Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-08, 17:25   #4711
depeszka
Raczkowanie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

Cześć wszystkim

buahhot głosik oddałam
depeszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 17:38   #4712
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez Mitsukki Pokaż wiadomość
A ja mam całe w soli butki codziennie (tu sprzedaję sztuczkę: buty potraktowane wazeliną nie zasysają soli i sól ich nie przeżera ) A dzisiaj mi tak zupełnie przemokły, jak tak dalej pójdzie to będę równie dobrze mogła biegać na boso xD
dzięki mam nadzieję że zadziała na moich butkach też

wyszłam z kąpieli:
było:
kąpiel z olejkiem waniliowym
peeling stóp avon
peeling ciała gruszkowy z joanny
masaż syrenka
serum na biust eveline
balsam ujedrniający na ciało nivea
oliwka antycell w uda i pośladki ziai rebuilt
krem do stóp avon wisniowy

wewnętrznie:
3 zielone herbatki
humavit
1 pokrzywa, 1 skrzyp

mam zamiar jeszcze dziś pomalować pazurki (ale to jak koleżanka wróci bo ona ma sporo ładnych lakierów to coś od niej pozyczę)

sprawdziłam stan mojej półki w łazience i jest coraz lepiej- projekt denko nawet nieźle mi idzie: stan na dziś jeżeli chodzi o produkty które myślę że do konca roku wykończę to :
spray radical (na 1 użycie mam )
kuracja rzepowa joanny - niecała 1/3 buteleczki została (potem przeleje tam wodę brzozową)
maska do włosów joanny miod i cytryna (na 2-3 użycia )
szampon gliss kur hair activ (też tak na 3-4 użycia, może nawet i mniej )
peeling joanna naturia gruszkowy - tak na 2 użycia
olejek joanny waniliowy do kapieli- 3 kąpiele
no i mam nadzieję ze tego matrixa pomarańczowego wykończę... chociaż bedzie cięzko bo miałam taka ogromna butle i zostało w niej tak jeszcze z 1/5.....
ale po świętach mam w planach zakuuuupy kosmetyczne - szczególnie włosowe z czego niezmiernie się cieszę- uwielbiam kupować rzeczy do włosów....mam chrapkę na amle, olej z korzenia łopianu, serum na końcówki z apteczki babuni (i ogólnie na rzeczy z AB ), maskę jakąś z bingo, jantara... ehhh... tyle tego jest.... ale to wszystko przez wizaż, wchodze na te włosowe forum i juz znajduję się masa kosmetyków o których marzę....
lubię też kupować balsamy do ciała ale tych mam sporo w zapasach (teraz wykanczam ujędrniający nivei ) - mam jeszcze olejek wygładzający nivea, balsam ten pomarańczowy nievea, oliwkę ziai, oliwkę johnsonna...

dziewczyny miała któraś z was peelingi jakieś z bielendy- chodzi mi o te avokado albo granat??? jak sie sprawdzają??? bo niedługo będę musiala kupić jakiś i nie wiem czy kupić tradycyjnie jakiś z joanny (mam ochotę na mandarynkowy albo malinowy ) czy wypróbować ten....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 17:56   #4713
loluska
Zakorzenienie

Kitka jak u ciebie sprawuje sie to serum do biustu?? ja już wykończyłam ponad połowę opakowania, smaruję się rano i wieczór i na początku miałam wrażenie że mój mały biust z natury jedna stał się odrobinę pełniejszy, teraz efektu w ogóle nie widzę, wydaję mi się że wróciło sie do tego co było ::P

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 17:56   #4714
angelinmyheart
Zakorzenienie

Kitka muszę spróbować tą wazelinę na buty.

caate ja z Allegro, jak zamawiałam olej kokosowy to wysłała zaraz na drugi dzień i dostałam w tym samym tygodniu. Napisałam e-maila do sprzedawcy, bo wczoraj doszły pieniądze. Mam nadzieje, że dostane przed świętami. Makijaż bardziej mi się podoba, niż ten wczorajszy.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 17:59   #4715
_Alessandra
Zakorzenienie

samaraNW - bardzo spóźnione ale bardzo, bardzo szczere WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !

magne, Soph
- dam znać o tym pudrze jak tylko do mnie dojdzie, mam nadzieję, że mama zrobiła już te przelewy o które ją parokrotnie prosiłam..

angelinmyheart - no nie dziwię Ci się - my tu o psach a ja z jaszczurką wyjeżdżam Też właśnie najbardziej mi chyba będzie odpowiadać taka przed kolanko

snowhitee - oj kusisz tym podkładem, kusisz.. Tylko, że u mnie Natury nie ma

1985SiWA
- najważniejsze, że zadowolona z pracy jesteś!

Amiria - dzięki za odp.

buahhot - o, przydatna wiadomość, zmienię sobie tylko muszę poszukać czegoś fajnego

bita smietana - ja używam kremu Alantan Plus i filtru z spf50.

Kalpana - u mnie to samo z Tż'em, dlatego jeśli już idziemy razem na zakupy to są to zakupy dla niego, bo on lubi jak mu radzę w wyborze ciuchów itd. Ale byłam parę razy z nim na zakupach i ciuchowych i kosmetycznych i ja dziękuję bardzo wolę sama A w ogóle jak on słyszy słowo "Wizaż", "Rossmann", "Apteka", "Kosmetyki" i ogólnie słowa związane z kosmetykami to ma dosyć

dotka95
- a ja nie chodziłam na te przygotowania do bierzmowania, bo bardzo denerwuje mnie podejście typu "musisz chodzić do kościoła jak ci każą bo inaczej nie będziesz mieć bierzmowania" i zdawałam te 200 pytań
I zazdroszczę torebeczki I jeszcze po takiej okazyjnej cenie!!

caate - a znasz jakieś w miarę tanie i dobre sztuczne rzęsy? Bo chciałabym na sylwka a nie chcę przepłacać na jedną noc
I co do tej całej sytuacji - okropna sprawa, zwłaszcza, że powinni liczyć się z Twoim zdaniem, bo chcesz dobrze... I kurczę Twoja mama też zachowuje się całkowicie nieodpowiedzialnie - zamiast coś z tym zrobić, to tylko krzyczy i jeszcze na Ciebie naskakuje, że Ty jesteś tchórzem i że to Ty masz coś zrobić To ona jest matką i żoną i to do niej należy ochrona Ciebie i siebie, Ty jedynie możesz jej pomagać, wspierać, załatwić za nią jakąś sprawę jak to jej pomoże itd. ale powinna traktować Cię lepiej a nie...Bo ojca już się nie zmieni...
Tż bardzo dobrze mówi, no chyba, że już totalnie nie ma opcji, żebyście jakoś sobie żyli , bo przecież najważniejsze, żebyś była bezpieczna i spokojna..Ale zazwyczaj właśnie jest tak, że to dzieci chcą ratować rodziców, często żyją ich życiem, boją się o nich itd..Może pójdź sama do psychologa, w sumie w celu takim, żeby doradził Ci jak sobie z tym wszystkim poradzić, co zrobić, jakie najlepsze rozwiązanie itd.?
I p.s: nie mogę się doczekać Twoich makijaży na MM! Ja też bym chciała spróbować, mam cały zestaw pędzelków, ale cienie do D...

kobietasukcesu - oo widzę, że też będziesz uczyć się hiszpańskiego? Ja dopiero od stycznia, bo muszę poczekać aż mój nauczyciel wróci z Kuby - to rodowity kubańczyk, ale mieszka tu od ładnych paru lat bo ożenił się z Polką Ale pojechał w końcu odwiedzić swoją rodzinę.

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 18:00   #4716
_Alessandra
Zakorzenienie

Kalpana - 3mam kciuki, żeby wszystko dobrze poszło! A co do przyjaciółki - zachowała się totalnie nie fair, bo wie doskonale jaka jest sytuacja, że jest ciężko i jako prawdziwa przyjaciółka powinna pomóc Ci jak tylko się da, a ona po prostu Cię wystawiła..Ja jestem taka, że po takim "urazie" nie traktowałabym jej już jako przyjaciółki, bo na ten tytuł trzeba sobie zasłużyć..
A co do tej kasy od Tż'a - wiadomo, że to na początku dziwnie tak, ale przecież lada moment będziecie małżeństwem i to jest całkowicie normalne ale co ja będę dużo pisać - dziewczyny już wszystko super opisały
A co do Mikołajek - z Tż'em sobie nie robiliśmy, od siostry dostałam dużego piernika w kształcie serca, a od mamy tabletki Merz Spezial

Camilly - witaj

depeszka - witaj I jaka staara?!

buahhot
- Nicole Scherzinger jest piękna Włosy, twarz, ciało I aniołki VS - tych to już w ogóle nie mogę oglądać, bo wpadam w kompleksy

Montii
- pewnie, że pamiętamy, jak tam samopoczucie, wszystko z dzidzią w porządku? I jaki śliczny brzusio!! Taki nie za duży nie za mały - w sam raz!! I pamiętaj, że ciąża dodaje uroku

tillavanilla - i Ty również miałaś piękny brzuszek!

loluska - ja zawsze mam takiego lenia i tak mi się okropnie do tego ortodonty iść nie chce i tam siedzieć i słuchać tej baby ....

angelwithoutsoul - ja jestem w trakcie 3 opakowania Alantanu i to właśnie on mnie ratował z miejscowych przesuszeń, suchych ran itd. i naprawdę nawilża mimo tego efektu matowienia

Mitsukki - a my się chyba nie znamy? A jak coś źle mówię to mnie popraw witaj

loluska
- jaka Ty śliczna jesteś

buahhot,snowhitee - głosy oddane, życzę powodzenia!

snowhitee
- no właśnie nie wiem jak z tym działaniem, mam nadzieję, że będzie podobne mimo mniejszej dawki...Kurczę, chciałabym stosować tak jak piszą, ale nie stać mnie co miesiąc wydawać ponad 40zł..Ja liczę przede wszystkim na poprawę buźki Włosy też i to bardzo, ale jednak z moją twarzą to bardziej na twarz liczę..

marlienkaa2 - my się nie znamy, witaj

Uff i skończone

W ogóle jestem bardzo mile zaskoczona bo co przyjdę od jakiegoś czasu do szkoły to koleżanki, a zwłaszcza jedna tylko "ale ty masz śliczne włosy, takie mięciutkie nawet z daleka się wydają i tak dużo ich masz jak się na nie patrzy i tak błyszczą"

Dzisiejsze spamowanie:
- zielona herbata x2 (jedna będzie później jeszcze)
- Merz Spezial x1

Włosy:

- zero prostowania
- balsam Joanna na 2/4 włosów

Twarz:

- krem Alantan Plus
- filtr spf 50 LRP
- I etap dem.: micel Bourjois
będzie:
- II etap dem.: szczoteczka do twarzy Ross + żel Ziaja
- krem Dermosan na noc
- punktowo: Tribiotic na ranki i Tormentiol na wypryski
- peeling ust + gruba warstwa maści nagietkowej na noc

Ciało:
- krem do rąk Isana co jakiś czas
będzie:
- masaż Syrenką
- balsam Neutrogena
- krem do stóp Avon
- maść nagietkowa na dłonie na noc

edit: nie wiem czemu mi rozdzieliło na dwa wpisy ...?

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-12-08, 18:07   #4717
snowhitee
Zakorzenienie

Alessandra dziekuje A rozdzielilo pewnie dlatego, ze za dlugi byl post A z tym merzem to jak piszesz, ze efekty z naciskiem na buzie to mysle, ze starczy ta 1tabletka dziennie Rowniez kupilam Alantan i rzeczywiscie matuje niesamowicie, mam nadzieje, ze rownie dobrze mnie nawilzy

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-08, 18:13   #4718
_Alessandra
Zakorzenienie

snowhitee - aaa no pewnie tak, jak zwykle moje cudnie krótkie posty Ale to przez Was wszystko - tyyyyle piszecie a ja potem biedna muszę nadrabiać.. Tak myślisz? Bo kurczę nie chcę żeby nie działało przez to, że biorę 1 a nie 2 ...czemu one tańsze nie są.. Ooo widzę, że jednak Alantan zyskał powodzenie wśród wizażanek w tym wątku - i bardzo fajnie! Naprawdę, ja jestem niesamowicie z tego kremu zadowolona - matuje, nawilża, leczy, chroni, jest tani, wydajny i nie zapycha no cudeńko

Dobra Piękne, to co dobre się w końcu kończy i tak się zasiedziałam...Idę się uczyć Miłego wieczoru życzę!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-12-08, 18:16   #4719
Shadii
Wtajemniczenie

Cześć

Cytat:
Napisane przez Amiria Pokaż wiadomość
dziekuje
Wlasnie od kilku tygodni biore vitapil, caly miesiac pije skrzyp , a wczoraj kupila dwa opakowania pokrzywy. Po skzypie i vitapilu wyapadanie bardzo sie zmniejszylo. Jednak ze mna to jest tak ze to wypadanie wraca jesli tylko zrobie chocby mniejsza przerwe.

Wczoraj odebralam rpzesylke z zestaem Tigi superstar. Odzywka , szmapon i plyn zwiekszajcy objetosc. Rzeczywisice wlosy wygladaja bardo puszycie i sa pogrubione i uniesione. wogule slicnie pachna truskawkami.Jednka wiemze to efekt wizualny.
W zeszly piatek podcielam znowu wlosy zeby pozbyc sie rozdwojonych koncowek. Przez te wiecznie rozdwajajace sie koncowki ciagle musze je podcinac
Co to jest ten zestaw? Podasz linki na kwc? Ja kocham wszystko co pomaga na objętość

Cytat:
Napisane przez marlienkaa2 Pokaż wiadomość
Hej Pamiętacie mnie?
Tak, pamiętam cześć

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 18:23   #4720
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Kitka jak u ciebie sprawuje sie to serum do biustu?? ja już wykończyłam ponad połowę opakowania, smaruję się rano i wieczór i na początku miałam wrażenie że mój mały biust z natury jedna stał się odrobinę pełniejszy, teraz efektu w ogóle nie widzę, wydaję mi się że wróciło sie do tego co było ::P

u mnie z regularnością smarowania jest problem... ale na pewno wygładza skóre i lekko napina... no i bosssko pachnie

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 18:36   #4721
Mitsukki
Naczelny Hipster

_Alessandra - pojawilam sie kiedyś na sekundę, chyba rozważalaś jaki język wybrać, a ja piszczalam, że francuski jest prosty i fajny Chyba, że mi się mieszają osoby

Ja wpadłam na wazelinę przypadkiem - nie miałam żadnego tłustemu kremu w domu, a mama stanowczo odmówiła poświęcenia masła kakaowego ziaji do tego celu. Sól nie przełazi do butków i tylko na powierzchni wazeliny zostaje i łatwo ja wytrzeć
Mitsukki jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-08, 18:39   #4722
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
Ja używam tego serum i też mam wrażenie, że piersi są pełniejsze Ale wydaje mi się, że pełniejsze są wtedy jak częściej się je smaruje. Bo czasem mi się zapomina i smaruje raz dziennie, a nawet zero

caate Śliczny makijaż, a te kreski Też chce tak

Alekssandra To dobrze, że nawilża Kurczeee ten krem jest zbyt idealny, aż trudno w to uwierzyć

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 18:45   #4723
Mitsukki
Naczelny Hipster

angelwithoutsoul - co to za serum? też chcę byc jędrniejsza
Stary 2010-12-08, 19:10   #4724
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość

ja nosze stały na górna i dolną szczękę.

a gdzie zakładałaś i ile płaciłaś?

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
dzieki Montii, znalazlam tylko taki http://www.wizaz.pl/forum/showthread...9#post22816219 to wiele tu nie ma, ale pamietam jak bylo jeszcze przed awaria, to naprawde ciuszki nie roznily sie zbytnio, tak czy inaczej byly ladne. A mi pasuje cena, szczerze mowiac nie stac mnie na drozsza, wiec jak tej nie kupie to bede w dzinsach i tyle
mi sie podoba ta czerwona, pomierzylam sie i bylaby okej, z koronka gorzej bo wydaje mi sie za krotka, eh

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

okej, naczytalam sie negatywnych sprzedawcow z allegro i juz mi sie odechcialo https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...style&page=126

a szczegolnie ten
wiecej negatywow niz pozytywow

haneczko, widze ze ty zamawialas cos z japan, doszla do Ciebie paczka?

ja zamawiałam i niestety paczka mi nie doszła, a zamawiałam kilka szt i straciłam 160zł
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 19:19   #4725
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
snowhitee - aaa no pewnie tak, jak zwykle moje cudnie krótkie posty Ale to przez Was wszystko - tyyyyle piszecie a ja potem biedna muszę nadrabiać.. Tak myślisz? Bo kurczę nie chcę żeby nie działało przez to, że biorę 1 a nie 2 ...czemu one tańsze nie są.. Ooo widzę, że jednak Alantan zyskał powodzenie wśród wizażanek w tym wątku - i bardzo fajnie! Naprawdę, ja jestem niesamowicie z tego kremu zadowolona - matuje, nawilża, leczy, chroni, jest tani, wydajny i nie zapycha no cudeńko

Dobra Piękne, to co dobre się w końcu kończy i tak się zasiedziałam...Idę się uczyć Miłego wieczoru życzę!
tak mi sie wydaje ze powinno starczyc ja tam zawsze stosuje sie do ulotek ale jak chce zeby wlosy mi urosly do 60cm to musze I rowniez zaopatrze sie w merz special jak tylko wykoncze ha-pantoten

Cytat:
Napisane przez Mitsukki Pokaż wiadomość
_Alessandra - pojawilam sie kiedyś na sekundę, chyba rozważalaś jaki język wybrać, a ja piszczalam, że francuski jest prosty i fajny Chyba, że mi się mieszają osoby

Ja wpadłam na wazelinę przypadkiem - nie miałam żadnego tłustemu kremu w domu, a mama stanowczo odmówiła poświęcenia masła kakaowego ziaji do tego celu. Sól nie przełazi do butków i tylko na powierzchni wazeliny zostaje i łatwo ja wytrzeć
a jak sie przetrze ta sol to juz nie pojawia sie z powrotem? bo w pracy to nerwicy dostaje jak przychodze bo przecieram 3-4 razy, nawet woda i chwile sa piekne a po 15min znowu sol wylazi

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-08, 19:23   #4726
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
samaraNW - bardzo spóźnione ale bardzo, bardzo szczere WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !
dziękuję

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

a ja zawsze zapominam o tej soli i potem chodzę z uwalonymi butami, a jak się już skapnę, że są brudne, to zazwyczaj w momentach, gdy nie mam jak wytrzeć
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 19:29   #4727
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
a gdzie zakładałaś i ile płaciłaś?

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

ja zamawiałam i niestety paczka mi nie doszła, a zamawiałam kilka szt i straciłam 160zł
uuu to wspolczuje, to napewno juz nie zamowie widze, ze to zbyt czesto sie zdarza...

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Ja używam tego serum i też mam wrażenie, że piersi są pełniejsze Ale wydaje mi się, że pełniejsze są wtedy jak częściej się je smaruje. Bo czasem mi się zapomina i smaruje raz dziennie, a nawet zero

caate Śliczny makijaż, a te kreski Też chce tak

Alekssandra To dobrze, że nawilża Kurczeee ten krem jest zbyt idealny, aż trudno w to uwierzyć
dzieki ciesze sie, ze sie podobaja
jeszcze gdybym miala pomysly na makijaze i dobrze bym je wykonywala to w ogole byloby git
Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Kitka muszę spróbować tą wazelinę na buty.

caate ja z Allegro, jak zamawiałam olej kokosowy to wysłała zaraz na drugi dzień i dostałam w tym samym tygodniu. Napisałam e-maila do sprzedawcy, bo wczoraj doszły pieniądze. Mam nadzieje, że dostane przed świętami. Makijaż bardziej mi się podoba, niż ten wczorajszy.
mi zawsze tez szybko przychodzilo, nieraz za 2dni! a teraz...
rowny tyg minal z czapka i nic
pokrowiec w niedziele zamawialam wiec rozumiem, ale kurierem... a tu ciagle pada i pada i nie chce mi sie juz odsniezac auta, pzt lakier sie niszczy i szybciej zamarzaja szyby, silnik dluzej sie rozgrzewa itp itd...

jutro ide na urodizny TZta kolezanki, nie chc emi sie stroic przez to zimno, wiec znjadzie mi jakis fajny makijaz, zebym mogla nim nadrobic swoj wyglad, prooosze bo ja szukac nie potrafie a mam pustke w glowie

wrocilam z mama z zakupow i padam, ona to mnie wymeczy tymi hipermarketami.

Alessandro, makijaze juz mam 2za soba
co do rodzicow, masz racje, do psychologa myslalam isc z porada co mam robic, ale ja wiem, ze ich nie zmienie, nie da sie po prostu, nie wierze w to i wiem, ze trzeba stad uciec bo innego ratunku nie ma.
Obecnie mamy podzielone mieszkanie na 2, tzn mama zamyka drzwi przejsciowe do mojego pokoju i taty to od ostaniej awantury nie widzialam... Tzn wiem ze nocuje, ma do dostepu kuchnie, sypialnie i toalete, ja spie w swoim pokoju, mama w salonie i tak sobie zyjemy pozamykani w klatkach
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 19:29   #4728
Mitsukki
Naczelny Hipster

snowhitee mi nie wyłazi sól już wtedy Jest taka bardziej jakby sypka i się łatwo ja wyciera
Ja ostatnio akurat byłam w galerii i latałam z super białymi od soli butami, czułam się jak jakiś wieśniak

Smaruje twarz wielkimi ilościami kremu, a moja skóra to wszystko wchłania. Dzisiaj będę mieć tą maść z wit. A, mam nadzieję, że to mnie uratuje.
Stary 2010-12-08, 19:38   #4729
ramoncia217
Wtajemniczenie

Alekssandra mogła byś mi słonko napisać po ile jest alatan i na co dokładnie działa??
ja mam cere mieszaną ze skłonnoscia do pekajacych naczynek na policzkach i sie zastanawiam czy był by dobry ten kremik dla mnie..

ja po spamowaniu

relaksująca kapiel w pianie
peeling buzki
masaż syrenka
peeling stóp
balsam brązujący na ciało
krem nawilżający na twarz
i krem na dłonie

i kubek zielonej herbatki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-08, 19:38   #4730
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:

a ile za niego płaciłaś? bo ja w aptece dokładnie 39,90 to wzięłam 2 opakowania i rzeczywiście mam dużo lepszą cerę, ale to nie jest jeszcze to co chciałabym
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 19:41   #4731
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
uuu to wspolczuje, to napewno juz nie zamowie widze, ze to zbyt czesto sie zdarza...

dzieki ciesze sie, ze sie podobaja
jeszcze gdybym miala pomysly na makijaze i dobrze bym je wykonywala to w ogole byloby git

mi zawsze tez szybko przychodzilo, nieraz za 2dni! a teraz...
rowny tyg minal z czapka i nic
pokrowiec w niedziele zamawialam wiec rozumiem, ale kurierem... a tu ciagle pada i pada i nie chce mi sie juz odsniezac auta, pzt lakier sie niszczy i szybciej zamarzaja szyby, silnik dluzej sie rozgrzewa itp itd...

jutro ide na urodizny TZta kolezanki, nie chc emi sie stroic przez to zimno, wiec znjadzie mi jakis fajny makijaz, zebym mogla nim nadrobic swoj wyglad, prooosze bo ja szukac nie potrafie a mam pustke w glowie

wrocilam z mama z zakupow i padam, ona to mnie wymeczy tymi hipermarketami.

Alessandro, makijaze juz mam 2za soba
co do rodzicow, masz racje, do psychologa myslalam isc z porada co mam robic, ale ja wiem, ze ich nie zmienie, nie da sie po prostu, nie wierze w to i wiem, ze trzeba stad uciec bo innego ratunku nie ma.
Obecnie mamy podzielone mieszkanie na 2, tzn mama zamyka drzwi przejsciowe do mojego pokoju i taty to od ostaniej awantury nie widzialam... Tzn wiem ze nocuje, ma do dostepu kuchnie, sypialnie i toalete, ja spie w swoim pokoju, mama w salonie i tak sobie zyjemy pozamykani w klatkach
te paczki z azji nie dochodzą często, bo są wysyłane zwykłym listem, nikt nie ponosi odpowiedzialności za ich zgubienie.
a kurierzy mają teraz straszne opóźnienia przez pogodę. mój TŻ w pracy dużo wysyła i z tydzień albo dłużej idą paczki.
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 20:03   #4732
marlienkaa2
Zadomowienie

Cieszę się, że mnie pamiętacie Ja też już po spamowanku. Dzisiaj było skromnie, bo tylko podstawowa pielęgnacja i radical na skalp. Jutro bardziej zaszaleję.
Oj należały mi się te baty, należały.
Stary 2010-12-08, 20:11   #4733
dianulaa
Zadomowienie

a ja niedawno wróciłam z uczelni.. w zasadzie lubię środy jedyny dzien gdzie mam co dwa tygodnie na 18 zajęcia.. i moge się wyspać a tego mi brakowało ostatnio ( bo jeśli spię poniżej 8 godzin to boli mnie głowa, muli mnie i nie do życia jestem) wiec dziś pospałam 12 godzin :P wiem że nie zdrowe no ale czasem trzeba naładować baterie ) trochę mi się już chce świąt..
i co przyjade do domu i stanę na wagę to coraz mniej i mniej ) a w zasadzie nic nie zmieniłam w swoim postepowaniu na codzien.. no chyba że nie mam czasu dobrze sie odżywiać.
od ostatniego ścięcia końcówek nie prostuje włosów - jak już to raz w tygodniu, ale też nie zawsze:P i ciągle nakładam odżywki waxy i przekonałam się do parachute że po nim włosy takie nawilżone i ładnie się układają.
abym jutro przeżyła bo jak wyjde o 7 z domu tak wrócę o 17 i żadnej przerwy w środku ani nic takie same mam wtorki...
Stary 2010-12-08, 20:14   #4734
loluska
Zakorzenienie

Cytat:

też chętnie o tym kremie czegoś się dowiem gdzie dostać, jaka cena i w ogóle

ja mykam spać bo o 6 pobudka... dobranoc

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 20:32   #4735
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

hej;*
Cytat:
ja odbieralam osobiscie, bo balam sie, ze sie pokrusza albo je zle zapakuja, dlatego tak dlugo nie moglam zdecydowac sie na zakup, bo tylko jedna dziewczyna sprowadza do wro

co do reszty moich zakupow, minal tyg i nic nie mam, ani czapki, ani pokrowca na samochod i mamie jakies dupereli i juz sie denerwuje, bo predzej zima sie skonczy niz mi przysla ta czapke

a to dziwne, zazwyczja tam znaizony rozmiar jest...
jednak ja po tym watku co wklejalam, nacyztalam sie tylu zlych komentarzy o sprzedawcach z all, ze sobie daruje ten zakup.
A Tobie radzilabym isc do krawcowej, dla mnie nie powinno byc problemu, gorzej jak jej sie rozleci jak bedzie prula

ja pamietam, razem cwiczylysmy insanity w lipcu

moj dzisiejszy makijaz: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post23642663
śliczny ten makijaż

Cytat:
Cieszę się, że mnie pamiętacie Ja też już po spamowanku. Dzisiaj było skromnie, bo tylko podstawowa pielęgnacja i radical na skalp. Jutro bardziej zaszaleję.
O witaj, ja cię pamiętam
dziewczyny baty i kopa w duuu poproszę... bo wyglądam tragicznie ostatnio
xxYashaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 21:10   #4736
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
ja bym na twoim miejscu nie farbowała na inny kolor bo w blondzie ślicznie wyglądasz
kitka masz racje urodzilam sie bladynka i nia pozostane mi tez sierozdwajaja i lami aja mam odzywke z avon dorozdajajaych sie paznokci i to trezba 3 razy dziennie i od jutra zaczynam kuracje

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Cytat:
Hej Pamiętacie mnie?
witaj

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

tillavanilla my zrobilismy taki patent ze ona spi w swoim luzeczku ale to luzeczko przytsawilismy do naszego luzka w sypialni i niby spi z nami ale w swoim luzku a my mamy duzo miejsca dla siebie i nie musiumy sie gniesc

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

moje dziewczynki kochane mam pytanie kupilam sobie dzisiaj jedwab z joanny na wlosy i mozna go stosowac na suche i mokre wlosy dalam 13 zl i ladnie pachnie miala moze ktoras go ?wlosy takie miekkie po nim, jutro kupie olejek rycynowy bo dzisiaj nie mialam czasu a slisko na drogach i jutro pewnie pojade z moim mężem na zakupy a ja wole sama bo z nim musze sie zawsze spieszyc i jakis krem do rak napewno ten za 2 zl z witamina A bo podobno dobry, znacie jakies kremy do rak w miare dobre? bo ja mam uczulenie na rekach i nie moge wszytskiego stosowac juz mam dosyc z tymi rekami non stop suche popekane i czerwone uczulenie na okraglo

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

caate widze ze szalejesz z nowa paletka super wygladasz ja tak nie umiem

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

i powiem Wam ze jak teraz zaczekam dbac o siebie regularnie to lepiej si eczuje sama ze soba, jestem bardziej zadowolona z siebie i taka czuje sie atrakcyjna siedzez coreczka w domu i nigdzie nie wychodze wiec nie dbalam o siebie bo po co wychodzilam z zalozenia ze jak siedzew domu to mi to nie mam dl akogo dbac o siebie ateraz wiem ze dla siebie samej bede dbala
Stary 2010-12-08, 21:13   #4737
bita smietana
Zakorzenienie

caate, czarna koronkowa jest prześliczna! Sama bym ją chętnie kupiła, tylko też obawiam się jakości... Ale w sumie- w koronce nie jest zbyt wiele do zepsucia, prawda? Może przyjdzie w dobrym stanie...

i makijaż też śliczny po cichu zaczynam też marzyć o takiej paletce
Stary 2010-12-08, 21:14   #4738
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez depeszka Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim

buahhot głosik oddałam
dziekuje
Cytat:
no pewnie ze pamietamy

Cytat:
też chętnie o tym kremie czegoś się dowiem gdzie dostać, jaka cena i w ogóle

ja mykam spać bo o 6 pobudka... dobranoc
ja tez chce kupic, to jest ten krem? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.p...t=32735&next=1

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
moje dziewczynki kochane mam pytanie kupilam sobie dzisiaj jedwab z joanny na wlosy i mozna go stosowac na suche i mokre wlosy dalam 13 zl i ladnie pachnie miala moze ktoras go ?wlosy takie miekkie po nim, jutro kupie olejek rycynowy bo dzisiaj nie mialam czasu a slisko na drogach i jutro pewnie pojade z moim mężem na zakupy a ja wole sama bo z nim musze sie zawsze spieszyc i jakis krem do rak napewno ten za 2 zl z witamina A bo podobno dobry, znacie jakies kremy do rak w miare dobre? bo ja mam uczulenie na rekach i nie moge wszytskiego stosowac juz mam dosyc z tymi rekami non stop suche popekane i czerwone uczulenie na okraglo
ja mam ten jedwab joanny

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 21:21   #4739
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

buahhot i na suche tez nakladasz wloski? tak wiecej czy mniejporcji tego kremu bo nei chce zeby mi wytluscil
Stary 2010-12-08, 21:24   #4740
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Dziewczynki, pogłosowałam na was, bo zasłużyłyście
tylko caate, twój link w podpisie się nie otwiera, sprawdź to sobie, bo wyskakuje mi komunikat, że link jest uszkodzony.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości