Mam Sponsora - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-12-08, 19:39   #91
Luba
Zakorzenienie

Dot.: Mam Sponsora

Cytat:
Napisane przez zakochana19 Pokaż wiadomość
Nie mówię, że jest to zawód, który można wpisać do cv, ale zaliczany jest w Polsce do zawodów i nie jest nielegalny
Tyle tylko, że to co uprawia autorka wątku, to nie jest prostytucja ale najnormalniejsze w świecie niewolnictwo.
Prostytutce nikt sie do prywatnego życia nie wtranżala i ona po numerku robi sobie co chce.
A autorka za 5 tysiaków ma się zachowywać tak i tak, ma byc na każde zawołanie, nie może mieć chłopaka i praktycznie każdy aspekt jej życia jest kontrolowany, jeszcze chwila i on skontroluje co ona ma w lodówce, o ile juz tego nie robi, bo przeciez nie może jeśc beleczego a i może on ma ochotę na chleb ze smalcem jak do niej przyjdzie.
Nowoczesna forma niewolnictwa i nic innego.

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-08, 19:43   #92
k_ga
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
No chyba, że się sama zakochałaś czy zakochujesz i chciałabyś usłyszeć, że jesteś wyjątkowa i on się w Tobie równiez zakochał, czy może: pokochal Cie na tyle, że miałabyś z tego coś więcej (związek a nie płatny seks).
w to ze moglabym byc dla niego kims odpowiednim do zwiazku moze bym chciala uwierzyc, ale nie wierze szczerze mowiac bez wzgledu na to czy ktos mi tu to powie czy nie. Nie uwazam sie za osobe wyjatkowa.

Cytat:
raz piszesz, w kontekście, że taki sponsor to dla Ciebie lepiej niż x-facetów, obcych, w agencji (czemu raczej trudno byłoby się dziwić, na logikę biorąc), po chwili mówisz o tym panu, że odziera Cię z godności i zaciera różnice pomiędzy tym, co moralnie dobre, a złe. No to się sama zastanów, bo własnie porównałaś bycie z nim do tzw. ''tradycyjnego'' puszczania się z byle kim. ;-)
ale spotykajac sie z jednym sprawdzonym partnerem wydaje mi sie, ze sa mniejsze szanse na zarazenie sie czyms i na to,ze nie wypacze sobie psychiki, a juz na pewno nie tak jak Panie, ktore spia co chwile z innym. Po czesci moge udawac, ze to jest swego rodzaju pseudo zwiazek. Tak jest latwiej.
k_ga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-08, 19:45   #93
zakochana19
Wtajemniczenie

GG do zakochana19

Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość
Tyle tylko, że to co uprawia autorka wątku, to nie jest prostytucja ale najnormalniejsze w świecie niewolnictwo.
Prostytutce nikt sie do prywatnego życia nie wtranżala i ona po numerku robi sobie co chce.
A autorka za 5 tysiaków ma się zachowywać tak i tak, ma byc na każde zawołanie, nie może mieć chłopaka i praktycznie każdy aspekt jej życia jest kontrolowany, jeszcze chwila i on skontroluje co ona ma w lodówce, o ile juz tego nie robi, bo przeciez nie może jeśc beleczego a i może on ma ochotę na chleb ze smalcem jak do niej przyjdzie.
ale skoro ona się na to godzi to jej to pasuje. Ok, masz rację. To nie jest prostytucja.

zakochana19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-08, 19:49   #94
k_ga
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Still_Alive Pokaż wiadomość
Jeśli nie to pan sponsor mógłby troszkę zmieszać chociaż w sumie wątpię bo powinien się liczyć z ryzykiem, że Ty w odwecie mogłabyś zamieszać w jego małżeństwie.
to jest powod dla ktorego wlasnie wolalam by sponsorowal mnie zonaty, a nie singiel- oboje mamy cos do stracenia jesli sprawa wyjdzie na jaw
Stary 2010-12-08, 19:51   #95
zakochana19
Wtajemniczenie

GG do zakochana19

Cytat:
Napisane przez k_ga Pokaż wiadomość
to jest powod dla ktorego wlasnie wolalam by sponsorowal mnie zonaty, a nie singiel- oboje mamy cos do stracenia jesli sprawa wyjdzie na jaw
tak, to ma sens. Swego rodzaju zabezpieczenie.

zakochana19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-08, 20:02   #96
Flavia24
Przyczajenie

Przeczyłam prawie wszystkie posty i wybaczcie jeśli coś przeoczyłam, ale ciężko jest chyba ocenić sytuację i przewidzieć czego oczekuje jakiś człowiek jeśli nie zna się jego cech, zwyczajnie nie wie się jakim jest człowiekiem. Fakt, że gość ma 42 lata rodzinę i dziewczynę za pieniądze stawia go w negatywnym świetle i taki też wydźwięk mają Nasze interpretację. Ja myślę, że jeśli w grę wchodzą uczucia i to nie jest przyjaźń czy inna niewinna sympatia to pora kończyć tą znajomość dla dobra każdej ze stron prawda?
Flavia24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-08, 20:15   #97
k_ga
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Flavia24 Pokaż wiadomość
Ja myślę, że jeśli w grę wchodzą uczucia i to nie jest przyjaźń czy inna niewinna sympatia to pora kończyć tą znajomość dla dobra każdej ze stron prawda?
wtedy bede musiala szukac sobie innego sponsora, a nie wiem czy taki ktory bedzie mnie traktowal bezosobowo jest lepsza opcja :/
i szczerze mowiac tego typu znajomosci moga byc niebzpieczne, nigdy nie wiadomo na kogo sie trafi

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość
nie mowi mi co mam jesc, ale mowi mi juz np jak dokad mam sie ubrac jesli z nim wychodze. Lubi raczej wyzywajacy stroj. U mnie w mieszkaniu ma swoja szafe i kilka innych prywatnych rzeczy.

Ja juz nie wiem jak to mam rozgrupowac, czy jestem wiec prostytutka, kochanka czy jeszcze kims innym, a jak tak to kim...?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-08, 20:19   #98
julcia 29
Raczkowanie

Dziewczyny ale Autorka nie pisała po to by ktoś ja oceniał i prawił kazania al mocher! Dziewczynie to odpowiada to ok ! Każdy robi to co chce , i tak plus za odwagę bo nie bądźmy pruderyjne ale nie jest ona pierwsza ani ostatnia...
julcia 29 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-08, 20:26   #99
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez julcia 29 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale Autorka nie pisała po to by ktoś ja oceniał i prawił kazania al mocher! Dziewczynie to odpowiada to ok ! Każdy robi to co chce , i tak plus za odwagę bo nie bądźmy pruderyjne ale nie jest ona pierwsza ani ostatnia...
To, że nie ona jedna tak postepuje, nie znaczy, że to jest właściwe Poza tym- to, że jej odpowiada taka sytuacja i jej sponsorowi również, jeszcze nie świadczy o tym, że jest wszystko w porządku. W całym tym interesie jest jeszcze nieświadoma żona sponsora. A krzywdzenie innych moim zdaniem już w porządku nie jest.

Cytat:
Ja juz nie wiem jak to mam rozgrupowac, czy jestem wiec prostytutka, kochanka czy jeszcze kims innym, a jak tak to kim...?
Prostytutką Tyle, że nie w domu publicznym, a prywatnym
Stary 2010-12-08, 20:27   #100
julcia 29
Raczkowanie

A nie boisz sie ,że sama będziesz miała problem z wycofanie sie z takiego układu? A co będzie kiedy zaagażujesz a on będzie chciał zakończyć ten układ? bo wiesz nie sądzę ,że taki układ będzie trwał latami.....
Stary 2010-12-08, 20:27   #101
Flavia24
Przyczajenie

Masz rację, że to spore ryzyko, ale wydaje mi się że zraniona, zakochana, zostawiona sama sobie będziesz bardziej cierpieć niż uciekając od tego teraz. On pewnie nie może sobie pozwolić na taki skandal, związek z młodą laską której płacił. A może nie chcesz odejść bo już za późno? Kochasz go? Odpowiedz sobie sama szczerze
Stary 2010-12-08, 20:29   #102
201803080934
Konto usunięte

brak kultury w niektórych wypowiedziach mnie poraża.
sama wolałabym mieć sponsora niż zaharowywać się np. na kasie w tesco. jestem wygodnicka i leniwa, śmiało, zabijcie mnie
eh, dziewczyno, dziewczyno.. podziwiam twoją wytrzymałość psychiczną, mnie by zmiażdżyły takie teksty jakie tu padły. masz swoją moralność, nikogo nie krzywdzisz, ale niektóre i tak będą próbowały ci wcisnąć, że jest inaczej.
trzymaj się twardo.

Cytat:
W całym tym interesie jest jeszcze nieświadoma żona sponsora. A krzywdzenie innych moim zdaniem już w porządku nie jest.
żonę krzywdzi niewierny mąż. jak to któraś tutaj napisała: wina kochanki 10%, wina męża 90%.

Edytowane przez 201803080934
Czas edycji: 2010-12-08 o 20:31
201803080934 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-08, 20:31   #103
julcia 29
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
To, że nie ona jedna tak postepuje, nie znaczy, że to jest właściwe Poza tym- to, że jej odpowiada taka sytuacja i jej sponsorowi również, jeszcze nie świadczy o tym, że jest wszystko w porządku. W całym tym interesie jest jeszcze nieświadoma żona sponsora. A krzywdzenie innych moim zdaniem już w porządku nie jest.

Prostytutką Tyle, że nie w domu publicznym, a prywatnym
Ale zauważ ,że to facet szukał sobie kogoś na boku ! To nie ona go poderwała czy tam uwiodła biednego mężusia ! ona jest wolna i to jest jej wybór . W tym układzie to ON krzywdzi rodzine ,żone ....to on wydaje kase na towarzyszkę....
Stary 2010-12-08, 20:39   #104
k_ga
Raczkowanie

Cytat:
A nie boisz sie ,że sama będziesz miała problem z wycofanie sie z takiego układu? A co będzie kiedy zaagażujesz a on będzie chciał zakończyć ten układ? bo wiesz nie sądzę ,że taki układ będzie trwał latami.....
nigdy nie mialam problemu z rozstaniem, nawet jesli kochalam (mialam przeciez tez normalne zwiazki w swoim zyciu). Wycofam sie jesli zechce, lub gdy ja poznam kogos z kim bede chciala zyc, lecz na dzien dzisiejszy "rozstanie" z nim pogorszyloby moja sytuacje. Tak mi sie wydaje.

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Cytat:
Masz rację, że to spore ryzyko, ale wydaje mi się że zraniona, zakochana, zostawiona sama sobie będziesz bardziej cierpieć niż uciekając od tego teraz.
kochalam faceta z ktorym bylam przez dlugi czas nim poznalam sponsora, ale mnie zdradzil, tak wiec jesli zakoncze ta znajomosc to wlasnie teraz bede zyc sama dla siebie wlasnie taka jak napisalas powyzej
Cytat:
On pewnie nie może sobie pozwolić na taki skandal, związek z młodą laską której płacił.
masz racje, zacytowalas go prawie teraz
Cytat:
A może nie chcesz odejść bo już za późno? Kochasz go? Odpowiedz sobie sama szczerze
Nie kocham. Wiem, co sie ze mna dzieje gdy kogos kocham i milosc to nie jest, ale jakies przywiazanie juz tak.
Stary 2010-12-08, 20:40   #105
julcia 29
Raczkowanie

Cytat:
nigdy nie mialam problemu z rozstaniem, nawet jesli kochalam (mialam przeciez tez normalne zwiazki w swoim zyciu). Wycofam sie jesli zechce, lub gdy ja poznam kogos z kim bede chciala zyc, lecz na dzien dzisiejszy "rozstanie" z nim pogorszyloby moja sytuacje. Tak mi sie wydaje.

Wiesz ale zawsze jest niebezpieczęństwo ,że on Ciebie tak rozkocha ,że sama stracisz czujność ,a jak naprawde sie zaangażujesz mysle ,że tak łatwo nie będzie ! Sama piszesz ,że poza łóżkiem łączy Was przyjaźń ,rozumiecie sie ,jest Twoim oparciem....
Stary 2010-12-08, 20:42   #106
k_ga
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Grin Pokaż wiadomość
eh, dziewczyno, dziewczyno.. podziwiam twoją wytrzymałość psychiczną, mnie by zmiażdżyły takie teksty jakie tu padły.
Dzieki
najzabawniejsze jest jednak to, ze daaawno temu sama w kierunku dziewczyn "mojego pokroju" rzucalam znacznie gorsze teksty.
Stary 2010-12-08, 20:42   #107
Flavia24
Przyczajenie

Wycofanie się nie będzie takie łatwe z kilku względów:
-za dużo o nim wiesz
-za bardzo Ci na nim zależy
-aspekt finansowy
-wygodna jasna sytuacja
Uważam, że facet po prostu spotkał fajną ładną dziewczynę i jest mu z Tobą dobrze. Napisałaś że twierdzi że z żoną poza seksem dogaduje się świetnie. On nie chce zmieniać tego co jest. I te zachowania które są dla Ciebie takie niejasne, pewnie nie mają drugiego dna. I fakt, dziewczyny przestańcie się obrażać nawzajem, bo to dziecinne. I skąd pewność że żona tego Pana nie wie co się dzieje? Przecież my czujemy takie rzeczy
Stary 2010-12-08, 20:43   #108
hryzotemis
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ponura Pokaż wiadomość
I Twoim zdaniem dawanie tyłka starszemu, żonatemu facetowi za pieniądze to coś, co każda młoda dziewczyna w trudnej sytuacji może zrobić, bo przecież ludzie zrozumieją ?
Dla Ciebie to problem, dla niej nie.
Dyskusja oczywiście nie może odbyć się bez oceniania, bo znajdą się dziewczyny, które chcą każdego umoralniać.

Co do tematu. Facet pewnie po prostu tak rozumiał ten układ.
hryzotemis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-08, 20:44   #109
k_ga
Raczkowanie

Cytat:
Wiesz ale zawsze jest niebezpieczęństwo ,że on Ciebie tak rozkocha ,że sama stracisz czujność ,a jak naprawde sie zaangażujesz mysle ,że tak łatwo nie będzie ! Sama piszesz ,że poza łóżkiem łączy Was przyjaźń ,rozumiecie sie ,jest Twoim oparciem....
nigdy nie da sie przewidziec co bedzie, ale jednak jakies wartosci zachowalam i licze na to, ze kiedys znajde kogos z kim bede normalnie zyc, a co za tym idzie nie "uwiesze" sie na zonatym facecie na lata. Pytanie tylko czy zachowac to wszystko w tajemnicy i zyc w klamstwie, czy zaryzykowac i powiedziec przyszlemu chlopakowi/mezowi.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-08, 20:45   #110
hryzotemis
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Grin Pokaż wiadomość
brak kultury w niektórych wypowiedziach mnie poraża.
sama wolałabym mieć sponsora niż zaharowywać się np. na kasie w tesco. jestem wygodnicka i leniwa, śmiało, zabijcie mnie
eh, dziewczyno, dziewczyno.. podziwiam twoją wytrzymałość psychiczną, mnie by zmiażdżyły takie teksty jakie tu padły. masz swoją moralność, nikogo nie krzywdzisz, ale niektóre i tak będą próbowały ci wcisnąć, że jest inaczej.
trzymaj się twardo.

żonę krzywdzi niewierny mąż. jak to któraś tutaj napisała: wina kochanki 10%, wina męża 90%.
Podpisuję się pod tym.
Ja nie chciałam pisać tak długo
hryzotemis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-08, 20:49   #111
k_ga
Raczkowanie

Cytat:
-za dużo o nim wiesz
tzn?
Cytat:
-wygodna jasna sytuacja
ta sytuacja nie jest super fajna, bo gdybym sie w tym dobrze czula to czy bym tu byla i z wami debatowala? Takie sobie to jest. Wszystko ma plusy i minusy. Np Swieta bede spedzac sama, a on z rodzina. Nie chce zeby cale zycie tak wygladalo.

Cytat:
I skąd pewność że żona tego Pana nie wie co się dzieje? Przecież my czujemy takie rzeczy
czasem mysle, ze ona tylko woli udawac, ze nie wie, ale nie chce o niej pisac na forum.
Stary 2010-12-08, 20:56   #112
Flavia24
Przyczajenie

Cytat:
nigdy nie da sie przewidziec co bedzie, ale jednak jakies wartosci zachowalam i licze na to, ze kiedys znajde kogos z kim bede normalnie zyc, a co za tym idzie nie "uwiesze" sie na zonatym facecie na lata. Pytanie tylko czy zachowac to wszystko w tajemnicy i zyc w klamstwie, czy zaryzykowac i powiedziec przyszlemu chlopakowi/mezowi.
Miłość polega na 100% akceptacji, ten jedyny to będzie ten który to zaakceptuje. Nie możesz przecież co rano zastanawiać się, czy to właśnie dziś się wyda. Na takim kłamstwie nie zbudujesz trwałego związku, a Twój ukochany jak dowie się o tym nie od Ciebie, może nie wybaczyć nie samego faktu sponsoringu a zatajenia tego przed nim, braku zaufania... rozumiesz co mam na myśli prawda?

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

[QUOTE=k_ga;23647964]tzn?
Chodziło mi o to, że on może po prostu nie pozwolić Ci na odejście tak po prostu bo będzie sie obawiał o to że może coś wypłynąć. Że z czasem coś się wyda kiedy Ty już nie będziesz miała kasy za milczenie, bo za to też jest przecież ta kasa. No chyba że wiesz że Ci ufa i tego sie nie obawia w co wiątpie.
Stary 2010-12-08, 20:57   #113
mpt
Zakorzenienie

Myślę, że jego zwyczajnie kręcą takie układy - jedni lubią sobie pobzykać bez zobowiązań, a inni lubią przebierać się w łóżku za hipopotama. On lubi dreszczyk randek, poznawania, a przy poczucie, że jest władcą, panem sytuacji, jest hojny i wspaniałomyślny. Taka gra. Jeśli źle się z tym czujesz, to poszukaj kogoś innego. Albo wejdź świadomie w tę grę i baw się dobrze.
mpt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-08, 20:58   #114
julcia 29
Raczkowanie

Cytat:
W moim odczuciu nie musisz sie nikomu spowiadac że swojej przeszłości! jesteś wolna ,żadnego faceta nie oszukujesz a jak poznasz kogoś to będzie coś nowego to dlaczego masz opowiadac o tym co go nie dotyczyło ! A wiesz uważam ,że nawet jak powiesz i on z tym sie pogodzi to zawsze kiedyś ,pamiętaj o tym ,że to wypomni,wytkie badź co gorsza będzie traktował wiesz jak bo tacy są faceci ..... Sami to mogą sobie latać na prawo i lewo ale jak już dotyczy to kobiety to zrobią z niej ku.....
Stary 2010-12-08, 21:05   #115
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Ale zauważ ,że to facet szukał sobie kogoś na boku ! To nie ona go poderwała czy tam uwiodła biednego mężusia ! ona jest wolna i to jest jej wybór . W tym układzie to ON krzywdzi rodzine ,żone ....to on wydaje kase na towarzyszkę....
Ale ja nie twierdzę, że mężuś nie jest winien. Bo jest... Po prostu moim zdaniem autorka wątku swoim zachowaniem, aprobuje postępowanie swojego sponsora. I zamiast potrząsnąć nim i powiedzieć mu żeby się opanował, bo krzywdzi żonę (wiem, pewnie by to niczego nie dało) to po prostu przystaje na obecny stan rzeczy. Moim zdaniem jest to niedopuszczalne
Ale to moim zdaniem. Rozumiem, że inni trochę inaczej to odbierają.

Cytat:
I skąd pewność że żona tego Pana nie wie co się dzieje? Przecież my czujemy takie rzeczy
Nie zawsze wszystko się czuje. Zdradę współmałżonka można "czuć", ale nie trzeba. Autorka wątku nie wspominała o tym, że żona o wszystkim wie, więc zakładam, że nie wie. W końcu w zdradzaniu chodzi o to żeby partner się nie dowiedział...
Stary 2010-12-08, 21:06   #116
tuskaaa
Raczkowanie

Może nie ma wsparcia w żonie i tego chce od Ciebie, aże to dostaje to robi wszystko, żeby Cię zatrzymać?? Tak to rozumiem.
Ale skoro to związek sponsorski, to nie przywiązuj się zbyt uczuciowo, żebyśnie zapomniała że też masz swoje życie, bo chyba kiedys chcesz założyć swoją rodzine??
Nie krytykuję Cię, bo sama też myślałam o sponsoringu ;/

tuskaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-08, 21:10   #117
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez k_ga
Dlaczego stara sie mnie w sobie rozkochac?
Nikt nie będzie w stanie odpowiedziec Ci na to pytanie.
Ty sama wiesz, jak się w tej sytuacji czujesz.

Jeśli takie traktowanie Ci nie odpowiada, jeśli uważasz, że fact się angażuje w sensie takim lub innym- daj mu do zrozumienia, że Twoje usługi nie są już dostępne.
Chyba, że jest to dla Ciebie czymś więcej niż tylko układem lub umową- wtedy masz problem.

A Twoi znajomi wiedzą, czym się trudzisz na co dzień?
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-08, 21:14   #118
Flavia24
Przyczajenie

Cytat:
W moim odczuciu nie musisz sie nikomu spowiadac że swojej przeszłości! jesteś wolna ,żadnego faceta nie oszukujesz a jak poznasz kogoś to będzie coś nowego to dlaczego masz opowiadac o tym co go nie dotyczyło ! A wiesz uważam ,że nawet jak powiesz i on z tym sie pogodzi to zawsze kiedyś ,pamiętaj o tym ,że to wypomni,wytkie badź co gorsza będzie traktował wiesz jak bo tacy są faceci ..... Sami to mogą sobie latać na prawo i lewo ale jak już dotyczy to kobiety to zrobią z niej ku.....
Oby znalazła faceta dla którego jej przeszłość nie będzie miała dla niego znaczenia i tego jej życzmy. I masz racje że nie MUSI się spowiadać ze swojej przeszłości, ale może będzie chciała żeby czuć sie fair. A jesli on jej cokolwiek wypomni lub będzie źle traktował z tego powodu to nie jest jej wart i nie ma sensu wchodzić po raz kolejny w układ który będzie ją niszczył...
Stary 2010-12-08, 21:17   #119
k_ga
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tuskaaa Pokaż wiadomość
chyba kiedys chcesz założyć swoją rodzine??
tak, chce
Cytat:
Nie krytykuję Cię, bo sama też myślałam o sponsoringu ;/
a jaka jest Twoja "historia"?
Stary 2010-12-08, 21:18   #120
cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3
Konto usunięte

Ta jego wyłączność jest przejawem kompleksu. W końcu ktoś mógłby być lepszy od niego, a to rodzi problemy, których on przecież nie chce. Dba więc o to by jego własności nikt inny nie tykał. W końcu ma ona- ta własność odprężać, a nie rodzić stresy, boże broń coś innego.

Prawda jest taka, że ruszyło Cię uczucie, święta te sprawy i sama czujesz że to trochę nie jest tak, jak byś chciała i prędzej czy później taki układ się skończy, a Tobie pozostaną najwyżej oszczędności.

Wyobraź sobie sytuację, w której zaczynasz nazwijmy to normalne zawodowe życie i gdzieś tam po drodze zaliczasz kilku takich delikwentów, potem spotykasz jednego w pracy jako Twojego przełożonego - pół biedy, gorzej gdy przychodzi drugi - kontrahent - no i sytuacja lekko określając - mało komfortowa. Panowie zamykają się gabinecie, a Ty się zastanawiasz o czym rozmawiają. Chłopie masz JĄ w robocie? Miałem ją dwa lata temu. Dobra była. Zwłaszcza pod stołem.
... albo impreza służbowa, panowie z żonami - jeszcze lepiej.
Świat jest mały, kiedyś możesz się o tym przekonać. A wtedy to wróci. I zawsze w podobnych sytuacjach będzie wracało.
cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości