![]() |
#811 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Essence cz. VII
Cytat:
![]() ![]() A jakich rzeczy Ci brakuje? Ona? Ja to dopiero jestem udana ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#812 |
Raczkowanie
|
A tutaj mój mały zbiór Essence:
essence 007.jpg essence 006.jpg essence 001.jpg essence 004.jpg Kosmetyki Essence odkryłam przypadkiem, gdy pojawiło się Eslipse. Kupiłam ten cień i muszę przyznać szczerze, że nigdy go nie używałam ![]() Moim numerem 1 jest ten fiolet Colour&Shine (odcień 03 Wear It) - dla mnie BOMBA!! Przepraszam za kiepskie zdjęcia, aparat mi się zbuntował. Aha, i mam jeszcze pomadkę nr. 45 This Is Me - fajna czerwień, zapach boski, trwałość - kiepska. |
![]() ![]() |
![]() |
#813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#814 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W Poznaniu w Pestce (i chyba w Plazie też) w Douglasach też jest ta biżuteria, ale stoją nie na stoisku Essence, tylko gdzieś tam porozstawiane. Ja nic dla siebie z tego nie wybrałam...
![]() |
#815 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kolejna osoba poleca cienie Colour&Shine, fajnie, chcę sobie kupić biały i brązowy może ![]() Ja już chcę Fairytale ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#816 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też chcę Fairytale - chyba kupię wszystko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#817 |
Rozeznanie
|
O co dziś chodzi w kalendarzu? trzeba tam grac w tą grę czy co? Ja też chce faritale ale po świętach.
|
![]() ![]() |
![]() |
#818 |
Zakorzenienie
|
no trzeba grać i zdobyć baaaaaaaardzo dużo punktó
|
![]() ![]() |
![]() |
#819 |
Rozeznanie
|
gre sobie odpuszcze. limitowanka black and white rzuciła mnie na kolana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#820 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#821 |
Zakorzenienie
|
wszystko zależy od miejsca, do któego jedziesz..
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#822 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#823 |
Zakorzenienie
|
Do Holandii
![]()
#825 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio nad nim dumałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#826 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
||
![]() ![]() |
![]() |
#827 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#828 |
Zadomowienie
|
Tak sobie myślę że mój portfel trochę odpocznie w najbliższym czasi. Z fairytale chcę tylko rozświetlacz (kolejny...
![]() ![]() A wie ktoś może jaka jest teraz limitka w Niemczech? Bo się wybieram niedługo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#829 |
Zadomowienie
|
kurczaczki... to nie wiem
![]() ![]() jak ktoś ma to niech wrzuca, albo jak może to niech sfocia kosmetyki od nowa ![]() albo z neta zapożyczy, cokolwiek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#830 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
![]() Brakuje mi najnowszego różu, podkładu i mattowego bronzera. To tak ze stałej oferty, co che. Poza tym cały czas dumam nad CaC i Moonlightem, którego już raczej nie zdobędę ![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
![]() Co do pomadek to się zgadzam. Fajne, kremowe, ślicznie pachną, ale nietrwałe ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
![]() Będziemy razem czatować na top coat ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Poczekaj. Już się pakuje w walizkę.Upchnę tylko jeszcze ręke i jestem gotowa ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat:
![]() Z tego co wiem, to teraz powinna byc w Niemczech Fairytale
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#831 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, mam na myśli ten toaletowy xxxl z reklamy z Mozartem ![]() ![]() Jak się postarasz to oba są do zdobycia - ja się postarałam i mam oba i nawet brązer Creamylicious już do mnie śle się ![]() Ja się tam nie rzucę. Jakoś nie mam ostatnio weny na essencowe zakupy. Omotał mnie za to róż MAC i pędzel ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#832 |
Zakorzenienie
|
mejaczek
![]() ![]() ![]()
#833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#835 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Potem czytam w necie : Sensacja! Dnia tego i tego w okolicach południa, niezidentyfikowana kobieta zrobiła nalot na Douglasa i Drogerie Natura. Spustoszyła półki marki Essence i pospiesznie udała się do kasy. Ktokolwiek zna, niech się skontaktuje pod numerem ...... Został jeszcze jeden błyszczyk, o którym zapomniała ![]() Wiem,z ę jakbym sie postarała, to bym miała, ale zawsze mam jakiś pilniejszy wydatek. Choć powiem Ci, ze ostatnie ceny Moonlighta mnie powaliły ![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
![]() Ostatnio przyda mi się duuużo miłości ![]() Znajomi mówią, ze jak czasem co walnę to nie ma przebacz, a to wychodzi tak samo z siebie pod wpływem chwili ![]() W sumie nie mam pojęcia co może być teraz w Holandii. Ale chyba najbardziej obstawiam na Fairytaile albo Metallics. Staram się jak możemy. To wszystko przez uzależnienie ![]()
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ Edytowane przez mejaczek Czas edycji: 2010-12-08 o 17:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#836 |
Zakorzenienie
|
hmm, nie wiem.. ja miałąm tylko 1300 punktów. i sobie darowałam
a w Holandii nie wiem co ma być.. ale za granicą też nie jest tak ławto znaleźć essence |
![]() ![]() |
![]() |
#837 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze a ja myślałam, że takie info nie przecieknie do prasy... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W razie jakby komuś znudził się czarny lakier z Moonlight -po raz kolejny nawołuję o wymianę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#839 |
Zakorzenienie
|
Jak ktoś jest uzależniony, to wszedzie znajdzie essence...
![]() A tak serio, to już kiedyś byłam w tej miejscowości i wiem, że jest... ahhh ![]() A czy możliwe jest, aby pod koniec stycznia było tam "I love Berlin"?? Czy może to bedzie dostępne tylko w DE??
#840 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
![]()
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:18.