|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
|
#9302 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
ochh...wy jesteście zawsze wieczorem..a ja nie mogę..czasami udaje mi byc w ciągu dnia..ale dziś takie święto
)) |
|
|
|
#9303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o ból to ja Cię troszkę pocieszę- wiesz takie rozciągnięte piersi z cała pewnościa mniej bolą- bo i mniej musi się rozciągnać, zabieg jest mniej inwazyjny. I na prawdę nie warto tylko dla tego że mniej boli robić pod gruczoł z całą pewnością sobie poradzisz---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Pinki Ci powiekszyła piersi jeszcze raz
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#9304 |
|
Rozeznanie
|
Hej Dziubaski moje kochane
Niedawno wrócilam do domku Bardzo Wam dziękuję za wszystkie miłe slowa krasnalki Z tym rozmiarem, to w ogóle sie nie spodziewałam!!!! Miało być 325, kompletnie nie myślałam, żeby coś kombinować, a tu doktorek na konsultacji przed samym zabiegiem wyskakuje mi, że przemyślał sprawę i zdecydował, że jednak 370 będą dla mnie odpowiedniejsze... A mnie szczena tak Przymierzyłam je i szczerze powiem nie byłam przekonana, ale była ze mną psiapsiuła i stwierdziła, że jednak zdecydowanie faktycznie lepiej, bo ja przecie wysoka jestem. I tak między Bogiem, a prawdą zdecydowałam się na nie, bo stwierdziłam, że pewnie ma rację... Szok, szok, szok... bo wiecie jak ja do rozmiarów więc dla mnie to też jest szok ![]() Ale jak patrzę sobie na nie, to powiem wam, że wcale nie powalaja wielkością, myślałąm, że będą duuuużo większe. Teraz mogę powiedzieć, że są optymalne ![]() No i powiem Wam też, że nie ma tragedii z bólem!!!!!!! Na 100% tragedii bólowej jakiej sie spodziewałam, odczuwam jakies 40% z tego najbardziej ciagnie mnie na klacie ,natomiast plecy bardzo ok. Faktycznie jak sie ruszam , to jest znosnie a jak posiedze w jednej pozycji zbyt dlugo to mi cycki chce rozsadzic ![]() Jest to 100% racja , zeby ruszac sie jak najwiecej buziam dziewczynki ogromnie mocno tymczasem witam wszystkie nowe dziewczynki tez
|
#9305 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no widzisz, tak dla odmiany.. ![]() no ale miała Pink dobre chęci i przypadkiem mi wysłała trochę dobrej energii ![]() poczuła telepatycznie chyba, że krążę gdzieś w sieci ![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Cytat:
oj, Dziubku i z tego, że dobrze to znosisz, i z rozmiarku w sumie też nie chciałaś dać się przekonać, to Opatrzność po kryjomu wzięła sprawy w swoje ręce ![]() a co Ty, taka duża dziewczynka, byś miała takie rodzyneczki ![]() teraz tylko dochodź do siebie szybciutko a my czekamy na fotki
|
|
#9306 |
|
BAN stały
|
Magerko!
Świetnie, że już jesteś. Bardzo zaskoczyłaś z rozmiarem - pewnie będzie wszystko idealnie Bardzo fajnie, że nie odczuwasz takiego bólu! jesteś jedną z tych szczęściar...ja tak nie miałam ale przeżyłam![]() Klaudeczka! Witaj na naszym forum Fajnie, że kolejna dziewczyna odzywa się z ukrycia
|
|
|
|
#9307 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=lovelyashley;
implanty wziełam najlpeszej jakości, amerykanskie. Napisalam tutaj, bo wy rozumiecie przez co przechodze, a inni nie... [/QUOTE] Hamerykańskie implant- no hohoho, cóż za wiedza I jak widzisz nawet my nie potrafimy Cie zrozumieć- nie zastanawia Cię to Cytat:
Ale wiesz, że Twojaj mama nie tylko nie sprawdziła godz kiedy można zrobić badania , ale i lekarza, implantów, metody, ceny, zagrożeń- nic nie masz sprawdzone!!!!!! a jak widać nawet z badaniami sama sobie nie możesz poradzić. Cytat:
to jest odpowiedz na pytanie jakie będziesz miala wkładki Jakby ktoś miał wątpliwości to jest literka"b" Cytat:
Sprawdziłaś wielu lekarzy- no nie rozśmieszaj mnie. Tyle wiesz o lekarzach co i o swoich wkładkach- hamerykańskie w rozmiarze"b" Opamiętaj się - jeszcze możesz!!!!! Wsparcia nie będzie- niewiedzy i głupoty nie można wspierać!!! ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Cytat:
Super, że się tak dobrze masz Odpoczywaj sobie spokojnie, buziaczki
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||||
|
|
|
#9308 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny moje kofane
Mageruś kochana tak bardzo się cieszę że piszesz że bardzo nie boli I aż wierzyć się nie chcę że ty już po tyle czekania od kwietnia a ty juz w domciu z nowymi cycuszkami ... No i oczywiście zdrówko za twoje bimbałki ![]() Ale mętlik mam teraz niesamowity z tym rozmiarkiem ..Sama teraz nie wiem co ja mam w siebie wsadzić No a ja się boję ze u mnie wyjdą za wielkie Niby różnica nie wielka ale rozmyślań tysiące ...
|
#9309 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny;-)
Koleżanka pojedzie ze mną do Gdańska Huuurrrraa!!! Tak mi wczoraj obiecała. No, a teraz piszcie mi tu szybko co ja mam ze sobą zabrać do tego szpitala????????????? |
|
|
|
#9310 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witaj i dzieki Bogu ,bo ja to tak przeżywałam ,ze ty sama bedziesz łooo matko.Do szpitala weź piżamkę najlepiej cala rozpinana ,podstawowe rzeczy do higieny, wyniki badan i duzo pozytywnego myslenia
|
|
#9311 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Darling15;23659308]
Cytat:
Spoksik Musiałam napisać - bo z pojmowanie tamtej się nie zgadzam, więc jak to zobaczyłam to aż mnie uderzyło.---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Cytat:
MAgera witamy w gronie cycolinek Wracaj kochana do zdrówka i czekamy na dalsze relacje! |
|
|
|
|
#9312 |
|
Rozeznanie
|
Chyba nie sądzicie, że w wieku 13 lat myślałam od razu o operacji ?! :| Chodziło mi o to, że od tamtego czasu się to zaczęło, te kompleksy, gdy patrzyłam na inne koleżanki, ale wmawiałam sobie, że urosną, bo w końcu piszą, że piersi rosną tak do 18 roku życia, no ale nie urosły...
|
|
|
|
#9313 |
|
Wtajemniczenie
|
Magerka -- Gratulacje
lovelyashley - czyzby to byla jakas prowokacja z Twojej strony czy co
|
#9314 |
|
Rozeznanie
|
No jestem znowu Laseczki
Kejsiii, nie dygaj kochana, ja miałam większe swoje, więc prawdopodobnie Tobie nie wyjda zabójcze Jak narazie nie wrzuc e zdjatek, bo nie mam aparatu, tzn. mam w telefonie, ale nie mam kabla, żeby przerzucić je na kompa ![]() Jak tylko się ogarnę, to z pewnością wrzucę Do lovelyashley... Kobieto, nie zdajesz sobie sprawy na co sie porywasz robiąc 2 zabiegi jednocześnie!!!! Teraz z doświadczenia mogę powiedzieć, że będziesz leżeć jak kłoda dłużej niż sobie tam planujesz, bo ja po sobie widzę, że gdyby nie brzuch (który dzięki Bogu jest wyćwiczony), nie byłoby mi łatwo ruszyć się z wyrka, nie wspominając też o nogach!!!! To są dwie najbardziej potrzebne 'rzeczy' do funkcjonowania po zabiegu, a Ty chcesz robić liposukcje jeszcze???? Nie chcę Cie straszyć, ale nie wyrobisz z bólu... Wiesz jak wygląda mumia?? No to mniej więcej tak bedziesz wyglądać Ty po dwóch zabiegach jednocześnie!!! Mimo wszystko życze Ci powodzenia i oleju w głowie więcej niz w tej chwili... Buziam Was wszystkie ogromnie Gwiazdeczki
|
#9315 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
KEJSUNIU 350 cc to serio nie jakos wiele. Nie boj sie. Bierz dziubku, bo to dla ciebie minimum. |
|
|
|
|
#9316 |
|
Raczkowanie
|
Yokoo Ty mój Aniele Stróżu
)))Nie ma u mnie w tej dziurze takie piżamki, ale kupiła takie lekkie dresy rozpinane;-)))) pytała lekarza czy mogą być i przytakną;-)))). Walizkę już od wczoraj pakuję i nie wiem co mi będzie potrzebne na drugi dzień, bo nocuję w hotelu. Buty to pewnie tylko na płaskim wchodzą w grę???? To i do tego pewnie ciepła kurtka, w mój obecny płaszczyk po op to już na pewno nie wejdę ha ha ha |
|
|
|
#9317 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#9318 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie mam prawa Ciebie oceniac
Ale Ty nie masz pojecia na temat zabiegu-- a to mnie przeraza
|
#9319 |
|
Raczkowanie
|
Laseczki po co się tak denerwować???
Ni e dziewczyna zrobi ze swoim ciałem co chce....może potem dowiem się jakie są tego konsekwencje |
|
|
|
#9320 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- tak Wam się wydaje. zobaczymy. przed zabiegiem bede rozmawiac z lekarzem, powiem wszystko co sie dzieje, i wtedy zdecydujemy co dalej |
|
|
|
|
#9321 |
|
Rozeznanie
|
OGLASZAM WAM DZIEWCZYNKI KOCHANE
ZE DZIS DOSTALISMY POTWIERZENIE Z BANKU ODNOSNIE KREDYTU NA DOM. I JESTEM PRZESZCZESLIWA OGLASZAM ROWNIEZ; ZE PO PRZEPROWADZENIU KAPILALNEGO REMONTU ODBEDZIE SIE DLUGO WYCZEKIWANA PARAPETOWKA A WIEC ZAPRZYJAZNIONE I PRZYJAZNE DUSZYCZKI SZYKUJCIE SIE NA IMPREZKE. NAD DATA ZASTANOWIMY SIE WKROTCE: !!! IDE SWIETOWAC !!! JUPI JUPI JUPI. |
|
|
|
#9322 |
|
Raczkowanie
|
MAGERKO!!WITAJ!!!
Jeja, Ty już PO.... Aż się wierzyć nie chce! Cieszę się,że wszystko u Ciebie ok i,że nie boli... Wstawiaj nam fotki jak najszybciej ![]() Kejsiii no to teraz TY... Jak psychika??? Chodzisz już po ścianach??? Bedzie dobrze, ani się obejrzysz... Ladyashley ja ciągle czekam na Twoje zdjęcia na poparcie tego , co piszesz.... Z chęcią zobaczę a i pewnie reszta dziewczyn też, te Twoje UDA i tez wyjściówkę bym zobaczyła....wstawiaj wstawiaj.... a co do podwójnej operacji- to na Twoim miejscu zrobiłabym NAJPIERW tylko jedną. I by to były piersi...Bo od razu je widać i poprawią Ci nastrój,żeby się trochę wziąć za te uda. Popracowac nad nimi...może jakieś spacery dłuższe codziennie na początek... Poza tym pewnie nie jest tragicznie. Jak miałam 18lat to też narzekałam i sie wstydziłam nawet na plaży rozebrać,a teraz jak oglądam swoje fotki z tamtego okresu, to chętnie bym w tamto ciałko przeskoczyła... Także, weź pomyśl dziewczyno troche...Ty chcesz żyć?Bo wiesz,że taka podwójna operacja to podwójne ryzyko... I do innego lekarza też bym poszła na konsultacje..Pogadać o 2 operacjach. Tylko pogadać.Czemu nie???, to nie oznacza od razu,ze rezygnujesz z tego, tylko tak,dla pewności.Moze się dowiesz czegoś nowego i ciekawego... co TY na to?
|
#9323 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9324 |
|
Rozeznanie
|
Happciu moja cudna
Za to, że Ty jesteś taka kochana osóbka, to my tam modły zaniosłyśmy w Twoim imieniu, zeby wszystko potoczyło sie po Waszej myśli... No i udało się Strasznie, ogromnie gratuluję i cieszę się niesamowicie razem z Tobą Tacy dobrzy ludzie jak Ty załuguja na wszystko co najcudowniejsze, ![]() ![]() Buziam Cię ogromnie cudna Duszko Ty moja
|
#9325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Happy, Kochana tak się cieszę wspaniałe wieści ![]() ![]() ![]() GRATULACJE!!!
|
|
#9326 |
|
Raczkowanie
|
Lovelyashley DZIEWCZYNKO nie porównuj mnie do siebie!!!
|
|
|
|
#9327 |
|
Raczkowanie
|
lovelyashley I TAK będziesz musiała jeszcze poddawać się narkozie!
Jeśli nie bedziesz musiala robic poprawki pod narkoza,(czego nie życzę) to oczywiscie - pewnie zdajesz sobie sprawę,że implant bedziesz musiala wymienic po jakims czasie... I to OCZYWISCIE TEŻ BĘDZIE POD NARKOZĄ. Dlaczego nie chcesz wstawić zdjęć? poza tym nie zrozumiałaś chyba problemu ULI, skoro porównujesz jej sytuację do swojej.. Weź sobie jeszcze raz przejrzyj jej posty... Przemawiają bowiem one właśnie ZA tym ,iż dziewczyna jest świadoma konsekwencji operacji i nie chce sama wracać...Której to świadomości u Ciebie jeszcze nie widać. KEJSII odliczanko by się przydało, bo się gdzieś zagubiło...A wiem,że Ty tu rączkę na pulsie trzymałaś w tej sprawie
DR M.WĘGRZYN ...MENTOR 350 HP ![]() http://tickers.TickerFactory.com/ezt...07/s-event.png Edytowane przez Machszi Czas edycji: 2010-12-09 o 18:59 |
|
|
|
#9328 |
|
Rozeznanie
|
Machszi specjalnie dla ciebie Dziewczyny ja się coraz bardziej zastanawiam czy ta cała sprawa tej lovelyashly to nie jest prowokacja w naszym kierunku 09.12.2010 Magera Aga_agaO 28.12 19 dni Milandia01 Czekamy na wieści Kejsiii 15.12 6 dni ![]() Lovelyashley 22.12 13 dni ![]() ![]() Machszi 08.01. 29 dni ![]() Karolagda 10.01.32 dni Beatrycze1 15.01.37 dni Nessy88 02.01. 55 dni ![]() kasikkk87 14.02.67 dni ![]() Gawronska 22.02.75 dni ![]() Happy kochana bardzo się cieszę że wreszcie wszystko się udało z kredytem tak jak magerka napisała należy Ci się dobra duszyczko
15.12.2010 nowa ja ![]() Edytowane przez kejsiii Czas edycji: 2010-12-09 o 19:16 |
|
|
|
#9329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się strasznie,że się udało liczyłam na to w głębi ducha hihihi no wart był ten kac takiego efektu Ale dziś mamy szczęśliwy dzień-i Magerka z niespodziankami i Hapcia z takimi rewelacjami- prawdziwe świąteczny dzień - już winkiem polewam
|
|
|
|
|
#9330 | ||||
|
Raczkowanie
|
Hej Słonka dzień doberek
Cytat:
Wracam po przerwie a Ty mi tu takią burze mózgownicy robisz . No zdziwiłam się lekko ,że z Mareratką po nocy likierek rozpijam .... po czym ona na zabieg śmiga ![]() Cytat:
Jestem bardzo zadowolona( I tu poraz kolejny ukłon dla cudotwórcy z Gryfic Pod biustem mam 70 cm w biuście przed nie pamiętam ile miałam ....nic tam nie było teraz mam ok 90 i to tak plus minus 1 cm ( zależy od cyklu ) Staniczki kupuje zależnie od firmy 70 d - e . U każdego to inaczej wychodzi i jak widzisz Mya pisze ,że według niej to wizualne b/ c ...no u mnie b to na pewno nie jest na więcej zdecydowanie wygląda . Sama musisz podjąć decyzję . Ja np. nie chciałabym większych niż wyszły i jak będę wymianę kiedyś robiła to na pewno na minimalnie więsze żeby tylko skórę napiąć, bo podejrzewam że za te 10 latek moga tego potrzebować .Poproś Dr żeby do figurki dopasował/a najlepiej .Wrzuć fotki to oblukamy .Jak się poznamy to i swoje Ci pokaże i zobaczysz .A skąd jesteś może blisko mieszkasz to Ci live pokaz zrobię ![]() Maceratka jak tam po zabiegu ? Cytat:
Szczęściaro . Ja cierpiałam. Tylko pozazdrościć ![]() Cytat:
![]() Happy - SUPER
![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.

))

:con fused:
i ile pod biustem??
a pod 71....hmmm...cyc jak NIC
i dziewczynki długo się goi,długo boli po operacji pod mięśniem?,z bólem dam radę ,ale jak pisałam mam dzieciaczki,jedno samodzielne a córcia absorbująca jest MEGA
z całą pewnością sobie poradzisz
więc dla mnie to też jest szok
Niee, już nie zmienię :P Zdecydowana jestem hehe

klas ki: