|
|
#2341 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
nakradłam się ale nie będę wymieniać, bo za duzo by to zajęło ;- )
- chcę Cię pocałować. - nie chciej, działaj ![]() - kochasz mnie ? - bardzo a ty mnie ? - bardziej niż Ty mnie i bardziej niż ktokolwiek kogokolwiek kiedykolwiek. <3 cudownie jest co wieczór dostawac od Ciebie sms'a o treści ' Dobranoc kochanie, kocham Cię. ' ( i tak własnie jest ;* ) |
|
|
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi89 - bardzo mi miło, to bardzo motywujace słowa
![]() niczego_po_trochu - strasznie mi miło )abunee - miśku mój , serce mojeee <3 bananowalaska- jesteś piczko <3 --- jedno wspólne tętno i splot dwóch ciał. wszystkie swoje marzenia i pragnienia zamknęłam w szklanej szkatułce na klucz. moze kiedyś znów znajdę w sobie siłę by dalej o nie walczyć. moja miłość blaknie bez ciebie. Jak głęboka jest Twoja miłość? za Tobą chodzi mój cień. dobrani do pary. Ty przy mnie bądz znów. ucisz mój krzyk nie pozwól mi Cię znienawidzić. chce by znów świeciło słońce, a deszcz już nie padał. złap mnie za rękę i nigdy nie puszczaj a dziś niebo przestało płakać i ja zaczynam się na nowo uśmiechać dziś szukam Ciebie odwracam głowę i pragnę byś był przy mnie. dziś ukrywam swój strach - Myślisz czasem jeszcze o mnie? - Myślę... ale nie tak jakbyś chciała. |
|
|
|
#2343 |
|
Raczkowanie
|
zakochaj się w swoim odbiciu, a pokochają cię inni.
|
|
#2344 |
|
Raczkowanie
|
Dobrze wiesz, że nie umiem Ci odmówić.
Już nawet oszukiwanie samej siebie przestało mi wychodzić. Nie chcesz znać wyrazu jej twarzy, gdy spostrzegła Ciebie z inną. Gdybyś tylko wiedział, jak perfekcyjną jestem aktorką. Cóż, nie jesteśmy kompatybilni. Ona? Ona była inna.
|
|
#2345 |
|
Raczkowanie
|
Hej, mam nadzieję że ktoś mnie jeszcze pamięta ..
Eh, wracam do was po dłuższej przerwie, z taką malujsią prozbą aby siatkaara _changime ameel nom oraz PaniJania abyście tutaj częściej bywały no i witam nowe dziewczyny i życzę wszystkim wenny No love. no you .. I nareście czuła się tak szczęśliwa, zapamniała, wymazała, go z pamięci .. I te radosne uczucia okazało się tylko snem .. `` Chcę pamiętac jak najwięcej chwil bo dla mnie coś znaczą, wiesz zabrac wszystkie w jeden sen, ogarnąc by nie zostac sam .. '' Verba-pamiętasz Chcesz abym znowu Cię pokochała , to spraw aby te róże od Ciebie odżyły .. Wymyśliłam jak cofnąc czas, nagrałam nas na telefonie .. i teraz wracam do tego czasu, gdy byłam tak szczęśliwa .. Bo Ty zadałeś mi największe rany Szukając szczęścia w nie realnych słowach .. Fałszywe miłości znaki . ____________ ... a Ty księżniczko ruszaj w świat , przed Tobą całe życie ... ! Edytowane przez no love_no love you Czas edycji: 2010-12-08 o 15:51 |
|
|
|
#2346 |
|
Zakorzenienie
|
Uczę się żyć. Od nowa. Uczę się wszystkiego po kolei. Bez Niego.. Uczę się jak się uśmiechać, jak marzyć, uczę się jak wyglądają dni bez Niego, jak smakuje herbata, gdy pije się ją całkiem sama, jak wraca się do domu, wiedząc, że nie spędzę z Nim popołudnia, jak patrzy się na telefon, wiedząc, że tam nie będzie żadnej wiadomości od Niego, jak wygląda niewidoczne słoneczko na gg, na którym non stop nie mruga koperta z jego imieniem , jak się słucha muzyki, nie wspominając wspólnych chwil. Uczę się żyć bez Niego..
Kolejny już dzień mija bezpowrotnie. Nie ma Ciebie, nie ma nas. Po jaką cholerę ja żyję? To tak bardzo boli. Ty nawet nie chcesz mnie pokochać.. Razem mogliśmy tak wiele. Wystarczyło byśmy tylko byli. Muszę odżyć. Nauczyć się żyć bez Ciebie. Przestać płakać i wziąć się w garść. Nie jesteś dla mnie, ani ja dla Ciebie. Twój zapach za mną chodzi, Twa twarz prześladuje.. Skarbie, tak bardzo mi Cię brakuje.. Bezsensowe dni prześlizgują mi się przez palce. Smutne, zimowe, bez Ciebie.
|
|
#2347 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję kochane
czasami wyrwanie się pod inne niebo na nic się nie przydaje. i znów pomyślała o czymś, czego nie mogła powiedzieć. być tam, gdzie jeszcze nikt nie był. zdobyć to, co jest nieosiągalne. odkryć coś, czego nikt jeszcze nie odkrył. wiedzieć to, czego nikt jeszcze nie wie.. To właśnie KOCHAĆ! czasem trzeba założyć różowe okulary i iśc przed siebie, nie patrząc się wstecz... czasem trzeba też powiedzieć stop. stop wszystkiemu co nas otacza. czasem trzeba się tylko do kogoś przytulić, by przekonać się, że ma się dla kogo żyć. czasem trzeba uwierzyć, że można osiągnąć wszystko, o czym się zawsze marzyło. czasem trzeba...
|
|
#2348 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzięki skarb . ;* nie spodziewała bym się . Cytat:
Cytat:
'' On. Kilka literek imienia zmieniły jej światopogląd. Jego poczucie humoru, czasem drwiny były dużo ważniejsze niż komplementy innych. Uwielbiała dołeczki na Jego twarzy kiedy się uśmiechał. Jego śmieszny ton mówienia, Jego ciepły głos, a zarazem pobudzający. Każde spotkanie, każda chwila, każde słowo było dla niej najważniejsze, najwspanialsze.. Kochała Go mimo i wbrew. Za wszystko. Nawet za to, co było złe. Najbardziej lubiła te chwile, kiedy w upalne dni, trzymajac się za ręce, chowali się w zakamarkach opuszczonych budynków i potajemnie pili zimne piwo albo tanie wino. Potem On palił te najtańsze papierosy i całował ją namiętnie raz po razie, a Ona śmiała się bez żadnego konkretnego powodu. Nie było żadnych romantycznych kolacji, wyjazdów do kina czy teatru. Były spacery w deszczu bez parasola, po chodnikowych dziurach, parkowe wędrówki w towarzystwie komarów, wieczorne spotkania z rozdeptanymi ślimakami pod stopami oraz plac zabaw nocą przy blasku księżyca. miała rozmazany tusz, czerwone usta, rozszerzone źrenice, a jej ręce drzały jak nigdy dotąd, staneła w deszczu na środku ulicy i zaczeła krzyczeć, jak bardzo nienawidzi tego świata .
stojąc na ulicy, w deszczu z papierosem w ręku, zrozumiała, że życie jest poj*bane, że miłość nie istnieje, przyjaźń jest fałszywa, a ludzie na których tak bardzo nam zależy odchodzą . . i nie tylko do kogoś innego . . ale już na zawsze . po czym ze sztucznym uśmiechem na twarzy weszła do monopolowego i poprosiła o chusteczki . [dzisiaj długie .. nie mojego autorstwa oczywiście . mam nadzieje , że się spodobają i , że ktoś przeczyta . ]'' |
|||
|
|
|
#2349 |
|
Rozeznanie
|
grise ♥
caroline060, kontrastowa0, Naughty, _Toogether93, ratatamm ![]() 'You can't ignore a feeling you don't know.
Nie można ignorować uczucia, którego sie nie zna. And we'll roll the dice on a beach-front tropical paradise. A my zagramy w kości na plaży tropikalnego raju. Wet beaches and dry martinis Wilgotne plaże i wytrawne martini'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#2350 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziękuję ![]() zbudujemy najpiękniejszą wierzę wspomnień, przez którą dosięgniemy nieba. tylko najpierw musimy je stworzyć. ukrywając prawdę maskuje niewinność. chciałaby być tą, która jest dla Ciebie wszystkim. chciała po prostu, żebyś był.
|
|
#2351 |
|
Rozeznanie
|
Marsi89 Cieszę się że Ci się podoba
( dodatkowo okradam )x_truskawka_x dziękuję Ci Pyśku. a tak w ogóle to co Ty tutaj tak rzadko zaglądasz? Paralogiczna, so_steadfast świetne, świetne jesteście, tragicznie Was okradłam Dziubki Gdybyś widział jak mnie ranisz, sam byś sobie przypier.dolił. |
|
|
|
#2352 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() x_truskawka_x - proszę, proszę, zabieraj ![]() ___________ 'pieprzyć facetów! zostaniemy ninja!'
|
|
|
#2353 |
|
Przyczajenie
|
-Hej co robisz?
-Hej. A tak się zastanawiam czy mam jakieś szanse ucb ;d -Jasne. Ej tylko nie bierz sobie tego do serca
|
|
#2354 |
|
Raczkowanie
|
naiwnao
Powiedziałeś, że nie zejdziesz mi z drogi...
OK. Ja zejdę Tobie .... Przepraszam, ale totalny brak weny mnie dopadł... Mam doła i nie mam ochoty na nic ... Dziękuje temu PANU, że doprowadził mnie do takiego stanu swoim szczeniackim zachowaniem...
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#2355 |
|
Raczkowanie
|
Próbuje zrozumieć co ze mną robisz,
I nie mogę w to uwierzyć. Życie bez Ciebie naprawdę mnie zabija. Patrzysz na mnie. Uśmiechasz się A w ramionach masz ją.
|
#2356 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję, coś mi mignęło.
![]() czy kiedykolwiek pomyślisz o mnie w ten sposób? wróć. nie mogę dostać się do Twojego serca. może w końcu uświadomisz sobie, że ja zawsze byłam przy Tobie. |
|
|
|
#2357 |
|
Zadomowienie
|
abunee <3 zawsze prosto w moje serce [i status;D]
miśki, wiadomo, które Czy jeśli jedyne, co robię przy komputerze to wpatrywanie się w JEGO status...zakochałam się? nie masz prawa przeszkadzać mi w rujnowaniu sobie życia.
|
|
#2358 |
|
Raczkowanie
|
naiwna0 - tak rzadko tutaj jestem bo weny brak i troche jakby czasu.. przeklęta nauka.. ;/
rumuneczkaxd - Ja je w całości przeczytałam i sobie pozwoliłam skraść Wena.. dziwna rzecz.. Raz przychodzi a raz nie..
![]() ^^ Czasami po prostu brakuje nam kogoś od serca. Kogoś komu możemy wszystko powiedzieć. Kogoś, kto mimo, że wie o nas wszystko to nadal nas lubi. /nie wiem, czy brać w cudzysłów czy nie, ponieważ tylko ostatni wers mnie zainspirował../ Jest taki dzień, w którym wszystko szczęśliwe wydaje się. ![]() " Ja chcę z nim być . ! -No to masz misję ... -I to ku.rwa meega nierealną ! - On nawet mnie nie widzi .. - A może Ty nie widzisz jak on patrzy ..? "
|
#2359 |
|
Zadomowienie
|
`Delikatnie z twoimi słowami, umieram.
|
#2360 |
|
Zakorzenienie
|
Ona nie chciała się narzucać.
On nie chiciał jej za bardzo komplikować życia sobą. Tak jakby nie wiedzieli, że dla siebie znaczą wszystko. Brakuje słów chociaż tak wiele chciało by się powiedzieć. Nasze zdjęcie na pulpicie Moja cała ściana podpisana Twoim imieniem Twoje zdjęcie na biurku Duże serce na szafce a na nim napis `Kocham Cię` Twoja koszulka w mojej szafie i co? Ty to tak wszystko zostawisz? Nawet nie wrócisz po tą Twoja głupią, mokrą od łez co noc koszulkę? |
|
|
|
#2361 |
|
Zadomowienie
|
Oj pędzicie kochane
![]() a to coś ode mnie : No cóż jak powiedziało się "A" trzeba też powiedzieć "B" A Twój zapach na mojej poduszce coraz bardziej sie ulatnia... Daj mi choć namiastkę nadziei a będę czekać... 'Trust me it would scare you if you knew what was goin' on in my brain...' -Uwierz mi to mogłoby cię przestraszyć gdybyś wiedział co się dzieje w mojej głowie... 'If you knew it was all about you every wish Every candle every coin in a fountain' -Gdybyś wiedział to było wszystko o tobie każde życzenie, każda świeczka, każda moneta w fontannie 'What happens in my head stays in my head' -Co się dzieje w mojej głowie zostaje w mojej głowie 'Gonna button my lip So the truth dont slip' -Zaciskam usta, więc prawda się nie wymknie 'Pora zacząć od nowa, spokojnie. Bez niepotrzebnych myśli. Z jednym pytaniem. Czy wrócę kiedyś tam, gdzie wszystko wydaje się piękniejsze? I w tej samej chwili, w której sobie to pytanie zadaje, już znam odpowiedź.' Edytowane przez kiss12550 Czas edycji: 2010-12-08 o 17:32 |
|
|
|
#2362 |
|
Raczkowanie
|
Hillar Małgorzata
"My z drugiej połowy XX wieku"
My z drugiej połowy XX wieku rozbijający atomy zdobywcy księżyca wstydzimy się miękkich gestów czułych spojrzeń ciepłych uśmiechów Kiedy cierpimy wykrzywiamy lekceważąco wargi Kiedy przychodzi miłość wzruszamy pogardliwie ramionami Silni cyniczni z ironicznie zmrużonymi oczami Dopiero późną nocą przy szczelnie zasłoniętych oknach gryziemy z bólu ręce, umieramy z miłości |
|
|
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
'nie wiem co jest prawdą na krawędzi snu, nie wiem co jest snem na krawędzi prawdy.' widzę jak patrzysz na mnie i płaczesz w duszy... nie mamy siły, widzę jak cierpimy co noc, co oddech, bez słów... splunąłeś przez moje lewe ramię, więc kto ma szczęście ? 'tutaj ludzie złych profesji mają swoje oceany.'
ya probé, ya fumé, ya tomé, ya dejé, ya firmé, ya viajé, ya pegué, ya sufrí, ya eludí, ya huí, ya asumí, ya me fui, ya volví, ya fingí, ya mentí Edytowane przez caroline060 Czas edycji: 2010-12-08 o 18:09 |
|
|
|
#2364 |
|
Wtajemniczenie
|
Paralogiczna - ten pierwszy jest najlepszy . dzięki , bo dzisiaj znajduję się w właśnie takiej sytuacji...
happyend - co tu dużo mówić, talencie ;* Frutellka xD - ładne masz te opisy ; ) . ' Marzę o cofnięciu czasu. Chciałbym wrócić na pewne rozstaje dróg w swoim życiu, jeszcze raz przeczytać uważnie napisy na drogowskazach i pójść w innym kierunku. Kocham go. Kocham go tak bardzo jak nikogo na świecie. Wiem to takie przereklamowane, ale naprawdę jest dla mnie najważniejsza osobą na świecie. A wiesz co jest cudowne? Że on czuje to samo. Więc jakbyś mogła ,nie próbuj tego spieprzyć śliniąc się do niego jak pies na widok kiełbasy. '
|
|
#2365 |
|
BAN stały
|
chodź, obalimy ich stereotypy o miłości.
stworzymy ciepło, za którym one wszystkie tak cholernie tęsknią, a oni tak bardzo się tego wstydzą. |
|
|
|
#2366 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
męczy mnie to co jest między nami.
coś. najlepsze słowo na określenie naszych relacji. wybacz, kochanie. męczy mnie czekanie na twój następny krok. a mogę się wycofać? mogę zapomnieć? proszę, przestań pokazywać, że ci zależy. |
|
|
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję. <3
jeśli pocałujesz mnie teraz
wiem, że oszukasz mnie znowu. chodź i ratuj mnie, bo tonę w bólu. po policzku leci łza, nie zapomnę. pomóż mi odnaleźć Ciebie w snach.
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
"Ja jestem taki sam jak Ty, mam takie same marzenia i takie same mam sny,
Tak samo ciesze się i tak samo lecą mi łzy, posłuchaj mówię Ci Bo dla ścisłości a wszyscy my jesteśmy ludzie prości, Więc czemu patrzysz na mnie zły, szczerzysz swoje kły A jesteś taki sam jak ja jestem taki sam jak Ty"
|
#2369 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie mam czasu albo wena gdzieś daleko ucieka i nie chce wrócić. postaram się poprawić ![]() Cytat:
Cytat:
dziękuję bardzo <3 ![]() ____ - wiesz co? - co? - czuję, że jutro będę kochała Cię jeszcze bardziej niż wczoraj i dzisiaj razem wzięte. <3 ' spójrz na świat tysiące zalet i wad.. ' nie był dobry z matematyki.. ale czasami wiedział jak ma dodać mnie do siebie.. ![]() BYŁ.. właśnie, bardzo dobre określenie. byłeś powodem mojego uśmiechu. a teraz jest całkiem odwrotnie.
|
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
grise & xxgroszek07xx moje cudownebananowalaska & abunee miło Was widzieć ![]() a gdy cię nie ma przy mnie w moim sercu pustka chcę raz jeszcze spojrzeć w twoje oczy, poczuć twe usta każda chwila z tobą jest tak piękna, lecz ucieka tak szybko... ty rozpaliłaś ogień w sercu jedną małą iskrą / mesajah - 'tak musi być'
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:33.

)

dziękuję bardzo <3
moje cudowne