Robię bęc i znów kroczek... bo ja mam dopiero roczek! (list-grud 2009) - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-08, 10:25   #2491
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19
Dot.: Robię bęc i znów kroczek... bo ja mam dopiero roczek! (list-grud 2009)

Dziewczyny, jak wasze maluszki myja zabki? Ile razy dziennie? Pasta czy bez?

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość

ja od rana moje dziecko siedzialo w łozeczku i nie wiem kiedy tak nawalilo w pieluche ze wszystko wokoło usmarowane takze cala posciel do pranie,dziecko pod prysznic a ja po takim zapachowym poranku orzezwiona i obudzona szybko

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego dla Kolanosiowej Lenki z okazji pierwszych urodzinek

A wlasnie gdzie nam sie Kolanosia podziewa?chyba w tej czesci watku jeszcze jej nie było//

Przylaczam sie do zyczen!

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 10:53   #2492
tarasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość
my myjemy małej ząbki po porannej i po wieczornej kaszce. bez pasty.
czasem daje sobie umyć z łatwością, a czasem wyrywa szczoteczkę i się wyrywa... także z różnym skutkiem.

tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 10:55   #2493
Katarina081
Raczkowanie

GG do Katarina081

Hellloł, hellloł)))

Troszkę mnie nie było, ale teraz już wszystko się zmieni, bo moje dziecie ma w koncu nianie i mam wiecej czasu dla siebie
Biore sie za szukanie pracy, no ale jak mam zaczac szukac, jak najpierw muszę do Was zajrzec
Wczoraj wieczorkiem przelecialam wszystko co straciłam i oczka mi sie same po 24 zamknely

Moja Bianka jeszcze do soboty na antybiotyku, takze siedzimy w domku i dziecko snieg tylko przez balkon widzi. Jutro jedziemy do kontroli i bede musiala jej zrobic badanie sluchu Trzymajcie kciukasy oby wszystko juz bylo dobrze, bo nie moge patrzec jak ona sie meczy!!!

AAAA i powiem Wam jeszcze jedno, moja mala od miesiaca kaszlała, (o katarze nie wspomne) nic jej nie pomagalo i zrobiłam ten syrop z cebuli (ja dalam jedna cebule czosnkowa, 1,5 lyzki miodu, 1,5 lyzki cukru i cala cytryne) i po trzech dniach jak reka odjął!!!!!!!!!!! Wszystko jej przeszlo Kareninko kochana

Daguś chyba tylko jeszcze ja Tobie nie gratulowałam fasolki!!!!!!!! Strasznie się cieszę, że tak szybko Ci sie udało Wiesz, który to tydzien, bo nie doczytalam) I nie pisz tu takich rzeczy, ze u Was cieplo, bo ja w depresje przez Ciebie jakas popadne, albo przyjade do Ciebie i bede siedziala cala zime

Kasiu brawa dla Matiego, to mały spryciula, jeszcze troche i on wszystkie dzieciaczki na watku przegoni Teraz to juz pojdzie z gorki

Kareninko moja mala potrafi cały dzien nieraz ze szczoteczka latac i czasami o paste sama sie upomina, to jej troszke daje
Przy okazji super, ze sie spotkalyscie z Gucia, macie super zdjatka!!! Sandra i Andre to takie dwa przeciwienstwa, wygladaja jak aniolek i diabelek)

a wlasnie sanki, sanki, sanki my ich jeszcze nie kupilysmy... ale zamierzamy, mysle, ze te co kupila Agusia są fajne, bo i dla maluszka i pozniej jak bedzie starsza bedą dobre

Zeberko ja tez kupowałam w tym sklepie Congee wszystko na roczek malej (obrusy, talerze, kubki, balony, sztucce.....itp) czesciowo zamowilam przez allegro, a czesciowo telefonicznie i wszystko bylo oki Mają produkty dobre jakosciowo i wygladaja po prostu bajkowo
Stary 2010-12-08, 11:14   #2494
Katarina081
Raczkowanie

GG do Katarina081

Zapomniałam napisac, ze my tez na urodzinowej imprezce zrobilysmy ta wrozbe, ulozyłam: łyżkę, pieniazek, rozaniec, ksiazke, kluczyki od auta i moje dziecko wzielo cooooo??????????? Pieniążek!!!!!

Wstawie Wam zdjecie na którym widac torta w ksztalcie lalki i jak mala ma dylemat co wybrac

I wiecie co jestem zachwycona, bo to jakie ona robi postepy odkad skonczyla rok to jest niesamowite. Juz rozumie doslownie wszystko co sie do niej mowi i oczywiscie odpowiada mi po swojemu (mala dosyc szybko zaczela gadac). Mówie np. poszukaj smoczka, przynies mi ksiazeczke gdzie sa zwierzaczki to poczytamy(przynosi mi z drugiego pokoju, siada mi na kolana i obraca kartki, pokazuje wszystkie zwierzeta). jak pytam czy jest glodna, to tez odpowiada, czy chce mleko itp. Ma taka lalke, która sie smieje i mowi na nia lala hahaha, karmi ja i daje smoczka Wczoraj powiedziala kilka razy "TATUS" zamiast tata. Na pieska mówi bau bau zamiast hau hau I uwielbia mnie wywracac i wtedy mowi Bachhhh
No moglabym tak wymieniac i wymieniac, taka jestem z niej dumna!!!
I tak uroczo wyglada bo jak sie smieje to widac juz jej te piatki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC02261.jpg (104,8 KB, 64 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02322.jpg (105,1 KB, 61 załadowań)
Stary 2010-12-08, 11:35   #2495
Farahh
Rozeznanie

Hej dziewczyny!

Przepraszam, że się "wtrącam" ale mam małe pytanko... Dla mam karmiących piersią...
Czy Wasze dzieci jeszcze tak "wiszą" na cycku? Mój mały pod koniec grudnia skończy rok, a ciągle uwielbia cyca... w dzień musi kilka razy pić, w nocy budzi się co 2-3 godziny... jestem już wykończona tym jego ciumkaniem, ale nie mam pomysłu, jak go troszkę odzwyczaić..
nie chciałabym rezygnować całkowicie z karmienia, ale chciałabym aby w dzień raz sobie pociągnął, no i wieczorem przed snem.... czy jest tu jakaś mama, która przechodziła podobną sytuację??

Pozdrawiam!

Farahh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 11:46   #2496
Katarina081
Raczkowanie

GG do Katarina081

A co tu taka cisza??

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

Brombusiu, jezeli dziewczyny nie mają nic przeciwko to czy ja mogę prosic o ponowne zaproszenie do klubu??:pro si:
Stary 2010-12-08, 12:17   #2497
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Cytat:
Napisane przez Katarina081 Pokaż wiadomość
AAAA i powiem Wam jeszcze jedno, moja mala od miesiaca kaszlała, (o katarze nie wspomne) nic jej nie pomagalo i zrobiłam ten syrop z cebuli (ja dalam jedna cebule czosnkowa, 1,5 lyzki miodu, 1,5 lyzki cukru i cala cytryne) i po trzech dniach jak reka odjął!!!!!!!!!!! Wszystko jej przeszlo Kareninko kochana

Ciesze sie, ze pomoglo

Cytat:
Przy okazji super, ze sie spotkalyscie z Gucia, macie super zdjatka!!! Sandra i Andre to takie dwa przeciwienstwa, wygladaja jak aniolek i diabelek)

Jakos nie trudno zgadnac ktore jest aniolkiem a ktore diabelkiem....

Masz madrutka coreczke

Ja codziennie nie moge sie nadziwic, jak moje dziecko zmienia sie z dnia na dzien...co nowego umie, jak duzo rozumie...nie rozumiem jak mozna sie nudzic majac malucha w domu...

Fajne fotki z urodzin, tort super a Bianka

My juz po obiadku i zaluje bardzo, ze bylo kogos, kto moglby nas nagrac...bo maly wzial swoja lyzeczke, mojej juz nie chcial, ale za to swoja nie jadl sam tylko...karmil mnie...caly czas...i tak jedlismy...on mi lyzeczke jedna i ja jemu...

Edytowane przez karenina19
Czas edycji: 2010-12-08 o 12:20
karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 13:37   #2498
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Farahh Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!

Przepraszam, że się "wtrącam" ale mam małe pytanko... Dla mam karmiących piersią...
Czy Wasze dzieci jeszcze tak "wiszą" na cycku? Mój mały pod koniec grudnia skończy rok, a ciągle uwielbia cyca... w dzień musi kilka razy pić, w nocy budzi się co 2-3 godziny... jestem już wykończona tym jego ciumkaniem, ale nie mam pomysłu, jak go troszkę odzwyczaić..
nie chciałabym rezygnować całkowicie z karmienia, ale chciałabym aby w dzień raz sobie pociągnął, no i wieczorem przed snem.... czy jest tu jakaś mama, która przechodziła podobną sytuację??

Pozdrawiam!
ja w dzień daje m cyca tylko raz albo wcale, w nocy co 2 h nadal :/
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 13:40   #2499
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

ponarzekam wam troche na wstepie a co

nie mam czasu! no kurcze moja doba ma chyba 12 h a nie 24 Filo piega ciagle po calym domu a ja razem z nim. Remont jego pokoju nadal trwa wiec tz jest wiecznie zajety czyli kto calymi dniami siedzi z mlodym ? no kto? oczywiscie ze Mamusia. Babcia dzisiaj z rana ulepila balwana ba balkonie wiec filip biega robi "bam" w szybe gdzie stoi balwan i jest zadowolony. ostatnio jak pakowalismy prezenty probowal nampomagac i papierem do pakowania sie przeciol paluszka. potem pobiegl do drugiego pokoju i tam sobie siedzial ja wchodze a on siedzi i co mu krewka poleciala to wycieram o spodnie o czolo i naasza posciel. gdyby7 chociaz zaplakal to wiedziala bym ze cos jest nie tak a on sobie zabawne znalazl.

musze sie umowic do fryzjera ale nie wiem kiedy tz bedzie mial wolne:[ ah z tym jego zasr.. grafikiem.

Andre pieknie je lyzeczka!! moj je widelcem parowki. dostalyscie prezent z bobovity ?? ja dostalam podziekowanie ze bralam udzial w konkursie z zakrętkami. 5 kolorowych lyzeczekwlasnie openzlowalam 10michalkow

Kasiu sliczego torta mieliscie!! Bianka oczywiscie gwiazda.. o mamie modelce nie wspomne;p

'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.'

Fifi

Agusia_a9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 13:50   #2500
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Dzien dobry

Sto lat dla Lenki

Juz nie długo mojej Dominisi roczek ,oj ale zlecialo

Nie daje juz rady z Misia biorą Mnie czasem takie załamki ze maskra ..a na dodatek Misia chora =oskrzela ,a chcielismy isc na basen buu
Stary 2010-12-08, 14:02   #2501
martaN23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AsiCcccCA Pokaż wiadomość
Dzien dobry

Sto lat dla Lenki

Juz nie długo mojej Dominisi roczek ,oj ale zlecialo

Nie daje juz rady z Misia biorą Mnie czasem takie załamki ze maskra ..a na dodatek Misia chora =oskrzela ,a chcielismy isc na basen buu
co sie dzieje?napisz będzie ci lepiej
martaN23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 14:24   #2502
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Co wam bede tu pisac ,zasmiecac wątek ,użalac sie .Cięzko Mi, nie radze sobie poprostu z codziennymi obowiązkami
Stary 2010-12-08, 14:35   #2503
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:

Ale tak naaaajbardziej spodobal sie jej pchacz, stolik i...bebenek, co?
A jak sie dziwila, ze paluszkiem nie wystarczy dotknac, zeby gral...ona tak delikatnie....ale pozniej to walila jak zawodowa perkusistka...

Fajny prezent! Tylko ja Linuxa nie lubie...

Aha Ola, mam 3 zamowienia na twoj Lippenbalsam...
No perkusistka to z niej jest, ze hej

A linuxa to ja lubie, tylko teraz musze sie przyzwyczaic do nowej klawiatury, no i dzis pisze z nosem na monitorze, bo okulary odbieram dopiero za godzine

Czyli podpasowal Lippenbalsam? I jak sie kremik i odzywka sprawuja?

Cytat:

my szczotkujemy rano po kaszce, wieczorem przed snem i jesli mala zje ciastko. Na razie bez pasty

Cytat:
Kareninko moja mala potrafi cały dzien nieraz ze szczoteczka latac i czasami o paste sama sie upomina, to jej troszke daje
ciekawe tylko ktore ma byc ktore

Cytat:
A co tu taka cisza??

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

Brombusiu, jezeli dziewczyny nie mają nic przeciwko to czy ja mogę prosic o ponowne zaproszenie do klubu??:pro si:
najlepiej pisz do niej na priva
Stary 2010-12-08, 14:40   #2504
Maria2008
Zadomowienie

GG do Maria2008

AsiCcccCA

Ja mam w końu chwile dla siebie Kinia usneła choć ciężko jej było zasnąć ale to chyba przez zęby ma dwa nowe na górze czwóreczki. Noc od trzech dni przrąbana bo tylko mi na cycu wisi
Farahh więc też mam problem. Tyle że w dzień juz nie karmie dziś był wyjątek bo za chiny nie mogła zasnąć a przy cycku odrazu padła

Katarina081 ślicznie wyglądałyście a torcik piękny

Narobiłyście mi ochote na tego pchacza tylko nie wiem jaki
Zastanawiałam się też czy nie kupić wózeczek pchacz, ale widze tylko z Fishera i chyba nie ma innych, więc głupia jestem nie wiem co wybrać

Ktoś kupił kapciuszki kurde tylko teraz nie wiem kto jestem ciekawa czy służą

My myjemy ząbki taką pastą od 6 miesiąca
Maria2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 14:44   #2505
tarasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej dziewczyny!

Pozdrawiam!
hej. ja karmię już tylko w nocy 2 razy.
w dzień mała poprostu dostaje flasię z proszkowanym mlekiem i nawet sama sobie ją trzyma i z nią zasypia.
kiedy idzie na drzemkę kładę ją na boczku i daję butlę (pozycja jak przy nocnym karmieniu piersią) i sprawdziło się.

tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 14:46   #2506
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

My nie mamy jeszcze co myc Dominkia ma dopiero 2 ząbki które wychodzą i wychodza i wyjsc do konca nie moga ,wogóle jakies to dziewne dwójki jej nie wychodza a widze ze trójki chcą sie przebic

tez musze wymienic okulary
Stary 2010-12-08, 15:31   #2507
Maria2008
Zadomowienie

GG do Maria2008

Cytat:
Napisane przez tarasia Pokaż wiadomość
w dzień mała poprostu dostaje flasię z proszkowanym mlekiem i nawet sama sobie ją trzyma i z nią zasypia.
kiedy idzie na drzemkę kładę ją na boczku i daję butlę (pozycja jak przy nocnym karmieniu piersią) i sprawdziło się.

Jakie maleczko dajesz
Stary 2010-12-08, 15:35   #2508
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tarasia Pokaż wiadomość
Wojtek na pocztku calkiem ladnie jadl z butli sam )ale tylko Bebiko) za to od wczoraj w dzien nie zjadl mleka wogloe bo butla bee a cyca mu nie dalam
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 15:36   #2509
Maria2008
Zadomowienie

GG do Maria2008

http://allegro.onet.pl/wozek-pchacz-...356620175.html

http://allegro.onet.pl/fisher-price-...352652626.html

http://allegro.onet.pl/super-pchacz-...346005175.html

http://allegro.onet.pl/chicco-edukac...356249522.html

Może ktoś pomoże co lepsze będzie
Stary 2010-12-08, 15:44   #2510
zebra666
Zakorzenienie

Karenina my myjemy wieczorem po kolacji z pastą z fluorem(elmex od roku) ale bardzo malutko jej daje a potem pare razy czyszcze mu buźkę samą wodą. Zresztą zazwyczaj pare arzy maźne mu ząbki szczoteczką i ją zabiera. Sam sobie czyści po swojemu.

Katarina dziękuje za opinie o tej stronce- przekarze koleżance, bo to dla niej... ja to raczej będe bardzo skromnie organizować z samymi chrzestnymi i ich połówkami no i moim tatą może...

Ale Wasza uroczystośc naprawde musiała być udana Tort niesamowity! Obie wyglądałyście cudnie!

Też myśle, że lepiej żebyś napisała do Brombi na priv, bo ona taka zalatana Skoro wróciłaś i chcesz być w klubie myśle, że nikt nie ma nic przeciwko

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 16:27   #2511
lucky1910
Rozeznanie

GG do lucky1910

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
ja w dzień daje m cyca tylko raz albo wcale, w nocy co 2 h nadal :/
Gocha to mamy tak samo przechalapne ja w ciągu dnia wcale już nie daje, usypia też przytulona do mnie ale bez cyca.. za to w nocy drze się na wodę, kaszkę, mleczko, smoczek.. nic nie pomaga - tylko cyc,, no i baardzo często mi się budzi..

co do mycia ząbków, to my szczotkujemy tylko wieczorem i to samą wodą, w ciągu dnia po jedzonku tylko przemywam jej buziaka i przepłukuję wodą.. pastę elmex mam, ale gdzieś wsadziłam
lucky1910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 18:26   #2512
Farahh
Rozeznanie

Dziękuję bardzo za odzew
Chyba spróbuję pomału oduczać ciągnięcia cycola w dzień, mały je już wszystko właściwie, więc krzywda mu się nie stanie...

Nie będziecie miały nic przeciwko, jeśli będę Was podczytywać...??

Stary 2010-12-08, 18:47   #2513
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Witam mamusie

My juz po szczepieniu Kamilka byla bardzo dzielna nawet nie jeknela a tak sie bałam

Dzis tatus bedzie usypiał mala ciekawe jak mu pojdzie

Karenina moja myje zabki zazwyczaj 2 razy rano i wieczor, najpierw ja jej sama myje potem daje jej szczeoteczke i sama cos tam próbuje i ja daje paste tak specjalna dla dzieci tak tylko troszeczke.

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 18:51   #2514
elalank
Zadomowienie

heloł heloł

byłam dziś w auchan i faktycznie była promocja pampersów. dzięki za info
my myjemy ząbki czasem rano (jak się nam przypomni ) i wieczorem. Mamy pastę Ziajkę chyba, od 1-ego ząbka

Katarina- ale śliczne fotki. ale torcik, no no no! dla prawdziwej księżniczki-królewny

Cytat:
Napisane przez Agusia_a9 Pokaż wiadomość
Andre pieknie je lyzeczka!! moj je widelcem parowki. dostalyscie prezent z bobovity ?? ja dostalam podziekowanie ze bralam udzial w konkursie z zakrętkami. 5 kolorowych lyzeczekwlasnie openzlowalam 10michalkow
my dzisiaj też dostaliśmy te łyżeczki ale napisali, że to z okazji świąt
Olka też wcina parówki widelcem a jak jest spadnie zanim włoży do buzi to nakłuwa jeszcze raz aż w końcu się jej uda

Cytat:
Napisane przez Maria2008 Pokaż wiadomość
Ktoś kupił kapciuszki kurde tylko teraz nie wiem kto jestem ciekawa czy służą
ja kupiłam paputki, ale pewnie jutro dopiero dotrą

Cytat:
Dziękuję bardzo za odzew
Chyba spróbuję pomału oduczać ciągnięcia cycola w dzień, mały je już wszystko właściwie, więc krzywda mu się nie stanie...

Nie będziecie miały nic przeciwko, jeśli będę Was podczytywać...??
witaj jak będziesz sie czasem udzielać, to witamy zapraszamy

elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 18:55   #2515
Farahh
Rozeznanie

Z wielką chęcią będę się udzielać!
Tylko muszę Was najpierw poznać Muszę w takim razie przeczytać wszystkie części wątków

Stary 2010-12-08, 19:36   #2516
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Kamilka spi razem z Tz dzis my lezeli i usnela w ciagu 10 min ale robi postepy oby tak dalej

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Farahh witaj

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 20:12   #2517
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Z wielką chęcią będę się udzielać!
Tylko muszę Was najpierw poznać Muszę w takim razie przeczytać wszystkie części wątków
witamy i powiedz nam tez cos o sobie
Stary 2010-12-08, 20:18   #2518
martaN23
Zadomowienie

Hej kupiłabym ten z fisher pricedlaczego?bo wydaje mi sie ze dluzej posluzy teraz pchacz pozniej wozeczek dla lalki
ja marzę dla swojej księżniczki o takim:
http://allegro.pl/smoby-wozek-glebok...349566033.html
Nasza jest wysoka baba więc myślę że wiosną pociśnie nim na plac zabaw zapewne będzie wozić grabki

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Cytat:
Napisane przez AsiCcccCA Pokaż wiadomość
Co wam bede tu pisac ,zasmiecac wątek ,użalac sie .Cięzko Mi, nie radze sobie poprostu z codziennymi obowiązkami
odczytaj pr
martaN23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 20:31   #2519
Farahh
Rozeznanie

Co o mnie?

Mam 23 lata, dwóch fajnych synków (dwuletniego i rocznego), fajnego męża..
Nie pracuję, zajmuję się dziećmi i domem.. no i czytam wizaż w wolnych chwilach...
Reszta chyba wyjdzie w trakcie pobytu na forum

Mój synek urodził się 27 grudnia, ma 10 zębów i chodzi od 24 listopada

Edytowane przez Farahh
Czas edycji: 2010-12-08 o 20:35
Stary 2010-12-08, 20:52   #2520
suonko2
Rozeznanie

Cytat:
Co o mnie?

Mam 23 lata, dwóch fajnych synków (dwuletniego i rocznego), fajnego męża..
Nie pracuję, zajmuję się dziećmi i domem.. no i czytam wizaż w wolnych chwilach...
Reszta chyba wyjdzie w trakcie pobytu na forum

Mój synek urodził się 27 grudnia, ma 10 zębów i chodzi od 24 listopada
Witamy nową mamusię
suonko2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości