|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI
Cytat:
![]() ten zapach też mi się podoba, ale się powstrzymuję... dołączam się do życzeń sukcesu dla Zetka, lepiej bym tego nie ujęła! Cytat:
![]() trzeba mieć "jaja" żeby założyć własny biznes! -wpisałam sobie zużyty balsam -nieoczekiwanie skończył się też Effaklar K , no trudno...-aloesowy krem do twarzy też na wykończeniu )-zrobiłam maseczkę jednorazową avon planet spa z min z MM, 5ml Kupiłam wodę termalną z LRP 300ml---bardzo potrzebne ale też na dośc długo wystarcza i zamówiłam podkad na allegro
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2010-12-09 o 11:13 |
||
|
|
|
#2912 |
|
Zakorzenienie
|
Maliniarko, ja mam wlasny biznes i nie narzekam
Jaki podklad kupilas
|
|
#2913 |
|
Zakorzenienie
|
Ale naprodukowalyscie postow
![]() Siedze sobie wlasnie z maseczka Avonu na twarzy,zaraz ide wlosy myc. W przyszlym tygodniu wybieram sie do fryzjera pociac wlosy i zafarbowac. Nienawidze swojego naturalnego koloru taki popielaty blond. Wogole to ostatnio mam faze na ciemne wlosy |
|
|
|
#2914 |
|
Rozeznanie
|
kuurcze, to nawet cena faajna jak za takie futerkowe łyżwy. Ja za moje zwykłę płaciłam 120, tyle że 2 lata temu. Moje są dokładnie takie jak w załączniku
|
#2915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym się bała...podkład Vichy Dermablend...a tak chciałam się rpzestawić na minerały nie daję rady ![]() gula też ładne, klasyki
|
|
|
#2916 |
|
Rozeznanie
|
Maliniarka, jak juz pisałam, ważne że swoje i smigają elegancko
A minerały naprawdę fajna rzecz. Sama od pół roku używam podkładu z Lumiere. Polecam gorąco minerałki
Mój haft krzyżykowy ![]() south beach cel I: 5 z przodu - osiągnięty cel II: 55 kg - cel III: 52-53 kg - http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...48c82197f3.png Edytowane przez gula1708 Czas edycji: 2010-12-09 o 17:23 |
|
|
|
#2917 |
|
Zakorzenienie
|
a ja pisałam, ze jestem alik w tej materii, łyżwy miałam na nogach ze 3 razy w życiu,. narty ani razu
, na basen nie chodzę...jestem słaba
|
|
#2918 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2919 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Agniesiu za wyczerpujące inoformacje.
![]() Cytat:
Ja się Excela nauczyłam sama i ten program wydaje mi się prościutki. Cytat:
Dla mnie to żadna różnica, bo pracuję w firmie rodzinnej i w zasadzie jestem ciągle "w pracy". ![]() Cytat:
Nie rzucę się na głęboką wodę tylko to będzie raczej rozszerzenie działalności firmy która działa już kilkanaście lat. Możliwości są, potencjalni klienci też, brakuje tylko kasy na "rozruch". ![]() Gdybym miała sama zaczynać od zera to nie wiem czy bym się zdecydowała.
|
|
#2920 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I kciuki za biznes. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Za zużycia dla wszystkich zbiorowo.
|
|
#2921 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pracuję nad tym, oj pracuję ![]() Gratulacje ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2922 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Kurczę, ja chyba nigdy nie miałam nic przeterminowanego.
![]() Właśnie piekę murzynka 15 minut walczyłam z uruchomieniem miksera, co za monstrum paskudne.
|
|
#2923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Super są te łyżwy!
Bardzo mi się podobają. Aż obudziłaś we mnie chętkę na posiadanie własnej pary. Ten mój to błyszczyk XXXL Nudes z Essence, kolor 01 Pure Beauty. Zrobiłabym Ci chętnie swatcha na ustach, ale wylazła mi dziś rano opryszczka i jestem mało reprezentatywna. ![]() Cytat:
Na mojej uczelni organizowane są Krwawe mikołajki i w akademiku można oddać krew. ![]() Właśnie zużywam maseczkę grapefruitową Ava, mam ją na pyszczku. Ładnie pachnie, tak cytruskowo. Jedna saszetka (7 ml) wystarczyła na jedno użycie, maseczka ma fajną jogurtowo-kremową konsystencję. A teraz na stronie producenta wyczytałam, że seria Frutti Relax (z tej serii jest ta maseczka) jest przeznaczona dla osób po 30-stym roku życia. ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
|
|
#2924 | |||
|
Zakorzenienie
|
Koshatko: najzwyklejsze figurówki kupisz, ale na takie najtańsze tez trzeba uważać - widziałam Realu w promocji (sa teraz) za 60 zł, ale są bardzo sztywne, twarde i nieprzyjemne w środku.
Były też calkiem sensowne z futerkiem za 125 zł (o ile lubisz fioletowe motywy po bokach )Kupiłam buty narciarskie (ale używane) i kask Jeszcze mi do szczęścia nart brakuje, ale to kwestia dni ![]() I najlepsze - propozycję pracy w Krakowie I nie wiem co teraz, gdy zaczyna mi się towarzysko układać tutaj (ta kwestia tez była powodem dla którego chciałam wyjechac). No i robiłabym to samo co w poprzedniej pracy, co tak bardzo mi się podobało ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
Cytat:
Ja pływam i jezdżę na łyżwach od 3 roku życia, ale na nartach od lutego 2010 Wcześniej miala plastikowe narty, w których w zasdzie chodziłam naokoło bloku i zjeżdżałam z krawęznika ![]() Cytat:
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-12-09 o 22:07 |
|||
|
|
|
#2925 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie rozmawiam z moim lubym, a on mi wyskakuje, że był dzisiaj na łyżwach.
Eee, no nie wiem... Muszę poczytać o jednych i o drugich.
|
#2926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2927 |
|
Zakorzenienie
|
Na sam koniec dnia wznosze toast za zdrowko noska
![]() To teraz czestuj ciachem i pochwal sie prezentami |
|
|
|
#2928 |
|
|
cuciola dziękuję
od TŻ dostałam płytę Kowalskiej od rodziców kasę, od siostry kubek i termofor ![]() od koleżanek słodycze i zapraszam na ciasto
|
|
#2929 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
Sto lat! Cytat:
Żebym tylko jeszcze czas znalazła...Kupiłam 4 żele do golenia Isany (na zapas - promocja była). |
|
|
|
|
#2930 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Płyta Kowalskiej ta nowa? Ciechowski?
|
|
#2931 | |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
Cytat:
![]() A u mnie dalej bez zużyć
|
|
|
|
|
#2932 |
|
|
tak, zupełnie ją przegapiłam, nawet nie wiedziałam, że już wyszła ![]() a mam wszystkie jej płyty i bardzo ją lubię także ucieszyłam się niesamowicie ![]() ![]() ![]() dobra zmykam chyba spać dobrze, że jutro już nie trzeba się zamartwiać zmarszczkami i wiekiem
|
|
#2933 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Użyłaś już tego żelu? ![]()
|
|
#2934 | |
|
Zakorzenienie
|
Koshatko: jeśli chodzi o sprzęt, to można w Realu dostać porządne firmy, które są też w sklepach sportowych, oczywicie z tych tańszych.
Te z fioletowym motywem są z tej samej firmy z której są moje łyżwy. http://bielskobiala.olx.pl/lyzwy-fig...-58426812#pics Podobnie z ubraniami sportowymi - np. z kurtek narciarskich mają m.in. Outhorn, która jest polecaną firmą z takich tańszych (w tamtym roku kupiłam w Realu taką kurtkę http://www.skapiec.pl/img/1658178-25...horn-wizz.html za 139 zł a wczoraj widziałam ją za 109), albo trochę drozszą Brugi. Gdy kupowałam łyżwy w sklepie sportowym, to facet kupował kurtkę narciarską za 1300 zł ![]() A kask mam taki: http://www.global-l.pl/panel/files/2...77302487-2.JPG - mięciutki w środku i ciepły, więc obejdzie się bez czapki ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
![]() Wszystko zależy od tego ile by mi zaproponowali - wiadomo, że by mi doszły koszty wynajęcia, a samo wynajęcie i mieszkanie z kilkoma osobami mnie przeraża i dodatkowo dawałoby mi poczucie, że nie jestem u siebie. Wynajem kawalerki to koszt ok 1000 zł, doliczając wszelkie opłaty (w tym czynsz) to pewnie ok z 1500 by poszło. Ile musiałabym więc zarabiać, żeby mi się opłacało
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-12-10 o 10:37 |
|
|
|
|
#2935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki. A ta praca to pewna czy dopiero będzie rozmowa itp?
"It's not a bargain if you don't need one" S. Kinsella Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-12-10 o 10:36 |
|
|
|
|
#2936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o łyżwy, to sama cena 60 zł wiedząc, że zwykłe figurówki kosztuja ponad 100 jest podejrzana. I faktycznie - pomacałam wczoraj i są strasznie twarde, mają nieprzyjemny środek. Co do pracy: dzwoniła wczoraj moja siostra z informacją, że mąż jej szefowej otworzył biuro projektowe i szuka kogoś do prowadzenia biura. Szefowa siostry wiedziała, zż ja pracowałam w biurze, bo nieraz pytałam siostrę, czy ona nie potrzebuje kogoś do papierkowej roboty. W jej biurze papierkami zajmują się też architekci, nie ma dodatkowej osoby do tego. I teraz pytała siostrę czy dalej szukam pracy, bo jest praca u jej męża (on chce osobą do papierków). CV musze przesłac, rozmowa na pewno będzie, ale myśle, że praca jest bardzo realna.
|
|
#2937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje mają kilkanaście i od biedy jeszcze mogłyby być ale najwyższy czas się rozejrzeć za czymś nowym. Tym bardziej że mam teraz aktywnego TŻ więc jest szansa się wybrać razem. Jak znajdzie chwilę czasu. Tych za 60 to bym pewnie nawet nie oglądała bo za tanie. Fakt, jest duża szansa na pracę tylko ciekawe ile zaproponują.
|
|
#2938 | |
|
Zakorzenienie
|
dziś przyjdzie mi zamówienie z eskulapa Cytat:
A praca zapowiada się świetnie. Zwłaszcza że masz chyba siostrę w Krakowie? No i jeszcze u znajomych i robiłabyś to co lubisz... Pewnie siostra naświetliłaby sprawę i wiedzieliby, ze musisz coś wynająć. Trudny wybór ale ja będąc na Twoim miejscu chyba bym brała (oczywiście jeśli płaca byłaby przyzwoita)a do znajomych zawsze mogłabyś przyjeżdżać na weekendy, wyjeżdżać z nimi na narty itp. Nosku, wszystkiego najlepszego, spełnienia wszystkich marzeń!
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2010-12-10 o 11:18 |
|
|
|
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko, trzymam
za nowa prace ![]() Swietnie sie zapowiada
|
|
#2940 |
|
Wtajemniczenie
|
skąd można pobrać program excel ?? bo ja wpisałam w google ale co wejdę na jakąś stronę to mi wyskakuje nie to co trzeba . macie może jakiegoś linka do tego programu? dziękuję za pomoc
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.

Mi też się taki marzy, może mały, nie dający milionowych zysków ale żeby był i dobrze prosperował. Nie daj się złemu humorowi!

, no trudno...

nie daję rady 

, psiknęłam sobie na próbę na nadgarstek i pół dnia się wwąchiwałam
)
podziwiam 

)
I nie wiem co teraz, gdy zaczyna mi się towarzysko układać tutaj (ta kwestia tez była powodem dla którego chciałam wyjechac). No i robiłabym to samo co w poprzedniej pracy, co tak bardzo mi się podobało
Eee, no nie wiem... Muszę poczytać o jednych i o drugich.

dobrze, że jutro już nie trzeba się zamartwiać zmarszczkami i wiekiem