![]() |
#3571 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wrześniówki
Dziewczyny piękne zdjęcia, aż już nie mogę się doczekać swoich
![]() i chciałam już Żonki (ale też przyszłe wrześniówki) kiedy zaczęłyście się rozglądać za sukniami? i kiedy doszło do ostatecznego zakupu? bo nie wiem czy to już ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3573 |
Zakorzenienie
|
Ja nie rozglądałam się wcale
![]() W lutym wybrałam się na jednodniową wycieczkę po salonach, zwiedziałam ich kilkanaście, mierząc kilkadziesiąt modeli i nic nie wybierając. Jakiś miesiąc szukałam kogoś, kto uszyje mi wymysloną przeze mnie suknię, znalazłam jeden salon, ale potem podnieśli za wszystko ceny i z nich zrezygnowałam (tracąc zaliczkę ![]() ![]() Przy złożeniu zamówienia Pani mnie pomierzyła i wybrałam tkaniny. Pierwszą przymiarkę miałam z 2 mieś przed ślubem, drugą po ok 3 tyg i ostatnią w dniu odbioru sukni tj 2 tyg przed ślubem ![]()
#3574 |
Zakorzenienie
|
Ja się zaczęłam rozglądać w listopadzie a w grudniu kupiłam.
![]()
#3575 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dodalam pare fotek na swojej relacji
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=469725
#3576 |
Rozeznanie
|
dzięki za odpowiedzi Dziewczyny
![]() ![]() czaszka_ piękne zdjęcia, urzekł mnie Twój bukiecik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3578 |
Zakorzenienie
|
Wysłałam dziś w końcu materiały do foto-video
![]() Jestem prze szczęśliwa, ze zrzuciłam w końcu ten ciężar ![]() Mam nadzieję że koleś się szybko uwinie, bo jutro przywożą nam telewizorek i przydało by się obejrzeć coś ciekawego w niedługim czasie ![]()
#3579 |
Przyczajenie
|
helllooo, ja tez mam slub dopiero we wrzesniu 2011 a sukienka juz kupiona w statnich dniach pazdziernika, po salonach chodzilam od sierpnia ale bylam wtedy niemadra bo pania przyznawalam sie kiedy slub wiec wlasciwie nawet nie byly zainteresowane i kazaly przyjsc trzy miesiace przed slubem, pozniej wpadlam na pomysl i pojezdzilam po salonach mowiac ze slub w styczniu, obsluga byla wowczas bardzo sprawna i mila, dzieki temu dowiedzialam sie przynajmniej w jakich modelach jest mi dobrze a w jakich wrecz przeciwnie, polecam wszytskim taka wycieczke
![]() ![]() Jak wiemy w jakich modelach jest nam git wtedy na allegro mozna trafic w sukienke bez pudla
![]() |
#3580 |
Wtajemniczenie
|
geko a pochwalisz się suknią?
#3581 |
Zakorzenienie
|
no właśnie, pokaż nam swoją wymarzoną!
![]() i opowiedz coś o sobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3582 |
Przyczajenie
|
pewnie ze spochwale, poczytam tylko jak dodac zdjecia
![]() A o mnie...hehe ślub mamy 17 wrzesnia 2011 okoloce Poznania, co do ślubu to własciwie juz wszystko mamy zalatwione, tzn w kosciele msza zamowiona na godz 16, nauki przedmalzenskie zrobione, suknia wisi welon i bolerko takze, kamizelka dla pana mlodego tez, dla mnie buty kupione, zespol, sala kucharki i fotograf zamowieni, teraz tylko czekac az beda 3 miesiace do slubu co za papierki bedzie mozna sie zabrac ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- i znalazlam sposob jak pokazac ![]() sukienka na stronce salonu wyglada tak: http://www.salondana.pl/files/kolekcja-2010%5B9%5D.jpg moja rozni sie tym ze na dole pod ostatnim przychwyceniem zamiast gladkiego materialu ma na przodzie siateczke/koronke tak jak welon I co najwazniejsze jak ktos ma cos na brzuszku do ukrycia hehe albo wydaje mu sie ze ma ale przynajmniej kompleksy sa z tego powodu (nie mowie o dzidziusiu) to ta sukienka nadaje sie do tuszkowania idealnie idealnie dzieki zakladkom ![]() Obraczki beda tradycyjne z zoltego zlota polokragle, dalismy swoje zloto (bo mialam nazbieranych troszke pozrywanych bransoletek lancuszkow) koszt robocizny 300zl, do tego dojdzie jeszcze grawer po wewnetrznej stronie i wprawienie w moja obraczke jednego kamyszka...ale to blizej slubu, od tego ile pieniazkow nam zostanie zalezy kamien w obraczce ![]()
![]() |
#3583 |
Rozeznanie
|
geko, ślubujemy tego samego dnia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3584 |
Zakorzenienie
|
Geko przepiękna suknia!
![]() ![]() Takie mi się podobają właśnie z organzy i drapowane choćby mało. ![]() A masz zdjęcie jak jesteś w niej ubrana? Dodaję parę zdjęć z drugiego pleneru. ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Ariena Czas edycji: 2010-12-02 o 19:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#3585 |
Przyczajenie
|
sprawilyscie mi nielada radosc tym ze sukienka Wam takze sie podoba, mimo ze jestem osoba taka ktora raczej wierzy w to co sama czuje i mysli...czlowiek zwierze stadne nie da sie zaprzeczyc i zdanie innych jest wartosciowe
![]() owszem mam jedno jedyne zdjecie "gekona w sukni"zrobione po to zebym sama mogla ocenic czy jets ok, wiadomo inaczej w lustrze inaczej na zdjeciu...ale nie pokaze, po slubie to co innego, ale teraz to najpilniej strzezona tajemnica, przyszly maz tez mnie w sukni nie widzial, a sama suknie to tylko w przelocie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Ariena pieknie ![]() bo przyznam ze ja kupilam sobie takie jakby sandalki ale solidie trzymajace sie nogi, a jesli chodzi o rekawiczki to sama jeszcze nie wiem
![]() |
#3586 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ariena Ładne zdjęcia ![]() ![]() W ogóle ładnie wyszłaś na tych zdjęciach, wg mnie o niebo lepiej niż na tych z wesela ![]() ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Cytat:
Jest jakiś przesąd dot. odkrytych palców u PM ![]() ![]() Mnie osobiście bardziej do sukni ślubnej podobają się zakryte palce, ale uważam że jeśli PM chce inaczej i pasuje to do sukni to nie ma problemu ![]() Natomiast rękawiczki...... o temat rzeka. Dla mnie to śmieszny dodatek, który powinni usunąć z salonów.... Naleciałość z mody lat 90-tych.... Nie rozumiem po co się je zakłada, bo ani to żaden symbol, ani dobrze nie wygląda ![]() Ogólnie większość dziewczyn jest przeciwko. Każdy może zakładać co chce na własny ślub, ale w sprawie rękawiczek mogła bym rozpowszechnić apel z cyklu: "Błagam, nie zakładaj rękawiczek do ślubu!!!"
![]() |
#3587 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do rękawiczek-co się komu podoba, ja zawsze chciałam mieć nawet jeśli to staromodne. Do sukni "nie księżniczkowej" nie założyłabym rękawiczek. Cytat:
![]() Na weselu byłam stremowana zestresowana no i to widać. No i generalnie jest mi lepiej w rozpuszczonych włosach, ale na ślubie chciałam mieć spięte by mi nie przeszkadzały i nie grzały dodatkowo bo miałam długie do pasa. Szkoda że szlag trafił tutaj zdjęcia z pierwszej sesji przez tą awarię. Jak nie wgrają na nowo to będę musiała znów wklejać.
![]() ![]() Edytowane przez Ariena Czas edycji: 2010-12-03 o 12:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3588 |
Zakorzenienie
|
ładnie, ładnie...
a my wczoraj w końcu dostaliśmy zdjęcia od znajomego, a i dzisiaj przyszły zdjęcia od kuzynki. powoli kompletujemy swoje zdjęcia ślubno-weselne ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3589 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
![]() to i ja się witam ![]() ![]() 17.09.2011 to nasza data ![]() a zarezerwowane mamy już! Kościół godzina 16 http://www.swietyjozef.kalisz.pl/ Oprawa muzyczna ceremonii http://www.waszslub.kalisz.pl/?page=solo Restauracja Zdrojowa http://www.restauracjazdrojowa.com.pl/ Zespól The Quest http://www.thequest.pl/ Fotografa http://www.wed.com.pl/?action=author...pgn=fotografia Kamerzystę http://dabstudio.com.pl/ i mamy swoją stronkę ślubna ![]() Natomiast totalny mętlik w głowie mam jeśli chodzi o kolor przewodni pierwsza opcja to brąz i brudny róż druga opcja brąz,zielone jabłuszko z dodatkiem fioletu |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3590 |
Przyczajenie
|
Paulucha ooo hellllooo
![]() ![]() Dziewczyny ekstra to jest sprawa, że mozemy pogadac, powymieniac sie doswiadczeniami i co tu ukrywac porownywac etapy przygotowania zwlaszzca ze slub niemalze w tym samym czasie (przez caly wrzesien)
![]() |
#3591 |
Zakorzenienie
|
Oj tak
![]() Przypomina co mamy załatwić, możemy porównać z etapami przygotowań innych PM, uzyskać porady, wyżalić się, i co najważniejsze: Tu zawsze Was wysłuchają, kiedy wszyscy inni mają dość wałkowania tematu ![]() Mi było baaaaaaardzo pomocne ![]()
#3592 |
Zakorzenienie
|
super wątek
![]() już zamężne wrześnióweczki zapewne dalej tu zaglądają ![]() też się dużo dowiedziałam z tego forum. właściwie głównie z forum ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3593 |
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny
![]() Narazie widzę Cindi z wątku lubelskiego, więc mam nadzieje, że i ja mogę sie u was troszkę zadomowić.
![]() |
#3594 |
Raczkowanie
|
gekko no to super
![]() ![]() ![]() Tanitka hej hej ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3595 |
Raczkowanie
|
Hej melduję się z przyjemnością w Wrześnówkach
![]() ![]() My z załatwionych spraw to tak: sala, orkiestra, kucharka, fotograf+kamerzysta, ostatnio kupiliśmy wódkę i ja kupiłam już sukienkę ![]() aha i w przyszłym tygodniu idziemy obrączki zamówić do złotnika
#3596 |
Rozeznanie
|
Tanitka, miło Cię widzieć
![]() ![]() fajnie, że pojawiają się nowe Dziewczyny, bo trochę tu cicho było ![]() PMki z 17.09 spotkałyście się już z sytuacją kiedy informujecie kogoś jaką macie datę a ten ktoś: "o to przecież data ataku ZSRR na Polskę"? bo mi już kilka razu się to zdarzyło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3599 |
Rozeznanie
|
Ja tez mysle, ze nie ma sie czym przejmować i Kaska87 ma racje, ze pod kazda z dat da się coś podpiąć!
My ślubujemy w dzien urodzin mojej chrześnicy i planujemy jej zrobić niezapomniane 6 urodziny ![]()
![]() |
#3600 |
Raczkowanie
|
hmmm pierwsze slysze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:04.