale sama zemdleje nim dojde do tramwaju ![]() ![]() ![]() Cytat:
A fotki cudne, najbardziej podoba mi sie ostatnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Zakorzenienie
|
on też się kiedyś kwalifikował...
uu... to już chyba wiadomo, czemu się tak po kiciu posunął ![]() musimy więcej pić w barze, coby nie widzieć ![]() ![]()
#413 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
choć jak trzymacza kiedyś nie było to kotę przytrzymałam nogami i jedną ręką a drugą ze strzykawą jakoś wepchłam ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Raczkowanie
|
Ech... Dziękuję wszystkim za gratulacje. Właśnie pracujemy z małżonkiem (ciężko pracujemy) nad jutrzejszym kacem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój Ciachulec powiedział już, że ani jednej faktury więcej nie wystawi i nie przyjmie. Te 25 tys. to jest kochanie do oddania na wczoraj. A poza tym jest jeszcze 70 tys kredytu. Do sierpnia kredyty były spłacane w miarę regularnie, czasami Ciachulec musiał mu przypominać. Ale od września nic. My mówimy, ze trzeba zapłacić to, tamto - a On wszystko zostawia na później, wszystko może zaczekać. Oczywiście zapewnia, ze wszystko popłaci, że nie mamy sie czym martwić. Łatwo tak mówić, ale jak człowiek widzi sytuację i wie co sie dzieje, to trudno uwierzyć. Ciachulec chodzi jak bomba zegarowa, ja się martwię. Lisku ... GRATULUJĘ !!!! ![]() Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2010-12-07 o 21:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#418 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja grzecznie odpowiadam, że "dzięki, postoję, zaraz wysiadam ![]() ![]() ![]() ![]() Łochydztwo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Zakorzenienie
|
Idem spać!
Kolorowych snóff!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:08.