|
|
#661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
A widzieliście, że jak się otwiera ostatnią stronę SB, to na górze, nad postem Miciel, jest czerwona piąstka z opuszczonym kciukiem?
|
#662 | |
|
Nindżopesz
|
O, to ladnie, wstawcie stol bilardowy
Moze mialas jakis dziwny odcien jako podklad? Cytat:
|
|
|
|
|
#663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z kolorami farb - i tych naściennych i tych na włosowych to ja mam wieczne przeboje - ale najgorzej wychodziły z mieszalnika - nieważne że komputerowo sratowo - zawsze wychodziły inne następne malowania w nowym roku |
|
|
|
|
#664 | |
|
Nindżopesz
|
O ja gupia, zajrzalam na watek biochemiczny i znowu zgluplam
---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego ja wlazuję raz - robię hurtowy zakup co mi wpadnie w oko - i potem już tam nei wchodzę dopóki nie zużyję |
|
|
|
|
#666 |
|
Nindżopesz
|
Ale szacun, ze wiesz co wybrac...
|
|
|
|
#667 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Musiało się Miciel przypadkiem kliknąć czy cuś
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#668 |
|
Wpisz tu zomzing
|
i jak? cieszysz się niedźwiedziami? :P
Ves, krem z tesco to All about body krem do rąk i paznokci 3 w 1 z oliwa, woskiem pszczelim i alantoiną, robiony przez PharmaCF (ich kremów do łap pod własną marką nie polecam), opakowanie różowe z fioletowym aa, zapomniałabym: morda mikołaja była ![]() Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-12-09 o 14:48 |
|
|
|
#669 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ewentualnie ciasteczka - to i tak już dużo Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś w tym jest- ale wiesz, nie jest tak łatwo, kiedy ciągle jest się w rozjazdach, Gucio na chodzie na dodatek, wiek też robi swoje (ja jestem starsza o ok.20 lat od barzystek, a W. ponad 30), krótko mówiąc- w tym mcu np wiadomo, że jeśli się uda, to od jednego razu, bo Wojtka po prostu nie ma, dlatego dobrze wiedzieć, kiedy to ma być.
Przykro mi się zrobiło. W każdym razie W. dziś nie przyjedzie. Nie udało się.
|
#671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Justyno pamiętaj też o tym, że jak się bardzo czegoś chce, ciągle o tym myśli, to czasem właśnie nie chce się udać Próbujcie dalej, tylko nie z takim hmm naciskiem Bo stres nie sprzyja niczemu.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cały czas jestem przy nadziei. Ale dzisiaj miałam wędrówkę. Poszłam na rozmowę kwalifikacyjną. Zamiast jak cywilizowany człowiek pojechać autobusem, który zatrzymuję się wprost przed firmą, to nie, mamut pojechał tramwajem z drugiej strony. Musiałam zapieprzać 20 minut po orz(ż?)yganych chodnikach, po czym stwierdziłam, że znajduję się na niewłaściwej stronie i przeszłam na drugą. Po 10 metrach skończył się chodnik i sam śnieg przede mną. No to se myślę, że głęboko nie jest i bardzo daleko jakieś 30 m, to przejdę. Pierwszy krok i wj**ałam w dziurę, śniegu po kolana. Wyszłam, przeszłam 5 m i znowu. Na drugą stronę nie mogłam przejść bo nie było pasów, a samochody jak oszalałe jeździły. Jak weszłam do tej firmy, to myślałam, że kogoś zapier**le. Ju ![]() Nawet nie wiesz, kiedy zajdziesz
Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2010-12-09 o 15:27 |
|
|
|
#673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam udawać, że nie chcę? Wmówić sobie, że mi nie zależy? Ja nie mam czasu, żeby sobie powiedzieć 'jak nie w tym roku, to w przyszłym" Wszyscy mówią, że stres szkodliwy, ale dla mnie, powiem szczerze, to żadna rada. Jakby powiedzieć anorektyczce "kochana, po prostu zaczniesz jeść i będzie wszystko ok"
|
|
#674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak nieśmiało spytam... a jak rozmowa...?
|
|
|
|
#675 |
|
Zakorzenienie
|
byłam dziś w Urz. pracy, ale się nie zarejstrowałam, bo potrzebuję jeszcze jakiegoś papierka z pracy
na szczęście zadzwoniłam i przyślą mi pocztą, nie musze znów do Wawy rwać ![]() mam nadzieję, że na podstawie tego papierka przyznają mi zasiłek - parę gorszy za nic, zawsze się przyda
|
#676 |
|
Zakorzenienie
|
Spoora, zadzwonią albo nie w poniedziałek...
Ale za to jaki facet tam był A jakie oczy miał |
|
|
|
#677 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cześć
Ale mam w pracy natłok roboty, dawno tak nie było
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#678 |
|
Zakorzenienie
|
Idę sobie poryczeć
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
Ju
![]() Co więcej mogę zrobić... |
|
|
|
#680 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Rozumiem, ciezko cos dzialac kiedy chuop ciagle wybywa, wtedy rzeczywiscie pozostaje wyliczanie... Moze dobrym pomyslem bylby jakis urlop w sprzyjajacym tygodniu? Osobiscie nie wierze w negatywny wplyw stresu i presji bo sama dzialalam w wielkim stresie i jadac na Persenach (praca, remont). I jakie 20 lat?? 10 co najwyzej... A Ty z kim!?
|
|
|
|
|
#681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to była kropla przepełniająca- że nie wrócił
|
|
#682 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Tylko z BU. Ale na BU nie ma oleju śliwkowego, który bardzo chcę wypróbować ![]() Cytat:
A dzisiaj odbieram paczkę z Lusha i dopiero będzie...
|
||
|
|
|
#683 | ||
|
BAN stały
|
Tysz mom emotka przy poście
![]() Cytat:
![]() Powiedziałem przecież, że bez mojego adwokata ni chu-chu, więc przestań mnie prosić i nie rób scen zazdrości Te 9 miesięcy każdy musi odpękać (chyba, że jest się słoniem) Cytat:
|
||
|
|
|
#684 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
za ścianęCytat:
za zasiłekCytat:
w każdym razie trzymam kciuki żeby wszystko się udało tak jak chcecie
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
|
|
|
#685 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Ostatniego dnia stażu spóźniłam się na busa na zadupie (zmienili rozkład jazdy i odjechał 15 minut wcześniej niż zawsze ) następny był za dwie godziny ale wypytałam wszystkich kierowców busów w okolicy i okazało się, że jest jeszcze jeden do tej miejscowości za marne 40 minut, tylko trochę dookoła jedzie. No cóż okazało się, że zatrzymywał się w centrum N. a zakłady były nie w samym N. tylko kilka kilometrów od niego (a ja myslałam, ze ten cały N. tak wygląda, że jest zagęszczenie 1 domek na km kwadratowy Jak w końcu dotarłam to nie chcieli mi dać noża do ręki dopóki nie przestanę miotać błyskawic z oczu...![]() Cytat:
Komórka jajowa zyję około doby, także dzień po owulacji jeszcze będzie spoko, nie musi być tego samego A w styczniu w dniach 3-15 sugeruję się starać w dni nieparzyste uprzednio spluwając przez lewe ramię
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-12-09 o 17:07 |
||
|
|
|
#686 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
||
|
|
|
#687 | |
|
Zakorzenienie
|
Justyś
Cytat:
Piniu
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-09 o 17:34 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#688 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Jeśli oboje chcecie to już połowa sukcesu .... Cytat:
_____________________ Jestem zła, notorycznie niewyspana i znudzona codzienną rutyną najchętniej zapadłabym w sen zimowy, ja chce wiosnę i ciepło!
|
|
#689 | |
|
BAN stały
|
Pójdź w me ramiona
![]() Cytat:
Scen, maj słithart, a dokładniej - scen zazdrości ![]() No ale tak, pewnie, jasne, to do przewidzenia było, że przed koleżankami zaczniesz udawać, że przecież "Tobie wcale nie zależy" --- Idę na pocztę!
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2010-12-09 o 17:35 |
|
|
|
|
#690 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Hmm, moze by wiec przy okazji jakis zlocik? Ja oczywiscie jak zawsze popieram Paradox (bylabym dla odmiany na trzezwo, jakze niszowo). Ktora tam z warszawianek ma czas, hmm?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.

Próbujcie dalej, tylko nie z takim hmm naciskiem

na szczęście zadzwoniłam i przyślą mi pocztą, nie musze znów do Wawy rwać
Ale mam w pracy natłok roboty, dawno tak nie było 

ale wypytałam wszystkich kierowców busów w okolicy i okazało się, że jest jeszcze jeden do tej miejscowości za marne 40 minut, tylko trochę dookoła jedzie. No cóż okazało się, że zatrzymywał się w centrum N. a zakłady były nie w samym N. tylko kilka kilometrów od niego (a ja myslałam, ze ten cały N. tak wygląda, że jest zagęszczenie 1 domek na km kwadratowy