|
|
#691 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
Cytat:
, ale przez monitoring dużo się dowiesz o swoim cyklu, ja np. zaczęłam czuc owulację Cytat:
albo wyjedzcie na urlop, zmieńcie klimat, odstresujcie się, zapomnijcie Pojechaliśmy z P. na urlop, dwa razy nawet i zmianę klimatu wziełam sobie do serca , i prawda taka, że ani urlopu i odpoczynku ani rozmnażania nie było![]() i tak się zastanawiam, stosujesz się do przykazań robienie dzieci , bo jest parę rzeczy które warto wiedziec tymbardziej gdy czas goni ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie wydostałam się z domu, zasypało mnie i musiałam czekac na P. żeby na pocztę i do psa jechac (nie było go a miałam do trójmiasta jechac
|
|
|
#692 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gryx, czemu poczta wzbudza mordercze instynkty? ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Florens, Tru pisała tylko do mnie? Czy nie? ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Cytat:
|
|
#693 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#694 | |
|
Zakorzenienie
|
to o urlopie
![]() Cytat:
no dobrze , można się śmiac 1. przed godziną "0" wstrzemięźliwoś ze strony mężczyzny powinna trwac 3-4 dni, kobiety nie dotyczy ![]() 2. przed nie myjemy się mydłem ani innymi detergentami, obydwoje!!!, po również, ale dotyczy to tylko kobiety 3. staramy się również przez 2-3 godziny, przed i po nie oddawac moczu (po nie dotyczy faceta )4. nie nosimy perfumowenych wkładek higienicznych, lepiej w ogóle z nich zrezygnowac, bielizna only bawełniana, najlepiej nie barwiona 5. po leżymy jak najdłużej, czyli po prostu idziemy spac (podnoszenie bioder i robienie świecy można sobie darowac, ale nie zaszkodzi )6. b. ważny jest orgazm (o kobietę mi chodzi ) a wierzcie mi w tym stresie jest to czasem b. trudne , doskonale sprawdza się łechtaczkowy7. całośc powtarzamy po 12-24 godz. chyba o niczym nie zapomniałam
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-12-09 o 18:25 |
|
|
|
|
#695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam to samo o siekierze
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-09 o 18:29 |
|
|
|
|
#696 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
a jak ze wskaźnikiem Pearla - oscyluje w granicach 0,1 %?? i jeszcze ciemno, brak słońca, krótki szare dni
|
|
#697 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak to się mówi zrobiłaś mi czwartek![]() ech człowiek wejdzie se do Baru na chwile i od razu humor lepsiejszy Prawie zrobili mi kuchnię
|
|
#698 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Chodzę codziennie, wypytuję o przesyłki dla mnie, bo chcę ulżyć listonoszowi, żeby tego nie targał, gdy nikogo w domu nie ma i nie musiał awizować, a dzisiaj, gdy ojciec w domu był, to se przyszedł, i awizo zostawił! Poza tym mam wrażenie, jakby to wszystko z Australii do mnie szło. Pieszo. ![]() --- Z @ od siostry: 1. Czy my się przypadkiem nie znamy? = Niezła dupa 2. Jestem romantykiem = Jestem biedny 3. Potrzebuję cię = Ręka mnie już boli 4. Nie jestem taki jak inni faceci = Jestem obrzezany 5. Poważnie myślę o trwałym związku = Mam dość onanizmu 6. Tylko na tobie mi zależy = Jesteś jedyną dziewczyną, która może na mnie patrzeć 7. Chciałbym cię lepiej poznać = żebym miał o czym opowiadać kumplom 8. To tylko sok pomarańczowy, spróbuj = Jeszcze dwa takie drinki i zgodzi się na wszystko 9. Nie wiem czemu, ale jej nie lubię = Nie chciała iść ze mną do łóżka 10. I jak było? = Naprawdę mam takiego małego? 11. Wspaniale się wczoraj bawiłem = Kim ty do cholery jesteś? 12. Kochasz mnie? = Zrobiłem coś głupiego i pewnie się o tym dowiesz 13. Naprawdę mnie kochasz? = Zrobiłem coś głupiego i na pewno się o tym dowiesz 14. Zadzwonię = Mam nadzieję, że więcej cię nie zobaczę 15. Dużo o nas myślałem = Na trzeźwo nie jesteś tak ładna, jak mi się wydawało 16. Zostańmy przyjaciółmi = Prawdę mówiąc jesteś bardzo brzydka... 17. Wiele się od ciebie nauczyłem = Następna proszę! ![]() Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2010-12-09 o 18:46 |
|
|
|
|
#699 | |||
|
Zakorzenienie
|
joł, ale to oczywiste
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
mega deprecha i brak chęci na cokolwiek ![]() Długopiór złotooki ![]() Gangsta metal Swoim opisem o dolinie zrobił mi dzień
|
#701 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie lubię śniegu
To tyle,nie mam inwencji do pisania
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#703 |
|
BAN stały
|
Ja tam wierzę Flo
![]() Czytałem też gdzieś, że ważne jest szczytowanie (fajne słowo ) w tym samym momencie, bo wtedy "plemnik jest automatycznie zasysany przez jajowód wprost w objęcia jajnika" Pani opinia została zaprotokołowana, dziękujemy za udział w badaniu |
|
|
|
#704 |
|
grozi wypollizowaniem
|
przeczytałam te zabobony Flo- i wg mnie są malo zaboboniaste-i co najmniej pkt 1 i 6 mają medyczne uzasadnienie...Nie wiem za to o co chodzi z niesikaniem przed
|
|
#705 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A jaki wynik mi wyszedł?Mam się pociąć,czy jeszcze pożyję?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#706 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O Teziaka? łot to fu** r u ... Na czym ma mi za-leżeć? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#707 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Na rockmetalshopie maja interesujace ciuchy dla dziecioff http://www.rockmetalshop.pl/cat-pol-...iemowleca.html Na jaki to wiek takie body? To sie zaklada na pieluche tylko czy cos jeszcze? Musze sie w ogole wdrozyc w temat bo ostatnio matka zabila mnie "kaftanikiem".
|
|
|
|
|
#708 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#709 | ||
|
BAN stały
|
Komisja w składzie: ja, po przeanalizowaniu Pani wypowiedzi orzeka, co następuje: Kupno nowych perfum w trybie natychmiastowym konieczne!
![]() Ha! Klasyczny, książkowy przykład zazdrości - "wyśmiewanie jej źródła" ![]() Cytat:
Cytat:
To taka moja luźna interpretacja była
|
||
|
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
|
#711 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedno rozumię- wieczorne/nocne palenie odpada i AE też ![]() Cytat:
![]() To żeś duszę otworzyła ![]() Cytat:
![]() No właśnie
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
oferty matrymonialne długowłosych...
gejów ![]() Hm, hetero chyba są jednak ładniejszi ![]() (co najwyżej tego bym mgła spróbować nawrócić )Dobra, bredzę idę stąd
|
#713 | |||||
|
Zakorzenienie
|
i ja i jedno i drugie
![]() Cytat:
jajo już raczej w jajowodzie jest ![]() mam nadzieję, że głodny nie jest Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() to sikanie to to samo co mydło i wkładki, może "zaburzyc" ph albo florę bakteryjną czy cuś, chyba ![]() Cytat:
zjadłam normalny posiłek źle mi
|
|
|
#714 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja też
|
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
przerzucam się na dietę płynną + jaja
![]() o Miciel na grzędzie , może opowie co w GB gdzie dziś nie dojechałam
|
|
#716 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nic nie zeżarłam i też mi źle
![]() Florens idę nadymić
|
#718 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja się z niego nie śmieję
I nie wiem o co chodzi z tą zazdrością Przecież i tak jesteśmy umówienie na niedzielę A nie!!! Już wiem ! Ty chcesz odwrócić uwagę od głównego wątku całej tej dyskusji, czyli tego, że od Teziaka telefonu nie odbierasz od kilku dni, konsekwencją czego jest to, że nie będzie mu... ![]() No właśnie Cytat:
![]() Flo Ty jesteś Aniołem na Ziemi Słuchajta zgłupiałam I aż z przejęcia mnie zimno trzęsie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-12-09 o 21:22 |
|
|
|
|
#719 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Matko,zaraz I to by było najrozsądniejsze w tej sytuacji ![]() A jaja mam zaplanowane na śniadanko
|
|
|
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
Przez pomyłkę wygrałaś Cool Water?
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:31.

, ale przez monitoring dużo się dowiesz o swoim cyklu, ja np. zaczęłam czuc owulację
, i prawda taka, że ani urlopu i odpoczynku ani rozmnażania nie było
, bo jest parę rzeczy które warto wiedziec 

ale wypytałam wszystkich kierowców busów w okolicy i okazało się, że jest jeszcze jeden do tej miejscowości za marne 40 minut, tylko trochę dookoła jedzie. No cóż okazało się, że zatrzymywał się w centrum N. a zakłady były nie w samym N. tylko kilka kilometrów od niego (a ja myslałam, ze ten cały N. tak wygląda, że jest zagęszczenie 1 domek na km kwadratowy 

Przecież i tak jesteśmy umówienie na niedzielę
I to by było najrozsądniejsze w tej sytuacji