|
|
#2401 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
![]() latin- świetny podpis ![]() kamisha, suve, caroline060 ______ 'Jeżeli facet Cię olewa kup sobie kilogram czekolady, powyżywaj sie na nim w myślach, stwórz sobie tarczę do lotek z jego zdjęciem, a potem bądź tak piękna i dumna, by żałował połowę życia. pie**ol wszystko. zostań NINJA lub TAP MADL ! ![]() Ona nie chciała się narzucać.On nie chciał Jej za bardzo komplikować życia sobą. Tak jakby nie wiedzieli, że znaczą dla siebie więcej niż wszystko perfekcyjnie grasz mi na psychice, wiesz ? Mówisz, że nie jesteś szczególnie uzdolniony. Ależ jesteś. To w końcu ty, a nie ktoś inny wpadł mi do oka, wpuścił do brzucha stado motyli, zawrócił mi w głowie i wcisnął watę w kolana. Już wiesz, do czego jesteś zdolny? Nie kochałam cię za to co robiłeś ale za to , jakim byłeś człowiekiem. Przypatrz się odbiciu w lustrze spójrz głębiej w te oczy. Twoja twarz jest zmieniona, lekceważysz to, kim jesteś. Ale ja wiem, kim jesteś naprawdę nie jesteś tym, którego się boję. Wiem, że będziesz kłamcą do końca swoich dni. Uśmiechała się na samą myśl o nim, jednak udawała, że nie jest dla niej nikim ważnym. Tęskniła każdego dnia, skrywając wszystko głęboko w sobie. Moje serce urządziło sobie protest Uwielbiam gdy patrzymy się w nasze oczy i nagle pojawia się ten uśmiech , który pokochałam od razu. Radość oczu jest początkiem miłości. Czasem bał się powiedzieć jak bardzo ją kocha, a ona nie umiała wyrazić jak bardzo chce to usłyszeć.'
|
#2402 |
|
Zadomowienie
|
dziękuje
![]() ____ Miłość jest czerwienią róży na drzwiach twojej trumny
The sun forgives the clouds słońce wybacza chmurom Milosc jest taka niszcząca. droga w dół, granica powagi, gdzie światła reflektorów znalazły nas pijących przy drzwiach mauzoleum pochowajcie mnie we wszystkich moich ulubionych kolorach. Przepełnieni od deszczowych chmur, poruszamy się jak widmo chciałabym zostać kelnerką.. ale wiem, że i tak zostanę twoim wspomnieniem. Więc dlaczego nie poślesz mi buziaka zanim ona odejdzie? |
|
|
|
#2403 |
|
Zakorzenienie
|
nigdy nie mów nigdy i nigdy nie mów zawsze.
bo jesteś moim punktem odniesienia. 'anioł stróż ze złamanym skrzydłem, zbił różowe okulary.' ich szczęście było tak wielkie... a w ułamku sekundy zamieniło się w dożywotni ból. 'cóż za smutna ironia, że "Ten Jedyny" u niektórych ludzi zmienia się co jakiś czas...'
|
#2404 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Okradam " Widzę go często- bywa w klubach, spaceruje ulicami, odwiedza kina. Nie sam. Zawsze jakaś dziewczyna obok. Jedna wygląda jak lalka barbie, inna rockwomen. Kiedy zauważyłam tę różnorodność, zaczęłam się śmiać. Zapytałam go, czym tłumaczyć to jego rozchwianie gustu. Wzruszył ramionami.- Biorę każdą, która ma cokolwiek z Ciebie- powiedział. Pewne rzeczy nie dają o sobie zapomnieć. i choć teraz jest dobrze,kto wie kiedy obudzę się z krzykiem w nocy.
kiedy dorosne - będę zwodziła, ulegała i łamała serca. później zostanę feministką. "
|
|
|
#2405 |
|
Zakorzenienie
|
BrillanteAstro5 - okradłam !
![]() ratatamm - pierniczku <3 --- - przepraszam nie chciałem byś cierpiała... - a myslisz, że ja chciałam tak cierpieć? bez Ciebie moje życie przybrało odcienie szarości. ukołysz mnie do snu. i uwierz , że jesteś najważniejszy. już nawet poranna kawa nie smakuje tak samo. i kiedyś on zrozumie jak ważny był dla niej i co stracił. boli mnie takie życie bez Ciebie. mam ucisk na klatkę piersiową paciorkowe sny. jak świat uciekający ze snów. a miłość krzyczy sercem mówiłeś mi ,ze jestem dla Ciebie ważna, i że jesteś ze mną bardzo szczęsliwy, dziś już nie ma ciebie.. a ja już przestałam być ważna. złap moją dłoń , bądź znów przy mnie. |
|
|
|
#2406 |
|
Rozeznanie
|
Marsi89 potrafisz Dziubku humor poprawic
niczego_po_trochu tam wczesniej mi mignęło. cieszę się że Ci się opis podobał Toogether93, eajAgnes, okradam Dziewczęta Nie wiem co Ty dziś brałeś, ale jeżeli twierdzisz, że to ona jest tą jedną a nie ja, to już pożałuje i pozyczę Ci swojego dilera. Wyjechałeś , bo niby to miało nam 'pomóc' a nie zauważyłeś że się kur.wa oddaliliśmy od siebie? Gdy pytam 'co u Ciebie' a Ty zaczynasz mi opowiadac to nie wiem, kto to jest, nie wiem gdzie to jest, nie wiem jak tam jest, a przecież tu, mieliśmy wspólnych znajomych i wspólne miejsca. Masz racje to nam 'pomogło'ja już nie chcę Cię , nie żebym Cię nie kochała, bo kocham nad życie, ale te nieznajome mi miejsca i ludzie zmieniły Cie. zastanawiam się, czy byłoby to zbyt infantylne podejśc do Ciebie i po prostu je.bnąc Ci w twarz. jesteś z nią tylko dlatego bo grozi, że popełni samobójstwo? Haa koleś na Twoim miejscu to pomogłabym jej zejśc z tego świata nie mów mi że mnie teraz nie rozumiesz, bo trzeba było słuchac mamy jak Ci tłumaczyła myślenie kobiet. |
|
|
|
#2407 |
|
Raczkowanie
|
To boli ...
Kochać kogoś i stracić... Chociaż się go wcale nie miało ...
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#2408 |
|
Raczkowanie
|
to nie ja będę cieszyć Twoje oczy. to nie ja będę zasypiała w Twoich ramionach. to nie ja będę powodem motylków w Twym brzuchu. to nie mnie będziesz kochał i to nie ze mną dotrwasz do końca.
a szkoda. ocalmy się od tego, czym się staliśmy. `wszystko czego potrzebujemy jest tu, w nas.`
Największe przekleństwo jakie mnie spotkało? Blondyn o niebieskich oczach z ujmującym uśmiechem. ♥ by siatkaara Edytowane przez czochrajb Czas edycji: 2010-12-11 o 20:14 |
|
|
|
#2409 |
|
Rozeznanie
|
będąc wszystkim stajesz się niczym. najgorętszy ogień trzymam na koniec naszej zabawy. wyobrażamy sobie jak powinniśmy żyć, układamy w głowie z kim chcielibyśmy być.
|
#2410 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, ogromnie motywujecie.
Paralogiczna - bądź częściej taka agresywna opisy idealne!I only stayed dancing and further desire to live. Pozostał mi tylko taniec i dalsza chęć do życia. You evil, ugly kilometer! Ty zły, brzydki kilometrze! Sometimes it's difficult to fall asleep alone. Czasem trudno samemu zasnąć. Time changes in a moment. Czas zmienia się w chwilę. I am the sea, stay - please their waves. Jestem morzem, zostań - proszę swoimi falami. I tell myself that I'm living the moment, but do not give advice to tell you how I feel. Wmawiam sobie, że żyję chwilą, lecz nigdy nie daję rady powiedzieć Ci co czuję. Going to you, confidence is always behind. Idąc do Ciebie, pewność siebie zawsze zostaje w tyle. |
|
|
|
#2411 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
''
Jesteś mym największym spełnionym marzeniem.. Bez Ciebie sensu nie miało by moje istnienie... ..uwielbiam wchodzić Ci w słowo i zamykać Twoje usta magicznym pocałunkiem. Twój uśmiech, wplątany w moje myśli. Jesteś pie*dolonym debilem, bo doprowadziłeś mnie do tego stanu, że nie zasnę bez Twojego zdięcia. Myślę o Tobie około 50 minut na godzinę, a pozostały czas staram się o Tobie nie myśleć. Albo o Tobie mówię, a gdy przestaję, modlę się w duchu, aby ktoś zaczął o Tobie mówić z własnej woli. Nie wiesz, że bije mi szybciej serce, gdy idziesz korytarzem. Nie wiesz, że mam dobry dzień, gdy powiesz mi cześć częściej niż raz i uśmiechniesz się szerzej niż do przeciętnej koleżanki. To cholernie ciężkie, gdy mimo wszystkich Twoich wad, dalej wieczorem chcę, abyś mi się śnił, zasypiam myśląc, którymi wejść schodami, żeby na Ciebie wpaść, a gdy o Tobie nie myślę pomarańcze smakują zupełnie inaczej. Uwielbiam drogi, którymi chodziliśmy razem- a nie było ich dużo, bo przecież to były przypadki i nienawidzę czasem i Ciebie i siebie za to, że jestem w pieprzonym martwym punkcie i żadne z nas nic z tym nie zrobi. Będziemy tak tkwić. Ja będę dla Ciebie koleżanką ze szkoły, a ty będziesz sprawiał, że szybciej oddycham, gdy mówisz mi cześć, ale mimo wszystko warto mieć nadzieję, nie? Nadzieja, zawsze ta ku*wa w zielonej sukience.. '' |
||
|
|
|
#2412 |
|
Raczkowanie
|
Paralogiczna: wszystkie piękne i wszytskie zabieram
x_truskawka_x : zapożyczaj sobie ja na zawsze a ja biorę :Można milczeć i milczeniem kogoś ranić. A radość w jej oczach doprowadzała do szału tych, którzy czekali aż powinie jej się noga. Siostra diabła i bliska kuzynka czarownicy. Niedomiar bezsensownego uczucia zwanego potocznie odwzajemnioną miłością. Ratatamm: jak zawsze wspaniałe opisy ![]() Katastroficzna: zabieraj, zabieraj. To dla mnie zaszczyt ![]() Naiwnao: cóż za piękne brutalne opisy zabieram oczywiście zastanawiam się, czy byłoby to zbyt infantylne podejśc do Ciebie i po prostu je.bnąc Ci w twarz. ![]() ![]() Łzy cicho płynące po policzku. nikt nawet nie zdawał się tego zauważyć, nikt nie wie co się z nią dzieje. przykucnęła cicho na marmurowej powierzchni szkolnego podwórka jednocześnie Go obserwując , starała się zapamiętać każdy nawet najmniejszy szczegół z jego wyglądu, śmiechu, i sposobu bycia. nie sądziła,że mając Go jeszcze przed oczami będzie tak tęsknić Czasami mam wrażenie ,że znów mam 10 lat. gdy ze łzami w oczach siedzę na parapecie , przytulając misia i wsłuchując się w odbicia kropel deszczu o szybę.po prostu tęsknie Wiesz jak to jest, gdy osoba, na której ci zależy znajduje się tylko kilka kroków od ciebie a mimo to nie możesz do niej podejść, pogadać? Ja wiem. Uwierz, że to nic miłego W moich oczach tylko piękno chwil i cichych wspomnień Prawie już o Tobie nie myślę. Prawie Tłumaczył jej,że 'tak jakoś wyszło' I wiesz? chciałabym, by on kiedyś żałował, że mógł mnie mieć - a nie miał. żeby kiedyś zobaczył, co stracił Czasem była tak zdesperowana, że rozmawiała ze wszystkimi. byle tylko nie myśleć o nim. Ja zmarnowałam mu rok. On mi całe życie A gdy już myślałam, że Cię nie potrzebuję coś we mnie pękło. W każdą noc czekam na Twój jeden znak, tylko jeden.. chce wiedzieć że pamiętasz Zawsze będziesz częścią mojego życia. Zawsze będziesz gościł w moim sercu. Mimo, ze już nigdy nie będziesz mój ![]()
|
#2413 |
|
Raczkowanie
|
Wybaczałam ...
Bo nawet najgorszego skur.syna jest mi żal!
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#2414 |
|
BAN stały
|
pamiętam
każde Twoje wymruczane dobranoc smak odcisku ust na moim kubku w kwiaty i te niezdarnie ukrywane spojrzenie gdy chciałeś powiedzieć że już mnie nie kochasz |
|
|
|
#2415 |
|
Rozeznanie
|
'' bo do mnie anioly wchodza bez pukania i kawe mi slodza usmiechem '' Bo z toba moge przenosic góry , spełniac marzenia, i byc , byc ! - Kochasz go?
- Nie wiem ... - Jak to nie wiesz, takie zeczy sie wie . - To ze ty wiedzialas nie znaczy ze ja mam wiedziec, zastanawiam sie po prostu czy to chlopak dla mnie, czy nie zrani mnie i nie zostawi, czy znajac moje wady nadal bedzie mnie lubiał ... - takim oto sposobem zabijasz w sobie milosc.
|
#2416 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
niczego_po_trochu - milusio ___________ 'Chcę mimo tych szalonych dni zamknąć ten rozdział, bo lepiej byłoby nam nigdy w życiu się nie poznać. '
|
|
|
#2417 |
|
Raczkowanie
|
Hej wiem, ze jeszcze do świąt trochę czasu , ale postanowiłam dodac świąteczne opisy ..
`` Już czas, z nieba znak pierwszej gwiazdy cudowny blask. coraz blizej świeta coraz blizej świeta W ostanie święta podarowałem Ci moje serce Ale następnego dnia, oddałaś je z powrotem W tym roku By ustrzec się od łez Dam je komuś wyjątkowemu Wham - Last Christmas Ciągle pada śnieg, niech zasypie nas, całkiem miło jest, w ten zimowy świąteczny czas padaśnieg, niech zasypie nas... nie chce wiele na gwiazdkę, nie martwię się o prezenty pod choinką nie potrzebuję wieszać skarpet nad kominkiem święty mikołaj nie uszczęsliwi mnie zabawką w dzień bożego narodzenia bo ja chcę tylko ciebie tutaj wieczorem żeby trzymać Cię tak mocno, za rękę .. ,, ________ ... a Ty księżniczko ruszaj w świat , przed Tobą całe życie ... ! Edytowane przez no love_no love you Czas edycji: 2010-12-09 o 17:40 |
|
|
|
#2418 |
|
Raczkowanie
|
-A miłość ?
-miłość to coś w stylu wina. Przedawkowanie go wywołuje zatrucie. Przysięgał mi , że mnie nigdy nie zostawi. i co ? minęło mu. i rozpierda..la mnie jak ktoś mówi o zakochaniu, wiedząc , że ktoś mnie zdradził. "gdybym miała jeszcze choć jeden dzień, powiedziałabym Ci, jak bardzo za Tobą tęsknię" "Ale tak trudno zapomnieć o tym , co było złe." |
|
|
|
#2419 |
|
Zakorzenienie
|
ratatamm a dziękuję ślicznie ♥♥♥ " nadeszła już pora, żeby to wszystko rzucić i trochę o s z a l e ć najbardziej dokładnie, jak tylko się da nie martw się, że dziś może być koniec świata w Australii jest już jutro ![]() mam prawo tęsknić i właśnie z tego prawa skorzystam
"
|
|
#2420 |
|
Raczkowanie
|
smileandsweet14
![]() A łzy same zaczęły płynąć jej z oczu, kiedy przypomniała sobie, że kiedyś to ją trzymał tak za rękę ...
|
|
|
#2421 |
|
Wtajemniczenie
|
' Jaki jest mój wymarzony plan na Sylwestra w danym momencie? Chcę zamknąć się sama w pokoju, włączyć krążek Bob'a Marley'a, upić się Finlandią, a o 00:00 zapalić sztuczne ognie. Bez Ciebie nie umie się cieszyć.
W tym roku na gwiazdkę nie chcę ani Jego, ani nowego laptopa czy telefonu. Chcę, aby wszyscy ludzie, którzy pragną miłości, dostali ją. ' No ku*wa mam Ci to namalować, narysować czy naszkicować?! - Kocham Cię!
|
|
#2422 |
|
Zadomowienie
|
dreams_x33 - bardzo mi miło
Toogether93 - ciesze się, że się podoba x_truskawka_x - dziękuję, ja Ciebie też kocham BrillanteAstro5, czochrajb, donacia4, katastroficzna, Paralogiczna, rumuneczkaxd, smileandsweet14, SparklyAngel, Wreeednia - okradłam ______________
'- Dlaczego ciągle chodzisz z głową w chmurach, żyjesz w swoim urojonym światku? Nie lepiej by Ci było wrócić do rzeczywistości? - Nie, bo w tym moim "urojonym światku" nikt nie rani, a jeśli nawet, to tylko wtedy gdy sama tego chcę, wtedy gdy chcę mieć powód, żeby się na kimś zemścić' - Why do U always walk with Your head in the clouds, U live in Your imaginary little world? There would be better to return to reality? - No, because in this my 'imaginary world" no one hurt, and even then, only when I want it myself, if I want to have a reason to take revenge on someone. 'Spłonę w piekle, żeby Cię chronić' I'll burn in hell, to protect you. 'Dlaczego stykając się z tysiącami osób, zakochujemy się tylko w tej jednej?' 'Stanowczo niczego nie robię normalnie' I definitely don't do anything normally.
|
#2423 | |
|
Zakorzenienie
|
D Z I Ę K U J Ę !
Cytat:
Nie płacz, Ola, przeze mnie nie warto Dzięki ♥ ____ mam do wykorzystania tylko jeden oddech, szukam Twojego zapachu przecież gdzieś tu byłeś... wiem, że już nigdy nie wrócisz. mogę stanąć na środku autostrady bez wyrzutów sumienia. to twoja miłość czy anioł stróż powstrzymuje mnie przed najgorszym ? oszukam przeznaczenie choć tak bardzo nie chcę żyć. jesteś moją skrytką na sekrety i inne różne rzeczy. nie możemy być szczerzy. musimy kryć się w zaułkach, starych kamienicach żeby choć na chwilę poczuć wolność, wyciągnąć zapalniczkę... pospiesznie wydmuchuję dym z mizernych płuc, odbieram telefon i udaję szczęśliwą.
ya probé, ya fumé, ya tomé, ya dejé, ya firmé, ya viajé, ya pegué, ya sufrí, ya eludí, ya huí, ya asumí, ya me fui, ya volví, ya fingí, ya mentí Edytowane przez caroline060 Czas edycji: 2010-12-09 o 18:30 |
|
|
|
|
#2424 |
|
BAN stały
|
katastroficzna
zabrałam co nieco ![]() ...
a ona cicho siedzi i łka, nie jej wina, że nie potrafi poradzić sobie sama z tym durnym światem . aktualnie mam na Ciebie wy***ane, nie obchodzisz mnie już w ogóle, ale tego, że już za sekundę znów będziesz moim całym światem i żyć bez Ciebie nie będę mogła, tego to już ode mnie nie usłyszysz . ... |
|
|
|
#2425 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję wam robaczki
;*i_nie_zmienia_sie_nicdziękuję myszka, Tyy jesteś boska ![]() ![]() marikab okradaj okradaj ja też okradam ![]() katastroficzna jesteś boska kotek ![]() i w odbiciu echo twoich słów; przepraszam ale przeznaczenie to dla nas przyjaciele. Obiecałam sobie, że nie wejdę dwa razy do tej samej rzeki. Weszłam. Żałuje. I dobrze wiesz , że jeśli w tej chwili byś do mnie napisał,
rzuciłabym się Tobie w ramiona. Edytowane przez smileandsweet14 Czas edycji: 2010-12-09 o 18:45 |
|
|
|
#2426 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje
+ caroline060 - big love ♥ Być może będę potrzebowała, abyś mnie tej nocy objął Być może będę potrzebowała, abyś powiedział, że wszystko w porządku Siedzę tu aby obejrzeć pozostawione przez Ciebie ślady na śniegu Dotychczasowe życie jest tylko wspomnieniem.. Zachowajmy oddech - pójdźmy za oddechem Zatrzymajmy go - znów oddychajmy Chciałabym żebyś wiedział, że nie tonę w mroku Ale są dni kiedy zmagam się z tym, Aby utrzymać się na powierzchni. Każdy oddech, który tchnęliśmy jest nadzieją, że żyjemy Przyczyną tej obszernej szarości jest zima Lato odeszło i pojawił się chłód, a ty jesteś daleko i nie wrócisz Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-12-09 o 18:54 |
|
|
|
#2427 |
|
Przyczajenie
|
Pierwszy priorytet obrany serca bitem,
Chociaż inne perspektywy rozmyte, To c.d.n., nie sen. Życie nasze składa się z krótkich momentów. Cudownych chwil, czy przykrych incydentów. Gdyby świat cały obrósł w niebieskie migdały, Gdyby Magik był doskonały. Gdyby podziały gdzieś się podziały... Buduję cały świat z uśmiechów i myśli, których tak bardzo mi brak. To koniec wiem płynie mi łza kiedy obracasz to wszystko w żart nikogo z nas nie stworzono by cierpieć tak.
|
|
#2428 |
|
Zadomowienie
|
marikab - niezawodna
Jesteś pomiędzy moim oddechem a biciem serca. Pozwalam spokojnie płynąć chwilom, między pomyłkami a pewnościami. Prędzej czy później stracę Cię na zawsze. Cześć kochanie! jeśli każę Ci odejść ( w chwili niepoczytalności ) to chwyć się mocno mojego serca i nie puszczaj. Jestem już okropnie zmęczona stawianiem kroków w tył.
|
|
#2429 |
|
Rozeznanie
|
hej pamięta mnie ktoś jeszcze?mimo że się nie udzielałam to czytałam wasze opsiy, jesteście boooskie ![]() przecież twoje imię nie pasuje do jego nazwiska... proszę -nigdy więcej nie patrz na mnie takim wzrokiem i się do mnie nie szczerz ![]() czasem bywa tak, że w życiu wszystko nam się *******i, a potem ciężko pracujemy aby to naprawić. zraniłam Cię. i nawet nie śmię prosić Cię o wybacznie. mimo tego, że mi na Tobie cholernie zależy
|
|
#2430 |
|
Raczkowanie
|
Marsi89 w takim razie okradam z wszystkiego
marikab Oo Bierz co chcesz istny_paradoks zaszczyt ![]() smileandsweet14 mrr " Zawsze marzyłam tylko o jednym.. żeby jakaś dziewczyna potraktowała ciebie tak, jak ty potraktowałeś kiedyś mnie.
Miała kota , psa , chłopaka , przyjaciół i wychodziła na imprezy do klubu pełnego ludzi , którzy pili , palili i uprawiali seks w toaletach . Czuła się po prostu niczyja Czysta wódka, cały stół w ogórkach, browar i Gorzka Żołądkowa, ja zostaję tu do jutra. "
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.

opisy idealne!