![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam Sponsora
Cytat:
Prostytutce nikt sie do prywatnego życia nie wtranżala i ona po numerku robi sobie co chce. A autorka za 5 tysiaków ma się zachowywać tak i tak, ma byc na każde zawołanie, nie może mieć chłopaka i praktycznie każdy aspekt jej życia jest kontrolowany, jeszcze chwila i on skontroluje co ona ma w lodówce, o ile juz tego nie robi, bo przeciez nie może jeśc beleczego a i może on ma ochotę na chleb ze smalcem ![]() Nowoczesna forma niewolnictwa i nic innego.
![]() |
![]() |
#92 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
to jest powod dla ktorego wlasnie wolalam by sponsorowal mnie zonaty, a nie singiel- oboje mamy cos do stracenia jesli sprawa wyjdzie na jaw
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
tak, to ma sens. Swego rodzaju zabezpieczenie.
![]() |
#96 |
Przyczajenie
|
Przeczyłam prawie wszystkie posty i wybaczcie jeśli coś przeoczyłam, ale ciężko jest chyba ocenić sytuację i przewidzieć czego oczekuje jakiś człowiek jeśli nie zna się jego cech, zwyczajnie nie wie się jakim jest człowiekiem. Fakt, że gość ma 42 lata rodzinę i dziewczynę za pieniądze stawia go w negatywnym świetle i taki też wydźwięk mają Nasze interpretację. Ja myślę, że jeśli w grę wchodzą uczucia i to nie jest przyjaźń czy inna niewinna sympatia to pora kończyć tą znajomość dla dobra każdej ze stron prawda?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
i szczerze mowiac tego typu znajomosci moga byc niebzpieczne, nigdy nie wiadomo na kogo sie trafi ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
Ja juz nie wiem jak to mam rozgrupowac, czy jestem wiec prostytutka, kochanka czy jeszcze kims innym, a jak tak to kim...? |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ale Autorka nie pisała po to by ktoś ja oceniał i prawił kazania al mocher! Dziewczynie to odpowiada to ok ! Każdy robi to co chce , i tak plus za odwagę bo nie bądźmy pruderyjne ale nie jest ona pierwsza ani ostatnia...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | ||
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
A nie boisz sie ,że sama będziesz miała problem z wycofanie sie z takiego układu? A co będzie kiedy zaagażujesz a on będzie chciał zakończyć ten układ? bo wiesz nie sądzę ,że taki układ będzie trwał latami.....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Przyczajenie
|
Masz rację, że to spore ryzyko, ale wydaje mi się że zraniona, zakochana, zostawiona sama sobie będziesz bardziej cierpieć niż uciekając od tego teraz. On pewnie nie może sobie pozwolić na taki skandal, związek z młodą laską której płacił. A może nie chcesz odejść bo już za późno? Kochasz go? Odpowiedz sobie sama szczerze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Konto usunięte
|
brak kultury w niektórych wypowiedziach mnie poraża.
sama wolałabym mieć sponsora niż zaharowywać się np. na kasie w tesco. jestem wygodnicka i leniwa, śmiało, zabijcie mnie ![]() eh, dziewczyno, dziewczyno.. podziwiam twoją wytrzymałość psychiczną, mnie by zmiażdżyły takie teksty jakie tu padły. masz swoją moralność, nikogo nie krzywdzisz, ale niektóre i tak będą próbowały ci wcisnąć, że jest inaczej. trzymaj się twardo. Cytat:
Edytowane przez 201803080934 Czas edycji: 2010-12-08 o 20:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiesz ale zawsze jest niebezpieczęństwo ,że on Ciebie tak rozkocha ,że sama stracisz czujność ,a jak naprawde sie zaangażujesz mysle ,że tak łatwo nie będzie ! Sama piszesz ,że poza łóżkiem łączy Was przyjaźń ,rozumiecie sie ,jest Twoim oparciem.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Przyczajenie
|
Wycofanie się nie będzie takie łatwe z kilku względów:
-za dużo o nim wiesz -za bardzo Ci na nim zależy -aspekt finansowy -wygodna jasna sytuacja Uważam, że facet po prostu spotkał fajną ładną dziewczynę i jest mu z Tobą dobrze. Napisałaś że twierdzi że z żoną poza seksem dogaduje się świetnie. On nie chce zmieniać tego co jest. I te zachowania które są dla Ciebie takie niejasne, pewnie nie mają drugiego dna. I fakt, dziewczyny przestańcie się obrażać nawzajem, bo to dziecinne. I skąd pewność że żona tego Pana nie wie co się dzieje? Przecież my czujemy takie rzeczy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dyskusja oczywiście nie może odbyć się bez oceniania, bo znajdą się dziewczyny, które chcą każdego umoralniać. Co do tematu. Facet pewnie po prostu tak rozumiał ten układ. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
nigdy nie da sie przewidziec co bedzie, ale jednak jakies wartosci zachowalam i licze na to, ze kiedys znajde kogos z kim bede normalnie zyc, a co za tym idzie nie "uwiesze" sie na zonatym facecie na lata. Pytanie tylko czy zachowac to wszystko w tajemnicy i zyc w klamstwie, czy zaryzykowac i powiedziec przyszlemu chlopakowi/mezowi.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nie chciałam pisać tak długo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | ||
Raczkowanie
|
tzn?
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- [QUOTE=k_ga;23647964]tzn? Chodziło mi o to, że on może po prostu nie pozwolić Ci na odejście tak po prostu bo będzie sie obawiał o to że może coś wypłynąć. Że z czasem coś się wyda kiedy Ty już nie będziesz miała kasy za milczenie, bo za to też jest przecież ta kasa. No chyba że wiesz że Ci ufa i tego sie nie obawia w co wiątpie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że jego zwyczajnie kręcą takie układy - jedni lubią sobie pobzykać bez zobowiązań, a inni lubią przebierać się w łóżku za hipopotama. On lubi dreszczyk randek, poznawania, a przy poczucie, że jest władcą, panem sytuacji, jest hojny i wspaniałomyślny. Taka gra. Jeśli źle się z tym czujesz, to poszukaj kogoś innego. Albo wejdź świadomie w tę grę i baw się dobrze.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Ale to moim zdaniem. Rozumiem, że inni trochę inaczej to odbierają. Nie zawsze wszystko się czuje. Zdradę współmałżonka można "czuć", ale nie trzeba. Autorka wątku nie wspominała o tym, że żona o wszystkim wie, więc zakładam, że nie wie. W końcu w zdradzaniu chodzi o to żeby partner się nie dowiedział...
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
Może nie ma wsparcia w żonie i tego chce od Ciebie, aże to dostaje to robi wszystko, żeby Cię zatrzymać?? Tak to rozumiem.
Ale skoro to związek sponsorski, to nie przywiązuj się zbyt uczuciowo, żebyśnie zapomniała że też masz swoje życie, bo chyba kiedys chcesz założyć swoją rodzine?? Nie krytykuję Cię, bo sama też myślałam o sponsoringu ;/
![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty sama wiesz, jak się w tej sytuacji czujesz. Jeśli takie traktowanie Ci nie odpowiada, jeśli uważasz, że fact się angażuje w sensie takim lub innym- daj mu do zrozumienia, że Twoje usługi nie są już dostępne. Chyba, że jest to dla Ciebie czymś więcej niż tylko układem lub umową- wtedy masz problem. A Twoi znajomi wiedzą, czym się trudzisz na co dzień?
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Konto usunięte
|
Ta jego wyłączność jest przejawem kompleksu. W końcu ktoś mógłby być lepszy od niego, a to rodzi problemy, których on przecież nie chce. Dba więc o to by jego własności nikt inny nie tykał. W końcu ma ona- ta własność odprężać, a nie rodzić stresy, boże broń coś innego.
![]() Prawda jest taka, że ruszyło Cię uczucie, święta te sprawy i sama czujesz że to trochę nie jest tak, jak byś chciała i prędzej czy później taki układ się skończy, a Tobie pozostaną najwyżej oszczędności. Wyobraź sobie sytuację, w której zaczynasz nazwijmy to normalne zawodowe życie i gdzieś tam po drodze zaliczasz kilku takich delikwentów, potem spotykasz jednego w pracy jako Twojego przełożonego - pół biedy, gorzej gdy przychodzi drugi - kontrahent - no i sytuacja lekko określając - mało komfortowa. Panowie zamykają się gabinecie, a Ty się zastanawiasz o czym rozmawiają. Chłopie masz JĄ w robocie? Miałem ją dwa lata temu. Dobra była. Zwłaszcza pod stołem. ... albo impreza służbowa, panowie z żonami - jeszcze lepiej. Świat jest mały, kiedyś możesz się o tym przekonać. A wtedy to wróci. I zawsze w podobnych sytuacjach będzie wracało. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:08.