|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V
Dziewczyny mi nie chodzi o to czy tam odpisałyśmy mi czy nie bo to jest tylko forum. Każdy to rozumie
Przecież wiem, że nie siedzimy 24na dobę, żeby wszystko od razu przeczytać i odpisać![]() Mam ostatnio złe dni. TŻ mnie ciągle wkurza i ciągle kłótnie. Psychicznie już wysiadam przez te wszystkie problemy. Znowu się rozkleiłam i znowu Julcia musi się na to patrzeć. Niedługo jadę na trochę do rodziców. Tam sobie wszystko przemyślę bo nie wiem czy z TŻ jeszcze będziemy razem. Ja poprostu czuję, że już go nie kocham
|
#1952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przede wszystkim nie podejmuj pochopnych decyzji kochana... Może to przez ten gorszy okres. jak się sypie i wali to na całego. Przemyśl, jeźdz do rodziców, odpoczniesz sobie i pobędziesz z Nimi. Oni chyba też potrzebują teraz córki koło siebie. zwłaszcza w okresie przedświątecznym. Mam nadzieję że się ułoży. a to uczucie że już nie kochasz TŻta może być właśnie wynikiem natłoków problemów i złej passy
|
|
#1953 | |||||
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no i czekam z utęsknieniem do 16 na wypłatę , bo bida z nędzą u mnie dziś 8 a my nie licząc rachunków ,wydaliśmy już ponad 700 zl a lodówka i zamrażarka już prawie opróżnione więc duże zakupy dopiero przed nami Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() nie odchodź, w kupie zawsze raźniej ja nie odpisałam na PW bo nie wiem co mogłabym napisać, przykro mi że znalazłaś się w takie sytuacji :przytul :
|
|||||
|
|
|
#1954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ostatnio tak sobie podglądam tylko... Na bieżąco oczywiście jestem, ale w sumie nie mam o czym pisać. Stara bieda u mnie. A w sumie sinusoidalnie ostatnio... Porządki szafowe pochłaniały mnie ostatnich kilka dni, ale w momencie zrobienia zdjęć się skończyły. I odpukać jak na razie zarówno ja, jak i TŻ, potrafimy go utrzymać. Nawet TŻ ostatnio powiedział, że jest ze mnie dumny, że od razu lepiej mu się rano ubiera i wieczorem odkłada rzeczy, kiedy jest taki porządek, kiedy w końcu mamy swoje półki, a nie że wszystko jest wszędzie. Obrosłam ![]() No i ostatnio nawet po pracy ja jak zwykle poległam na kanapie, a on mówi "Wstań kochanie na chwilę, posprzątamy te kilka rzeczy, zajmie nam to 5 minut, a będzie czysto i wtedy będziemy mieli wieczór wolny" Chyba go zaraziłam ![]() To tyle w sumie.
|
|
#1955 |
|
Zakorzenienie
|
ok, mniej więcej nadrobiłam
![]() Teraz wstawiłam pranie i muszę mieszkanie ogarnać, bo odkąd mamy psiaka to istny sajgon w domu Mały strasznie broi i jest bardzo zajmujący Ledwo udało mi się pranie wstawić ![]() U nas dzisiaj na obiad tortille Mamy składniki więc postanowiłam zrobić ![]() Dzisiaj doznałam szoku- papryka w Kaufkandzie po 14 zl/kg!!
|
#1956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bym chyba normalnie salto z szoku i szczęścia zrobiła jakby mój TŻ coś takiego powiedział.
|
|
|
#1957 |
|
Zakorzenienie
|
Duszyczko a bedzie jeszcze brudniej
ale piesek napewno szybko to wynagrodzi hahaha aaby moj tż to by sam poległ na kanapie i powiedział" no co ty kochanie chcesz tu spratac, przeciez jest czysto"
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1958 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i już się nie mogę doczekać bo mi kiszki marsza grająCytat:
|
||
|
|
|
#1959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak więc Aaby CHOLERNIE ZAZDROŚCIMY
|
|
#1960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko mi chodzi o to, że odkąd jest mały to jest mniej czasu żeby się domem zająć... Bo on ciągle chce się bawić, albo na kolanka chce Teraz np TŻ w pracy i ciężko mi coś zrobić, bo mały się wspina po moich nogach ![]() dziewczyny mam filmik idealny dla naszego wąrtku: http://www.youtube.com/watch?v=uSWoe...eature=related ![]() Bo my takie sprytne i wybitne
|
|
#1961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak jak Nadia napisała, najważniejsze, aby nie dac ponieść się emocjom i podjąc pochopnej decyzji. Macie dziecko, jesteście małzenstwem, dajecie sobie rade. Ale niestety zawsze beda jakies przeciwności losu ktorym trzeba sprostać. Albo nie trzeba. To zalezy jakie są priorytety, Ja nie jestem zwolennikiem uciekania od problemów, przerw w zwiazkach. Moim zdaniem to nie sprzyja poprawie. ALe wiadomo, ze kazdy związek jest inny, i kazdy człowiek potrzebuje czegoś innego. Wierze, że się dogadacie a problemy, jak to problemy były są i będą ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- jakiego pieska dziś karmimy ? |
|
|
|
|
#1962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do domu bym poszła. ![]() Sis, pracujesz ciężko, że się nie odzywasz? Hop, hop.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2010-12-08 o 13:34 |
|
|
|
|
#1963 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
kurde wkurzam się bo nie wiem czy dostanę premię przed świetami, mimo, że mówiłam dyrektorowi że chciałabym te pieniadze przed Gwiazdką bo to zaległa sprawa (3 kwartał a zaraz sie 4 skończy ) powiedział, ze nie ma problemu, ze pójdzie w przyszłym tygodniu do prezesa- szkoda, ze to było 2 tygodnie temu czekam do końca tygodnia a jak nie dostanę kasy to ide sama do prezesa i bedzie awantura szczególnie, ze to kasa która ma być na prezenty ![]() Paulunia chciałam sie wypowiedzieć w Twojej sprawie ale widze, ze Haniula napisała już wszystko co sama chciałam napisać, podpisuje się wiec obiema rękami co serwujecie na obiad SPD? u mnie dzisiaj dewolaje, frytki z piekarnika i buraczki
|
|
|
|
|
#1964 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie ukrywam, że mało ostatnio PW czytałam, bo mam swoje problemy finansowe i to mi zaprząta myśli ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
![]() ja też uważam jak nadia, nic pochopnego nie rób kryzys ma każdy. poza tym ty siedzisz dużo w domu, nie pracujesz (jak obecnie ja ) i przez to też za dużo myślisz, że tak powiem
|
|
|
#1965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ehh niech już się ten dzień skończy bo mam dość
|
|
#1966 |
|
Zakorzenienie
|
to tak jak u mnie
w ogóle to muszę się "pochwalić", że zostało mi w portfelu 1 zł kupiłam chleb, jajka, margarynę i prażynki ![]() wypłata jutro wieczorem chyba
|
|
#1967 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś serwuję zapiekankę makaronowo serową z brokułami
|
#1968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętajcie też o tym http://www.pustamiska.pl/ chyba sobie też ustawię w podpisie Może Leo nakarmimy? jest na 10 miejscu najmniej dokarmionych ![]() w sumie już go dokarmiłam ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- ja mam dość całego tego koszmarnego tygodnia ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- w ogóle to znowu zjadłam jajecznicę na cebulce teraz piję kawę ![]() dziś na obiad nie mam wyboru- muszę zrobić fryty z ziemniaków z ketchupem pokazywałam wczoraj Tż'owi ogranizery i go przekonałam, że są nam niezbędne ( po wypłacie oczywiście) ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- koleżanka z pracy dzwoniła i mam paczkę ze słodyczami dla małej do odebrania z pracy w praktyce to paczka dla mamusi i tatusia jest jak nie to w piątek ![]() bony też chyba będą, ale póki co nie ma
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-12-08 o 14:17 |
|
|
|
|
#1969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pyszne było Pomijam, że z makaronem świderki i sosem z paczki, bo się tak najadłam, że pękam A Dżoana Krupa mówiła, żeby się nie przejadać ![]() ![]() Teraz zbieramy się na zakupyyyyy świąteczne
|
|
|
|
|
#1970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby bony również Pokazywałaś mu organizery moje (tzn z moją bielizną) czy z all ? ok to ja też kliknę na Leo
|
|
#1971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
póki co czekam na wypłatę, ale jak tylko będzie to od razu zamówię ja tak uwielbiam paczki, że jestem ciekawa jak ta paczka ze słodyczami wygląda ja jestem jak mały dzieciak ![]() ale bony podobno będą też, ale znając firmę to tuż przed świętami, wtedy, gdy już wszystko wykupione, a to co zostało to drogie ja nie zapomnę, jak co roku idę do marketu tuż przed świętami, a tam porozrywane kartony z kosmetykami ludzie się prawie biją o te produkty
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-12-08 o 14:24 |
|
|
|
|
#1972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przed świątami ma dostać jeszcze premię więc nasze oszczędności się zwiększą
|
|
#1973 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wszystkie nasze kłótnie zaczęły się jak dowiedziałam się o sytuacji rodziców. TŻ jest na mnie zły, że nie umiem oddzielić tych spraw od naszego życia.. Ja mimo swoich problemów ciągle myślę o nich, chodzę zła bo nie mogę im pomóc a TZ dostaje po dupie bo mi jak zawsze nic nie pasuje. Często czepiam się bez powodu i żle mi z tym. On tez cierpi Ostatnio nawet płakał, mówił że się zmieniłam, że nie ma już tej Pauliny, którą on pokochał. I fakt jej już nie ma. Nie ma tej wesołej zawsze uśmiechniętej dziewczyny za to jest smutna, wszystkiego się czepiająca baba![]() Julcia jest dla mnie najważniejsza i dla niej muszę być silna. Ona musi miec rodzinę na jaką zasługuje a nie wieczne kłótnie. I znowu płaczę. Dobrze że mała śpi to tego nie widzi. Zaraz by przybiegła i przytulała ![]() Muszę dać radę odbudować naszą rodzine bo to co się teraz dzieje to horror ![]() Do rodziców jadę tylko na tydzień i na święta wracam tutaj. Tam muszę załatwić kilka spraw inaczej bym nie jechała bo i tak krucho z kasą no ale muszę.. Myślę, że to nam troche pomoże. Ja sobie wszystko przemyślę, on się zastanowi czy aby miał racje z tymi świętami a wtedy pogadamy Te wszystkie problemy, te 24 godz siedzenie z małą w domu sprawiło, że jestem podenerwowana. Przy małej staram się nie płakać, bawić się z nią i być kochana mamą ale na koniec dnia zamykam się sama w pokoju i płaczę bo mam już dosyć. TŻ chce mi pomóc a ja go odtrącam. Mówie mu tyle przykrych rzeczy a on nadal mnie przytula i nie chce puśćic Dzwonił TŻ. Powiedział, że dzwoniła jego mama i pytała o święta czy napewno będziemy bo z córką na zakupy jadą i musi wiedziec ile czego kupić. Powiedział, że wigilie spędzimy sami w domu a co do reszty świąt to zadecyduje Paulina. Az się popłakałam jak mi to mówił
31.01.2009 Julia 28.05.2013 Antoś Edytowane przez Paulunia8713 Czas edycji: 2010-12-08 o 14:29 |
|||||
|
|
|
#1974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja się pytałam koleżanki czy ta paczka pokaźna, to mówi, że taka średniej wielkości więcej nie pytałam, bo wstyd tak się dopytywać o słodycze![]() najgorsze, że prezenty trzeba kupić ![]() pamietacie obiecany mi dres na urodziny? nie dostałam wtedy, bo zrezygnowałam z prezentu(inne wydatki), ale Tż chce mi teraz kupić
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-12-08 o 14:28 |
|
|
|
|
#1975 |
|
Zakorzenienie
|
U nas TŻ dostanie tzw "bonus" w wysokości minimum 75% pensji!
Ale paczką bym nie pogardziła Lubię dostawać takie rzeczy, zawsze cieszą
|
#1976 |
|
Zakorzenienie
|
wow
|
|
#1977 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i jeszcze posterunkowego z rodziny zastępczej też sobie nie wyobrażam w innej roli tzn wiem, że jest podkłada głosy do bajek ale to co innego![]() Cytat:
![]() wogóle wczoraj zorientowałam się, że koleżanka używa tego samego podkładu co ja a na jej twarzy wygląda zupełnie inaczej o wiele ładniej i jaśniej a dodam, że mamy ten sam odcieńCytat:
![]() Nadia organizery super chyba sama powinnam nad takimi pomyśleć![]() Cytat:
![]() Cytat:
dlatego ja właśnie mam duży zapas lenora mianowicie 3 opakowania ja mam dziś zajęcia od 18 a na obiad jem lasagnie |
|||||||
|
|
|
#1978 |
|
Konto usunięte
|
ja tam się na paczkę cieszę, ale trudno żebym nie mogła sie doczekać co w niej jest skoro sama decydowałam z czego będa się te paczki skladać
-kawę mieloną zielony Jacobs -kawę rozpuszczalną złoty Jacobs -pierniki -ptasie mleczko z Wedla -herbata Lipton a z chemii: - proszek do prania Vizir 4,4kg -płyn do płukania Lenor czarny (Lili -płyn do mycia naczyń Pur -płyn do WC Domestos zero kamienia - balsam do ciała Garnier czerwony -szampon do włosów i żel pod prysznic Nivea moim skromnym zdaniem fajne paczki pod tym względem, że są w nich rzeczy, których prawie każdy w domu używa więc raczej powinny cieszyć taką mam nadzieję
|
|
|
|
#1979 | |
|
Zakorzenienie
|
Oooo rany, nie pogardziłabym takim bonusem.
Ja dostaję 100zł w rajtkach. Kurde, no nie wysiedzę tutaj no! Chcę cholera do domu już bardzooo! ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2010-12-08 o 14:48 |
|
|
|
|
#1980 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój Tż bonów nie dostanie tylko premię, ciekawe czy lepiej na tym wyjdzie. Rok temu w innej pracy dostał 300 zł bonow + premie od szefa 200 zł do tego 20 mydeł, 10 kg proszku rex i recznik. Teraz ma inną pracę i nie wiem jakie u nich są zwyczaje na święta. Co do prezentów mam tylko dla tata-szal i dla małego - laptopa zabawkę. Mamie chyba kupię jakiś bibelot do domu, teściowej świeczke zapachową. Zostają jeszcze dzieci kuzynów Ścięłam te włosy, ale nie duzo. Byłam u kumpeli, i przyszła jeszcze jedna kumpela, która tu już nie mieszka, ale do mamy wpada w odwiedziny. Wszystkie trzy za dzieciaka razem się bawiłyśmy. A teraz każda już jest mamusią. Fajnie tak się spotkać, byłyśmy my 3 i 4 dzieci- sami chłopcy. Istne przedszkole. Dobrze, że jutro idę do kumpeli, w końcu trzeba się odchamić trochę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:21.

Przecież wiem, że nie siedzimy 24na dobę, żeby wszystko od razu przeczytać i odpisać

, bo bida z nędzą u mnie 
czyzby tak ją pochłoneły szafowe porzadki ? i o nas zapomniała ??
1.09.2012

kurde wkurzam się bo nie wiem czy dostanę premię przed świetami, mimo, że mówiłam dyrektorowi że chciałabym te pieniadze przed Gwiazdką bo to zaległa sprawa (3 kwartał a zaraz sie 4 skończy
czekam do końca tygodnia a jak nie dostanę kasy to ide sama do prezesa i bedzie awantura
szczególnie, ze to kasa która ma być na prezenty ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Pomijam, że z makaronem świderki i sosem z paczki, bo się tak najadłam, że pękam
ale pituś mój tak łądnie zapozował, że wam pokaże
jutro zrobie zdjęcia jak jej się mieszka w naszej łazience