|
|
#61 |
|
Copyraptor
|
Dot.: Upomnienia, ostrzeżenia.
Jak pokazuje mój przykład - niekoniecznie...
Może po prostu modzi mają dość moich zgłoszeń, i je olewają
Fanpage z moimi rysunkami, które pewnie już gdzieś widziałaś w internecie, tylko nie wiedziałaś, że to moje. Edytowane przez cholernarejestracja Czas edycji: 2010-12-04 o 20:36 |
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Zgłosiłam otrzymane PW.
|
|
|
|
|
#63 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Copyraptor
|
Jasne, i nie mam pretensji
ale też ja to zgłoszenie robiłam dawno, dawno temu - było z koncertu Under 20, PW dostałam 6 listopada.
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zadomowienie
|
Nie to, żebym się czepiała, wiem, że macie sporo na głowie, ale prawda jest taka, że działacie dość opieszale.
Ja zgłaszałam dawno temu prywatną wiadomość (jakaś chora użytkowniczka mnie prześladuje i wyzywa). Nie było odpowiedzi, ona nie została ukarana. Nie wiem czy zgłoszenie nie dotarło, czy zostało zignorowane. Wczoraj dostałam od niej kolejną wiadomość, w której wyzywa mnie od idiotek - zgłosiłam. Oczywiście do tej pory zero reakcji. Natomiast gdybym wytknęła komuś błąd ortograficzny, to już dawno miałabym na koncie kolejne ostrzeżenie. |
|
|
|
|
#67 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
report
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
|
|
#69 |
|
Wtajemniczenie
|
dziwne PW o treści "Grupowe zakupy w USA"
Otrzymałam dość dziwne PW o tytule "Grupowe zakupy w USA" od użytkownika moonhouse, w którym przeprowadza on coś jakby dziwną akcję rekrutacji na swoją stronę. Nie interesuje mnie co to za strona, nie klikam w dziwne linki w dziwnych wiadomościach. Podejrzewam, że nie jestem jedyną wizażanką, która otrzymała tego typu PW. Jak dla mnie to ohydne spamowanie - nieopłacone reklamy są na wizażu tępione, to widać znaleźli sobie inny sposób. Nie mam jak tego zgłosić (zwykle tego typu rzeczy spotykało sie gdzieś w wątkach i mozna było nacisnąć ZP), dlatego też pisze tu, PW mogę przesłać moderatorowi
![]() Da sie tego jakoś uniknąć na przyszłość? Czy zostaje tylko zbanowanie spamera?
|
|
|
#70 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: dziwne PW o treści "Grupowe zakupy w USA"
Niemal na pewno oszustwo.
Na pewno ban. Zgłoś to PW proszę. |
|
|
|
|
#71 |
|
Wtajemniczenie
|
Zgłoszone
|
|
|
#72 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
I załatwione.
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Mail od: masR @ Forum Wizaz.pl ?
Witam
Dostałam dziś bardzo dziwnego maila o poniższej treści (dokładny adres wykropkowałam): This is a message from masR at Forum Wizaz.pl ( https://wizaz.pl/forum/index.php ). The Forum Wizaz.pl owners cannot accept any responsibility for the contents of the email. To email masR, you can use this online form: https://wizaz.pl/forum/sendmessage.php?do=mailme mber&u=826347 OR, by email: mailto sloxpress@...This is the message: Znalazlem pania na wizaz.pl Jestem dyplomowanym masazysta z doswiadczeniem w SPA w kraju i za granica. Jezeli bylaby pani zainteresowana ocenic jakosc moich uslug i moze polecic na forum, to proponuje jeden gratisowy zabieg w ciagu najblizsego tygodnia. Informacja o masazach massage... osloxpress@.... Prosze o nr telefonu w celu omowienia tematu." Pierwszy raz otrzymałam coś takiego i wygląda mi to bardzo podejrzanie. Czy wiecie coś na ten temat?
|
|
|
#74 |
|
Administrator
|
Dot.: Mail od: masR @ Forum Wizaz.pl ?
spam-er
![]() |
|
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
P.S. nie do każdego można wysłać np do Aniołka się nie da, ale do autorki wątku - tak.
Edytowane przez Kasza Manna Czas edycji: 2011-02-17 o 15:30 |
|
|
|
|
|
#76 | ||
|
Administrator
|
Cytat:
niestety kazdy moze wyslac e-maila, a spamerzy nie maja litosci ![]() Ban dla spamera spowolni go na jakis czas. Cytat:
![]() Ustawienia-> Edytuj opcje -> Korespondencja i powiadomienia -> Zaznacz poniższą opcję, jeśli chcesz otrzymywać taką korespondencję. Otrzymywanie maili od innych użytkowników Wizaz.pl https://wizaz.pl/forum/profile.php?do=editoptions aniolek |
||
|
|
|
|
#77 |
|
Zadomowienie
|
Naruszenia
Witam chciałabym powiedzieć, że moderatorzy nadużywają swojej władzy. Jak np. bemolka. Nie rozumiem, dlaczego ingerowała w mój wątek. Przed założeniem kolejnego wątku dokladnie przeczytałam regulamin i nie złamałam go. Aby otworzyć nowy wątek stary musi być zamknięty i tak też zrobiłam. A ona do mnie że nie będę sobie raz otwierać raz zamykać chodź nie otworzyłam go. I kolejna kwestia jak już uważa, że coś jest nie tak to niech zrobi z tym porządek za pierwszym razem. A nie! dostaje ostrzeżenie, nie moglam edytować wiadomości itd... po czym wchodzę rano i kompletnie mi usunęla stronę z komentarzami, gdzie ją połączyła. Uważam, że nadużywa swojej władzy, bo zrobiła to jak jej napisalam, że uważam że nie słusznie to zrobiła i że mam prawo ją zgłosić. Bierzcie do tych funkcji bardziej kompetentne osoby. A nie złośliwe! Zresztą moderator powinien spokojnie wytłumaczyć o co chodzi, a nie się rzucać jeszcze. Przez takich ludzi naprawdę mam ochotę przerzucić się na inne forum bądź stronke.
|
|
#78 | ||
|
Administrator
|
Dot.: Naruszenia
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/announcement.php?f=17 jego tez nie wolno łamać. Cytat:
|
||
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Nieplatna reklama
Dostałam wiadomość PW od uzytkowniczki catiicatii31 reklamującą swoje aukcje na allegro, na których sprzedaje kosmetyki firmy Catrice. Nie wiedziałam, w jaki temat to wrzucić
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
|
|
|
#80 |
|
Administrator
|
Dot.: Nieplatna reklama
Otworz wiadomość,
na gorze wiadomości, po prawej stronie znajdziesz przycisk "zgłoś" - wciśnij go ![]() aniolek |
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
upierdliwy uzytkownik i jego pw
Czy można coś zrobić z uzytkownikiem Epsilon3, ktory rozsyla durne pw, nie tylko mnie.
dzięki. |
|
|
|
|
#82 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ostrzeżenie za spam przez pw
Potwierdzam sytuację u pauli78 - u mnie się zaczyna...
Przepraszam, ale nie chcę być katowana informacjami o szkodliwości antykoncepcji stworzonej przez KK - znam prawdę od lekarzy i mi serdecznie to wystarczy, a swoich poglądów na temat kościoła nie zmienię (BTW. mój najserdeczniejszy przyjaciel - katolik wierzący i praktykujący bardzo sumiennie nic takiego mi nie robi - nie zmusza do wiary, ani poglądów zgodnych z KK - akceptuje moje zdanie, które jest zgoła odmienne). Edytowane przez 201605090956 Czas edycji: 2011-11-13 o 23:19 |
|
|
|
|
#83 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: upierdliwy uzytkownik i jego pw
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Ostrzeżenie
Czemu dostałam ostrzeżenie jeśli ten konkurs nie ma nic wspólnego z klikami? Ani tym bardziej prośbą o kliki?
Otrzymała(e)ś ostrzeżenie od moderatora Forum Wizaz.pl. Cytat: http:// wybieraszwygrywasz. pl/laredoute/konkurs/1/9
Powód ostrzeżenia: Link do konkursu z nagrodami - prośba o kliki (spam) ------- ------- To ostrzeżenie jest równoważne z przyznaniem 3 punktów karnych. Otrzymanie 4 i więcej punktów wiąże się z ograniczeniem dostępu do forum. W zależności od przewinienia punkty karne są lub też nie cofane. Post: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=31209753
|
|
|
#85 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Ostrzeżenie
Nie proś o kliki, to unikniesz zdziwień.
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie tu, niby proszenie o kliki? Daj mi przykład, cokolwiek, albo zapoznaj się z regulaminem konkursu.
Wniosek snujesz po linku? Jeju.
|
|
|
#87 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Jeju. Wnioski snuję po treści.
Jeju. |
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Trochę kiepskie te wnioski skoro snujesz je po samej treści. Może warto zajrzeć i coś dopatrzeć bo kiepski admin z Ciebie w tej chwili... Hmm.
|
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
Mam nadzieję, że jeszcze ktoś tu zaglądnie i rozwieje moje wątpliwości
![]() Czym się różni to: Ostrzeżenia: 0/1 (3) od tego: Ostrzeżenia: 1/0 Nie mogę nigdzie znaleźć odpowiedzi na to pytanie
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-01-13 o 00:57 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.

)

sloxpress@...
niestety kazdy moze wyslac e-maila, a spamerzy nie maja litosci