Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer. 2011 - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
"Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka" 23 37,10%
"Kurtka za mała, brzuszek już duży, a nam do wiosny czas się dłuży" 6 9,68%
"Wielkie brzuchy, duże dzieci, do porodu szybko zleci" 1 1,61%
"Mamusie zaczynają wyprawkę kupować, a dzidzie na naszych brzuszkach trenować" 2 3,23%
"Dzieciaczki w brzuszkach buszują, a mamusie wyprawki kupują" 3 4,84%
"Z uśmiechem na twarzy na wiosnę czekamy, by przywitać się z naszymi maluszkami" 3 4,84%
"Płeć maluszków już znamy i wyprawkę im szukamy" 1 1,61%
"Chłopiec czy dziewczynka - to już wiemy i piękną wyprawkę kompletujemy!" 5 8,06%
"Coraz większe mamy brzuszki - uśmiechnięte w nich maluszki" 18 29,03%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-10, 11:41   #271
moria44
Wtajemniczenie

Dot.: Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
to debiut mojego brzucha na forum
fotka z wcz czyli 17 tydz i 4d
Brzuszek fajny, już ładnie widać! Ale Ty nam też pokaż te kolorowe kwiatki z tyłu

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 11:44   #272
Siasiek
Zadomowienie

Dot.: Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
o tu was mam
pędzicie jak burze

gratuluje brzuszków.Wszystkie pięknie wyglądacie

U mnie wszystko ok. Dostałam @ z czego się niezmiernie ciesze.Jestem coraz bliżej realizacji marzeń
Hej Katarzynka, powodzenia Ci życzę
Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
Kochane jestem po usg na razie - straszne opóźnienia są, jeszcze badanie . Z dzidzią i łożyskiem wszystko dobrze, kosc udowa jest już na 19tydz.3d i o tydzien wyprzedza ciąże co oznacza, że najprawdopodobniej dzidzis bedzie wysoki - po mamusi. Jeżeli chodzi o nerki, to w lewej jest cos powiekszone, ale nie powinnam z tego powodu odczuwac zadnych boli . Zobaczymy jak bedzie po badaniu, dowiem sie jak wyniki. Ogolnie czuje sie juz lepiej, przespałam noc, ale bez kroplowki się nie obeszło.
Najlepsze było to, że lekarz w ogole nie mógł dzidziola pomierzyc, bo njapierw miałam pusty pecherz i było zle widac, a potem maluszek wcisnął się w kącik pomierzy łożyskiem, a ścianą macicy i siedział tam skulony jak kroliczek Ale sie doktorek wkurzał
Dobrze, że już lepiej u Ciebie. Jak się już okaże co i jak to może Cie szybciej wypuszczą skoro już lepiej...

Coś Wam pokaże, sorki za strój na szybko foty robiłam żeby Wam pokazać jak moje dziecko się ciśnie. Aż mi się ten film przypomniał... to dopiero 20 tydz, co będzie dalej. I robi tak bardzo często, czasem nawet ałłła krzyknę...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PC100053.jpg (55,3 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PC100054.jpg (55,8 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PC100055.jpg (53,2 KB, 75 załadowań)

I know we have our problems
But we're not the only ones
It's not about you, it's not about me
It's not about anger
It's more about the loneliness we feel
Siasiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 11:49   #273
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
U mnie wszystko ok. Dostałam @ z czego się niezmiernie ciesze.Jestem coraz bliżej realizacji marzeń
Noo katarzynko witamy i trzymamy kciuki abyś już niedługo dołączyła do grona brzuchatek

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Moria, dzięki W sumie masz rację! Herbata działa, jak kawa, musiałabym też z niej zrezygnować, żeby uciszyć wyrzuty sumienia

Cytat:
PS wiecie, co oglądam? BH 90210 od początku
Heh, w ciąży człowiek sięga po różne dziwne rzeczy. Ja oglądam od początku Przyjaciół Nigdy wcześniej nie obejrzałam nawet jednego odcinka a teraz jadę wszystkie serie po kolei

Cytat:
Kochane jestem po usg na razie - straszne opóźnienia są, jeszcze badanie . Z dzidzią i łożyskiem wszystko dobrze(...)
Dziewczonka no to najważniejsze, że z maluszkiem wszystko dobrze

Dziewczyny gotuję sobie właśnie ziemniaki w mundurkach Mają dużo żelaza więc w ciąży są zalecane

Stary 2010-12-10, 11:50   #274
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Siasiek Pokaż wiadomość

Dobrze, że już lepiej u Ciebie. Jak się już okaże co i jak to może Cie szybciej wypuszczą skoro już lepiej...

Coś Wam pokaże, sorki za strój na szybko foty robiłam żeby Wam pokazać jak moje dziecko się ciśnie. Aż mi się ten film przypomniał... to dopiero 20 tydz, co będzie dalej. I robi tak bardzo często, czasem nawet ałłła krzyknę...
Ale wysoko ta Twoja dzidzia już jest Super

Właśnie się dowiedziałam, że nie mogę miec laptopa na oddziale . Hmm śmieszne to jest, jakos wczesniej lezalam i nikt mi nnic takiego nie mowil
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 11:52   #275
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Brzuszek fajny, już ładnie widać! Ale Ty nam też pokaż te kolorowe kwiatki z tyłu
moze kiedys przy okazji

Siasiek jakie widoki!! super! faktycznie jak na 20 tydzien to ekstra po brzuchu widac, az zazdroszcze. pomimo tego ze ja cos tam czuje w srodku to na zewnatrz nic nie czuc

Edytowane przez agnieszka_pe25
Czas edycji: 2010-12-10 o 11:55 Powód: dopisanie
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 12:00   #276
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Katarzynko, trzymam kciuki za szybkie dołączenie do ciężarówek Wszystkiego dobrego!

Moria, ja chyba rok/dwa lata temu obejrzałam całość Przyjaciół, to mój ulubiony serial

Teraz na L4, to sporo czasu mam Nadrobiłam zaległości z Desperate Housewives [uwielbiam Longorię, mała, pyskata brunetka ], a teraz BH na zmianę z Housem, bo tego obejrzałam tylko 2 sezony

Może ogarnę też Losta, ale to już taka nuda, że nie wiem sama... ;/

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Siasiek, jaki brzuch ładny! Gładka skórka i ludzik sobie prawą stronę upodobał

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 12:13   #277
spice1985
Zadomowienie

Cytat:
Katarzynko, trzymam kciuki za szybkie dołączenie do ciężarówek Wszystkiego dobrego!

Moria, ja chyba rok/dwa lata temu obejrzałam całość Przyjaciół, to mój ulubiony serial

Teraz na L4, to sporo czasu mam Nadrobiłam zaległości z Desperate Housewives [uwielbiam Longorię, mała, pyskata brunetka ], a teraz BH na zmianę z Housem, bo tego obejrzałam tylko 2 sezony

Może ogarnę też Losta, ale to już taka nuda, że nie wiem sama... ;/

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Jak lubisz seriale w stylu "Przyjaciół" to polecam "How I met your mother", dla mnie rewelacja i dużo lepszy od Przyjaciół Mogę oglądać te same odcinki po 10 razy i mi się nie nudzą.

Ja dzisiaj nie mam weny za bardzo na nic. Wprawdzie wstałam o 8, pogarnęłam mieszkanie, ale teraz już nic mi się nie chce. Ech

Co do kawy to ja piję bezkofeinową z mlekiem I to też raz na 2 tyg,jakoś nie mam ochoty. I mam zgagę ... nie tylko po kawie, niemal po wszystkim, a wieczorami to już tak masakryczną że zasnąć nie można. Powinnam chyba słodkie i tłuste odstawić:P
Moria, też mam tą książkę o ciąży, bardzo fajna jest.
Ziemniaki w mundurkach powiadasz? Mniam. A z czym będziesz jeść? Z masełkiem czy większe szaleństwa planujesz? Ja wczoraj miałam naleśniki ze szpinakiem i kurczakiem, a dzisiaj chińskie robię Jutro trzeba będzie jakąś zupę wykombinować.

Jutro jedziemy po choinkę wiem że może wcześnie,ale już się nie mogę doczekać

dorabl morfologię niby można robić nie na czczo, ale cukier zawsze na czczo. Ktoś mi kiedyś mówił że na prawdę na czczo człowiek jest dopiero po 36 h nie jedzenia Jak robiłam na początku ciąży cukier, to jadłam o 2 w nocy, bo byłam taka głodna, a o 8 miałam pobranie kwi Ale wyszedł w normie, więc się nie przejęłam Pewnie na czczo byłby jeszcze ładniejszy wynik heh.

Aliczka i Eweska zazdorszczę talentu! Ja niestety żadnych zdolności manualnych nie posiadam Umalować się umaluję, ale bez szału

Zęby Hanusi
spice1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 12:15   #278
eweska
Moderatoreska

Cytat:
o tu was mam
pędzicie jak burze

Trzymam kciuki kochana Za niedługo dołączysz ponownie do brzuchatek

Cytat:
Kochane jestem po usg na razie - straszne opóźnienia są, jeszcze badanie . Z dzidzią i łożyskiem wszystko dobrze, kosc udowa jest już na 19tydz.3d i o tydzien wyprzedza ciąże co oznacza, że najprawdopodobniej dzidzis bedzie wysoki - po mamusi. Jeżeli chodzi o nerki, to w lewej jest cos powiekszone, ale nie powinnam z tego powodu odczuwac zadnych boli . Zobaczymy jak bedzie po badaniu, dowiem sie jak wyniki. Ogolnie czuje sie juz lepiej, przespałam noc, ale bez kroplowki się nie obeszło.
Najlepsze było to, że lekarz w ogole nie mógł dzidziola pomierzyc, bo njapierw miałam pusty pecherz i było zle widac, a potem maluszek wcisnął się w kącik pomierzy łożyskiem, a ścianą macicy i siedział tam skulony jak kroliczek Ale sie doktorek wkurzał
Najważniejsze że z dzieciaczkiem wszystko dobrze, tak trzymać

Cytat:
Hehehe ale fajnie się wypycha i jak dobrze to widać
Cytat:
Ale wysoko ta Twoja dzidzia już jest Super

Właśnie się dowiedziałam, że nie mogę miec laptopa na oddziale . Hmm śmieszne to jest, jakos wczesniej lezalam i nikt mi nnic takiego nie mowil
Wiesz co niby jest zakaz laptopów w szpitalach u mnie też był, ale miałam to w nosie, zabroni mi ktoś bo co ??? Niby co im ma przeszkadzać komp ???
Pielęgniarki u mnie nie zwracały na to uwagi a już tym bardziej lekarze, a niby zakaz też jest.
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 12:19   #279
moria44
Wtajemniczenie

spice właśnie wsunęłam z samym masełkiem, pyyycha

Siasiek widać dokładnie gdzie dzidzia sobie leży Ja tam przez moją warstwę tłuszczu nie dopatrzyłam się jeszcze jakichkolwiek wygięć i zagięć

Stary 2010-12-10, 12:22   #280
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:

dziękuje, przyda się

ale akrobacje
cud, cud, cud !!!!

Cytat:
Noo katarzynko witamy i trzymamy kciuki abyś już niedługo dołączyła do grona brzuchatek
również dziękuje
Cytat:

Wpadnę się pochwalić jak coś się zmieni
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 12:26   #281
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

Dziewczonka, gatuluje dobrych wiesci, a z tym laptopem to troszke dziwna sprawa, kogos wiadac w oczy kulo.
Stary 2010-12-10, 12:26   #282
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:
Koło pępka mam rozstępów parę...dobrze, że nie rzucają się w oczy.
Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość

Hehehe ale fajnie się wypycha i jak dobrze to widać
A jak czuć mocno...
Cytat:
Siasiek widać dokładnie gdzie dzidzia sobie leży Ja tam przez moją warstwę tłuszczu nie dopatrzyłam się jeszcze jakichkolwiek wygięć i zagięć
Też bym zjadła takie ziemniaczki
Z Czarem nie czułam takich fikołków, dopiero pod koniec jak już faktycznie był duży. No i rączki i nóżki wypychał strasznie. Wszystko przed Tobą. Ps ja tam chuda też nie jestem, uwierz.

It's not about anger
Stary 2010-12-10, 12:29   #283
violisia
Zadomowienie

Cytat:

Hehehe dziękuję kochana Ja zawsze pod cienie nakładam bazę ArtDeco lub tzw. Duraline Inglota te produkty wydobywają głębię koloru i nie ma mozliwości, żeby robiły się prześwity.
Część makijaży krok po kroku mam na youtube, ale czrnego bodajże tam nie ma, same kolorowance, ale może się cos przyda bo przed nałozeniem cienia zawsze robie to samo http://www.youtube.com/user/eweska77.../7/467XcDUCiKA
super zaraz zobacze filmiki
ja tez uzywam artdeco, a teraz na swieta zamowiam sobie puder sypki z kryolanu, a polecasz jakis podklad ??

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
te zabawki ps to chyba bardziej kręcą tatusiów niż dzieci

Dziewczyny, a co powiecie na taki prezent, czy 1,5 latek pobawi się taką zjeżdżalnią?
http://allegro.onet.pl/fisher-price-...341602897.html
dokladnie tyle ze moj narazie sam sobie wymyslil taka zabawke..

Cytat:
Siasiek, rewelacyjna opcja, chociaż teraz tyyyyle wydatków, że masakra Trzeba ustalić priorytety Na tapecie zmywarka

Violisiu, wierz mi, do paranoi mi daaaleko, jestem z tych mniej przewrażliwionych

MoniaK, odwiedziłam kilka sklepów, ale tę znalazłam w Tesco, w dziale z drewnianymi zabawkami
mi kochana nie chodzilo ze ty popadasz w paranoje, hehe moze to tak zabrzmialo sorki zle napisalam

Cytat:
o tu was mam
pędzicie jak burze

czesc katarzynko, co tam u ciebe kochaniutka??
Cytat:
heheh super:P heheh moj tez ostatnio dzidziolek byl jakis yy wstydliwy:P

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Cytat:

suuperrr!!!!
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 12:29   #284
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Dziewczyny ja sie zbieram, jak bede miec sile zajrze wieczorem.

Dziewczonka duzo zdrowia zycze.
trzymajcie sie
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 12:30   #285
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

Siasiek, Agnieszka no no slodkie brzuszki i coz to za tutuazyk, i to taki kolorowy
Stary 2010-12-10, 12:35   #286
spice1985
Zadomowienie

Cytat:
dziękuje, przyda się

ale akrobacje
cud, cud, cud !!!!

również dziękuje

Wpadnę się pochwalić jak coś się zmieni
Hej hej Katarzyno

Zęby Hanusi
spice1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 12:37   #287
principessina
Zakorzenienie

Dzien dobry Dziewczynki, troche Was nadrabiam, ale dzis mam mega migrene, ledwo zabieram sie za gotowanie obiadu
Wczoraj bylismy na urodzinach u znajomego i byla dziewczyna, co jest 2 tygodnie przede mna, czyli konczy 16sty tydzien i jeszcze normalnie chodzi w swoich jeansach, w ogole brzuszka nie ma! szok!

Sasiek ale smieszny tez Twoj brzunio, rozumiem ze bedzie dziewczynka, bo tak wysoko brzuszek jest?

Dziewczonka dobrze, ze z dzidzia wszystko ok, czyli w pon nie bedziesz juz szla na to usg?

Kochane odzywaja sie Wasze malenstwa, bo moje coraz czesciej puka do mamusiowego brzuszka
Stary 2010-12-10, 12:40   #288
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
Dzien dobry Dziewczynki, troche Was nadrabiam, ale dzis mam mega migrene, ledwo zabieram sie za gotowanie obiadu
Wczoraj bylismy na urodzinach u znajomego i byla dziewczyna, co jest 2 tygodnie przede mna, czyli konczy 16sty tydzien i jeszcze normalnie chodzi w swoich jeansach, w ogole brzuszka nie ma! szok!

Sasiek ale smieszny tez Twoj brzunio, rozumiem ze bedzie dziewczynka, bo tak wysoko brzuszek jest?

Dziewczonka dobrze, ze z dzidzia wszystko ok, czyli w pon nie bedziesz juz szla na to usg?

Kochane odzywaja sie Wasze malenstwa, bo moje coraz czesciej puka do mamusiowego brzuszka
Dowiemy się w poniedziałek czy dziewczynka czy chłopak.
O której masz usg? Ja dopiero o 16tej

It's not about anger
Stary 2010-12-10, 12:41   #289
eweska
Moderatoreska

Cytat:
A jak czuć mocno...
No nie dziwne Aż boli pewnie jak się tak wierci i wypycha

Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość
super zaraz zobacze filmiki
ja tez uzywam artdeco, a teraz na swieta zamowiam sobie puder sypki z kryolanu, a polecasz jakis podklad ??
Zależy czego oczekujesz od podkładu, czy ma być kryjący, matujący, roświetlający, czy ma być lekki nie zbyt kryjący, w jakim przedziale cenowym ma sie mieścić.
Bo ja uwielbiam podkład Lancome https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...15.html&next=1 ma delikatne krycie w sam raz na dzień, ładnie wtapia sie w skórę, nie robi efektu maski, tylko wygląda bardzo naturalnie, uwielbiam go.
Z kryjących polecam Estee Lauder https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...10.html&next=1 świetnie kryje, maskuje wszelkie niedoskonałości, a przy tym nie robi maski, skóra jest rewelacyjnie gładka, jego używam do zdjęć, ewentualnie na wieczór.

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja sie zbieram, jak bede miec sile zajrze wieczorem.

Dziewczonka duzo zdrowia zycze.
trzymajcie sie
Miłego dnia
Stary 2010-12-10, 12:56   #290
the_sania
Wtajemniczenie

przywitam się z wami
tak piszecie o tych pysznościach, które przyrządzacie to aż ślinka cieknie ja robię pomidorową, ale nawet bez marchewki, bo nie chciało mi się iśc do marketu po nią w taką śnieżycę oj leniwa jestem strasznie

ładne brzuszki dziewczyny
a Siasiek aż uwierzyc nie mogę, że tak może byc widac Bejbika, że tak się wybija górka

mnie coś od wczoraj brzuch bolał, taki nie wiem... na maksa wzdęty i twardy był i kuło mnie wyżej. myślicie, że jest o co się martwiC?

a i wiecie co, mam tą płytę "będę mamą" i Music_For_The_Unborn_Chil d i słucham tego, ale długo nie mogę wytrzymac, zwłaszcza przy tej drugiej :P a ta pierwsza kojarzy mi się z płytą, którą kiedyś miałam "erotic music" czy jakoś tak

Marcelek 30.05.2011

Edytowane przez the_sania
Czas edycji: 2010-12-10 o 12:58
the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 12:57   #291
listopadowa80
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny

Eweska - dziękuję za kolejne fotki z przykładowymi makijażami, bardzo ładne. Idą święta, zbliża się Sylwester, więc dobra okazja wypróbować czegoś nowego na powiekach. Aha - i strasznie zazdroszczę Tobie tej pracy.

Dzisiaj widziałam kolejną porcję ładnych brzuszków. Ależ one rosną!

Siasiek - w pozycji leżącej mój brzuch wygląda tak samo jak Twój. Dzidzia tak fajnie się rozpycha, że tworzą się słodkie pagórki

Dziewczonka - super, że z dzidziusiem wszystko dobrze. I jaki duży! Najważniejsze, że jesteś spokojniejsza

Katarzynka00 - witaj Kochana. Trzymam mocno kciuki za spełnienie marzeń

Catia - urocze loczki, ale podobnie jak dziewczyny uważam, że powinnaś spinać włoski, bo zasłaniają Tobie buzię

Mary Poziomkowa, widzę, że nie obeszło się bez bioparoxu. U mnie już dużo lepiej, aczkolwiek kaszel nadal męczy.
Wczoraj pisałam, że mój syn ledwo wyzdrowiał z zapalenia oskrzeli a po południu już niemrawy, osowiały, temp. i biegunka. Grypa żoł-jelitowa. Świetnie
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 13:00   #292
violisia
Zadomowienie

Cytat:
No nie dziwne Aż boli pewnie jak się tak wierci i wypycha

Zależy czego oczekujesz od podkładu, czy ma być kryjący, matujący, roświetlający, czy ma być lekki nie zbyt kryjący, w jakim przedziale cenowym ma sie mieścić.
Bo ja uwielbiam podkład Lancome https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...15.html&next=1 ma delikatne krycie w sam raz na dzień, ładnie wtapia sie w skórę, nie robi efektu maski, tylko wygląda bardzo naturalnie, uwielbiam go.
Z kryjących polecam Estee Lauder https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...10.html&next=1 świetnie kryje, maskuje wszelkie niedoskonałości, a przy tym nie robi maski, skóra jest rewelacyjnie gładka, jego używam do zdjęć, ewentualnie na wieczór.

Miłego dnia
ja szukam czegos co matuje ale nie wysusza skory, bo mam skore mieszana, ale teraz w ciazy sie swiece, i skora sie luszczy, przesuszyla sie az za bardzo..

a co myslisz o revlonie?? ja mialam do tlustej i bylam zadowolona, a teraz myslalam zeby kupic do suchej i mieszanej, bo chce zamowic do tego ten puder sypki.. i mysle ze wtedy bedzie ok, bo on podobno niewysusza i nie podkresla suchych skorek.. czytalam opinie na kwc
Stary 2010-12-10, 13:01   #293
agus87
Zakorzenienie

pojechalam z tesciowa na targ
z mysla, ze kupie sobie czapke na uszy
marzy mi sie taka czarna ze swiecacym kwiatkiem
nima
w ogole targu nie ma bo taka zawiercuha ze sniegu, ze szok
ale kupilam sobie jablka, miodzik, gatki

w ogole polecaja mi wszyscy, zeby slodzic herbate i kawe miodem
glukoza nie podskoczy za bardzo a miod o wiele zdrowszy
Stary 2010-12-10, 13:07   #294
dorkabl
Zadomowienie

Hej Dziewczyny.
Pora obiadowa a ja w lesie z obiadem :/

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
przywitam się z wami
tak piszecie o tych pysznościach, które przyrządzacie to aż ślinka cieknie ja robię pomidorową, ale nawet bez marchewki, bo nie chciało mi się iśc do marketu po nią w taką śnieżycę oj leniwa jestem strasznie

ładne brzuszki dziewczyny
a Siasiek aż uwierzyc nie mogę, że tak może byc widac Bejbika, że tak się wybija górka

mnie coś od wczoraj brzuch bolał, taki nie wiem... na maksa wzdęty i twardy był i kuło mnie wyżej. myślicie, że jest o co się martwiC?

a i wiecie co, mam tą płytę "będę mamą" i Music_For_The_Unborn_Chil d i słucham tego, ale długo nie mogę wytrzymac, zwłaszcza przy tej drugiej :P a ta pierwsza kojarzy mi się z płytą, którą kiedyś miałam "erotic music" czy jakoś tak
Właśnie i ja muszę zacząć szukać czegoś dla maleństwa. Problem tylko w tym ze wole trochę mocniejsze dźwięki i tez będę sie trochę męczyć podczas słuchania

Tak sobie mysle na temat naszych rozterek z ta kawa a prawda jest taka że na te nasze biedne dzieci zaraz po urodzeniu rzuci się chmara bakterii, skażone środowisko, zanieczyszczone powietrze itp. Beda sie musiała malce przed tym bronic i w takim kontekście taka mała czarna to jest pikuś!

P.S. ale jestem dziś optymistyczna
dorkabl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 13:11   #295
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość
ja szukam czegos co matuje ale nie wysusza skory, bo mam skore mieszana, ale teraz w ciazy sie swiece, i skora sie luszczy, przesuszyla sie az za bardzo..

a co myslisz o revlonie?? ja mialam do tlustej i bylam zadowolona, a teraz myslalam zeby kupic do suchej i mieszanej, bo chce zamowic do tego ten puder sypki.. i mysle ze wtedy bedzie ok, bo on podobno niewysusza i nie podkresla suchych skorek.. czytalam opinie na kwc
Co do revlona to ten do suchej już tak fajnie nie kryje jak ten do tłustej/mieszanej miałam obydwa, przetestowałam multum podkładów na chwilę obecną mam w domku bodajże 9 podkładów, dobry z Revlona jest ten podkład mineralny, nie źle kryje nie tak jak Revlon Colorstay ale daje radę no i nie podkreśla skórek.
Dobrze też sprawują się podkłady Clinique są różne wersje, ale na bank żadne nie podkreśla wysuszonych skórek, wiem bo sama mam z tym problem, łuszczy mi się nos mimo że mam cerę mieszaną z tendencją do tłustej.

Kochane moje a powiedźcie mi czy ja mam brzuch wysoko ??? Mnie się wydaje że tak, ale może jestem w błędzie ???
Ale powiem Wam że przy synku brzuchol bardziej rozlewał mi sie na boki teraz wydaje mi sie że wychodzi do przodu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 19tydz.jpg (53,7 KB, 64 załadowań)
Stary 2010-12-10, 13:15   #296
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane moje a powiedźcie mi czy ja mam brzuch wysoko ??? Mnie się wydaje że tak, ale może jestem w błędzie ???
Ale powiem Wam że przy synku brzuchol bardziej rozlewał mi sie na boki teraz wydaje mi sie że wychodzi do przodu.
Wysoko i faktycznie taka piłeczka (no, no konkretna) z przodu

A ja mam takie pytanko, niezwiązane z wątkiem... Czy jest szansa, że mój avatar powróci, czy muszę od nowa wgrać??

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2010-12-10 o 13:16
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 13:18   #297
Catia88
Rozeznanie

Witajcie Mamuśki

Jeszcze raz dziekuję za rady odnośnie włosów Jutro albo w niedzielę dodam fotkę jak wyglądałam na tym ślubie.

Kasia, co tam u Ciebie? Mam nadzieję,że humor chociaż trochę Ci się poprawił od wczoraj
Ja niestety dzisiaj mam tak z****** humor,że tylko płakać mi się chce Tż mnie troche wkurzył na zakupach ajjj ;(

Eweska jestem pod wrażeniem twojego makijażu

Catia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 13:21   #298
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Wysoko i faktycznie taka piłeczka (no, no konkretna) z przodu

A ja mam takie pytanko, niezwiązane z wątkiem... Czy jest szansa, że mój avatar powróci, czy muszę od nowa wgrać??
Dzieki Hehe ta ciąza jest zupenie inna niż z synkiem więc mam nadzieję na córę
Nie powróci, wgraj sobie na nowo.

Cytat:
Napisane przez Catia88 Pokaż wiadomość
Witajcie Mamuśki

Jeszcze raz dziekuję za rady odnośnie włosów Jutro albo w niedzielę dodam fotkę jak wyglądałam na tym ślubie.

Kasia, co tam u Ciebie? Mam nadzieję,że humor chociaż trochę Ci się poprawił od wczoraj
Ja niestety dzisiaj mam tak z****** humor,że tylko płakać mi się chce Tż mnie troche wkurzył na zakupach ajjj ;(

Eweska jestem pod wrażeniem twojego makijażu

Czasami tz-ci potrafia wkurzyć, ale nie ma co się przejmować i dołować z tego powodu
Stary 2010-12-10, 13:22   #299
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
pojechalam z tesciowa na targ
z mysla, ze kupie sobie czapke na uszy
marzy mi sie taka czarna ze swiecacym kwiatkiem
nima
w ogole targu nie ma bo taka zawiercuha ze sniegu, ze szok
ale kupilam sobie jablka, miodzik, gatki

w ogole polecaja mi wszyscy, zeby slodzic herbate i kawe miodem
glukoza nie podskoczy za bardzo a miod o wiele zdrowszy
głowa do góry a miód to faktycznie dobry pomysł, aczkolwiek ja po kilku razach słodzenia miodem wróciłam do cukru
Cytat:
Napisane przez dorkabl Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny.
Pora obiadowa a ja w lesie z obiadem :/

Właśnie i ja muszę zacząć szukać czegoś dla maleństwa. Problem tylko w tym ze wole trochę mocniejsze dźwięki i tez będę sie trochę męczyć podczas słuchania

Tak sobie mysle na temat naszych rozterek z ta kawa a prawda jest taka że na te nasze biedne dzieci zaraz po urodzeniu rzuci się chmara bakterii, skażone środowisko, zanieczyszczone powietrze itp. Beda sie musiała malce przed tym bronic i w takim kontekście taka mała czarna to jest pikuś!

P.S. ale jestem dziś optymistyczna
masz rację, ale z kolei czasem jak pomyślę, że dzidziuś urodzi się i będzie coś nie tak.... boże nie chcę nawet o tym myślec, to będę się zastanawiac, czy ta głupia filiżanka kawy nie zaszkodziła...
w ogóle dziś aż się popłakałam jak mówiłam do Dzidziusia, że go kocham i mam nadzieję, że będzie cały i zdrowy
Cytat:
wysoko i okrąglutki
Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość

od nowa

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 13:28   #300
violisia
Zadomowienie

Cytat:
Co do revlona to ten do suchej już tak fajnie nie kryje jak ten do tłustej/mieszanej miałam obydwa, przetestowałam multum podkładów na chwilę obecną mam w domku bodajże 9 podkładów, dobry z Revlona jest ten podkład mineralny, nie źle kryje nie tak jak Revlon Colorstay ale daje radę no i nie podkreśla skórek.
Dobrze też sprawują się podkłady Clinique są różne wersje, ale na bank żadne nie podkreśla wysuszonych skórek, wiem bo sama mam z tym problem, łuszczy mi się nos mimo że mam cerę mieszaną z tendencją do tłustej.

ooo dziekuje za opinie

a brzuchol rozbrajajacy naprawde i moim zdaniem tez wysoko

ja sie dzis oderwie od codziennosci bo sasiadka na pazurki przychodzi a wogole mieszka dom obok a nie wie ze w ciazy jestem hehehe
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości