![]() |
#271 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Odtwarzanie portalu - fotki i programy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
Ja mam pytanie dotyczące szafy- z mojego konta wróciło na miejsce jakaś 1/3 zdjęć, czy jest szansa, że pozostałe tez wrócą, czy już to koniec prac nad szafą i tamte przepadły?
![]() |
#273 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
NO trudno. Ale i tak brawo dla Was, ze tak szybko udało Wam się przywrócić do życia tak wielki portal
![]()
![]() |
#275 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 | |||
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
Złosiu, ja mam pomysł. Mianowicie, żeby zgłaszać wątki, których nie da się juz uratowac - tzn ja mam jeden taki wątek, gdzie zamieściłam zdjecia sukienek i dziewczyny mi pomagały wybrac. Załączniki wsysnęla czarna dziura dysku, a ja juz tych zdjeć nie mam na kompie, więc nie ma możliwosci, żeby je przywrócić, a tym samym wątek zagraca tylko wizaz, bo bez tych zdjęć cały wątek nie ma sensu i uratowac sie go juz nie da
![]() Propozycja jest, żeby takie wątki zgłaszały TYLKO ich autorki - bo tylko one wiedzą, czy mają zdjecia na komputerze i czy mogą je wrzucic czy nie. Napisz, czy jest to dobry pomysł ![]() ![]()
"from delusion lead me to the truth.." mam orta w poście? daj znać, nie obrażę się ![]() Edytowane przez ankasz Czas edycji: 2010-12-09 o 09:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Po tym jak już otworzymy przegródkę jak tłumaczyła emma i jest np te około 60 kosmetyków w niej, pokazuje się tylko tyle ile jest na 2 pierwszych stronach reszty po prostu nie czyta. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Copyraptor
|
Link do przepisów świątecznych nie działa...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 | ||
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Gdzie? ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
Nie tylko przepisy nie działają, ale nie wyświetla się też strona z konkursem prezentowym
![]()
![]() |
#284 |
Copyraptor
|
Wszędzie
![]() Jak kliknę na którykolwiek banner, to ładuje mi się pusta strona o adresie https://wizaz.pl/akcje/magiczne_swieta/recipes.php , tak samo jak na stronie Smacznego kliknę "dowiedz się więcej". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
Czy mogłaby powrócić lista wizażanek z największą liczbą plusów za recenzje, ale bez avatarów? (jak to było po zmianach KWC, a przed awarią
![]() I czy można będzie zobaczyć (również jak to już było po zmianach ![]() Ja wiem, że to tylko "upiększenia", ale dość przydatne ![]() ![]() edit: i czy zostanie poprawione (ujednolicone), że u niektórych recenzentek w KWC pojawia się "Chwalona x razy" a u innych kwadracik z cyferką, również świadczący ile razy dana osoba była chwalona.. ![]() no i w dodawaniu recenzji widnieje okienko "mój typ", a pojawia się ramka "mój hit" - po raz kolejny taka niespójność.. tak samo jak hasło "Twoje recenzje" z poziomu forum i "Moje KWC" widoczne będąc na KWC..
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2010-12-10 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
in love with life
|
w KWC moj avatar wyswietla sie tylko w niektorych recenzjach, a w innych jest puste okienko. zauwazylam, ze to samo mam u innych wizazanek. Czasem widze przy recenzji wizazanki jej avatar, a przy innej recenzji tej samej osoby mam puste biale okienko, jakby nie miala avatara.
Przyklad w zalaczniku.
Edytowane przez MdM Czas edycji: 2016-03-26 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem za tymi upiększeniami, bardzo niefajna jest ta niespójność człowiek musi się zastanawiać dwa razy czy ten skrót jest aby na pewno dotyczy tych samych pojęć. Ujednolicenie upraszcza sprawę |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Rozeznanie
|
witam, ja niestety nadal po awarii ma cały czas problem z wyświetlaniem zdjęć. Sprawdziłam już wszystkie sposoby które były na forum polecane i nic nie pomogło. Na początku myślałam, że problem jest tylko ze starymi wątkami, ale teraz nie mogę oglądać zdjęć również na zupełnie nowych wątkach. Pragnę zauważyć, że część zdjęć jest widoczna, a część nie, proszę powiedzcie z czego to wynika?
![]() |
![]() |
#289 | |
Administrator
|
Cytat:
![]() jesli widzisz moj zalacznik na dole to znaczy ze z przegladarka jest wszystko ok. ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2023-11-28 o 15:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Straciliśmy załączniki z ok. 10-14 miesięcy (zależnie od forum), ergo:
1. widzisz starsze (te odzyskane) 2. widzisz nowe (uzupełnione przez dobre duszyczki) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Rozeznanie
|
fakt widzę Twój załącznik, ale w takim razie czemu jak przeglądam DZISIEJSZE wątki w których są zdjęcia to części z nich nie widzę?
![]() |
![]() |
#292 | ||
Administrator
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
A czy mozecie jeszcze sprawdzić szafę? Ostatnio wieszakiem dnia zostal ten z najsłabszymi ocenami (ale bylo ich duzo). Wcześniej możliwe to bylo tylko dla wieszaków, które otrzymały najwięcej 3 i więcej gwiazdek.
O proszę ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja mam na przykład taki wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=385439 gdzie prosiłam o pomoc w wyborze sukienki. Dziewczyny doradziły, a teraz załączniki zniknęly, ja ich też już nie mam na kompie. Wątek jest bezużyteczny. I do kosza z nim, bo tylko zaśmieca forum ![]()
"from delusion lead me to the truth.." mam orta w poście? daj znać, nie obrażę się ![]() Edytowane przez ankasz Czas edycji: 2010-12-16 o 13:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czy teraz już by sie dało tak zrobić? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Wtajemniczenie
|
Mam pytanie odnośnie mojego albumu (tego, który mam w podpisie). Chciałabym go uzupełnić, bo zniknęły wszystkie zdjęcia. Jednak jeszcze kilka dni temu mogłam zobaczyć podpisy pod zdjęciami, a w tej chwili nie mogę się dostać do albumu - jedynie edytować go, dodać nowe zdjęcia lub usunąć. Chciałam zachować tych kilka komentarzy, a album odtworzyć takim, jaki był - czy jest na to szansa, czy muszę go usunąć i stworzyć nowy? To dosyć upierdliwe, bo zdjęcia były w tej kolejności, w jakiej dodawałam makijaże na MM..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Jedyne rozwiązanie to dodać fotki od nowa... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szkoda, wiele tych komentarzy nie było ale zawsze. No trudno, w takim razie muszę stworzyć nowy album. Dzięki za pomoc! Zdziwiłam się tylko, bo jeszcze kilka dni temu weszłam do tego albumu i zdjęć wprawdzie nie było, ale komentarze tak, dlatego miałam nadzieję, że będę mogła tylko załadować foty od nowa w miejsce starych - tak jak załączniki w postach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, że się spytam znów - Czy już jest wersja mobilna?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.