Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 311 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-09, 14:56   #9301
macerata
Zakorzenienie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Pink, Kochana
Stary 2010-12-09, 14:59   #9302
Miliqqq
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

ochh...wy jesteście zawsze wieczorem..a ja nie mogę..czasami udaje mi byc w ciągu dnia..ale dziś takie święto ))
Miliqqq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 15:10   #9303
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
witam dziewczynki...czytam tak was i zazdroszczę tym co są już po
umówiłam się przed świetami na drugą konsultację do Olender,muszę dotknąć i zobaczyyć w ogóle to co chce mi wsadzić,dają lekarze taką możliwość??moja 1 konsultacja u lekarza taka była,pan dał mi przymierzyyć staniczek ze specjalnymi protezkami,miał tez do pokazania 2 różne rodzaje implantów...pod tym względem był przygotowany na 6,jedynie co to chciał mi robić pod gruczoł....:con fused:
z tego co wiem to lepiej pod mięsień...jak was czytam!!!
DANII mam prośbę...mogłabyś mi powiedzieć jaki masz rozmiar bimboszkówi ile pod biustem??-z góry dziękuuję!!bardzo bardzo!!!mnie pani DR chce dać po 340 anatomki pod mięsień,i zachodzę w głowę jak to będzie,jaki rozmiar,jak wizualnie..wiadomo,zależy od wyjściówki,..ja mam 83w biuście jak dokładnie zmierzyłama pod 71....hmmm...cyc jak NICi dziewczynki długo się goi,długo boli po operacji pod mięśniem?,z bólem dam radę ,ale jak pisałam mam dzieciaczki,jedno samodzielne a córcia absorbująca jest MEGAmam TEŻ DUŻO POMOCY od rodzinki,więc ok,ale mimo wszystko,na rączki długo jej wziąć niebędę mogła;-(.....jak będę mogła i umiałato wrzucę zdjątka moich..hmmm,,cycków''i może powiecie mi jak to widzicie,na oko...z góry dziękuję jeszcze raz!!przesyłam buziaki
Druga konsultacja z pewnością Ci pomoże- to bardzo ważne żeby nie mieć najmniejszych wątpliwości Po wymiarkach widać że nie masz zbyt dużo gruczołu- no i jeśli się da zrobić pod mięsień to to jest najlepsze wyjście, pani dr dobrze to widzi Z tymi 340cc myslę że w biuście możesz osiągnąć tak do 90cm- oczywiście nie da się tego określić dokładnie, ale będzie to takie wizualne ładne B/C
Jeśli chodzi o ból to ja Cię troszkę pocieszę- wiesz takie rozciągnięte piersi z cała pewnościa mniej bolą- bo i mniej musi się rozciągnać, zabieg jest mniej inwazyjny. I na prawdę nie warto tylko dla tego że mniej boli robić pod gruczoł Zapewniam Cię że da się wytrzymać- a Ty z taką pomocą rodzinki z całą pewnością sobie poradzisz Najcięższe są pierwsze dni- po tygodniu wszystko co najgorsze będzie już za Tobą - a wsadzone pod mięsień implanty dużo dłużej będą cieszyć swoim wyglądem Oczywiście goić się będzie wszystko dłużej niż tydzień- do 5/6 tyg należy uważać i się nie forsować Spytaj dla pewności o to Panią dr

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość
Pink, Kochana
Pinki Ci powiekszyła piersi jeszcze raz My tu lubimy powiększać

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 15:20   #9304
magera
Rozeznanie

Hej Dziubaski moje kochane

Niedawno wrócilam do domku
Bardzo Wam dziękuję za wszystkie miłe slowa krasnalki

Z tym rozmiarem, to w ogóle sie nie spodziewałam!!!!
Miało być 325, kompletnie nie myślałam, żeby coś kombinować, a tu doktorek na konsultacji przed samym zabiegiem wyskakuje mi, że przemyślał sprawę i zdecydował, że jednak 370 będą dla mnie odpowiedniejsze... A mnie szczena tak
Przymierzyłam je i szczerze powiem nie byłam przekonana, ale była ze mną psiapsiuła i stwierdziła, że jednak zdecydowanie faktycznie lepiej, bo ja przecie wysoka jestem. I tak między Bogiem, a prawdą zdecydowałam się na nie, bo stwierdziłam, że pewnie ma rację... Szok, szok, szok... bo wiecie jak ja do rozmiarów więc dla mnie to też jest szok
Ale jak patrzę sobie na nie, to powiem wam, że wcale nie powalaja wielkością, myślałąm, że będą duuuużo większe. Teraz mogę powiedzieć, że są optymalne

No i powiem Wam też, że nie ma tragedii z bólem!!!!!!!
Na 100% tragedii bólowej jakiej sie spodziewałam, odczuwam jakies 40% z tego
najbardziej ciagnie mnie na klacie ,natomiast plecy bardzo ok.
Faktycznie jak sie ruszam , to jest znosnie a jak posiedze w jednej pozycji zbyt dlugo to mi cycki chce rozsadzic
Jest to 100% racja , zeby ruszac sie jak najwiecej

buziam dziewczynki ogromnie mocno tymczasem odezwe sie jeszcze póziniej.
witam wszystkie nowe dziewczynki tez

.
magera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 15:34   #9305
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miliqqq Pokaż wiadomość
ochh...wy jesteście zawsze wieczorem..a ja nie mogę..czasami udaje mi byc w ciągu dnia..ale dziś takie święto ))
hej
no widzisz, tak dla odmiany..

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Pinki Ci powiekszyła piersi jeszcze raz My tu lubimy powiększać
no
ale miała Pink dobre chęci
i przypadkiem mi wysłała trochę dobrej energii
poczuła telepatycznie chyba, że krążę gdzieś w sieci

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Cytat:
Napisane przez magera Pokaż wiadomość

Miało być 325, kompletnie nie myślałam, żeby coś kombinować, a tu doktorek na konsultacji przed samym zabiegiem wyskakuje mi, że przemyślał sprawę i zdecydował, że jednak 370 będą dla mnie odpowiedniejsze... A mnie szczena tak
Przymierzyłam je i szczerze powiem nie byłam przekonana, ale była ze mną psiapsiuła i stwierdziła, że jednak zdecydowanie faktycznie lepiej, bo ja przecie wysoka jestem. I tak między Bogiem, a prawdą zdecydowałam się na nie, bo stwierdziłam, że pewnie ma rację... Szok, szok, szok... bo wiecie jak ja do rozmiarów więc dla mnie to też jest szok
Ale jak patrzę sobie na nie, to powiem wam, że wcale nie powalaja wielkością, myślałąm, że będą duuuużo większe. Teraz mogę powiedzieć, że są optymalne

Faktycznie jak sie ruszam , to jest znosnie a jak posiedze w jednej pozycji zbyt dlugo to mi cycki chce rozsadzic

oj, Dziubku jak się cieszę
i z tego, że dobrze to znosisz, i z rozmiarku w sumie też
nie chciałaś dać się przekonać,
to Opatrzność po kryjomu wzięła sprawy w swoje ręce

a co Ty, taka duża dziewczynka, byś miała takie rodzyneczki

teraz tylko dochodź do siebie szybciutko
a my czekamy na fotki
Stary 2010-12-09, 15:49   #9306
korinka
BAN stały

Magerko!
Świetnie, że już jesteś. Bardzo zaskoczyłaś z rozmiarem - pewnie będzie wszystko idealnie
Bardzo fajnie, że nie odczuwasz takiego bólu! jesteś jedną z tych szczęściar...ja tak nie miałam ale przeżyłam
Klaudeczka! Witaj na naszym forum Fajnie, że kolejna dziewczyna odzywa się z ukrycia
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 16:02   #9307
MyaDiva
Zakorzenienie

[QUOTE=lovelyashley;
implanty wziełam najlpeszej jakości, amerykanskie.
Napisalam tutaj, bo wy rozumiecie przez co przechodze, a inni nie...
[/QUOTE]
Hamerykańskie implant- no hohoho, cóż za wiedza
I jak widzisz nawet my nie potrafimy Cie zrozumieć- nie zastanawia Cię to

Cytat:
Napisane przez lovelyashley Pokaż wiadomość
Bardzo Ci dziękuję Niee, już nie zmienię :P Zdecydowana jestem hehe

Dzisiaj miałam robić badania, ale moja mama źle sprawdziła godziny, i sobie pocałowałam klamkę, wrrrrr
Tak się masakrycznie boję tej operacji, że nie wiem. A zbliża się ! Dzień ZERO za 16 dni !! :O
No tak - mama Ci nie sprawdziła godziny
Ale wiesz, że Twojaj mama nie tylko nie sprawdziła godz kiedy można zrobić badania , ale i lekarza, implantów, metody, ceny, zagrożeń- nic nie masz sprawdzone!!!!!! a jak widać nawet z badaniami sama sobie nie możesz poradzić.
Cytat:
Ooo teraz to już nie ma odwrotu, tata mi właśnie dał pokwitowanie wpłaty 10 % :O ehhh
To narazie tylko 10% kwoty!!!! - a Ty jesteś jeszcze bezpieczna. Jeszcze wszystko można odkręcić!

Cytat:
b
to jest odpowiedz na pytanie jakie będziesz miala wkładki
Jakby ktoś miał wątpliwości to jest literka"b"

Cytat:
macerata W sumie do operacji jeszcze 2 tygodnie, wykuruje się... Oczywiście, że mu powiem, że byłam chora, jakie leki przyjęłam itd. ! Nie jestem głupia, żeby ryzykować swoim życiem !!!!!!!!! Każdy lekarz ma dobre i złe opinie, sprawdziłam wielu, ale jak mam wierzyć w takie rzeczy to żadna z nas by sobie nie zrobiła u nikogo!!
MyaDiva - na badania nie zdązylam bo mi mama zle sprawdzila, poszlam na drugi dzien :| tak myslalam ze niedlugo mnie cos dopadnie, bo sie zle czulam, no ale ja tak juz mam.. Przeciez zrezygnowalam z jednego zabiegu :| Taa dzięki za wsparcie...
W Polsce jest z tysiąc lekarzy chirurgów- a Ty wybierasz lekarza który ma w Polsce najgorszą opinię z możliwych Już Ci pisałyśmy- złe i dobre opinie ma każdy lekarz, ale to nie dotyczy lekarza którego wybrałaś!!!! Umiesz czytać co piszemy!! Ten lekarz ma wyroki sądowe!!!
Sprawdziłaś wielu lekarzy- no nie rozśmieszaj mnie. Tyle wiesz o lekarzach co i o swoich wkładkach- hamerykańskie w rozmiarze"b" to nie jest zabawne- to jest jakaś tragikomedia!!!!
Opamiętaj się - jeszcze możesz!!!!!
Wsparcia nie będzie- niewiedzy i głupoty nie można wspierać!!!

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Cytat:

witaj , o jak widzę szczęśliwa do nas wróciłaś I buziak dla Pana dr za przemyślenie sprawy
Super, że się tak dobrze masz
Odpoczywaj sobie spokojnie, buziaczki:cmo k:

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2010-12-09, 16:32   #9308
kejsiii
Rozeznanie

Hej dziewczyny moje kofane

Mageruś kochana tak bardzo się cieszę że piszesz że bardzo nie boli Kochana ty twardzielka jesteś więc inaczej być nie mogło
I aż wierzyć się nie chcę że ty już po tyle czekania od kwietnia a ty juz w domciu z nowymi cycuszkami ...

No i oczywiście zdrówko za twoje bimbałki

Ale mętlik mam teraz niesamowity z tym rozmiarkiem ..Sama teraz nie wiem co ja mam w siebie wsadzić Bo już byłam zdecydowana jednak na te 350 a ty piszesz że 370 wcale nie są takie wielkie No a ja się boję ze u mnie wyjdą za wielkie

Niby różnica nie wielka ale rozmyślań tysiące ...

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 17:11   #9309
ULAS787
Raczkowanie

Hej dziewczyny;-)
Koleżanka pojedzie ze mną do Gdańska Huuurrrraa!!! Tak mi wczoraj obiecała.
No, a teraz piszcie mi tu szybko co ja mam ze sobą zabrać do tego szpitala?????????????
ULAS787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 17:19   #9310
yoko02
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ULAS787 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny;-)
Koleżanka pojedzie ze mną do Gdańska Huuurrrraa!!! Tak mi wczoraj obiecała.
No, a teraz piszcie mi tu szybko co ja mam ze sobą zabrać do tego szpitala?????????????

Witaj i dzieki Bogu ,bo ja to tak przeżywałam ,ze ty sama bedziesz łooo matko.Do szpitala weź piżamkę najlepiej cala rozpinana ,podstawowe rzeczy do higieny, wyniki badan i duzo pozytywnego myslenia
Stary 2010-12-09, 17:32   #9311
inna_85
Raczkowanie

[QUOTE=Darling15;23659308]
Cytat:
Napisane przez inna_85 Pokaż wiadomość
Darling15 ten tekst poniżej który cytujesz napisałalovelyashley,
więc proszę zwracaj uwagę jak cytujesz!!!
  • Napisane przez inna_85
    nie, nie uzależnie się. od 5 lat marze o tych 3 rzeczach, i chce spelnic swoje marzenie. chce wreszcie normalnie spojrzec w lustro, bez obrzydzenia do siebie... duzo osob slyszac o operacji krytykuje ze mamy pusto w glowach, ze jestesmy idiotkami itd. ale ja nie robie tego z powodu kaprysu ( bo na prozno bym nie narazala swojego zycia), tylko dlatego ze bardzo tego pragne!
Sorki inna zbulwersowalam sie ... i nie zauwazylam
edycisko, lifunia, klaudeczka - witajcie w cycuchowym świecie ! im nas wiecej tym lepiej )))
Magerka - wielkie wielkie gratulacje !!!! w końcu...klas ki:

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Spoksik Musiałam napisać - bo z pojmowanie tamtej się nie zgadzam, więc jak to zobaczyłam to aż mnie uderzyło.

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

Cytat:

................

MAgera
witamy w gronie cycolinek
Wracaj kochana do zdrówka i czekamy na dalsze relacje!
inna_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 17:40   #9312
lovelyashley
Rozeznanie

Chyba nie sądzicie, że w wieku 13 lat myślałam od razu o operacji ?! :| Chodziło mi o to, że od tamtego czasu się to zaczęło, te kompleksy, gdy patrzyłam na inne koleżanki, ale wmawiałam sobie, że urosną, bo w końcu piszą, że piersi rosną tak do 18 roku życia, no ale nie urosły...
lovelyashley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 17:43   #9313
enii
Wtajemniczenie

Magerka -- Gratulacje

lovelyashley - czyzby to byla jakas prowokacja z Twojej strony czy co

22.08.2012 Seoul, Kr (one way ticket)
enii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 17:45   #9314
magera
Rozeznanie

No jestem znowu Laseczki

Kejsiii, nie dygaj kochana, ja miałam większe swoje, więc prawdopodobnie Tobie nie wyjda zabójcze
Jak narazie nie wrzuc e zdjatek, bo nie mam aparatu, tzn. mam w telefonie, ale nie mam kabla, żeby przerzucić je na kompa
Jak tylko się ogarnę, to z pewnością wrzucę

Do lovelyashley...
Kobieto, nie zdajesz sobie sprawy na co sie porywasz robiąc 2 zabiegi jednocześnie!!!!
Teraz z doświadczenia mogę powiedzieć, że będziesz leżeć jak kłoda dłużej niż sobie tam planujesz, bo ja po sobie widzę, że gdyby nie brzuch (który dzięki Bogu jest wyćwiczony), nie byłoby mi łatwo ruszyć się z wyrka, nie wspominając też o nogach!!!! To są dwie najbardziej potrzebne 'rzeczy' do funkcjonowania po zabiegu, a Ty chcesz robić liposukcje jeszcze????
Nie chcę Cie straszyć, ale nie wyrobisz z bólu... Wiesz jak wygląda mumia?? No to mniej więcej tak bedziesz wyglądać Ty po dwóch zabiegach jednocześnie!!!
Mimo wszystko życze Ci powodzenia i oleju w głowie więcej niz w tej chwili...

Buziam Was wszystkie ogromnie Gwiazdeczki

.
Stary 2010-12-09, 17:46   #9315
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość

Mageruś kochana tak bardzo się cieszę że piszesz że bardzo nie boli Kochana ty twardzielka jesteś więc inaczej być nie mogło
I aż wierzyć się nie chcę że ty już po tyle czekania od kwietnia a ty juz w domciu z nowymi cycuszkami ...

Ale mętlik mam teraz niesamowity z tym rozmiarkiem ..Sama teraz nie wiem co ja mam w siebie wsadzić Bo już byłam zdecydowana jednak na te 350 a ty piszesz że 370 wcale nie są takie wielkie No a ja się boję ze u mnie wyjdą za wielkie

KEJSUNIU 350 cc to serio nie jakos wiele.
Nie boj sie. Bierz dziubku, bo to dla ciebie minimum.
Happy_hour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 17:47   #9316
ULAS787
Raczkowanie

Yokoo Ty mój Aniele Stróżu)))
Nie ma u mnie w tej dziurze takie piżamki, ale kupiła takie lekkie dresy rozpinane;-)))) pytała lekarza czy mogą być i przytakną;-)))).
Walizkę już od wczoraj pakuję i nie wiem co mi będzie potrzebne na drugi dzień, bo nocuję w hotelu. Buty to pewnie tylko na płaskim wchodzą w grę???? To i do tego pewnie ciepła kurtka, w mój obecny płaszczyk po op to już na pewno nie wejdę ha ha ha
Stary 2010-12-09, 17:49   #9317
lovelyashley
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez enii Pokaż wiadomość
Magerka -- Gratulacje

lovelyashley - czyzby to byla jakas prowokacja z Twojej strony czy co
Nie, dlaczego ? Bardzo mnie źle oceniacie, a to nie tak jak myślicie..

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

Cytat:
No jestem znowu Laseczki

Kejsiii, nie dygaj kochana, ja miałam większe swoje, więc prawdopodobnie Tobie nie wyjda zabójcze
Jak narazie nie wrzuc e zdjatek, bo nie mam aparatu, tzn. mam w telefonie, ale nie mam kabla, żeby przerzucić je na kompa
Jak tylko się ogarnę, to z pewnością wrzucę

Do lovelyashley...
Kobieto, nie zdajesz sobie sprawy na co sie porywasz robiąc 2 zabiegi jednocześnie!!!!
Teraz z doświadczenia mogę powiedzieć, że będziesz leżeć jak kłoda dłużej niż sobie tam planujesz, bo ja po sobie widzę, że gdyby nie brzuch (który dzięki Bogu jest wyćwiczony), nie byłoby mi łatwo ruszyć się z wyrka, nie wspominając też o nogach!!!! To są dwie najbardziej potrzebne 'rzeczy' do funkcjonowania po zabiegu, a Ty chcesz robić liposukcje jeszcze????
Nie chcę Cie straszyć, ale nie wyrobisz z bólu... Wiesz jak wygląda mumia?? No to mniej więcej tak bedziesz wyglądać Ty po dwóch zabiegach jednocześnie!!!
Mimo wszystko życze Ci powodzenia i oleju w głowie więcej niz w tej chwili...

Buziam Was wszystkie ogromnie Gwiazdeczki
Bardzo się cieszę, że u Ciebie wszystko w porządku, bo nikomu nie życzę niezadowolenia z operacji lub czegoś innego.
Stary 2010-12-09, 17:52   #9318
enii
Wtajemniczenie

Ja nie mam prawa Ciebie oceniac
Ale Ty nie masz pojecia na temat zabiegu-- a to mnie przeraza

22.08.2012 Seoul, Kr (one way ticket)
enii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 17:55   #9319
ULAS787
Raczkowanie

Laseczki po co się tak denerwować???Ni e dziewczyna zrobi ze swoim ciałem co chce....
może potem dowiem się jakie są tego konsekwencje
Stary 2010-12-09, 17:58   #9320
lovelyashley
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ULAS787 Pokaż wiadomość
Laseczki po co się tak denerwować???Ni e dziewczyna zrobi ze swoim ciałem co chce....
może potem dowiem się jakie są tego konsekwencje
mowi to osoba ktora chciala po zabiegu jechac pociagiem...

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:
Napisane przez enii Pokaż wiadomość
Ja nie mam prawa Ciebie oceniac
Ale Ty nie masz pojecia na temat zabiegu-- a to mnie przeraza
tak Wam się wydaje. zobaczymy. przed zabiegiem bede rozmawiac z lekarzem, powiem wszystko co sie dzieje, i wtedy zdecydujemy co dalej
Stary 2010-12-09, 17:58   #9321
Happy_hour
Rozeznanie

OGLASZAM WAM DZIEWCZYNKI KOCHANE ,
ZE DZIS DOSTALISMY POTWIERZENIE Z BANKU
ODNOSNIE KREDYTU NA DOM.

I JESTEM PRZESZCZESLIWA NA MAXA

OGLASZAM ROWNIEZ; ZE PO PRZEPROWADZENIU KAPILALNEGO REMONTU ODBEDZIE SIE DLUGO WYCZEKIWANA PARAPETOWKA A WIEC ZAPRZYJAZNIONE
I PRZYJAZNE DUSZYCZKI SZYKUJCIE SIE NA IMPREZKE.

NAD DATA ZASTANOWIMY SIE WKROTCE:
!!! IDE SWIETOWAC !!!

JUPI JUPI JUPI.

Happy_hour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 18:00   #9322
Machszi
Raczkowanie

MAGERKO!!WITAJ!!!
Jeja, Ty już PO....
Aż się wierzyć nie chce!
Cieszę się,że wszystko u Ciebie ok i,że nie boli...
Wstawiaj nam fotki jak najszybciej

Kejsiii no to teraz TY...
Jak psychika???
Chodzisz już po ścianach???
Bedzie dobrze, ani się obejrzysz...

Ladyashley ja ciągle czekam na Twoje zdjęcia na poparcie tego , co piszesz....
Z chęcią zobaczę a i pewnie reszta dziewczyn też,
te Twoje UDA i tez wyjściówkę bym zobaczyła....wstawiaj wstawiaj....

a co do podwójnej operacji- to na Twoim miejscu zrobiłabym NAJPIERW tylko jedną.
I by to były piersi...Bo od razu je widać i poprawią Ci nastrój,żeby się trochę wziąć za te uda.
Popracowac nad nimi...może jakieś spacery dłuższe codziennie na początek...
Poza tym pewnie nie jest tragicznie.
Jak miałam 18lat to też narzekałam i sie wstydziłam nawet na plaży rozebrać,a teraz jak oglądam swoje fotki z tamtego okresu, to chętnie bym w tamto ciałko przeskoczyła...
Także, weź pomyśl dziewczyno troche...Ty chcesz żyć?Bo wiesz,że taka podwójna operacja to podwójne ryzyko...
I do innego lekarza też bym poszła na konsultacje..Pogadać o 2 operacjach.
Tylko pogadać.Czemu nie???, to nie oznacza od razu,ze rezygnujesz z tego, tylko tak,dla pewności.Moze się dowiesz czegoś nowego i ciekawego...
co TY na to?
PORA NA RADOŚĆ Z WYGLĄDU !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt...07/s-event.png

Machszi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 18:05   #9323
lovelyashley
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Machszi Pokaż wiadomość
MAGERKO!!WITAJ!!!
Jeja, Ty już PO....
Aż się wierzyć nie chce!
Cieszę się,że wszystko u Ciebie ok i,że nie boli...
Wstawiaj nam fotki jak najszybciej

Kejsiii no to teraz TY...
Jak psychika???
Chodzisz już po ścianach???
Bedzie dobrze, ani się obejrzysz...

Ladyashley ja ciągle czekam na Twoje zdjęcia na poparcie tego , co piszesz....
Z chęcią zobaczę a i pewnie reszta dziewczyn też,
te Twoje UDA i tez wyjściówkę bym zobaczyła....wstawiaj wstawiaj....

a co do podwójnej operacji- to na Twoim miejscu zrobiłabym NAJPIERW tylko jedną.
I by to były piersi...Bo od razu je widać i poprawią Ci nastrój,żeby się trochę wziąć za te uda.
Popracowac nad nimi...może jakieś spacery dłuższe codziennie na początek...
Poza tym pewnie nie jest tragicznie.
Jak miałam 18lat to też narzekałam i sie wstydziłam nawet na plaży rozebrać,a teraz jak oglądam swoje fotki z tamtego okresu, to chętnie bym w tamto ciałko przeskoczyła...
Także, weź pomyśl dziewczyno troche...Ty chcesz żyć?Bo wiesz,że taka podwójna operacja to podwójne ryzyko...
I do innego lekarza też bym poszła na konsultacje..Pogadać o 2 operacjach.
Tylko pogadać.Czemu nie???, to nie oznacza od razu,ze rezygnujesz z tego, tylko tak,dla pewności.Moze się dowiesz czegoś nowego i ciekawego...
co TY na to?
nie chcę dwa razy poddawac sie narkozie :O
Stary 2010-12-09, 18:07   #9324
magera
Rozeznanie

Happciu moja cudna

Za to, że Ty jesteś taka kochana osóbka, to my tam modły zaniosłyśmy w Twoim imieniu, zeby wszystko potoczyło sie po Waszej myśli...

No i udało się

Strasznie, ogromnie gratuluję i cieszę się niesamowicie razem z Tobą
Tacy dobrzy ludzie jak Ty załuguja na wszystko co najcudowniejsze,

Buziam Cię ogromnie cudna Duszko Ty moja

.
Stary 2010-12-09, 18:23   #9325
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość
ODNOSNIE KREDYTU NA DOM.

OGLASZAM ROWNIEZ; ZE PO PRZEPROWADZENIU KAPILALNEGO REMONTU ODBEDZIE SIE DLUGO WYCZEKIWANA PARAPETOWKA A WIEC ZAPRZYJAZNIONE

!!! IDE SWIETOWAC !!!

JUPI JUPI JUPI.

Happy, Kochana
tak się cieszę
wspaniałe wieści

GRATULACJE!!!
Stary 2010-12-09, 18:39   #9326
ULAS787
Raczkowanie

Lovelyashley DZIEWCZYNKO nie porównuj mnie do siebie!!!
Stary 2010-12-09, 18:56   #9327
Machszi
Raczkowanie

lovelyashley I TAK będziesz musiała jeszcze poddawać się narkozie!
Jeśli nie bedziesz musiala robic poprawki pod narkoza,(czego nie życzę) to oczywiscie - pewnie zdajesz sobie sprawę,że implant bedziesz musiala wymienic po jakims czasie...
I to OCZYWISCIE TEŻ BĘDZIE POD NARKOZĄ.

Dlaczego nie chcesz wstawić zdjęć?

poza tym nie zrozumiałaś chyba problemu ULI, skoro porównujesz jej sytuację do swojej..
Weź sobie jeszcze raz przejrzyj jej posty...
Przemawiają bowiem one właśnie ZA tym ,iż dziewczyna jest świadoma konsekwencji operacji i nie chce sama wracać...Której to świadomości u Ciebie jeszcze nie widać.

KEJSII odliczanko by się przydało, bo się gdzieś zagubiło...A wiem,że Ty tu rączkę na pulsie trzymałaś w tej sprawie
PORA NA RADOŚĆ Z WYGLĄDU !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt...07/s-event.png

Edytowane przez Machszi
Czas edycji: 2010-12-09 o 18:59
Machszi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 19:10   #9328
kejsiii
Rozeznanie

Machszi specjalnie dla ciebie A jak tam decyzja już podjęta u kogo??

Dziewczyny ja się coraz bardziej zastanawiam czy ta cała sprawa tej lovelyashly to nie jest prowokacja w naszym kierunku

09.12.2010

Magera już po
Milandia01
Czekamy na wieści

Kejsiii
15.12 6
dni
Lovelyashley 22.12 13 dni
Aga_agaO 28.12 19 dni
Machszi
08.01. 29 dni
Karolagda 10.01.32 dni
Beatrycze1 15.01.37 dni
Nessy88 02.01. 55 dni
kasikkk87 14.02.67 dni
Gawronska 22.02.75 dni

Happy kochana bardzo się cieszę że wreszcie wszystko się udało z kredytem
tak jak magerka napisała należy Ci się dobra duszyczko

Edytowane przez kejsiii
Czas edycji: 2010-12-09 o 19:16
kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 19:14   #9329
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość

ODNOSNIE KREDYTU NA DOM.

!!! IDE SWIETOWAC !!!

JUPI JUPI JUPI.
Hapciu Kochana gratuluję Wam ogromnie
Cieszę się strasznie,że się udało liczyłam na to w głębi ducha Ale jak nic to nasze oblewanko pomogło hihihi no wart był ten kac takiego efektu
Ale dziś mamy szczęśliwy dzień-i Magerka z niespodziankami i Hapcia z takimi rewelacjami- prawdziwe świąteczny dzień - już winkiem polewam

Stary 2010-12-09, 19:17   #9330
Danni
Raczkowanie

Hej Słonka dzień doberek

Cytat:
Napisane przez pink star Pokaż wiadomość
Sorki dziewczeta , ze ja tak z doskoku!!!!
ale malo czasu ostatnio.... poprawie sie buzka....

To wiadomosc od maceratki , dodzwonilam sie dzis do niej ponad godzinke temu juz wracala do domku!!!!
Ma cycuchy ogromniaste i wcale nie narzeka ,az tak na bol.
Jedynie szwy ja ciagna troszke...
bedzie wieczorkiem ja da rade!!!

BUzka dla was j tez postaram sie odwiedzic fiolet...
kurcze musze wgrac nowy avek bo starego nie widac
Hej Pink Witam Wracam po przerwie a Ty mi tu takią burze mózgownicy robisz . No zdziwiłam się lekko ,że z Mareratką po nocy likierek rozpijam .... po czym ona na zabieg śmiga Zawsze byłam pod wrażeniem jej osoby , ale żeby aż tak mnie zaskoczyć
Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
witam dziewczynki...czytam tak was i zazdroszczę tym co są już po
umówiłam się przed świetami na drugą konsultację do Olender,muszę dotknąć i zobaczyyć w ogóle to co chce mi wsadzić,dają lekarze taką możliwość??moja 1 konsultacja u lekarza taka była,pan dał mi przymierzyyć staniczek ze specjalnymi protezkami,miał tez do pokazania 2 różne rodzaje implantów...pod tym względem był przygotowany na 6,jedynie co to chciał mi robić pod gruczoł....
z tego co wiem to lepiej pod mięsień...jak was czytam!!!
DANII mam prośbę...mogłabyś mi powiedzieć jaki masz rozmiar bimboszkówi ile pod biustem??-z góry dziękuuję!!bardzo bardzo!!!mnie pani DR chce dać po 340 anatomki pod mięsień,i zachodzę w głowę jak to będzie,jaki rozmiar,jak wizualnie..wiadomo,zależy od wyjściówki,..ja mam 83w biuście jak dokładnie zmierzyłama pod 71....hmmm...cyc jak NICi dziewczynki długo się goi,długo boli po operacji pod mięśniem?,z bólem dam radę ,ale jak pisałam mam dzieciaczki,jedno samodzielne a córcia absorbująca jest MEGAmam TEŻ DUŻO POMOCY od rodzinki,więc ok,ale mimo wszystko,na rączki długo jej wziąć niebędę mogła;-(.....jak będę mogła i umiałato wrzucę zdjątka moich..hmmm,,cycków''i może powiecie mi jak to widzicie,na oko...z góry dziękuję jeszcze raz!!przesyłam buziaki
Hej ja też robilam dwa podejścia i za drugim razem stanęło na 345 .
Jestem bardzo zadowolona( I tu poraz kolejny ukłon dla cudotwórcy z Gryfic )
Pod biustem mam 70 cm w biuście przed nie pamiętam ile miałam ....nic tam nie było teraz mam ok 90 i to tak plus minus 1 cm ( zależy od cyklu ) Staniczki kupuje zależnie od firmy 70 d - e . U każdego to inaczej wychodzi i jak widzisz Mya pisze ,że według niej to wizualne b/ c ...no u mnie b to na pewno nie jest na więcej zdecydowanie wygląda . Sama musisz podjąć decyzję . Ja np. nie chciałabym większych niż wyszły i jak będę wymianę kiedyś robiła to na pewno na minimalnie więsze żeby tylko skórę napiąć, bo podejrzewam że za te 10 latek moga tego potrzebować .Poproś Dr żeby do figurki dopasował/a najlepiej .Wrzuć fotki to oblukamy .Jak się poznamy to i swoje Ci pokaże i zobaczysz .A skąd jesteś może blisko mieszkasz to Ci live pokaz zrobię

Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość
Pink, Kochana
Maceratka jak tam po zabiegu ?

Cytat:

Gratulacje Szczęściaro . Ja cierpiałam. Tylko pozazdrościć

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość

370 okraglaski są gites .Widziałam na live

Happy - SUPER .Cieszę się razem z Tobą . To w kolejne święta Mikołaj z kominka wyskoczy zamiast po parapetach biegać
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości