Perypetii odchudzaniowych ciąg dalszy, czyli schudłyśmy już sporo, ale chcemy więcej! - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-08, 18:17   #631
gohs
Zakorzenienie

Dot.: Perypetii odchudzaniowych ciąg dalszy, czyli schudłyśmy już sporo, ale chcemy w

Cytat:
Napisane przez mischievous Pokaż wiadomość
poka poka kurtke;> ja wlasnie zamierzam kupic i znalazlam na all taka z zary, ladniutka ale nie wiem jak w niej bede wygladac a w zarze juz jej nie widzialam;/
Haha, kurtka do zwrotu bo mam stwierdziła, że za cienka To już druga w tym tygodniu

Jezuuu, ile mnie pokus czeka przed Świętami W sobotę impreza, w następną też Słodycze będę omijać, bo nawet nie mam ochoty, ale mam nadzieję, że nie rzucę się na chipsy itd
Stary 2010-12-08, 18:30   #632
SailorMoon
Zadomowienie

Dot.: Perypetii odchudzaniowych ciąg dalszy, czyli schudłyśmy już sporo, ale chcemy w

Dzien dobry.
Ja juz drugi dzien zmagam sie z problemami zoladkowymi;/ Nie mam rewolucji, ale ciagle czuje jakby cos mi tam "chodzilo" po jelitkach i ogolnie czuje sie slabo ;(
mischi, tez podobala mi sie kurtka z zary na allegro - taki pikowany plaszczyk, ale wydawala mi sie za cienka i kupilam inny.
Stary 2010-12-08, 19:49   #633
agusia814
Zadomowienie

sailor U mnie podobnie. Nie mogę nic jeść! Wszystko, co zjadłam to zwróciłam. I już tak mnie żołądek boli od wymiotowania, że masakra, a dalej mnie ciągnie, mimo, że już nie mam czym. Auuu

Non seulement belle, mais encore sage!

zapuszczam i dbam o włosy
odchudzam się
uczę się cienko obierać ziemniaki
agusia814 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 19:54   #634
gohs
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SailorMoon Pokaż wiadomość
Dzien dobry.
Ja juz drugi dzien zmagam sie z problemami zoladkowymi;/ Nie mam rewolucji, ale ciagle czuje jakby cos mi tam "chodzilo" po jelitkach i ogolnie czuje sie slabo ;(
mischi, tez podobala mi sie kurtka z zary na allegro - taki pikowany plaszczyk, ale wydawala mi sie za cienka i kupilam inny.
Cytat:
Napisane przez agusia814 Pokaż wiadomość
sailor U mnie podobnie. Nie mogę nic jeść! Wszystko, co zjadłam to zwróciłam. I już tak mnie żołądek boli od wymiotowania, że masakra, a dalej mnie ciągnie, mimo, że już nie mam czym. Auuu
Mam nadzieję, że to się nie rozprzestrzenia przez nasze forum Nieno, tak na serio to odpoczywajcie dziewczyny, jakieś krople żołądkowe może albo mięta... Chociaż w zasadzie na sensacje żołądkowe za wiele nie pomaga, najlepiej spróbować to przespać
Stary 2010-12-09, 16:29   #635
mischievous
Zakorzenienie

noo to ladnie, wszystkie rozlozylo. jak sie dziewczyny czujecie?

Ja to chodze zasmarkana i dobita, wlaze pod kocyk, jutro do domu jade, musze sie kurowac. Za tyg UK a ja musze byc zdrowa w koncu beda co chwila calowac dzieci

gohs dziwnie z tymi kurtkami wlasnie jest, niektore cienkie sa naprawde cieple, ale ciezko wybrac dziwnie

jutro musze sie zwazyc;/ bo prosilam rodzicow o kartacze, a ze w sb maja jakies mecze to stwierdzili ze jutro zrobia, wiec rano wazenie, a co mi z niego jejaaa

a moj jadlospis:
s: fitella z mlekiem
II na uczelni goracy rosol z automatu
o:schab z buraczkami (surowka)
p: drugie danie obiadu, zupa pomidorowa z ryzek po ktorej wlasnie mnie tak wzdelo ze glowa boli
k: bedzie wiesniak z kurczakiem i ogorkiem

aa wlasnie mierzylam swoje ulubione spodnie znacie je znacie, chcialam sprawdzic jak to wyglada bo na nich kazdy +1kg widac, no i ogolnie nie wygladalo by zle gdyby nie ten brzuch, ajjaa jeszcze @ nie dostalam;/

Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć

mischievous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 22:44   #636
gohs
Zakorzenienie

Cytat:
noo to ladnie, wszystkie rozlozylo. jak sie dziewczyny czujecie?

Ja to chodze zasmarkana i dobita, wlaze pod kocyk, jutro do domu jade, musze sie kurowac. Za tyg UK a ja musze byc zdrowa w koncu beda co chwila calowac dzieci

gohs dziwnie z tymi kurtkami wlasnie jest, niektore cienkie sa naprawde cieple, ale ciezko wybrac dziwnie

jutro musze sie zwazyc;/ bo prosilam rodzicow o kartacze, a ze w sb maja jakies mecze to stwierdzili ze jutro zrobia, wiec rano wazenie, a co mi z niego jejaaa

a moj jadlospis:
s: fitella z mlekiem
II na uczelni goracy rosol z automatu
o:schab z buraczkami (surowka)
p: drugie danie obiadu, zupa pomidorowa z ryzek po ktorej wlasnie mnie tak wzdelo ze glowa boli
k: bedzie wiesniak z kurczakiem i ogorkiem

aa wlasnie mierzylam swoje ulubione spodnie znacie je znacie, chcialam sprawdzic jak to wyglada bo na nich kazdy +1kg widac, no i ogolnie nie wygladalo by zle gdyby nie ten brzuch, ajjaa jeszcze @ nie dostalam;/
Heh, cały dzień mnie nie było a tu tylko jeden wpis
No, ładne jedzonko Jak smakuje wieśniak z kurczakiem i jaki ten kurczak?

Ja znowu chodziłam głodna dzisiaj cały dzień i dojadałam Do tego stopnia, że kupiłam sobie suchą bułkę i zjadłam czekając na tramwaj No a na kolację było sushi Także już widzę te cuda jutro na wadze, zwłaszcza po sosie sojowym na noc Wypocę na squashu jutro, obiecuję
Stary 2010-12-09, 23:36   #637
tala_89
Raczkowanie

zawalilam ostatnie 2 dni;/ bardzo duzo slodyczy, czkolada, pierniki, czekolada itd.. ;/ duzo jedzienia i pozno.
mialam gosci 2 dni i tak wyszlo, a jutro kolejny turnus
teraz nie moge na siebie patrzec takie mam wyrzuty

waga - 161 cm
tala_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 09:12   #638
mischievous
Zakorzenienie

kurczak jest gotowany, z zupy go wybieram dobrze smakuje, ostatnio to czesto jadlam bo mi sie chcialo czegos normalnego, a to takie przypominalo;p

no i jaa wczoraj poszalalam z kartaczami i ciastem, a mialo nie byc slodkiego, ale okej dzis juz ma byc ladnie.

w ogole to moje przeziebienie przerodzilo sie w kaszel i obawiam sie ze zbliza sie zapalenie oskrzeli ;-/ przez poprzedni rok kiedy pracowalam w galerii na przeciagu co przebilam sama siebie i w sezon zimowy mialam 3 razy zapalenie oskrzeli boje sie ze teraz bede taka slaba i byle co sie przyplacze, i zaraz cos powaznego;/ kiedy zawsze jak cos mnie wzielo to raz a porzadnie nie wiecej.

tala znajomi byli, zbliziaja sie swieta poki co nie ma sie takiego zapalu wiec sie nie przejmuj, jakos ta zima nas slabo mobilizuje, rok temu nam to lepiej szlo, moze dlatego ze pierwszy raz, teraz nam ciezko sie wziac, ale moze juz po swietach, po sylwestrze jakos to bedzie, chociaz zaraz sesja itp.. nie wiem co to bedzie

gohs kto robil sushi ? czy zamawiane;> ja to nie lubie, chociaz bym sprobowala ale nie z ryba!

Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć

Stary 2010-12-11, 11:13   #639
agusia814
Zadomowienie

tala Nie załamuj się tylko weź się w garść! Jak chcesz naprawdę schudnąć to Ci się uda, wystarczy trochę się postarać! Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak minie.

Non seulement belle, mais encore sage!

zapuszczam i dbam o włosy
odchudzam się
uczę się cienko obierać ziemniaki
agusia814 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 13:37   #640
gohs
Zakorzenienie

Cytat:
kurczak jest gotowany, z zupy go wybieram dobrze smakuje, ostatnio to czesto jadlam bo mi sie chcialo czegos normalnego, a to takie przypominalo;p

no i jaa wczoraj poszalalam z kartaczami i ciastem, a mialo nie byc slodkiego, ale okej dzis juz ma byc ladnie.

w ogole to moje przeziebienie przerodzilo sie w kaszel i obawiam sie ze zbliza sie zapalenie oskrzeli ;-/ przez poprzedni rok kiedy pracowalam w galerii na przeciagu co przebilam sama siebie i w sezon zimowy mialam 3 razy zapalenie oskrzeli boje sie ze teraz bede taka slaba i byle co sie przyplacze, i zaraz cos powaznego;/ kiedy zawsze jak cos mnie wzielo to raz a porzadnie nie wiecej.

tala znajomi byli, zbliziaja sie swieta poki co nie ma sie takiego zapalu wiec sie nie przejmuj, jakos ta zima nas slabo mobilizuje, rok temu nam to lepiej szlo, moze dlatego ze pierwszy raz, teraz nam ciezko sie wziac, ale moze juz po swietach, po sylwestrze jakos to bedzie, chociaz zaraz sesja itp.. nie wiem co to bedzie

gohs kto robil sushi ? czy zamawiane;> ja to nie lubie, chociaz bym sprobowala ale nie z ryba!
No nie wiem, mnie kurczak z wieśniakiem nie wydaje się normalny
No, Ty tam nie choruj tylko się ciepło ubieraj i bierz coś na wzmocnienie. Zwłaszcza, że wiesz jak to się u Ciebie kończy z przeziębieniem więc lepiej dmuchać na zimne

Sushi zamawiane, mieliśmy jeszcze kupony z Groupona Zapłaciliśmy po 15zł na osobę a się najedliśmy do pęknięcia

Jeśli chodzi o jedzenie to ja dla odmiany coś nie mogę sobie odnaleźć "swojego" smaku - nic mi w lodówce nie pasuje i przez to jem sporo chleba i innych niezbyt dietetycznych rzeczy A dzisiaj jeszcze impreza wieczorem Dobrze chociaż, że na wadze bez szaleństw, aktualnie jest 70,0

Idę pod prysznic, bo wstałam niedawno
Stary 2010-12-11, 15:51   #641
mischievous
Zakorzenienie

a co Ty tylko jesz wiesniaka z miodem ? :-P nigdy nie jadlas na rozne sposoby? Ja robie np ogorek, pomidor, przyprawy, wedlina a to w koncu mieso nie ? :P tak samo jest z kurczakiem oczywiscie z rozdrobnionymi kawalkami, no i nie piers smazona tylko podudzie (gotowane wczesniej na zupie)

no to dalas po spaniu :P

u mnie dzis tez dzien jest nie udany, w ogole nudze sie i nie mam co ze soba zrobic, powinnam pisac ten cholerny plan.

Stary 2010-12-11, 16:33   #642
gohs
Zakorzenienie

Cytat:
a co Ty tylko jesz wiesniaka z miodem ? :-P nigdy nie jadlas na rozne sposoby? Ja robie np ogorek, pomidor, przyprawy, wedlina a to w koncu mieso nie ? :P tak samo jest z kurczakiem oczywiscie z rozdrobnionymi kawalkami, no i nie piers smazona tylko podudzie (gotowane wczesniej na zupie)

no to dalas po spaniu :P

u mnie dzis tez dzien jest nie udany, w ogole nudze sie i nie mam co ze soba zrobic, powinnam pisac ten cholerny plan.
zazwyczaj wieśniaka jem solo, taki mi najlepiej smakuje Ale warzywa też czasami dodaję tak jak Ty Tylko z kurczakiem nie próbowałam :P A na słodko to w ogóle bleh jak dla mnie
Stary 2010-12-11, 18:54   #643
mischievous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gohs Pokaż wiadomość
zazwyczaj wieśniaka jem solo, taki mi najlepiej smakuje Ale warzywa też czasami dodaję tak jak Ty Tylko z kurczakiem nie próbowałam :P A na słodko to w ogóle bleh jak dla mnie
a to u mnie totalna odmiana, samego nie amy rady przelknac, a jak cos dodaje to inaczej smakuje ;-)

Stary 2010-12-12, 14:11   #644
gohs
Zakorzenienie

No to poszalałam wczoraj Generalnie z chęcią bym wczorajszy wieczór w ogóle usunęła z życiorysu Bo impreza kiepska, za to jedzenia duuuużo, w tym słodkie Także postanowienie poszło się jeeeeeeeee... Bez sensu Także wytrzymałam bez słodyczy 11 dni, teraz runda druga, do Świąt zostało dni 13.

Dzisiaj staram się jeść mało, piję dużo wody (od rana już chyba 1,5l poszlo ) i herbat, trzeba trochę oczyścić organizm
Stary 2010-12-12, 16:34   #645
mischievous
Zakorzenienie

Cytat:
No to poszalałam wczoraj Generalnie z chęcią bym wczorajszy wieczór w ogóle usunęła z życiorysu Bo impreza kiepska, za to jedzenia duuuużo, w tym słodkie Także postanowienie poszło się jeeeeeeeee... Bez sensu Także wytrzymałam bez słodyczy 11 dni, teraz runda druga, do Świąt zostało dni 13.

Dzisiaj staram się jeść mało, piję dużo wody (od rana już chyba 1,5l poszlo ) i herbat, trzeba trochę oczyścić organizm
wow az 11 dni wytrzymalas no to gratulacje
a ja w koncu @ dostalam, a dziewczyny gdzie poginely, kazda weekenduje ?

Stary 2010-12-12, 20:17   #646
gohs
Zakorzenienie

No własnie nie wiem gdzie one wszystkie przepadły, Sailor widziałam na fb dzisiaj
A ja próbuję zabrać się za naukę....
Stary 2010-12-13, 14:28   #647
gohs
Zakorzenienie

A co tu taka cisza? Ja marznę w pracy i się załamuję ilością rzeczy do zrobienia
Stary 2010-12-13, 14:36   #648
tala_89
Raczkowanie

już do was wracam po tygodniu pełnym słodyczy i niezdrowego żarcia, oraz po wspaniałej randce

waga - 161 cm
Stary 2010-12-13, 14:50   #649
gohs
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tala_89 Pokaż wiadomość
już do was wracam po tygodniu pełnym słodyczy i niezdrowego żarcia, oraz po wspaniałej randce
Kopas w dupas za to pierwsze, ale z drugiego się cieszymy
Stary 2010-12-13, 21:49   #650
gohs
Zakorzenienie

No nie wierze, jaki zastój Tak ostro dietują wszystkie czy wręcz przeciwnie?

U mnie dzisiaj spoko, trochę duży obiad, bo dwie dokładki krupniku Ale poza tym dietowo, zdrowo, bezsłodyczowo Wczoraj wieczorem nawet poćwiczyłam trochę brzuch

A Wy jak tam żyjecie??
Stary 2010-12-13, 22:37   #651
tala_89
Raczkowanie

u mnie tez dobry poczatek, zdrowo, bez slodyczy i cwiczenia zrobione!
ja siedze nad rpaca, ktora musze napsiac do soboty;/ na razie ni cholery nie wiem co tam napisac.

gohs wiesz ze po taaaakim niezdrowym zarciu i taaakich ilosciach slodkiego amm tylko 0,2 na plusie an wadze a wazenie bylo bez kibelka, wiec zakladam ze de facto nic nie wzroslo

waga - 161 cm
Stary 2010-12-13, 22:42   #652
gohs
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie tez dobry poczatek, zdrowo, bez slodyczy i cwiczenia zrobione!
ja siedze nad rpaca, ktora musze napsiac do soboty;/ na razie ni cholery nie wiem co tam napisac.

gohs wiesz ze po taaaakim niezdrowym zarciu i taaakich ilosciach slodkiego amm tylko 0,2 na plusie an wadze a wazenie bylo bez kibelka, wiec zakladam ze de facto nic nie wzroslo
Ej, to nie fair Ja po tej ostaniej imprezie miałam 1,6 na plusie, na szczęście spadło już do 0,6 na plusie
Stary 2010-12-14, 00:33   #653
tala_89
Raczkowanie

trochę może fair bo w sumie ćwiczyłam 5x w ciągu tego złego tygodnia :P

0,6 to jeszcze troche do zgubienia, a czas do tego w ogole nie sprzyjajacy;/

waga - 161 cm
Stary 2010-12-14, 10:45   #654
gohs
Zakorzenienie

Cytat:
trochę może fair bo w sumie ćwiczyłam 5x w ciągu tego złego tygodnia :P

0,6 to jeszcze troche do zgubienia, a czas do tego w ogole nie sprzyjajacy;/
Ano, chyba że tak
No właśnie, czas teraz masakryczny na odchudzanie. Nie dość, że zimno i się nie chce ruszać, to zaraz Święta i jedzenie a dodatkowo jeszcze roboty dużo na uczelni No ale walczymy, walczymy Dzisiaj już 70,5 A ja chciałam 65 zobaczyć na Święta Żeby chociaż to 69 się utrwaliło i nie rosło już
Stary 2010-12-14, 11:09   #655
niunia_ona
Zakorzenienie

a u mnie przytylam ostatnio przez smierc babci! dzis sie zwazylam i schudlam 61.9

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 11:16   #656
gohs
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
a u mnie przytylam ostatnio przez smierc babci! dzis sie zwazylam i schudlam 61.9
Wiem, że to delikatny temat, ale jak możesz usprawiedliwiaqć przytycie śmiercią babci? Ile ważyłaś wczęsniej, bo nie pamiętam?
Stary 2010-12-14, 11:27   #657
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, że to delikatny temat, ale jak możesz usprawiedliwiaqć przytycie śmiercią babci? Ile ważyłaś wczęsniej, bo nie pamiętam?

no bo jak zmarla to ja przez cale trzy dni a jeszcze byl weekend i alkohol i chipsy i tak kazdy wieczor.. wazylam 60.9 .. a przytylam do 63.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 15:36   #658
mischievous
Zakorzenienie

przykro mi spowodu babci, ale z drugiej strony zalobe sie chyba inaczej przechodzi.. nie zebym pouczulala, bo wiem, ze sie zdarza ze ktos zapija smutki, ale to raczej zdarzalo sie staszym osobom, samotnym.. a inne w ciszy to przezywaja.

gohs, zastoj bo zastoj albo i nadwyzki ;P ja to jestem durna, nie mam motywacji, w sumie nie jem z ostra przesada ale za zdrowo to to nie jest, no i ida swieta, zbliza sie wyjazd, zobaczymy co tam bedzie, ale od 1.01.2011, sezon odchudzania bede uwazala za rozpoczety mam nadzieje, ze sie data nie zmieni, mam tez nadzieje ze bede przejedzona tym wszystkim i zaczne nowy rok z dobrym humorem!

tala a jakies szczegoly co do tej randki ? ;-) ciesze sie, ze udana!

Stary 2010-12-14, 18:22   #659
gohs
Zakorzenienie

Cytat:
przykro mi spowodu babci, ale z drugiej strony zalobe sie chyba inaczej przechodzi.. nie zebym pouczulala, bo wiem, ze sie zdarza ze ktos zapija smutki, ale to raczej zdarzalo sie staszym osobom, samotnym.. a inne w ciszy to przezywaja.

gohs, zastoj bo zastoj albo i nadwyzki ;P ja to jestem durna, nie mam motywacji, w sumie nie jem z ostra przesada ale za zdrowo to to nie jest, no i ida swieta, zbliza sie wyjazd, zobaczymy co tam bedzie, ale od 1.01.2011, sezon odchudzania bede uwazala za rozpoczety mam nadzieje, ze sie data nie zmieni, mam tez nadzieje ze bede przejedzona tym wszystkim i zaczne nowy rok z dobrym humorem!

tala a jakies szczegoly co do tej randki ? ;-) ciesze sie, ze udana!
Ty już tak do stycznia tej diety nie odkładaj Masz jeszcze całe 10 dni do Wigilii, żeby nie podpaść No ale sama wiem, że teraz ciężko się odchudzać Bosh, od stycznia zacznę trzeci rok z odchudzaniem Czas najwyższy dojść do celu i wreszcie z tym skończyć
Stary 2010-12-15, 13:04   #660
mischievous
Zakorzenienie

Cytat:
Ty już tak do stycznia tej diety nie odkładaj Masz jeszcze całe 10 dni do Wigilii, żeby nie podpaść No ale sama wiem, że teraz ciężko się odchudzać Bosh, od stycznia zacznę trzeci rok z odchudzaniem Czas najwyższy dojść do celu i wreszcie z tym skończyć
ahahaha u mnie w maju bedzie 2. Tragedia co? Ile meczarni.. do Wigilii tak, ale do UK nie.. w nd juz tam bede, i nie recze za siebie zdrowo to to pewnie nie bedzie ale postaram sie regularnie i bez podjadania

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości