|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 |
Raczkowanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Cześć wszystkim
![]() buahhot głosik oddałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4712 | |
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() wyszłam z kąpieli: było: kąpiel z olejkiem waniliowym peeling stóp avon peeling ciała gruszkowy z joanny masaż syrenka serum na biust eveline balsam ujedrniający na ciało nivea oliwka antycell w uda i pośladki ziai rebuilt krem do stóp avon wisniowy wewnętrznie: 3 zielone herbatki humavit 1 pokrzywa, 1 skrzyp mam zamiar jeszcze dziś pomalować pazurki (ale to jak koleżanka wróci bo ona ma sporo ładnych lakierów to coś od niej pozyczę) sprawdziłam stan mojej półki w łazience i jest coraz lepiej- projekt denko nawet nieźle mi idzie: stan na dziś jeżeli chodzi o produkty które myślę że do konca roku wykończę to : spray radical (na 1 użycie mam ) kuracja rzepowa joanny - niecała 1/3 buteleczki została (potem przeleje tam wodę brzozową) maska do włosów joanny miod i cytryna (na 2-3 użycia ) szampon gliss kur hair activ (też tak na 3-4 użycia, może nawet i mniej ) peeling joanna naturia gruszkowy - tak na 2 użycia olejek joanny waniliowy do kapieli- 3 kąpiele no i mam nadzieję ze tego matrixa pomarańczowego wykończę... chociaż bedzie cięzko bo miałam taka ogromna butle i zostało w niej tak jeszcze z 1/5..... ale po świętach mam w planach zakuuuupy kosmetyczne - szczególnie włosowe ![]() ![]() ![]() lubię też kupować balsamy do ciała ale tych mam sporo w zapasach (teraz wykanczam ujędrniający nivei ) - mam jeszcze olejek wygładzający nivea, balsam ten pomarańczowy nievea, oliwkę ziai, oliwkę johnsonna... dziewczyny miała któraś z was peelingi jakieś z bielendy- chodzi mi o te avokado albo granat??? jak sie sprawdzają??? bo niedługo będę musiala kupić jakiś i nie wiem czy kupić tradycyjnie jakiś z joanny (mam ochotę na mandarynkowy albo malinowy ) czy wypróbować ten....
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Zakorzenienie
|
Kitka jak u ciebie sprawuje sie to serum do biustu?? ja już wykończyłam ponad połowę opakowania, smaruję się rano i wieczór i na początku miałam wrażenie że mój mały biust z natury jedna stał się odrobinę pełniejszy, teraz efektu w ogóle nie widzę, wydaję mi się że wróciło sie do tego co było ::P
#4714 |
Zakorzenienie
|
Kitka
![]() ![]() caate ja z Allegro, jak zamawiałam olej kokosowy to wysłała zaraz na drugi dzień i dostałam w tym samym tygodniu. Napisałam e-maila do sprzedawcy, bo wczoraj doszły pieniądze. Mam nadzieje, że dostane przed świętami. Makijaż bardziej mi się podoba, niż ten wczorajszy. ![]()
![]() |
#4715 |
Zakorzenienie
|
samaraNW - bardzo spóźnione ale bardzo, bardzo szczere WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !
![]() ![]() ![]() magne, Soph - dam znać o tym pudrze jak tylko do mnie dojdzie, mam nadzieję, że mama zrobiła już te przelewy o które ją parokrotnie prosiłam.. ![]() angelinmyheart - no nie dziwię Ci się - my tu o psach a ja z jaszczurką wyjeżdżam ![]() ![]() snowhitee - oj kusisz tym podkładem, kusisz.. ![]() ![]() 1985SiWA - najważniejsze, że zadowolona z pracy jesteś! ![]() Amiria - dzięki za odp. ![]() buahhot - o, przydatna wiadomość, zmienię sobie tylko muszę poszukać czegoś fajnego ![]() bita smietana - ja używam kremu Alantan Plus i filtru z spf50. Kalpana - u mnie to samo z Tż'em, dlatego jeśli już idziemy razem na zakupy to są to zakupy dla niego, bo on lubi jak mu radzę w wyborze ciuchów itd. ![]() ![]() ![]() dotka95 - a ja nie chodziłam na te przygotowania do bierzmowania, bo bardzo denerwuje mnie podejście typu "musisz chodzić do kościoła jak ci każą bo inaczej nie będziesz mieć bierzmowania" i zdawałam te 200 pytań ![]() I zazdroszczę torebeczki ![]() caate - a znasz jakieś w miarę tanie i dobre sztuczne rzęsy? Bo chciałabym na sylwka a nie chcę przepłacać na jedną noc ![]() I co do tej całej sytuacji - okropna sprawa, zwłaszcza, że powinni liczyć się z Twoim zdaniem, bo chcesz dobrze... ![]() ![]() Tż bardzo dobrze mówi, no chyba, że już totalnie nie ma opcji, żebyście jakoś sobie żyli , bo przecież najważniejsze, żebyś była bezpieczna i spokojna..Ale zazwyczaj właśnie jest tak, że to dzieci chcą ratować rodziców, często żyją ich życiem, boją się o nich itd..Może pójdź sama do psychologa, w sumie w celu takim, żeby doradził Ci jak sobie z tym wszystkim poradzić, co zrobić, jakie najlepsze rozwiązanie itd.? ![]() I p.s: nie mogę się doczekać Twoich makijaży na MM! Ja też bym chciała spróbować, mam cały zestaw pędzelków, ale cienie do D... ![]() kobietasukcesu - oo widzę, że też będziesz uczyć się hiszpańskiego? Ja dopiero od stycznia, bo muszę poczekać aż mój nauczyciel wróci z Kuby - to rodowity kubańczyk, ale mieszka tu od ładnych paru lat bo ożenił się z Polką ![]()
![]() |
#4716 |
Zakorzenienie
|
Kalpana - 3mam kciuki, żeby wszystko dobrze poszło!
![]() A co do tej kasy od Tż'a - wiadomo, że to na początku dziwnie tak, ale przecież lada moment będziecie małżeństwem i to jest całkowicie normalne ale co ja będę dużo pisać - dziewczyny już wszystko super opisały ![]() A co do Mikołajek - z Tż'em sobie nie robiliśmy, od siostry dostałam dużego piernika w kształcie serca, a od mamy tabletki Merz Spezial ![]() Camilly - witaj ![]() depeszka - witaj ![]() buahhot - Nicole Scherzinger jest piękna ![]() ![]() ![]() Montii - pewnie, że pamiętamy, jak tam samopoczucie, wszystko z dzidzią w porządku? ![]() ![]() tillavanilla - i Ty również miałaś piękny brzuszek! loluska - ja zawsze mam takiego lenia i tak mi się okropnie do tego ortodonty iść nie chce i tam siedzieć i słuchać tej baby .... ![]() angelwithoutsoul - ja jestem w trakcie 3 opakowania Alantanu i to właśnie on mnie ratował z miejscowych przesuszeń, suchych ran itd. i naprawdę nawilża mimo tego efektu matowienia ![]() Mitsukki - a my się chyba nie znamy? A jak coś źle mówię to mnie popraw ![]() ![]() loluska - jaka Ty śliczna jesteś ![]() buahhot,snowhitee - głosy oddane, życzę powodzenia! ![]() snowhitee - no właśnie nie wiem jak z tym działaniem, mam nadzieję, że będzie podobne mimo mniejszej dawki...Kurczę, chciałabym stosować tak jak piszą, ale nie stać mnie co miesiąc wydawać ponad 40zł..Ja liczę przede wszystkim na poprawę buźki ![]() marlienkaa2 - my się nie znamy, witaj ![]() Uff i skończone ![]() ![]() W ogóle jestem bardzo mile zaskoczona bo co przyjdę od jakiegoś czasu do szkoły to koleżanki, a zwłaszcza jedna tylko "ale ty masz śliczne włosy, takie mięciutkie nawet z daleka się wydają i tak dużo ich masz jak się na nie patrzy i tak błyszczą" ![]() Dzisiejsze spamowanie: - zielona herbata x2 (jedna będzie później jeszcze) - Merz Spezial x1 Włosy: - zero prostowania - balsam Joanna na 2/4 włosów Twarz: - krem Alantan Plus - filtr spf 50 LRP - I etap dem.: micel Bourjois będzie: - II etap dem.: szczoteczka do twarzy Ross + żel Ziaja - krem Dermosan na noc - punktowo: Tribiotic na ranki i Tormentiol na wypryski - peeling ust + gruba warstwa maści nagietkowej na noc Ciało: - krem do rąk Isana co jakiś czas będzie: - masaż Syrenką - balsam Neutrogena - krem do stóp Avon - maść nagietkowa na dłonie na noc edit: nie wiem czemu mi rozdzieliło na dwa wpisy ...?
![]() |
#4717 |
Zakorzenienie
|
Alessandra dziekuje
![]() ![]() ![]() ![]()
#4718 |
Zakorzenienie
|
snowhitee -
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobra Piękne, to co dobre się w końcu kończy i tak się zasiedziałam...Idę się uczyć ![]() ![]()
![]() |
#4719 | |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() Tak, pamiętam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4720 | |
CABIN CREW
|
Cytat:
u mnie z regularnością smarowania jest problem... ale na pewno wygładza skóre i lekko napina... no i bosssko pachnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Naczelny Hipster
|
_Alessandra - pojawilam sie kiedyś na sekundę, chyba rozważalaś jaki język wybrać, a ja piszczalam, że francuski jest prosty i fajny
![]() ![]() Ja wpadłam na wazelinę przypadkiem - nie miałam żadnego tłustemu kremu w domu, a mama stanowczo odmówiła poświęcenia masła kakaowego ziaji do tego celu. Sól nie przełazi do butków i tylko na powierzchni wazeliny zostaje i łatwo ja wytrzeć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4722 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() caate Śliczny makijaż, a te kreski ![]() ![]() Alekssandra To dobrze, że nawilża ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Naczelny Hipster
|
angelwithoutsoul - co to za serum?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4724 | |
Zakorzenienie
|
a gdzie zakładałaś i ile płaciłaś? ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
ja zamawiałam i niestety paczka mi nie doszła, a zamawiałam kilka szt i straciłam 160zł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4725 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- a ja zawsze zapominam o tej soli i potem chodzę z uwalonymi butami, a jak się już skapnę, że są brudne, to zazwyczaj w momentach, gdy nie mam jak wytrzeć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4727 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() jeszcze gdybym miala pomysly na makijaze i dobrze bym je wykonywala to w ogole byloby git ![]() Cytat:
rowny tyg minal z czapka i nic ![]() pokrowiec w niedziele zamawialam wiec rozumiem, ale kurierem... a tu ciagle pada i pada i nie chce mi sie juz odsniezac auta, pzt lakier sie niszczy i szybciej zamarzaja szyby, silnik dluzej sie rozgrzewa itp itd... jutro ide na urodizny TZta kolezanki, nie chc emi sie stroic przez to zimno, wiec znjadzie mi jakis fajny makijaz, zebym mogla nim nadrobic swoj wyglad, prooosze bo ja szukac nie potrafie a mam pustke w glowie ![]() wrocilam z mama z zakupow i padam, ona to mnie wymeczy tymi hipermarketami. Alessandro, makijaze juz mam 2za soba ![]() co do rodzicow, masz racje, do psychologa myslalam isc z porada co mam robic, ale ja wiem, ze ich nie zmienie, nie da sie po prostu, nie wierze w to i wiem, ze trzeba stad uciec bo innego ratunku nie ma. Obecnie mamy podzielone mieszkanie na 2, tzn mama zamyka drzwi przejsciowe do mojego pokoju i taty to od ostaniej awantury nie widzialam... Tzn wiem ze nocuje, ma do dostepu kuchnie, sypialnie i toalete, ja spie w swoim pokoju, mama w salonie i tak sobie zyjemy pozamykani w klatkach ![]()
![]() |
#4728 |
Naczelny Hipster
|
snowhitee mi nie wyłazi sól już wtedy
![]() ![]() Ja ostatnio akurat byłam w galerii i latałam z super białymi od soli butami, czułam się jak jakiś wieśniak ![]() Smaruje twarz wielkimi ilościami kremu, a moja skóra to wszystko wchłania. Dzisiaj będę mieć tą maść z wit. A, mam nadzieję, że to mnie uratuje. |
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Wtajemniczenie
|
Alekssandra mogła byś mi słonko napisać po ile jest alatan i na co dokładnie działa??
ja mam cere mieszaną ze skłonnoscia do pekajacych naczynek na policzkach i sie zastanawiam czy był by dobry ten kremik dla mnie.. ja po spamowaniu relaksująca kapiel w pianie peeling buzki masaż syrenka peeling stóp balsam brązujący na ciało krem nawilżający na twarz i krem na dłonie i kubek zielonej herbatki
#4730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ile za niego płaciłaś? bo ja w aptece dokładnie 39,90 to wzięłam 2 opakowania i rzeczywiście mam dużo lepszą cerę, ale to nie jest jeszcze to co chciałabym |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kurierzy mają teraz straszne opóźnienia przez pogodę. mój TŻ w pracy dużo wysyła i z tydzień albo dłużej idą paczki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Zadomowienie
|
Cieszę się, że mnie pamiętacie
![]() Oj należały mi się te baty, należały.
#4733 |
Zadomowienie
|
a ja niedawno wróciłam z uczelni.. w zasadzie lubię środy
![]() ![]() i co przyjade do domu i stanę na wagę to coraz mniej i mniej ![]() od ostatniego ścięcia końcówek nie prostuje włosów - jak już to raz w tygodniu, ale też nie zawsze:P i ciągle nakładam odżywki waxy i przekonałam się do parachute że po nim włosy takie nawilżone i ładnie się układają. abym jutro przeżyła bo jak wyjde o 7 z domu tak wrócę o 17 i żadnej przerwy w środku ani nic ![]()
![]() |
#4734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
też chętnie o tym kremie czegoś się dowiem ![]() ![]() ja mykam spać bo o 6 pobudka... dobranoc ![]()
![]() |
#4735 | ||
Zadomowienie
|
hej;*
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziewczyny baty i kopa w duuu poproszę... bo wyglądam tragicznie ostatnio ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4736 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- witaj ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- tillavanilla my zrobilismy taki patent ze ona spi w swoim luzeczku ale to luzeczko przytsawilismy do naszego luzka w sypialni i niby spi z nami ale w swoim luzku a my mamy duzo miejsca dla siebie i nie musiumy sie gniesc ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- moje dziewczynki kochane mam pytanie kupilam sobie dzisiaj jedwab z joanny na wlosy i mozna go stosowac na suche i mokre wlosy dalam 13 zl i ladnie pachnie miala moze ktoras go ?wlosy takie miekkie po nim, jutro kupie olejek rycynowy bo dzisiaj nie mialam czasu ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- caate widze ze szalejesz z nowa paletka super wygladasz ja tak nie umiem ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- i powiem Wam ze jak teraz zaczekam dbac o siebie regularnie to lepiej si eczuje sama ze soba, jestem bardziej zadowolona z siebie i taka czuje sie atrakcyjna ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4737 |
Zakorzenienie
|
caate, czarna koronkowa jest prześliczna! Sama bym ją chętnie kupiła, tylko też obawiam się jakości... Ale w sumie- w koronce nie jest zbyt wiele do zepsucia, prawda?
![]() ![]() i makijaż też śliczny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4738 | |||
Marcelover ♥♥♥
|
dziekuje
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4739 |
Zadomowienie
|
buahhot i na suche tez nakladasz wloski? tak wiecej czy mniejporcji tego kremu bo nei chce zeby mi wytluscil
#4740 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, pogłosowałam na was, bo zasłużyłyście
![]() tylko caate, twój link w podpisie się nie otwiera, sprawdź to sobie, bo wyskakuje mi komunikat, że link jest uszkodzony.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.