![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mam Sponsora
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
odrzucasz mnie swoją inteligencją. Skoro to robi to chyba musi mieć jakiś powód, prawda? Może nie chce powiedzieć, może nie ma innego wyjścia...
![]() |
#33 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pieniądze realne, dla ludzi z doświadczeniem, po dobrej uczelni. Uczepiłyście się tych pieniędzy nie wiadomo dlaczego. Problem leży gdzie indziej. Gdyby facet podzielił 5tys przez liczbę spędzoną ze sponsorowaną dziewczyną to pewnie znalazłby zdecydowanie tańsze miejsce do załatwiania swoich seksualnych potrzeb. Zawsze zastanawiały mnie takie układy i granica, która dzieli dziewczynę i sponsora... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja się oczywiście cieszę gdy ludzie wyznają zasadę, że min. 5 tyś zarobków w normalnej pracy czyni ją właśnie normalną, im więcej takich co doceniają, tym lepiej, tylko, skoro średnia krajowa to jest jakieś 2,7, to się zastanawiam teraz, co też to za prace naród, i w nie tak małych ilościach tego narodu, zdaje mi się - wykonuje, może nienormalne? ;-) Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2010-12-08 o 18:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
Może lubi seks. I to jest ten emocjonalny powód. Nie wiem... nigdy o tym nie myślałam.
---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Bynajmniej to, co napisałam nie miało na celu rozśmieszania Twojej osoby. Po prostu nie lubię osądzać i wyzywać ludzi nie starając się ich zrozumieć...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
powod emocjonalny- nigdy nie mialam normalnej rodziny (tylko nie myslcie ze to podaje jako argument), w wieku nastu lat musialam juz sobie radzic sama. Z gory odpowiadam na pytanie - nie, nie mam ojca. Na normalnych partnerskich zwiazkach sie zawiodlam i chce od tego odetchnac. Nie chce nikomu rozbijac zycia ani rodziny i nie licze na to. On po prostu daje mi to co powinnam miec zapewnione od dawna, a co moze nie "powinnam" lecz ma zapewnione wiekszosc moich rowiesnikow. Daje mi bezpieczenstwo i wsparcie a odbiera godnosc i rownowage miedzy tym co moralne a co nie. To chyba tyle...
Edytowane przez k_ga Czas edycji: 2010-12-08 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Hmmm z opisu to wygląda tak,że na pewno jesteś atrakcyjną osobą(no w typie tego pana w każdym razie),więc chce mieć nad Tobą kontrolę i być pewnym,że nie znajdziesz sobie innego gościa.
Jesteś w takim wieku,że może Ci się sponsoring już znudzić bądź masz już tyle kasy ile chciałaś i on może się bać,że chcesz odejść,a tego nie chce,więc słucha młodej dziewczyny i gada kawałki,które Ty chcesz usłyszeć ![]()
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
Jak autorka napisała od początku była zdana sama na siebie... Ty widocznie nie masz problemów finansowych, skoro nie potrafisz zrozumieć innej osoby.
![]() |
#42 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wlasnie wtedy zaczal wzbudzac moje podejrzenia gdy powiedzial, ze jest sklonny zapewnic mi byt ale mam z nikim sie nie wiazac, slubu nie brac itp. co innego wymagac wylacznosci na czas trwania ukladu, a co innego namawiac kogos by latami byl kochanka i nie zakladal rodziny ![]() i tak by pewnie po paru latach ze mnie zrezygnowal, bo mu sie jak sadze znudze po czasie, ale sama ta propozycja nie brzmi dobrze |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#44 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
2.moga iesc zebrac albo znalezc normalna prace z tym ze ja tzw "normalna" prace tez juz mam i jakos trudno z tego wyzyc caly miesiac i porobic oplaty |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
Zależy jak rozumiesz słowo "trudna" sytuacja. Ty chyba nie rozumiesz, że niekiedy młode kobiety nie widzą innego wyjścia. Nie mówię tutaj o problemach np. z pieniędzmi na ubrania czy kosmetyki. Mówię o problemie finansowym dotyczącym zdrowia bliskiej osoby.
Skąd wiesz, czy właśnie taka sytuacja nie zaistniała w życiu autorki?
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
Ponura rozumiem,że za takim rozwiązaniem nie jesteś baaa ja też nie,ale generalnie autorka ma inny problem.Ona nie radzi się czy ma to robić,to jest Jej sprawa czy to robi i dlaczego.
![]() |
#48 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wydaje mi sie, ze wcale mnie nie lubi tak bardzo jak twierdzi albo ta sympatia jest co najmniej dziwna, bo gdyby chcial dla mnie dobra to chyba by mi zyczyl zalozenia szczesliwej rodziny itp., a nie wygodnego zycia za to ze bede jego kochanica na dlugie lata |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a może on jednak chce rozstać się ze swoją żoną, tylko nie jest jeszcze tego pewny? może ciągle się zastanawia?
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja bym bardziej pogadała z Nim,że owszem np.teraz nie chcesz mieć chłopaka(domyślam się,że ciężko byłoby stworzyć związek z jakimś gościem teraz),ale ogólnie to chcesz mieć w przyszłości męża i 2 dzieci(nawet jak nie chcesz to lepiej zobaczyć co on na to). Fakt sponsor może nie chcieć,żebyś w trakcie spotykania z nim była z jakimś innym chłopakiem,no ale planować Ci przyszłość?heloł ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
hmm...z pierwsza dziewczyna ktora sponsorowal byl dlugo a jednak od zony nie odszedl. powiedzial mi kiedys ze jesli jego zona sie dowie o nas to nasza znajomosc sie skonczy. kupuje zonie kwiaty itp. Moim zdaniem on nie chce od niej odejsc...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Konto usunięte
|
Ja myślę, że on po prostu przeżywa deja vu. To co kiedyś z własną żoną.
Udowadnia sobie, że może, że potrafi, że ma gest, że stać go na spontan, miłe prezenty, że... za przeproszeniem czyjeś piersi, tyłek i usta są dla niego zawsze w pełni gotowe, chętne i... jędrne. Widzisz często jest tak, że to co młode kobiety załatwiają atrakcyjnością, mężczyźni załatwiają... portfelem. Innymi słowy - łechtają własne ego. On sobie gdzieś tam w głowie układa - jestem gość, ale... wierz mi gdyby miał wybierać poukładane życie z żoną, a związek z Tobą, zamiast pięciu tysięcy, nie byłabyś warta funta kłaków. Proza życia z żoną jest o wiele więcej warta niż byłaby z Tobą. A to jest tylko przygoda. Nic więcej. Ty zaś, wydaje mi się, że badasz grunt... również za pomocą tego wątku. Ujmuje Cię jego styl old pince charming - jesteś młoda, może byś się i nawet zakochała, ale... Nawiasem mówiąc embargo na innych facetów - rynek Ci ogranicza i możliwość zarobku. ![]() ![]() Nie ma co się bulwersować, dziwić, umoralniać... Tak jakby takie rzeczy nie miały nigdy miejsca... Jeszcze o zwykłą babską zawiść posądzą... ![]() A już tym bardziej jeżeli okaże się, że trollik nam tu się tymi kilkoma tysiącami karmi... ![]() Ale co tam, deliberujmy jak to się zakończy... Edytowane przez cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3 Czas edycji: 2010-12-08 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
w takim razie chce mieć dwie kobiety na raz. Jedną do seksu a drugą do miłości. Innego wyjścia nie widzę.
![]() |
#55 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#56 |
Perfumoholik z wyboru
|
Łał, watek kipi dojrzaloscia wsrod wizazanek.
W zyciu bym tyle chamstwa z siebie nie wygrzebała. Wstyd. I to nie ze strony autorki watku tylko odpowiadajacych.
![]() |
#57 |
Wtajemniczenie
|
Nie uważam, że mój świat to złudzenia. Ale to Twoje zdanie - akceptuje je.
![]()
![]() |
#58 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chce mieć Ciebie nie wyłączność i być pewnym,że jesteś nieruszana przez nikogo innego ...
![]() |
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
skoro twierdzisz, że ta wizażanka ma rację to chyba powinnaś przestać angażować się w to.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:32.