|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads )
pytanie: do kiedy bedzie ta superpromocja ?
|
|
|
|
#2912 |
|
Zadomowienie
|
przyznac sie kto wzial sobie skorzana bransoletke?;PP bo tez wlasnie widze 4 komplety a nie 3 huhuhh
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com |
|
|
|
#2913 |
|
Zadomowienie
|
W Warszawie otworzyli punkt Trollbeads i mają taką promocję, że jak coś kupisz, to dostajesz bo na 200zł do wykorzystania przy kolejnych zakupach, na które wydasz 200zł. Cofnij się do 70-którejś strony, tam jest wszystko napisane.
Dziewczyny z poza Wawy też się chciały załapać i kupiły bransoletki z dwoma koralikami gratis + 2 koraliki za 222zł + 2 koraliki za bon, tylko, że to wszystko razy 3 ![]() ![]() Co do rabatów, to one obowiązują na stronie internetowej i w punktach innego przedstawiciela Trollbeads niż ten, który jest w Wawie. Można je wygrać na ich facebooku. ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- do końca roku, potem nie wiadomo...
|
|
#2914 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2915 |
|
Zakorzenienie
|
Mirell pisz szybko co masz z YES
![]() Ja muszę kupić sbie koniecznie jakiś fajny charms gitarę bo dziś dowiedziałam się że w Polsce zagra Coldplay ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Mirell myślę że dostałaś miśka albo domek z YES |
|
|
|
#2916 |
|
Zadomowienie
|
teraz juz widze ze nastepny koralik to bedzie rozowa pustynia bo chyba widz eja na zdjeciu? jaka piekna idealnie pasuje do tych korlai co wybralam ;DDaz zaluje ze odrazu jej nie wzielam
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com |
|
|
|
#2917 |
|
Zadomowienie
|
to ile kasy min trzeba mieć żeby wziąć sobie samemu taki komplet? chyba 400zł, tak?
|
|
|
|
#2918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odszczekuje to co mowilam o kwiatach indygo, są jednak przepiękne |
|
|
|
|
#2919 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja brałam ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
ja właśnie po Twoich zdjęciach zdecydowałam się na Trolle i właśnie na te dwa |
||
|
|
|
#2920 | ||
|
Zakorzenienie
|
Do 31 grudnia
![]() Cytat:
Cytat:
Kwiat Indygo, Kwiat Stylowy i Koralowe Pastele również. Nawet Lazurowe pęcherzyki mi się podobają W ogóle nie ma koralika, który byłby brzydki
|
|
#2921 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Napisz, napisz!
|
|
|
|
|
#2922 |
|
Rozeznanie
|
To jeżeli będzie kolejne zbiorowe zamówienie to mnie też na 2 koraliki doliczcie proszę
![]()
|
#2923 |
|
Zadomowienie
|
chodzi mi o srebrną albo skórzaną bransoletkę i koraliki które można wziąć w ramach tego bonu. najpierw trzeba wydać 200 zł i potem podczas realizacji wybrać koraliki za 400 i oni odejmują 200 z bonu, tak?
no a mnie albo na 2-3 koraliki albo na całość... Edytowane przez Anno1989 Czas edycji: 2010-12-09 o 20:20 |
|
|
|
#2924 |
|
Zakorzenienie
|
ja jakby co jestem chętna na co najmniej 2 koraliki
|
|
|
|
#2925 | ||
|
Zakorzenienie
|
ktsw, cymemont - poproszę od Was adresy do wysyłki na PW
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Skórzana bransoletka + zapięcie - 201 zł (2 koraliki gratis) Za wydane 200 zł, dostajesz bon na kolejne 200 zł, ale nie wlicza się do tego zestaw promocyjny bransoletka z zapięciem i koralikami gratis czyli jeśli chcesz kupić nr. bransoletkę srebrną z zapięciem (2 koraliki gratis) za 242 zł, dwa kolarki za 111 zł czyli 222 zł i kolejne dwa za 111 zł dostajesz dopiero za 22 zł (222 zł - 200 zł bon). Taki zestaw kosztuje 486 zł Ze skórzaną bransoletką wyszedłby 445 zł
♥♥♥ Każdy szuka swojego miejsca na świecie, gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego ![]() Edytowane przez mademoiselle jeanne Czas edycji: 2010-12-09 o 20:24 |
||
|
|
|
#2926 |
|
Zadomowienie
|
no to rozwiały się moje wątpliwości
z resztą mam już dwie bransoletki i naszyjnik. chciałabym tylko koraliki. jeśli byłyby w takiej cenie jak teraz to chciałabym trzy. pamiętajcie o mnie dziewczyny, proszę...muszę kupić bransoletkę żeby dostać bon czy mogę tylko koraliki? Edytowane przez Anno1989 Czas edycji: 2010-12-09 o 20:37 |
|
|
|
#2927 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cholera by Was wzieła
![]() tylko kusicie żeby znów coś kupić... ![]() Piekne macie te bransoletki, gratuluje każdej nowej włascicielce z osobna pewnie nie mozecie sie doczekać kiedy je założycie.. a jak to zrobicie to znów będziecie chciały cos kupic... straszny nałóg.. ![]() Cytat:
|
|
|
#2928 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie pisze na 1 koralik co najmniej
|
|
|
|
#2929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Super
![]() Nieee, dopiero jak dostanę paczkę to pokażę ![]() Cytat:
Tak samo w drugą stronę, więc myślę że jutro będzie optymalnie ![]() Cytat:
No to dziewczyny - chwalę się: Dostałam skarpetę z prezentami ![]() (daję zdjęcie, ale lepszego o tej porze nie wyjdzie) Bardzo cieszę się z niej, bo jest śliczna, wymiar w sam raz i przestrzenna, cała emaliowana, cudo Mimo że to najtańszy charms z tej kolekcji ![]() Misia, czapki, Biblii i pół psa z budy nie chciałam ![]() Myślę, czy by jednak nie dokupić może mikołaja z reniferem (muszę pomacać na żywo), bo rektor ogłosił dodatki świąteczne do stypendiów, więc trzeba będzie upamiętnić ![]() A Trollbeads na razie dam spokój, bo jak się kupuje tak dużo na raz to już nie jest takie fajne, czekam więc na te od Asi Ale po świętach już planuję kolejne
http://instagram.com/contemporarycity/ Edytowane przez Mirell Czas edycji: 2010-12-09 o 20:42 |
||
|
|
|
#2930 |
|
Zakorzenienie
|
no to dla przypomnienia, skoro juz zeszło na pustynie i indygo
|
|
|
|
#2931 | |||
|
Rozeznanie
|
Ennka, moja imienniczko wszystkiego najlepszego!
Cytat:
Cytat:
A w ogóle to muszę się pochwalić że sprzedałam moją bransoletkę i koralik . Koralik kupiła Spaza (dzieki mikroreklamie ) a bransoletkę ... no cóż nie wiem czy to była któraś z Was, jeśli tak to niech mi się przyzna ![]() Cytat:
przypomniało mi się ja zaczynałam na tym wątku ![]() a oto link z odczuciami wizażanek na widok moich Trolli post 259 i dalsze ..... oczywiście zdjęcia wcięło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=354576&page=9 ech, wiele się zmieniło od tego czasu
|
|
#2932 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2933 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Musisz kupić cokolwiek, żeby dostać bon albo jak pisały dziewczyny, ładnie się uśmiechnąć i spróbować dostać go za ładne oczy ![]() Nie można tylko łączyć tych promocji z bransoletką i zapięciem + 2 koralikami gratis z tym bonem tzn. traktować zakupu bransoletki jako tego za m.in 200 zł, do którego przysługuje 200 zł z bonu ![]() Cytat:
![]() Super, że trafili i nie dostałaś tego, czego nie chciałaś Zawsze to miły prezent, ile by nie kosztował Niech się dobrze nosi!A propos stypendium, ciekawe kiedy moja kochana uczelnia ma zamiar nam je w końcu wypłacić Byłaby dobra okazja do zakupu jakiegoś koralika ![]() Ja też tak mówiłam, ze nic teraz już z Trollbeads nie kupię I co? Wróciłam dzisiaj z Supełkiem szczęścia Jestem niby usprawiedliwiona, bo brałam go za Moccę, której nie było W końcu musiałam coś wybrać dla dobra naszego zamówienia To nic, że teraz już kombinuje, co by tu ze srebra do niej dokupić ![]() Śliczna
|
|
#2934 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Yes a oficjalny sklep Pandory, to jednak różnica... Nie mówiąc o dostępności, to jednak Pandory samodzielne mają lepsze ... O, tak sobie pomarudzę, a co mi tam ![]() Ps. Klips powiadasz ![]() ![]() . Tylko, żeby ta mikroreklama nie była nanoreklamą, bo prawdę mówiąc ostatniej twojej nie widziałąm |
|
|
|
|
#2935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To zapewniam, bym się nie odgoniła
|
|
#2936 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo ładna ta skarpecioszka
|
|
#2937 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2938 |
|
Zadomowienie
|
domcia, jak masz wybraną jakąś rzecz to mogę Ci kupić w Pandorze i wysłać, na prawdę mam tam rzut beretem
![]() MJ, zastanawiam się właśnie czy osobiście się tam nie przejechać, w końcu nie mam tam 400km... może jakoś dam radę pociągiem. móiwsz, że na pewno promocja obowiązuje do 31grudnia? |
|
|
|
#2939 |
|
Zadomowienie
|
ja przypominam ze mam 20% rabatu na pandore jakby ktoś chciał
tylko nie w Pandorze a w Beatrix Jewellery we Wrocławiuno i nie wiem czy mają wszystko - pytajcie ja podejdę sprawdzę i ew mogę kupić i wysłać
|
#2940 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bardzo dziękuję... tak sobie mówię, bo jestem łasa na promocje itp... trochę adrenaliny itp . Więc dziękuję za propozycje.Aha, aha.. stwierdziłam, że nie chcę trolli , za dużo mają ślicznych koralików , a dokładniej muran... za dużo... nie stać mnie... Kocham moje Pandorki |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:26.

pewnie nie mozecie sie doczekać kiedy je założycie.. a jak to zrobicie to znów będziecie chciały cos kupic... 

14. 07. 2012
bardzo dziękuję... tak sobie mówię, bo jestem łasa na promocje itp... trochę adrenaliny itp
, a dokładniej muran... za dużo... nie stać mnie...