|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9241 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Hej dziewczyny...
Dziękuję za wsparcie;-) Kurcze jak się wszystko pochrzaniło. Op mam 14 grudnia u Dr. Zdzitowieckiego w szpitalu MSWiA. Tam będę jedna dobą, a druga dobę muszę być w hotelu. Koleżanka która miała ze mną jechać wystraszyła się aury zimowej, bo myślała, że będzie lepsza...;-((((( Miała tylko wracać z Gdańska do domu, bo ja bym do Gdańska sama prowadziła, a tak jestem skazana na podróż pociągiem w obie strony!!!! W ogóle sobie tego nie wyobrażam. Wręcz jestem przerażona. Ale klamka zapadła. Termin już ustalony. Zaliczka na hotel przelana. Kasa na cycuchy wpłacona i muszę tam być nawet sama.... Już zaczynam mieć doła. Jak myślicie przetrwam podróż pociągiem? Bo autem na pewno sama nie dam rady wracać. |
|
|
|
#9242 |
|
Zakorzenienie
|
dasz radę
![]() ja wracałam pociągiem z Gd do Poznania, w lutym zeszłego roku, była zima na maksa ![]() nie było to rozsądne, ale jakoś się udało niech ktoś Cię koniecznie zapakuje do pociągu(tam w Gdańsku) a potem to już z rozpędu dojedziesz do końca, jakaś pomoc zawsze się znajdzie.. w podróży..ale na początku niech ktoś Ci pomoże ![]() żeby nie było, nie jest to rozsądne ![]() możesz zasłabnąć w drodze czy coś, itp..
|
#9243 |
|
Raczkowanie
|
Kochana;-)
dziękuje za światełko w tunelu;-) Skoro Ty dałaś radę to może i mi się uda..., a Tobie ktoś pomagał? Jechałaś sama czy z kimś? ja mam 300 km do domku i muszę sprawdzić czy są przesiadki....ehhh matrwię się najbardziej tą drugą doba w hotelu, bo tak sama tam będę i żebym doła nie załapała... |
|
|
|
#9244 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#9245 |
|
Zakorzenienie
|
oo, widzisz, kolejne światełko
![]() Yoko-buziak za dobre chęci ![]() mi pomogła MyaDiva będę popołudniem/wieczorkiem buźka
|
#9246 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej yoko;-) op mam 14 grudnia, a wychodzę ze szpitala 15 tak ok 14 godz.( info od dr.) wynajęłam pokój w Villa Lido to gdzieś blisko szpitala MSWiA. To tyle co na dziś wiem;-) W ogóle to aż nie mogę uwierzyć, że Ty taka kochana jesteś. Już sam fakt, że pomyślałaś o mnie;-)))) Dzięki, dzięki, dzięki;-) |
|
|
|
|
#9247 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#9248 | |
|
Raczkowanie
|
Yoko
a na jakim dworcu muszę wysiąść? czy na głównym? Z którego dworca PKP jest najbliżej do szpitala MSWiA, bo sprawdzam właśnie połączenia ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
Yoko moja kochana;-) Koleżanka jak pisałam boi się jeździć jak śnieg pada, a według pogody ma tak być po niedzieli, a mój facet musi być w pracy. zero wolnego, a po za tym to szkoda gadać, bo zero wsparcia z jego strony. Wczoraj nawet mnie pozwolił mi na forum posiedzieć, bo on filmiki na you tubie musiał pooglądać, więc sama rozumiesz....... |
|
|
|
|
#9249 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#9250 |
|
Raczkowanie
|
jeszcze mam cichą nadzieję tak na 5%, że może koleżanka przełamie się i pojedzie ze mną......ehhh
---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- pisała właśnie, że wieczorem da mi odpowiedź jak poogląda pogodę na necie....masakra |
|
|
|
#9251 |
|
Raczkowanie
|
moze zamiast autem jedzcie pociagiem..Bez obrazy ,ale ta twoja kolezanka to chyba boi sie wlasnego cienia...
|
#9252 |
|
Raczkowanie
|
sama bym nawet pojechała pociągiem, ale sprawdzałam połączenia i dupa...
z Gdańska do Giżycka mam lux tylko 4,5 godz. bez przesiadek, ale z Giżycka do Gdańska musiałabym jechać 17 godzin z jedna przesiadką w Olsztynie i tam czekać ponad 8 godzin na pociąg. TRAGEDIA!!!!! |
|
|
|
#9253 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie mam wiadomosc ranna od magerki miala przelozona OP bo wyniki potasu byly zle...
ciekawe co teraz miala dzwonic... ![]() mam nadzieje ,ze jest juz po i jest ok....
|
|
#9254 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dokładnie też mi pisała ale może sie uda i dziś jednak ją zoperują .. Też czekam na wiadomość .. Kurcze czy to zawsze jak człowiek na coś mocno czeka musi iść pod górkę
|
|
#9255 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No jesteś wielka Cytat:
no masakra- teraz jakieś zmiany w rozkładzie jazdy robili- i to chyba jedno z tych ulepszeń Zobacz może autokary? ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
![]() Czekamy na widomości.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|||
|
|
|
#9256 |
|
Raczkowanie
|
Biedna Magerka, tylko tego brakowało :/
ja jutro idę na solarium, już 2 miesiące minęły chociaż nie wiem kiedy. Kupiłam im nowe staniczki 80C ale są za małe, z efektu operacji jestem strasznie zadowolona, zrobię zaraz jakieś zdjątko i wrzuce. Mya jaki wysoki filtr w sztyfcie kupić??
|
#9257 | |
|
Rozeznanie
|
A ja sie rozchorowalam ! Tego mi brakowało ! :/ Operacja za pasem, a nie wolno być chorym :/ mam nadzieje ze szybko sie wykuruje, na razie 37 stopni goraczki, oby nie podskoczyla :/
---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#9258 |
|
Raczkowanie
|
Od magerki -jest po ma 370
ja narazie tyle wiem kazała przekazac jak bede wiedziec cos wiecej dam znac
|
#9259 |
|
Zakorzenienie
|
wow, 370
![]() no to Magerka z rozmiarem zaszalała a nic nie pisała.. ![]() ..że znów rozmiarowy dylemat była na topie Magerko!!! Gratuluję!!! ![]() odzywaj się szybko
|
#9260 |
|
Raczkowanie
|
MAGERKA
gratualacje;-)))) jejciu jak to szybko;-))) i co z tym potasem? bo ja też mam ponad normę.... |
|
|
|
#9261 |
|
Raczkowanie
|
musiała powtórzyc badanie
|
#9262 |
|
Rozeznanie
|
![]() ![]() klask i:![]() :bou nce:HIP HIP HURRA ![]() ![]() klask i:![]() :bou nce: ![]() ![]() :cis za:![]() A ktos wie co u Milandii ? Pewnie tez jest juz przeszczesliwa posiadaczka cycuchow. Milandia. Gratuluje serdecznie. Odpoczywaj Slonko i wracaj i opowiadaj. Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-12-08 o 19:30 |
|
|
|
#9263 |
|
Rozeznanie
|
Ej dziewczyny, bo ja jutro będę musiała iść do lekarza i pewnie bez przyjęcia antybiotyku mi nie przejdzie, a pisze, że 2 tyg przed operacją nie powinno się żadnych leków przyjmować, no ale pewnie będzie to konieczne... I co teraz ? ;/
|
|
|
|
#9264 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, lovelyashley, czego oczekujesz?
pewnie o ile będzie to możliwe postarasz się zataić stan Twojego zdrowia, i czekasz że ktoś potwierdzi, że w sumie biorąc antybiotyki i idąc na op.nic takiego się nie stanie.. zresztą skoro Twój lekarz zgodził się na 3 zabiegi jednocześnie u tak młodej osoby, to może i antybiotyki nie będą przeszkodą? skoro tyle różnych informacji nie dało Ci zbyt wiele do myślenia, to teraz antybiotyki czy podwyższona temperatura Cię zniechęci do poprawiania urody u tego pana o kiepskiej reputacji??? phi.. myślę, że cudownie wkrótce ozdrowiejesz ![]() zobaczysz, to pewnie z nerwów, i bez antybiotyków się obejdzie ![]() powodzenia ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- ..a potem są takie przypadki, jak to że ktoś zapadł w śpiączkę i się nie wybudził, bo niby lekarz to wróżka, że ma przewidzieć co tam zatai przed nim jedna czy druga szalona pacjentka.. ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- UlaS -z tym pociągiem.. jeśli się okaże, że będziesz nim podróżowała, dobrze też żeby ktoś Cię odebrał na miejscu, wysadził z pociągu, że tak powiem ![]() tak jak pisałam, ktoś do pomocy, nawet przypadkowy, pewnie się znajdzie, ale nie zawsze będzie to takie wymarzone towarzystwo, w pociągach bywa różnie więc lepiej, żeby czekał na Ciebie ktoś zaufany ![]() przeciwbólowe zamulą czucie, więc bólu może nie być, 4,5h to nie jest aż tak długo, ale siły będziesz miała w rękach coraz mniej w sensie, na początku ma się takiego powera z rozpędu, z determinacji, ale siedząc długo w jednym miejscu, zaczyna spadać adrenalinka i daje znać o sobie coraz większa nieporadność ![]() bardzo możliwe że po kilku godzinkach nawet leciutki bagaż/torba okaże się głazem nie do poruszenia, itp..
|
#9265 |
|
Rozeznanie
|
Tak Tak dziewczynki Magerka ma 370 spodziewał się ktoś ??
Przypomne tym co nie pamiętają że jeszcze w kwietniu magerkę nie mogłyśmy przekonać na 325 bo startowała z 290 i nie chciała większych A tu takie zaskoczenie nagle 370 hmm Macie wszystkie pozdrowienia ![]() Tak więc teraz ja pierwsza w odliczance zostałam zostało mi cale 7 dni ![]() Zaczyna mnie schiza łapać a Happy pisała ze ja z tych spokojniejszych chyba
|
#9266 |
|
Raczkowanie
|
Hej kobietki
Jestem 17 dni po operacji, cycuszki są jeszcze twarde, opuchlizny za bardzo nie miałam - przynajmniej na moje oko nie było źle! Powiedzcie mi kochane jak to jest: Czy po operacji jak już piersi zmiękną i się układają, to jak to jest czy one się pomniejszą czy powiększą z czasem??? Bo szczerze wolałabym aby NIE ZMALAŁY! |
|
|
|
#9267 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W dotyku sa coraz miekksze Juz wczesniej pytalam tych dziewczyn z dluzszym starzem jak one sie zmienia,bo chce kupic sukienke ,ale nikt mi nie bardzo chce odp
|
|
#9268 |
|
Rozeznanie
|
MAGERKO no to superrrrr
ciesze sie z Toba sloneczko ale masz cycochy wow mialam dzwonic ale D. nie ma w domu...buuuu ![]() No to mozna juz zaczynac swietowac za cycuchy naszej Magerki....
|
|
#9269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() za Magerkowe bimbałki ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- UlaS, specjalnie dla Ciebie- moja stara relacja z podróży pociągiem https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=393035&page=324 post #9711 jak to teraz czytam..no takie sobie to było mądre
######################### Edytowane przez macerata Czas edycji: 2010-12-08 o 22:23 |
|
|
|
|
#9270 |
|
Raczkowanie
|
Inna u mnie chyba się już powiększają kupiłam stanik 80C i jest za mały więc szukam D ale to jest piękne...
Blizny mnie martwią kiedy zaczną zanikać, już 2 m-ce minęły a one nadal takie widoczne
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

no masakra- teraz jakieś zmiany w rozkładzie jazdy robili- i to chyba jedno z tych ulepszeń 
ja narazie tyle wiem kazała przekazac jak bede wiedziec cos wiecej dam znac

klask i: