|
|
#61 |
|
Rozeznanie
|
Re: Wizazanki WESOLYCH SWIAT !!!
Dawno nie dostałam życzeń od tylu osób
Życzę Wam szczęścia i miłości, Wesołych Świąt, wyjątkowego Sylwestra i wspaniałego Nowego Roku!
"Jeśli możesz kłaść się spać każdej nocy ze świadomością, że w ciągu dnia dałeś z siebie wszystko, sukces Cię znajdzie." Russell L. Mason "Największym błędem jaki możesz zrobić w życiu jest ciągle obawianie się, że popełnisz błąd." Elbert Hubbard |
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Odmian w życiu Wam życzę. Tych pozytywnych.
Jeśli byłyście zbyt grzeczne A wszystkim Niespokojnym Duszom - chwil wyciszenia, przemyślen, refleksji. Niech wszystkie Wizazanki spadają zawsze jak kot - na cztery łapy Bądzcie szczęśliwe
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
ja także wszystkim życze radosnych Świąt spędzonych z bliskimi i oczywiście świetnej zabawy w Sylwestra
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Kochanym Wizażankom
Życzę Świąt pełnych radości,dobroci i ciepła,spędzonych w gronie bliskich Wam osób oraz wymarzonych prezentów pod choinką. WESOŁYCH ŚWIĄT (niechaj bedą białe (może sie spełni Kiya.
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
Wesołych Świąt i wspaniałego Sylwestra, oczywiście spędzonych w taki sposób, w jaki zawsze Wszyscy chcieliście je spędzić
|
|
|
|
|
#66 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkim życzę rodzinnych ciepłych świąt i wspaniałych prezentów
Gołąbek
|
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
Wspaniałych, pełnych radości i ciepełka Świąt, zero zmartwień i kłopotów, dużo pięknych prezentów, pyszności na wigilijnym stole, cudownych spotkań z rodzinką.
buziaki dla wszystkich Wizażanek Asia
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Wesołych Świąt Drogie Panie i nieliczni Panowie
|
|
|
|
|
#69 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja również przyłączam się do życzeń
Życzę Wam radości i spokoju ducha w ten wyjątkowy wieczór oraz ciepłej, rodzinnej atmosfery. Niech nadchodzący Rok będzie jeszcze lepszy, jeszcze piękniejszy a Wy zawsze zadowolone i spełnione w swych celach. Merry Xmas! |
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane Wizażanki
Samych szczęśliwych chwil w życiu, spełnienia marzeń, powodzenia w miłości |
|
|
|
|
#71 |
|
Wtajemniczenie
|
Koko, dziękuję za karteczkę!
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Cała przyjemność po mojej stronie, Misio!
|
|
|
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
Drogie Wizażanki!
Życzę wam spokojnych,ciepłych rodzinnych Świąt, sympatycznych prezentów, wszystkiego dobrego w Nowym Roku, wielu sukcesów i spełnienia marzeń. pozdrawiam świątecznie
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również chciałabym życzyć wszystkich kochanym Wizażankom i Wizażanom spokojnych, rodzinnych, wypełnionych ciepłem, zyczliwością i miłością Świąt
|
|
#75 |
|
Zadomowienie
|
ja rowniez jeszcze raz chcialabym zyczyc wszytskim Wizazankom jak najwiecej usmiechow, przyjemnych chwil, marzen spelnienia, odpoczynku i zdrowia
jako maly prezent zamieszczam pocztowke swiateczna zrobiona przez mojego TZ A na niej jeden z moich kociakow - Karmel i labadki ze mna
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ************************* ********************** |
|
|
|
|
#76 |
|
Wtajemniczenie
|
Chciałabym życzyć WAM wszystkim
Smacznego karpika słonego sledzika pachnącej choinki kochanej rodzinki ciekawych prezentów fajnych momentów worka radości i morza miłości. WESOŁYCH ŚWIĄT !!!
|
|
#77 |
|
Rozeznanie
|
Niech te święta Bożego Narodzenia
przyniosą nam wiele radości, Niech uśmiech zagości w domach, Niech ogarnie nas ciepło wigilijnej świecy, a jej blask zamieni się w żywe iskierki w oczach, Niech samotność odejdzie w niepamięć, Niech zima otula nas białym puchem, jak ciepły koc przy kominku, Niech bieluteńkie gwiazdeczki skrzypią wesoło pod naszymi butami na wieczornym spacerze. Niech dobry Bóg namaluje szczęście na naszych twarzach, Niech miłość dotyka nas delikatnie, lecz bez ustanku, Niech marzenia płyną wysoko w górę i spełniają się... |
|
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
Spokojnych i Radosnych
Świąt Bożego Narodzenia niepowtarzalnej świątecznej atmosfery wymarzonych prezentów pyszności na wigilijnym stole oraz wielu niezapomnianych chwil w całym Nowym Roku!! specjalnie dla Was Aniołek mojej produkcji |
|
|
|
|
#79 |
|
Zadomowienie
|
I ja dołączam się do życzeń a od siebie dodam morza optymizmu każdej z Was. Radosnych Świąt
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
Kolorowych bombeczek, dużo gwiazdeczek, słodkiego lenistwa i wielkiego oddechu od codziennego pośpiechu, Mikołaja z długą brodą, gości z procentową wodą szampańskiego Sylwestra i wszystkiego naj naj najlepszego!!!
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Również chciałabym złożyć wszystkim kochanym wizażankom jak najlepsze życzenia świąteczne.. Aby te dni były spokojne,rodzinne i wesołe. Życze wam,aby uśmiech nigdy nie schodził z waszej twarzy i abyście zawsze były szczęśliwe!!
Niech ten nowy rok będzie jeszcze lepszy niż ten, i niech pomoże wam spełnić najskrytsze marzenia !! Pozdrawiam WESOŁYCH ŚWIĄT! |
|
|
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
Radnosnych Świąt kochane moje koleżanki Wizażanki
|
|
|
|
|
#83 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję z całego serca za życzonka, nic dodać, nic ująć. Również życzę Wam moje drogie Wizażanki Wesołych Świąt i wszystkiego, co najlepsze
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziękuję każdej z osobna za życzenia
A Wam życzę: - żebyście bezkarnie objadały się pysznościami - żebyście pomieściły się w kreacje sylwestrowe - miały kochających mężów/chłopaków/narzeczonych, którzy będą odgadywali Wasze pragnienia - zadowolenia z prezentów (żadnych bubli - i żebyście miały o czym marzyć za rok
|
|
#85 |
|
Wtajemniczenie
|
"Gdy pierwsza gwiazdka błyśnie na niebie,
Święty Mikołaj przybędzie do Ciebie. Powspominacie dawne czasy, Popróbujecie Świąteczne frykasy. A potem odleci i skryje Go mrok, Lecz Ty się nie martw - wróci za rok" Kochani Zycze Wam wszystkim Wesolych Swiat ,duzo ,duzo milosci.Zebyscie ja dawaly i oczywiscie otrzymywaly jej bardzo duzo.Zeby spelnily sie Wasze wszystkie marzenia i zeby te Swieta byly jeszcze lepsze od zeszlorocznych
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.

)
"