|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads )
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2552 |
Zakorzenienie
|
jest chętna na ten koralik ostatni? jak nie ma ja mogę
![]() i kończmy już! ![]()
#2553 |
Zakorzenienie
|
konczmy
![]() ja po wielkich bólach zdecydowałam sie na niebieskie pecherzyki i dzikiego kota (wydaje mi sie, ze kolorystycznie moze pasować do kwiatów indygo, przynajmniej na stronie tak wygląda, ehh) edit: niebieskie albo lazurowe, musze jeszcze sekunde pomyśleć ![]() Edytowane przez ktsw Czas edycji: 2010-12-08 o 10:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2554 |
Raczkowanie
|
Hej,
mam pytanie do dziewczyn, które mają bransoletkę - skórkę z Trollbeads. Jeśli mam obwód 16 cm - to czy powinnam wziąć 36cm, czy 41 cm.....Liczę na Wasze rady. Pozdrawiam. Gosia |
![]() ![]() |
![]() |
#2555 |
Konto usunięte
|
komplet pierwszy:
Achika x2 Ennkaa x2 Cierpliwa x1 Anno1989 x1 mademoiselle jeanne - bransoletka srebrna ze zwyklym zapieciem komplet drugi: cymemont x3 ania_trojaczki x1 ktsw x2 Achika - srebrna bransoletka z zapięciem trzeci komplet: cierpliwa x1 ania_trojaczki x2 spaza x2 ennkaa x1 spaza- bransoletka z zapięciem KONIEC |
![]() ![]() |
![]() |
#2556 |
Zakorzenienie
|
Gosiu ja bym wzięła 36. Co prawda nie wiem jak troll, ale taką mam pandorę a nadgarstek też am 16 cm. 41 będzie moim zdaniem dużo za duża.
#2557 |
Zakorzenienie
|
o kurcze, trudne pytanie. Ja mam nadgarstek ok 15 cm, mam najmniejszą skórkę, w sklepie wydawała mi sie za mała, teraz jest ok (albo sie rozciągnęła albo sie przyzwyczaiłam). Mierzyłam też tą większą i byla stanowczo za duża. I teraz nie wiem czy 1 cm to duża różnica, czy mała. hmm wydaje mi sie ze ta najmniejsza moze byc ciasna
|
![]() ![]() |
![]() |
#2558 |
Zakorzenienie
|
Ktsw mam ogromną prośbę- mogłabyś napisać nazwy drugiego, trzeciego i piątego murano (licząć od lewej same murano)
z góry ślicznie dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2559 |
Zakorzenienie
|
a ja zaszalałam na święta i dzięki uprzejmości Jeanne bede miec bransoletke i 6 koralików
![]() ![]() dziękuje Ci kochana ![]()
#2560 |
Zakorzenienie
|
polece po kolei wszystko: koń dala, kwiat antyczny, różowa pustynia, ciemnofioletowy kwiat, niebieska pustynia, kwiat indygo i serca
|
![]() ![]() |
![]() |
#2561 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() (Zdjęcia najprosciej zmniejszyć w paincie: klikasz w folderze prawym na zdjęcie, wybierasz otwórz za pomocą Paint, a jak sie otworzy w Paincie klikasz na "Obraz" -> zmień rozmiar/pochyl, i w zmiana rozmiaru w obie budki wpisz zamiast 100 to tyle procent ile chcesz mieć mniejsze zdjęcie i już ![]() Czekam więc teraz na ładniejsze zdjęcia! ![]() ![]() Cytat:
![]() W dodatku siedlisko zakaźne masz blisko (mnie) ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Na domiar złego oni zamiast otworzyć jakiś punkt wreszcie na północ, to otwierają się w Zakopanem ![]() ![]() ![]() Jednak na pytanie na FB kiedy otworzą wreszcie w Gdańsku ( i innych miastach) odpisali "Spokojnie, pracujemy nad tym", więc jest nadzieja ![]() Myślę że bez problemu by znaleźli miejsce w Manhattanie, który stawia obecnie na nowe marki (których nie ma w GB), na wiosnę na parterze otwierają Starbucks, więc myślę, że ruch byłby spory ![]() Tylko niech się pospieszą, bo za chwilę konkurencja otwierajaca w Promenadzie i WP ich wyprzedzi, a rynek zbytu tutaj jest spory ![]()
![]() |
#2562 |
Zakorzenienie
|
wiecie co, tak sobie mysle ze trzeba te nasze zakupy jakos za planowac (złożyc zamówienie wczesniej w sklepie czy cos) bedzie problem jak mademoiselle jeanne pojdzie kupowac i okaze sie ze połowy koralików nie bedzie w sklepie :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będziemy na rękach ją nosić ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2564 | ||
Zakorzenienie
|
[1=78ec78392a9e84b50fa9c61 260c26510682869d7_6517570 db0492;23634552]komplet pierwszy:
Achika x2 Ennkaa x2 Cierpliwa x1 Anno1989 x1 mademoiselle jeanne - bransoletka srebrna ze zwyklym zapieciem komplet drugi: cymemont x3 ania_trojaczki x1 ktsw x2 Achika - srebrna bransoletka z zapięciem trzeci komplet: cierpliwa x1 ania_trojaczki x2 spaza x2 ennkaa x1 spaza- bransoletka z zapięciem KONIEC[/QUOTE] Super, zaraz napiszę do wszystkich wiadomości na PW ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2565 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wpadam tu w czasie pracy tylko na podglądzie ale kurcze musiałam się zalogować po przyszalałyście na maksa !!!! ![]() ![]() mademoiselle jeanne daj proszę znać kiedy będzie dostawa bo też bym chciała jeszcze cały taki zestaw jak wy dokupić ![]() ![]() mogłabyś też poprosić o ten numer telefonu i zapytać czy będą Święta na Hawajach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2566 |
Zakorzenienie
|
Wiadomości wysłane, jeśli ktoś nie dostał, proszę się upomnieć, od teraz wszystkie wątpliwości i prywatne ustalenia, proszę na PW, żeby nie zaśmiecać wątku
![]() Sprawy istotne dla wszystkich kupujących czyli termin zakupu, informacja o zaopatrzeniu na chwilę obecną w Wola Parku itp. będę oczywiście pisała tutaj ![]() Podsumowując: kupujemy 3 komplety - 3 bransoletki + 18 koralików Achinka - bransoletka + 2 koraliki Spaza - bransoletka + 2 koraliki Ja - bransoletka Ennkaa - 3 koraliki Cierpliwa - 2 koraliki Anno1989 - 1 koralik Cymemont - 3 koraliki Ania_trojaczki - 3 koraliki Ktsw - 2 koraliki Jeśli coś pomyliłam poprawcie mnie ![]()
#2567 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny zle sie zrozumialysmy
![]() Ja chcialam komplet bransoletka plus dwa koraliki i dodatkowo dwa korlaiki razem 4 korale ![]() bo tka od poczatku zakladałam ze biore dwa korlaiwki z kompletu i zamawiam sobie bransoletke z zapieciem z dwoma koralami....Wiec nie wiem jak to teraz wyglada? ![]() Bransoletka ma byc prezentem od TZ i on chce ja mi kupic a te dwa korale ktore zamawialam do kompletu to sa od mamy prezenty. Więc nie wiem jak to widzicie???
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com Edytowane przez Achika Czas edycji: 2010-12-08 o 11:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2568 |
Konto usunięte
|
jeśli nastąpił bląd, to przepraszam- ja byłam moderatorem tej akcji i na bierząco informowałam, więc na pewno rezygnuje z jednego koralika (ennkaa miała rację...), bo dobrałam jeden dodatkowy, jak już nie było chętnych
Edytowane przez 78ec78392a9e84b50fa9c61260c26510682869d7_6517570db0492 Czas edycji: 2010-12-08 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2569 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]()
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com |
![]() ![]() |
![]() |
#2570 |
Zakorzenienie
|
![]() czyli teraz gra? Ja juz moją liste wyslałam, z wpłatą wstrzymam się jak wszystkie dziewczyny potwiedzą listę zakupową, proszę wtedy o info ze można płacic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2571 |
Konto usunięte
|
ja sądzę, że do świąt jeszcze jedna taka akcja będzie- bo ja się napaliłam, ale też fundusze są troche ograniczone w tym momencie.... na pewno będę później chciała np skórkową bransoletkę, wiec można będzie się na kolejne zamówienie już się nastawiać (też zalezy od asortymentu w sklpie i kiedy dostawa)- wtedy wezmę sobie więcej koralików
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2572 |
Zadomowienie
|
Ja chce tylko sie dowiedziec czy moge brac te 4 korale cyz 3?:P bo nie wiem jakie skaldac zamowienie
![]() ![]() ![]()
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com Edytowane przez Achika Czas edycji: 2010-12-08 o 12:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2573 |
Zakorzenienie
|
Achika jeśli jesteś pewna co do tych koralików to ja też rezygnuję z jednego. Wzięłam ten trzeci bo nie było chętnych. Chętnie z niego zrezygnuję.
Dajcie znać jaka jest ostateczna lista i wysyłam swoją listę jeane i robię przelew. ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- czyli ja 2 ty 4, ok?
![]() |
#2574 |
Konto usunięte
|
lista ostateczna: Achinka - bransoletka + 4 koraliki Spaza - bransoletka + 2 koraliki Ja - bransoletka Ennkaa - 2 koraliki Cierpliwa - 2 koraliki Anno1989 - 1 koralik Cymemont - 2 koraliki Ania_trojaczki - 3 koraliki Ktsw - 2 koraliki |
![]() ![]() |
![]() |
#2575 |
Zadomowienie
|
aleście napisały
![]() ![]() Jeanne PW poszło ![]()
#2576 |
Zadomowienie
|
Enka oczytwiscie ze jestem pewna
![]() ![]() Nie wiem keidy drugi raz nadarzy sie taka okazja zeby w takiej cenie kupic koraliki dlatego wezme juz 4 ![]() ![]() Czyli juz jest wszyskto potwierdzone? moge zrobic przelew? ![]()
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com Edytowane przez Achika Czas edycji: 2010-12-08 o 12:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2577 |
Zakorzenienie
|
jeszcze niech Spaza potwierdzi, zeby nie bylo takiej sytuacji jak z Achiką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2578 |
Zakorzenienie
|
ja oczywiście potwierdzam
![]() ![]() teraz tylko dumam nad długością bransoletki i też wysyłam zamówienie i przelew do jeanne ![]() ile cm dłuższą bransoletkę radzicie brać niż nadgarstek? (srebrna+standartowe zapięcie) |
![]() ![]() |
![]() |
#2579 |
Zadomowienie
|
mam 14,5 w nadgarstku . Jaka mam wziasc bransoletke?
![]() Wiecie co no zakupy super sprawa z wami naprawde jestem szczesliwa...dorbze zrobilam z epoczekalam ...juz wczoraj zaczelam zamawiac ale nie moglam sie zdecydowac na drugi korlaik no i nie dostalam info z ta dlugoscia bransoletki wiec mowie a pcozekam do jutra i HA !!
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com |
![]() ![]() |
![]() |
#2580 |
Zakorzenienie
|
no too gra! robimy przelewy! Możemy nazwy koralików podawać tu? Będziemy się pilnować nawzajem czy nikt sie nie rypnął a nasz sekretarz cymemont wzystko ładnie spisze, ok?
![]() ja chcę: Koralowe Pastele (jak najbardziej niebieskie ), Beżowo-niebieskie kółka (tło jak najbardziej białe ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:19.