![]() |
#481 |
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXI
|
![]() ![]() |
![]() |
#482 |
Zakorzenienie
|
Pierfsza!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
Zakorzenienie
|
druga
![]() jadę montować lusterko w aucie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#484 |
Zakorzenienie
|
NK to zuuuo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czyli 5 godzin snu - w sam raz ![]() ![]() Czecia? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#486 |
Zakorzenienie
|
Hej,
Jestem i ja ![]() Spadam do pracy ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#487 | |||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja to bym chciała taki z dobrym makro, z dobrym zoomem (wystarczy te 10x co mam teraz) z szerszym kątem niż teraz i jaśniejszym obiektywem i mniejszą przesłoną i stabilizacją obrazu ![]() ![]() i nie frindżujący ![]() i nie szumiący.. i wygodny do łapki ![]() parę lat temu to by nierealne było ale teraz kto wie..? Cytat:
![]() ja dużo rzeczy gotuję czy raczej smażę krótko, lubię chrupkie warzywa i krwiste mięsko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() może być lepiej niż u miastowego ![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak nie na deser to fajnie nadaje się oscypek+śliwka suszona zawinięte w plasterek boczku i zapieczone/zgrillowane. Mało z tym pracy, a większości bardzo smakuje. A różne rodzaje past do smarowania podane z górą krakersów? I hit u mnie na imprezach-łódeczki z ziemniaków pieczone z ziołami ![]() To ma być jakaś bardzo wykwintna impreza? Bo może trzeba iść w kierunku roladek z łososia, kawioru i pieczonej kaczki? ![]()
![]() |
#489 | |
Zakorzenienie
|
ano
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() już ![]() lusterko założone, czyli problem z głowy do następnego razu ![]() W międzyczasie poszłam sobie pochodzić po centrum handlowym (warsztat koło CH to dobry pomysł ![]() ![]() Kupiłam spodnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#490 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Atw, to fajna strona. Cytat:
No co, jak siępokazuje publicznie, to sie trzeba liczyć, ze się sprawa rozejdzie ..... ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2010-12-08 o 10:50 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#491 | |
Nindżopesz
|
Wlasnie mialam o niego prosic
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#492 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#494 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#495 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
to ja poprosze przepis na tarte, łódeczki brzmia fajnie,ale teraz sa takie syfne zimioki w sklepach ze to sie nie uda ![]() impreza srednio wykwintna, głównie planuje sałatki, przystawki i śledziki, zeby było przy czym posiedziec wieczorem i w nocy.... tylko sie własnie zastanawiam...bo dziecko chore, a mnie hyba grypa zołądkowa bierze ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#496 |
Zakorzenienie
|
Fitam!
Favkes! Dopiero teraz doczytałam. Mocno ściskam i mam nadzieję ze uda się z tej sytuacji jakoś wybrnąć bez zranienia kogokolwiek. Takie sytuacje są bardzo ciężkie. Nawet jeżeli jedna z osób nam bliskich postepuje zle to jednak cieżko jest postapic w radykalny sposób. Cokolwiek sie nie zrobi zawsze jest sie tym złym i kogos sie zrani. Niestety spółki rodzinne rzadko kiedy się prospereuja dobrze. Mam tego przykład w rodzinie. Moj tata ma spółkę z swoim bratem i jest regularnie "cyckany" przez brata. Brat z pieniędzy firmowych czerpie prywatne korzyści gdy tymczasem one są na materiały i osprzęt. Moj ojciec nocami siedzi i robi projekty zupełnie sam, a wujek rozpowiada ze moj ojciec go okrada z pieniędzy bo nie dzieli sie z nim zyskami z projektów. itp. Wujek jest tylko sam z ciotką i oboje maja zwykła pracę. Mój tato utrzymuje się tylko ze spółki i ma na utrzymaniu jeszcze moja niepełnosprawną mamę i 3 uczących się dzieci. Najgorsze jest to ze mój tata milczy i tę sytuacje toleruje. Nie chce by o tym jak postępuje wujek dowiedziała się ich mama, by sie niepotrzebnie nie denerwowała. Wujek tez siedzi cicho natomiast ciotka co chwilę jak jest tylko u babci to rzuca jakieś aluzje o okradaniu ich przez mojego ojca. ------------------------- Ale mam dzis podły dzień: dopadła mnie miesięczna niedyspozycja, robotnicy znów zwalili snieg pod mój garaż (tym razem na 100% złośliwie), skisło mi Le Feu i teraz ma zapach zakwasu do chleba, Cypisek znów ma pokrzywkę i się drapie a ja z nią walczę w sprawie nie ściągania rękawiczek, pofarbowałam włosy "jasnym brązem" a wyszły prawie czarne, zagineły na poczcie 2 przesyłki do mnie i to akurat te na które najbardziej się "napaliłam".. W sobotę firmowa impreza a ja nie mam pomysłu na coś słodkiego dla dzieci (nie dotarła do mnie do tej pory przesyłka z marcepanem, masa cukrową i ozdobami do ciast) i coś do przekąszenia dla rodziców. Zaraz sie wqurze i polecę na allegro kupic sobie pocieszacz a pożniej dorwę i "przyp...lę" robotnikom po łepach łopata do odśnieżania.
#497 |
Zakorzenienie
|
Eenax
![]() co za nagromadzenie - apokalipsa! U mnie super dzień- przyszły do mnie 4 flakoniki i 2 miniaturki, ale za to jakie! ![]() I powoli pracuję nad W., żeby wrócił jutro ![]()
#498 |
Zakorzenienie
|
![]() A co tu tak cicho, spokojnie? ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pochwal sie flachami ![]()
![]() |
#501 |
Zakorzenienie
|
Eenax - współczuje i skądś to zna, w taki dzień taka kompilacja zdarzeń
ehhh po tej łopacie byłoby na pewno ciut lżej, może chociaż wyjdź i postrasz ? a moze się jednak ich widokiem dodatkowo nie denerwuj |
![]() ![]() |
![]() |
#502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
łódeczki wychodzą ze sklepowych bardzo dobre. Jak chcesz mieć 100% pewności idź do Piotra i Pawła albo innych delikatesów gdzie mają ziemniaki w siatkach popakowane gatunkami zależnie od przeznaczenia ![]() Jak taka do posiedzenia to naprawdę fajnie sprawdzą się łódeczki i krakersy z różnymi sosami i pastami ![]() A okoliczności na przyjmowanie gości niefajne. Współczuję ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2010-12-08 o 13:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#503 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
dzieki ![]() ale wg przepisu spod tarty powinien byc jasny a na zdj jest ciemny? ![]()
![]() |
#504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() na dole masz wersję z jasnym spodem, robioną w większej formie, dlatego jest niższa ![]()
![]() |
#505 |
Zakorzenienie
|
Wolne mam, Rob pracuje to ja serfuje po necie. Fajnie tak nic nie robic.
Mialam isc na USG dzis no ale ... myslalam, ze mam o 13:45 a mialam o 9:30. Wiec dupa blada, przelozyli mi na nastepny czwartek. Czekam az mi kurier telefon przyniesie zebym go mogla... odeslac. Sprzedalam samochod, zimno na dworze przerazliwie. Praca mnie doluje, stresuje a moj szef doprowadza mnie do szalu. Ale poza tym to ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki za tę "pocztówkę" zza wody ![]() i tak macie tam cieplej niż tu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#507 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#508 |
Zakorzenienie
|
No więc:
Boucheron klasyczny Youth Dew Amber Nude Parfum Sacre Tendre Poison mini Spellbound mini Eternity! jednak i kupiłam Poison klasyczną! Starą wersję- byle nie była zepsuta ![]() I w ogóle - witajcie, kochani! Będę z Wami jeszcze dziś i jutro- Wojtek bedzie pojutrze po południu ![]()
#509 |
Zakorzenienie
|
![]() byłam u wsiowego fryzjera i jestem z a c h w y c o n a ![]() mam kolor, który nawet mi się podoba ![]() ![]() ![]() i uwaga!!! zapłaciłam 40 zł ![]() i musiałam dodac spory napiwek, bo inaczej w nocy bym nie zasnęła ![]()
![]() |
#510 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Dopiero wróciłam z uczelni ![]() Wiem, że niektórzy siedzą do 21 (i ja kiedyś siedziałam), ale już tak odwykłam, że zajęcia od 8 do 16:30 to makabra... Ju, gratuluję, najbardziej Eternity ![]() Sama mam 15'tkę, jak się skończy będzie więcej. Flo, zdjęcia, proszę! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:38.