|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część V
W sumie od miszony mam trochę dostać
![]() Miszona, wysłałam, 2 ml Bvlgari, 1 ml Givenchy i 4 ml Maxa Mary.
![]() |
#2882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 ml j'adore 2 ml sensuous noir 2 ml prada dla mnie: * YSL Nu EDP 2ml * Chanel Allure Sensuelle - do 2 ml * Givenchy Amarige Mariage do 2 ml * Dior Escale a Portofino EDT 0.50ml F * Lempicka Midnight 0.70 ml R co mogłabym ci dorzucić jeszcze ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2883 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Może masz coś z tej listy? * Annick Goutal Encens Flamboyant * Annick Goutal Ambre Fetiche * Annick Goutal Musc Nomade * Annick Goutal Duel Homme * Annick Goutal Songes * Annick Goutal Sables Homme * Angel Schlesser Femme * Calvin Klein Obsession * Calvin Klein Beauty * Calvin Klein CK One Summer (wszystkie) * Carolina Herrera CH * Cerruti 1881 Collection EDP * Chloe 1975 EDT * Chanel No5 Eau Premiere * Demeter (oprócz Fig Leaf, Earl Grey, Jasmine, Linden, Laundromat, Chrismas In New York, Sawdust, Brownie, Mulled Cider, Snow, Graham Cracker, Sugar Cookie) * Etro Etra * Etro Heliotrope * Etro Messe de Minuit * Etro Patchouly * Etro Shaal-Nur * Etro Vicolo Fiori * Estee Lauder Sensuous Noir * Estee Lauder Knowing * Giorgio Armani Emporio for Her * Givenchy Jasmine * Givenchy Fleur d'Oranger * Givenchy Organza Indecense * Jean Paul Gaultier Classique Summer 2010 EDT * Kenzo Kashaya * Kenzo Jungle Tigre * Lanvin Arpege * Lutens Ambre Sultan * Lutens Bois Oriental * Lutens Vetiver Oriental * L Artisan Al Oudh * L Artisan Bois Farine * L Artisan Coeur de Vetiver Sacre * L Artisan Havana Vanille * L Artisan L'eau d'Ambre * L Artisan l'eau d'Ambre Extreme * L Artisan Mechant Loup * L Artisan Poivre piquant * L Artisan Premier Figuier * L'Instant de Guerlain * Marc Jacobs Perfume * Oscar de la Renta Volupte * Priscilla Presley Indian Summer * Parfum d'Empire Aziyade * Prada Infusion De Fleur d´Oranger * Shiseido Feminite du bois * Tom Ford White Patchouli * Tresori D'Oriente (oprócz Jasmin Di Giava) * Yves Saint Laurent Opium 2009 EDT |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2885 |
Zakorzenienie
|
ma ktoś na zbyciu jakas większą odlewkę Ch. Jourdana The Parfum?
![]()
#2886 |
Wtajemniczenie
|
Oddam:
Flakony: Demeter Fraser Fir 30 ml spray Demeter Christmas Tree 15 ml splash Demeter Celery 15 ml splash Guerlain L'Instant Magic miniatura 5 ml jest pudełko John Galliano Galliano edp miniatura 5 ml jest pudełko Davidoff Cool Water miniatura 4 ml Anna Sui Sui Dreams miniatura 4 ml Hugo Boss Hugo miniatura 4 ml Odlewki: L'Artisan Ananas Fizz 18 ml Feu de Bois Diptyque 9 ml Yvresse YSL - 15 ml Mahogany Demeter - 20 ml Oriental Summer Celine 20 ml Zirh Ikon - 20 ml Cedre Bleu Yves Rocher 15 ml Van Cleef&Arpels Automne - 10 ml Incense Matthew Williamson 10 ml Automne Van Cleef&Arpels 10 ml Amour Florale Kenzo 9 ml Jose Eisenberg J'ose - 9 ml Tobacco Vanille Voluspa 8 ml Le Labo Oud 27 - 10 ml Bas de Soie Serge Lutens - 5 ml 24 Faubourg Eau Delicate Hermes - 5 ml Ete Van Cleef&Arpels 5 ml Sharini Iris Veritable 5 ml Secret Melange Maitre Parfumeur et Gantier - 5 ml Histories de Parfum Markiz de Sade 5 ml Cioccolato mon Amour Fondente Extra 18 ml Myrrhe Ardente Annick Goutal - 4 ml Bowling Green Geoffrey Beene 2 ml Lychee Mousse Payard 2 ml Szukam: odlewek m.in.: Givenchy Ange ou Demon edp i Le Secret Armani Code edp i Code Elixir Dior Hypnotic Poison edt Estee Lauder Sensuous Noir Serge Lutens Bouxeuses Sonoma Scent Studio Femme Jolie Josef Statkus oraz flakonów Vanille Noire i Kasztanka YR ![]()
#2887 |
Zakorzenienie
|
Mette, interesowałyby mnie powyższe odlewki.
W zamian mogę oddać: First Love VC&A, ok. 12 ml; Fuel, DK, ok. 6/10 ml; Chanel No 5, 5-10 ml' Boudoir, 5-10 ml; Lou Lou, 5 ml; Le Dix, 5 ml. Wybierzesz coś...? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2888 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2889 |
Zakorzenienie
|
Szukam dwoch zapachow Durbano, mianowicie Pink quartz i Amethyst.
Podziele sie wszystkim co mam, lista jest dluga i juz ja tu zamieszczalam, w duzym skrocie - mam sporo probek niszowcow i sephorakow, ktorych sie chetnie pozbede. Jesli jakas dobra Dusza zechcialaby oddac choc kropelke, oddam naprawde duzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2890 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może tak być?
![]() |
#2891 |
Konto usunięte
|
Ja mam w atomku Charles Jourdan The Parfum 6 ml ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- W takim razie na razie podziękuję za wymianę. Może innym razem. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2892 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2893 |
Zakorzenienie
|
wiem, ze masz
![]() ![]()
odlewki szukają nowego domu https://www.fragrantica.pl/board/viewtopic.php?id=7025 Edytowane przez Vanilla Czas edycji: 2010-12-07 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2894 |
Zakorzenienie
|
Bardzo chętnie poznałabym Likierowego Aliena. W zamian mogę oferować np. Aliena Sunessence (żółty) lub Saphir Soleil (pomarańcz) oraz inne zapachy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Perfume Lover
|
Oddam:
Kylie Minogue Sweet Darling EDT, 30 ml. jeszcze w folii Elisabeth Arden Green Tea 30/100ml lub 11/15ml odlewka J.Lo. Glow After Dark- 5ml odlewka Costes EDP -5ml odlewka Stella McCartney- Stella Nude- ok 7ml Avon- Today EDP, ok 30-kilku ml zostalo z 50 Avon- Pur Blanca ok 30ml zostalo z 50 (wersja w kuli) Probki: Comptois Sud Pacifique- Matin Calin (na sprobowanie) Czech&Speake Oxford & Cambridge 0,7ml Czech&Speake Cuba 0,6ml Czech&Speake Mimosa 0,9ml Czech&Speake Neroli 0,5ml Czech&Speake Citrus Paradisi 0,8ml Molinard- Habanita 1,7ml nawilzana chusteczka Naturelle by Yves Rocher nawilzana chusteczka Comme Une Evidence by Yves Rocher Givenchy Ange ou Demon tender (w saszetce) Givenchy- Organza 0,4ml Thierry Mugler- Alien 0,2ml Dolce& Gabbana Woman (tzw Red Cup) 1,7ml i 1ml Gucci EDP 2ml Boss- Femme 1ml Cacharel Noa- 0,3ml Estee Lauder- Youth Dew Amber Nude 0,5ml Dior Addict- 2ml Celine Dion- Sensational 1ml DKNY- Be Delicious Night (w takiej kapsulce). Nature Millenaire 0,5ml Black XS Pour Femme 1,2 Dior Poison EDT 1ml Calvin Klein- Obsession 0,7ml Oscar De La Renta- So 1ml Valentino Absolu ok 0,4ml Pupa- Love 1,7ml Avon- Cynthia Rowley- Flower 1ml The Body Shop- Pink Pepper- 1ml Tom Ford- Black Orchid Voile de Fleur ok 1ml Gucci by Gucci EDP 2ml Lubin- Idole z 2ml, moze odrobine mniej Moge zrobic odlewki (do 10ml) i próbki do 2ml (odlewki niektórych zapachów jedynie za cos na czym naprawde bedzie mi zalezalo): Nina Ricci- Les Belles Delices d'epices (zólta kupa w koronie) YSL-Opium EDT Yves Rocher- Kokos Gucci EDP Escada- Margaretha Ley Versace- Crystal Noir Bijan EDP Addict EDP Lolita Lempicka EDT Miss Sixty Rock Muse Currara- Touch & Die Laura Biagotti- ROma Szukam: odlewki probki: Dior- Dolce Vita Annayake-Miyako Annick Goutal- Ambre Fetishe Nina Ricci- Ricci Ricci Estee Lauder- Private Collection Tuberouse Gardenia Tom Ford- White Patchouli Tom Ford- Black Orchid Bond no.9- Chinatown Bond no.9- Nuits de Noho Serge Lutens- Ambre Sultan Robert Piguet- Fracas Escada- Into the Blue Kenzo- Le Monde est Beau Gucci- Gucci Eau De Parfum II Estee Lauder- Pleasures Delight Estee Lauder- Sensous La Perla Je t'aime Juciy Couture- rózne Tesori d'Oriente- Jasmin di Giava (inne tez moga byc- oprócz Maku) Escada Collection
[B]Z perfumami jest jak z alkoholem. Liczy się tylko kolejna flaszka ![]() WYMIANA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1280992 Edytowane przez beyza Czas edycji: 2010-12-08 o 12:00 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2896 |
Zakorzenienie
|
Mam do wymianki:
11,9ml Ch. Dior J'adore L'eau Cologne Florale 1,5ml Kyle Minogue- Sexy Darling 2ml Calvin Klein - Eternity Moment Rozpaczliwie szukam: Paco Rabanne- Lady Million ![]() Demeter-Snow,Chrismas In New York Hermes- Ogródek Nilowy YSL- Baby Doll Czekoladki na spróbowanie Ralph Lauren- Romance V&R- Flowerbomb Edytowane przez iv3 Czas edycji: 2010-12-08 o 20:19 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
Lady of Harley-Davidson
|
oddam odlewke CB IHP IN THE LIBRARY ok 4,5ml w atomku.
w zamian można kusić, ale nie chce sie rozmieniać na próbki, raczej jakąś odleweczkę bym przygarnęła (chętnie lolita lempicka edp, ale niekoniecznie)
#2898 |
Zakorzenienie
|
Chętnie wymienię:
Niebieski - rezerwacja ODLEWKI: Le Labo Oud 27, 2ml Gucci, PH 7-7,5ml Creed, Love in White 7-7,5ml S. Lutens, Muscs Koublai Khan 2ml (sampler) S. Lutens Chene ok. 7ml S. Lutens Ambre Sultan 2ml Donna Karan, Chaos (nowa wersja) 8-9ml Eau d'Italie, Baume du Doge 2,3ml (Sampler) + 2ml (fiolka) Dsquared2, She Wood 3,5-4ml Keiko Mecheri, Oliban ok.4-4,5ml Andy Tauer, Eau d’espices 2,2ml Prada, Infusion D’Iris 2,3ml Agent Provocateur ok. 4ml Lalique, Perles 2ml Lalique, Eau de Lalique 5ml Paco Rabanne Pour Elle 5ml (w dużej fiolce) Sonoma Studio, Rose Musk 2ml (najchętniej za Winter Woods Sonomy) Sonoma Studio, Wood Violet 2ml (najchętniej za Winter Woods Sonomy) PRÓBKI: Ch. Dior, Dolce Vita 1ml Givenchy, Ange Ou Démon ok. 0,5ml M. Micallef Ete 1ml M. Micallef Autumn 2ml Costes 2, 1-1,5ml (at. 5ml) Demeter, Christmas in NY 1,2-1,5ml (sampler) Demeter, Cinnamon Bun 2,5-2,7ml Parfum d'Empire, Cuir Ottoman 1-1,2ml Parfum d’Empire, Wazamba 1,2ml Heeley, Cardinal ok.1ml Molinard, Ambre 0,3-0,4ml Comme des Garcons 2, 1ml Comme des Garcons, Garage ok. 1ml Comme des Garcons, Zagorsk ok. 1ml Comme des Garcons, Calamus ok. 1ml Annick Goutal, Duel 0,5-0,6ml Smellbent, Mama Casis 2ml Smellbent, Elf (mogę zrobić jakąś małą odlewkę, próbkę) Byredo, Baudelaire 1ml SZUKAM: Diptyque, Tam Dao (inne Diptyque również) Etat Libre d'Orange Secretions Magnifique Etat Libre d’Orange, Rien I inne Etat Libre d’Orange CdG, Wonderwood Parfumerie Generale Un Crime Exotique (i inne piernikowe) L’Artisan, Verte Violette Ale też: Premier Figuier, Mure & Musc, Piment Brulant, Ananas Fizz Les Nez, Let me play the lion Micallef, Vanille Aoud, Aoud Gourmet Kilian, Back to black Nasomatto, wszystko poza Black Afgano V&R, Flowerbomb La Vie En Rose Tom Ford, Black Orchid edp (choć edt w sumie też) Sonoma Studio, Winter Woods Winter Delice I inne mi nieznane A w większej ilości: Musc Ravageur Frapin 1270 Idole de Lubin - najchętniej samplerkowe ilości (2-2,5ml) Durbano, Jade L'Artisan , Dzongkha Parfumerie Generale, Bois Blond - najchętniej samplerkowe ilości (2-2,5ml) Night Aoud, Micallef Niektóre Lutensy Edytowane przez aeronauta Czas edycji: 2010-12-24 o 14:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2899 |
Rozeznanie
|
Chętnie oddam w dobre ręce:
Flaszki: Theorema esprit d'ete 5ml z 50 (ja mam już zapas ![]() Odlewki: (objętość do uzgodnienia; mam na stanie flakony i kilka atomizerów): Hypnotic poison Elixir des Merveilles Krizia Fiori ok 20ml w szklanym atomizerze (mogę podzielić na mniejsze) Nina Ricci Les Belles Delice D'Epices 7ml Moge odpsikać większe próbki: AoD Eau Caire des Merveilles Kenzo Amour le Parfum Glorii Próbki firmowe: Si Lolita 0,8 ml V de Valentino EDP 2 ml Sunset Boss 2 ml Gucci by Gucci PH 2 ml Miss Boucheron 1,2 ml Pur Blanka Blush 2x po 1ml chyba Pur Blanka Blush 0,5 ml Today Tomorrow Always Love in Bloom 0,2 ml Today Tomorrow Always EDP ok 0,7 ml Incanto Charms 1ml XX by Mex Nice 0,8 ml XX by Mex Wild 0,8 ml Forbidden Flower Lempickiej ok 1ml Próbki robione: Baby Doll YSL 0,4 ml Ellen Tracy EDP ok 0,4ml Un Air d'Habanita Molinard 1ml Kenzo Amour le Parfum 0,5 ml Creed Love in White 0,8ml Feminite du Bois 0.2 ml Black Cahmere 0,2ml Poszukuję: do testów: CdG z serii sweet Sensuous Noir Chloe EDP Intense limitowanek Opium większe objętości: Gris Clair wood coffee L'Occitane Amber shalimar i shalimar light klasycznej theoremy Perły Lalique i innych..
I begin to see through your eyes All the former mysteries are no surprise ... wymiana kosmetyczna; klik! Edytowane przez ancynamonka Czas edycji: 2010-12-12 o 09:42 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2900 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakis uklad z tego uda sie zorganizowac? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2901 |
Rozeznanie
|
Magdulenko ze mną jak z dzieckiem...
![]()
I begin to see through your eyes All the former mysteries are no surprise ... wymiana kosmetyczna; klik! Edytowane przez ancynamonka Czas edycji: 2010-12-09 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2902 |
Zadomowienie
|
uaktualniam. oddam to, co poniżej, za to, co w wątku lub jeszcze coś innego. odpisywać proszę u mnie
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=467806 lub na priv: Aigner Explosive 98/100 ml (plus żel pod prysznic 100 ml - za coś ekstra, polecam, to naprawdę fajny czekoladowo--szyprowo-kadzidlany zapach) Revlon, Flair, ok 1/3 z butelki 50 ml zapach z jakiegoś powodu opisywany czasem jako szypr, ale nie ma on w sobie nic staroświeckiego ani typowej dla szypru kwaśnej goryczki Annick Goutal, Ambre Fetiche, ok 4/5 ml Coty, Vanilla Fields, ok 8 z 15 ml (fabryczna miniaturka) Costume National Scent, 8/10 ml Demeter, Holy Smoke, 9 z 10 ml Ginestet, Botrytis, 4/5 ml Isabell Derroisne, Ilaya, 9/10 ml Isabell Derroisne, Rose Divine, 9/10 ml L'artisan ,Safran Troublant, 4 ml Lalique, Perles, ok 3 ml Lancome, Cuir de Lancome 4 ml odlewka bez atomizera Marilyn Miglin Pheromone, 5 ml, nuty: http://www.fragrantica.com/perfume/M...mone-6192.html Ungaro, Diva, fabryczna miniaturka ok 3,5 z 4,5 ml Próbki (odlewki 1ml, przy wyjątkach wpisałam pojemność): A. Warhol Marilyn Rouge Amouage, Gold (fabryczna, nieprzezroczyste opakowanie, nie wiem ile pozostalo) Azzaro, Azzura 0,8 ml Balenciaga, Le Dix Cerutti Image 1,5 ml Comme des Garcons Palisander Czech & Speake, Cuba (fabryczna, pozostalo ok 0,3 ml na 1 test) E. Arden, True Love Estee Lauder, Aliage, Estee Escada, Margaretha Ley Etat Libre d'Orange, Rien, ok. 0,3 ml Etro, Messe de Minuit (0.8 ml) Frederic Malle Noir Epices, ok 0,3 ml, Musc Ravageur, ok 1,5 GOSH K.A.O.S. Givenchy Ysatis (0.5 ml), Organza Indecence 0,8 ml Guerlain, Aqua Allegoria, Grosellina 0,8 Isabel Derroisne, Secrets de Hammam, Le temps des Reines Karl Lagerfeld Liquid Carl Keiko Mecheri, Oliban Laboratorio Olfattivo, Cozumel L'occitane, Eau d'Iparie (0,7 ml) Lorenzo Villoresi, Incensi , Alamut (2ml) Lauren, Safari, 2 ml M. Micallef, Printemps Montana, Perfum de Peau Oriflame S8 Pierre Cardin, Pour Femme Piver, Un Parfum d’Aventure Tauer, Le Maroc pour Elle (ok. 0,8ml) Vanilla & Blues, Pour Femme Van Cleef & Arpels, Automne Worth Paris Je Reviens Yves Rocher, Neblina 0,8 ml |
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Zadomowienie
|
Chętnie oddam odlewkę La Perla Dark Extacy - 18 ml
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
Rozeznanie
|
Korneczko cos u mnie za dark extacy? Z rzeczy które poszukujesz mam tylko 3ml tendre poison.
#2906 |
Zadomowienie
|
Uaktualnienie:
Lubię przede wszystkim zapachy orientalno-kwiatowo-drzewne lub owocowo-kwiatowo-drzewne, nie za ciężkie, mogą być z dodatkiem bursztynu, ewentualnie zapachy "jadalne", ogólnie nie przepadam za zapachami cmentarno-zgniłokwiatkowymi i bardzo miodowymi. Zgłaszajcie co macie. Ogólnie jestem otwarta na propozycje Na wymianę mam: Miniaturki Escada Margaretha Ley, miniat. 4 ml, zostało może 1, 5 ml Escada Acte 2 - jakieś 1,5 ml w miniat. 4 ml Trussardi Light Her - na oko zostały jakieś 2,2 ml, ciut sfatygowany korek Próbki fabryczne: 1.---- 2. Bvlgari Notte edp 2 ml atom. - 1 szt. 3. Boucheron Trouble 1, 2 ml atom. - Pchlaczek 4. Dolce & Gabbana Red, edt 1,5 ml bez atomizera 5. Femme de Montblanc edp 2 ml bez atom. 6..---- 7. Versace Bright Crystal zostało ok. 1, 5 ml z atom. fabrycznego, mam 2 szt, drugi pełny (2 ml) 8. Armani Diamonds - ok. 1, 2 ml atomizer - rezerw. Nerola 9. Gandini Muschio Bianco 1,5 ml bez atom 10. ----- 11. Puma Jamaica 1, 2 ml bez atomizera - rezerw. Nerola 12. Naomi Campbell Seductive Elixir edt 1,2 ml bez atom. 13. Bruno Banani Magic Woman 1,2 ml bez atom. 14. Cacharel Liberte ok. 4-5 ml, w flaszce mogę oddać bo to końcówka - rezerw. Nerola 15. Roberto Cavalli Serpentine edp 1,6 ml, jedno maźnięcie 16. Puma Create 1, 2 ml x 2 szt. 17. Bvlgari Pour Femme edp próbka fabryczna1,6 ml 18. Replay for Her 19. She Wood ok. 0,9 ml? Próbki lane: 1. Elizabeth Arden Sunflowers, 7, 5 ml atomizer 2. Naomi Campbell, Cat Deluxe With Kisses edt, do 10 ml - nieaktualne 3. Max Mara Max Mara edp, 4 ml -rezerwacja miszona 4. Max Mara Silk Touch edt 3 ml 5. Moschino Hippy Fizz – mogę zrobić do 8 ml 6. Moschino Light Clouds- ok. 1,8 ml 7. Bvlgari Pour Femme edp – do 10 ml 8. Dior Dolce Vita 1 ml atom. 9. Noa Perle – do 2 ml 10. Beckham Signature Story edt – do 10 ml - wymienione 11. Kate Moss Vintage edt – do 10 ml 12. Ulric de Varens, Varens for Me edp- do 8 ml 13. Burberry Brit Red edp 1 ml - rezerw. Nerola 14. Boucheron Pour Femme 3,2 ml atomizer - Pchlaczek 15. Kylie Minogue Darling ok. 1, 5 ml 16. Davidoff Cool Water - dla kobitki ok. 1, 5 ml 17. Kenneth Cole New York Woman edp ok. 5 ml 18. Beckham Intimately Night Woman (ta z mirrą) - ok. 1, 7 ml 19. Elizabeth Arden, ArdenBeauty do 8 ml 20. Kate Moss Wild Meadow - do 2 ml mogę wymienić - rezerw. Nerola ale jeszcze mogę oddać 2 ml 21. Currara Jungle Fever do 6 ml - j. w (20) 22. Fabio Verso Entusiasmo - do 25 ml 23. Shilpa Shetty S2 ok. 1, 5 ml 24. Beckham Intimately Women ok. 5,5 ml (ta różowa, nie wersja night) 25. Iris Noir Yves Rocher 2 ml 26. Beckham Signature Women edt 3 ml 27. Giorgio Beverly Hills So You edp 2 ml 28. Kenzo D'Ete 1,8 ml 29. YSL Cinema 1 ml - rezerw. Nerola 30. kenzo Amour le Parfum ok. 1 ml 31. Oriflame Eclat do 10 ml 32. Naomi Campbell Cat Deluxe 1 ml 33. Masaki / Masaki ok. 1, 2 ml 34. Balenciaga Talisman - ok. 1, 3 ml 35. Kashmina Touch Max Mara ok. 2 ml 36. Masumi dezodorant perfumowany - niby słabszy zapach ale Masumi samo z siebie jest killerem - do 10 ml
Flower by Kenzo Le Parfum - 40 ml/75 Halle Berry, Reveal, 14,5/50 ml i próbki tu Edytowane przez LillyS Czas edycji: 2010-12-11 o 11:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2907 |
Zakorzenienie
|
chętnie przygarnę próbki Boss Femme i Moschino Glamour
![]()
![]() |
#2908 |
Zadomowienie
|
Dodałam na wymianę 2 miniaturki Escady - Margaretha Ley i Acte 2.
![]() |
#2909 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
Zakorzenienie
|
Wymienię odlewki:
Cacharel - Anais Anais - 5ml Love by Lily Prune - 9,7ml Hugo Boss Pure Purple - 9,6 ml Estee Lauder - Pure White Linen EDP 8,5ml Mon Amour Bianco - 2,5ml w samplerku, biała czekoladka i mogę zrobić jeszcze do 10 ml z: Halloween Halloween Freesia L de Lolita Lempicka Aquolina Paczula i owoce cytrusowe do 4 ml: Hugo Boss Deep Red Sergio Tacchini Feel Good Paris Hilton Just me Dolce&Gabbana - The One DKNY Pure Chopard Happy Spirit Naomi Campbell Cat Deluxe With Kisses Oscar de la Renta - Oscar Citrus miniaturkę Halle by Halle Berry - 2,5ml/5ml, w kartoniku próbki: Glow by Jlo - w plastikowym samplerku - ok 1,9ml Replay your Fragrance - ok 2,5ml - ręcznie robiona Armani diamonds - 0,5ml f edp Paco Rabanne Black XS - 0,5ml f Ogródek Nilowy - 0,3ml za jakieś "jadalne" zapachy, owoce, czekoladki, wanilie itd ![]() kwiatowe też lubię no i najlepiej większa wymianka ![]() szukam m.in.: Armani Code YSL Elle edp i edt Mugler Innocent i Innocent Rock Escada Marine Groove La Perla j'aime la nuit Lalique Amethyst Edytowane przez jessica855 Czas edycji: 2010-12-24 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.