![]() |
#601 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane
Maatra, rob zdjecia pasterza!
![]() Tak, impreza swiateczna.. ktora jest w przyszly czwartek ![]() ![]() ![]() Za to jutro maja koncert koled w przedszkolu.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez szperrr Czas edycji: 2010-12-09 o 13:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#602 |
Zakorzenienie
|
szperku Ty jesteś bardziej zakręcona niż świński ogonek
![]() ![]() ![]() ps. też córci w ostatniej chwili mówię, jak gdzieś idziemy, żeby nie było żalu i łez, jak odwołane lub inne takie ![]()
#603 | ||||
Zadomowienie
|
Czesc
dziekuje jeszcze raz za cieple przywitanie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moj kocur takim przytulakiem za bardzo niestety nie jest ale jak juz go dorwe to ..... ![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2365103 9]czesc Beafrance ![]() Nie mam kota, ale za to chroniczny brak czasu ![]() o to podobnie jak u mnie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() z ksiazkami tez od kilku lat u mnie suabo ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#604 |
Zadomowienie
|
Beafrance witaj- to jak wszytskie pisza z kim mieszkaja to ja tez- z TZtem i psem dla odmiany.
Dae z gazem nie ma zartow, jak czuc to znaczy, ze sie gdzies ulatnia, ale nie wiem gdzie to zglosic. Moze do Waszego dostawcy gazu? Chlopakowi ode mnie z pracy wybuchl gaz w domu, a dokladnie cos w kuchence sie stalo i wybuchlo. Ma poparzona twarz, lezy w szpitalu. I po sniegu, dzisiaj spadl deszcze i nic juz nie zostalo. No i ja oficjalnie zaczynam weekend. Dzisiaj tylko szybko posprzatam, bo jutro caly dzien zakupy z mama i siostra. W sobote jedziemy kupic choinke, a wieczorem mamy impreze swiateczna z pracy. No a za tydzien LONDYN!!! Kofika nie martw sie ja Ci bede towarzystwa dotrzymywac w tych trudnych czasach.
#605 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
BB dzięki za info ![]() Cytat:
A ja dziś kupiłam. Zobaczymy, przetestuję ![]() Beafrance zapomniałam dodać: mieszkam z TŻ, synkiem, tymczasowo moją mamą i brzuchem (znaczy ja i brzuch to nadal jedno ![]() Kotów i psów brak ![]() Mieliśmy dziś christams dinner . Pysznie było, atmosfera całkiem pozytywnie poprawna, na jakieś dziwne gadanie nawet uwagi nie zwracałam w końcu oni zostają, a ja nie ![]()
![]() |
#606 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() poza tym czesto kupuje tam kapcie i gumki do wlosow ...... ale zgadza sie kilka let temu ich produkty byly o wiele lepszej jakosci :/ yyyy podobne zreszta jak wiekszosc "highstreetowcow" ![]() hehhehe pasterz ![]() ![]() ale ale jak sie przedstawienie udlao? dawaj foty na FB Cytat:
![]() wiec ty tez rob foty !!!! Cytat:
![]() *** ja dzis mialam wysmienity humor...... popsula mi go pani z debenhams ale swoje zale juz wyrzucilam na scianie fb ![]() do tego udalo mi sie kupic mleczko i krem z weledy w tk maxx za pol ceny ![]() dzieki Ci Lorindo za info ..... i dobrze, ze poczekalam z kupnem i nie nabylam tego w tamtym tygodniu !!! do tego dzis przyszly lampiony ktore zamowilismy z tz ![]() chcemy zrobic wszyskim niespodzianke i wypuscic je w niebo tuz przed pasterka o cos takiego http://www.youtube.com/watch?v=WAYio...eature=related my kupilismy kolorowe!!! + pytanie ...... ktora uzywa cieni do powiek ? interesuje mnie jakosc ![]() a chce kupic cos naprawde fajnego mojej siostrze ..... moze byc cos extra jak ktoras ma lub zna .... bo ja sie na tych posh nie orientuje ![]() tx co ja to jeszcze chcialam ....... aaaa maz wlasnie zrobil fantstyczne hot dogi ![]() brzuch mam jak balon zreszta juz od jakiegos czasu wyglada jak balon jakis taki napompowany ![]() dzis mierzylam jedna tunike, jak "go" wydelam to serio ..... ciaza zaawansowana ![]() ale nie ..... nie raczej nic z tych rzczy ..... ![]() jutro piatek ![]() za tydzien - wiadomo gdzie ![]() ale ten czas zlecial ........
Mad about Mad Men ![]() “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” ― Albert Einstein Edytowane przez Kofika13 Czas edycji: 2010-12-09 o 20:50 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#607 |
Zakorzenienie
|
baby wpadam jak po ogien!
ktora wysylala kartki za posednictwem 100lat? bo chce tez wyslac, ale cos mi sie chrzani... moze sie ktora odezwac? |
![]() ![]() |
![]() |
#608 |
Zadomowienie
|
Kofi- ja kiedys dostalam te http://www.boots.com/webapp/wcs/stor...uctID=MAEMU170
Moje byly w odcieniach brazu. Sama sobie nie kupuje bo mi szkoda 35funtow na cienie do oczu. Ale jakby byly tansze to napewno na stale by u mnie zagoscily.
#609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() chociaz z chanela to chyba tylko te cienie sie im udaly ![]() przed slubem (naiwna) kupilam sobie mleczko,tonik i podklad ........ nie pytajcie jak moja cera wygladala ![]() ale wtedy nie znalam jeszcze Lorindy ktora moglaby cos doradzic ![]()
![]() |
#610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to byłam ja ![]() co trzeba pomóc i wytłumaczyć? ![]()
![]() |
#611 |
Wtajemniczenie
|
kofcia - dla mnie nic nie pobije Bobbi Brown - jedyne ktore sie dobrze na oczach trzymaja
|
![]() ![]() |
![]() |
#612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wprawdzie cieni nigdy nie mialam .....ale tylko dlatego, ze "nacielam" sie na tuszu ktory kiedys kupilam z tej firmy..... ![]() ![]() ale sprawdzilam ich strone widac ze pojedyncze cienie maja fajne natomiast palety ...juz chyba nie beda odp preferencjom mojej siostry :/ tak czy inaczej dzieki za propozycje ![]() bede w sobote w londonie to sie porozgladam ![]() *** ps tak mi sie przypomnialo ![]() wczoraj rozmawialam z moja psiapsiola na skypie. gdy tylko zaczynamy rozmowe zaraz przybega sie pzywitac jej prawie 3 letnia cora..... i wtedy juz wiemy ze przynajmniej 10 do 15 min rozmowy mamy " z glowy" mala zadaje tysiace pytan i chce recytowac wierszyki etc etc wczoraj wyskoczyla z pytaniem : ciociu kiedy do nas przyjedziesz? bo wiesz... wino juz na ciebie czeka ![]() ![]() gwoli wyjasnienia - maz S zrobil w tym roku "swojaczka" i juz niewiele zostalo w gasiorze ![]() ![]() ![]() echhhhhh...... a co sie wczoraj o mikolaju opowiesci nasluchalam ... ech te bachorki ![]()
![]() |
#613 |
Raczkowanie
|
Kofika super te lampiony
![]() A cienie hmm , może MAC-a ? Mają sklep na oxfordzie ![]() No dziewczynki .. za tydzień spotkanko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zastanawiamy sie nad zamowieniem kolejnego ![]() mac - chyba tez tylko pojedyncze robi :/ co do klubu ........ to sie zobaczy ..... ![]()
![]() |
#615 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jesli chodzi o cienie, to ja mam zazwyczaj te ze sredniej polki, ale niedawno kupilam sobie baze pod cienie firmy art deco i WOW niesamowita roznica. Cienie sie trzymaja bez zarzutu przez 10h, nie roluja, nie wchodza w zalamanie powieki, nie splywaja. ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#616 |
Zadomowienie
|
co do cieni, to Lancome sa trwale
![]() ale wiecie co, z tych tanich, to sa napawde bardzo trwale poczworne paletki Revlon, caly dzien sie trzymaja ![]() mam tez Urban Decay paletke - ładne mają paletki, idealne na prezent, nie bardzo drogie i są w trwale, Inglot tez daje rade, Boujous i Max factor zreszta tez, ale zdecydowanie nie polecam Avonu, Yves Rocher ani No 7, trzymaja sie godzine ![]() mineralkowe cienie są fajne i dość trwałe jeśli nałożone na bazę, ale sypkie i jest troszkę zabawy z nimi. poza tym prawda jest taka że na dobrą bazę pod cienie można położyć cokolwiek i też wytrzyma długo ![]() ^^^ kupiłam wczoraj kawałek wołowinki ![]() ![]()
![]() |
#617 |
Wtajemniczenie
|
Kofika nie bylo roli diabelka
![]() ![]() ![]() Szperr zaraz dam linka w Kawie na fb. Sylwunia dzwonilas do mnie wczoraj? cos sie stalo z moim tel i mam informacje,ze tel zapisane na simie nie moga byc użyte. Tym sposobem mam 5 nr tel tylko ![]() ![]() Na cieniach sie nie znam. uzywam Loreala czasami.wiem ze u mnie Revlon sie nie sprawdzil i tyle ![]() Zupa z serem ricotta byla bajeczna. Zjadlam 5 talerzy ![]() ![]() ![]() Szykujemy sie powoli na plejgrupe . Milego dnia ![]()
![]() ![]() Edytowane przez maatra Czas edycji: 2010-12-10 o 08:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() o te http://www.thebodyshop.co.uk/_en/_gb...prdcode=85730m u mnie też odwilż, cały śnieg spada z dachu czego skutkiem jest zerwana antena i nieprzespana noc. Jak już w końcu usnęłam to zwalające się 100 kg śniegu poderwało mnie na nogi, bo myślałam że ktoś nam do domu się włamuje ![]() ********* aaa i wrócę jeszcze do tematu prądu na kartę ![]()
Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi ![]() Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2010-12-10 o 08:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#619 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() moze beda mieli jakies fajne zestawy w swiatecznych opakowaniach ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a co do panierki - nie mam pojecia *** dzien dobry paniom tak w ogole dzis znowu wstalam w dobrym humorze ![]() ![]() milego dnia ![]()
Mad about Mad Men ![]() “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” ― Albert Einstein Edytowane przez Kofika13 Czas edycji: 2010-12-10 o 08:56 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#620 |
Zadomowienie
|
Matraa rzucanie barankami do kolyski w wykonaniu Simona musialo byc piekne
![]() ![]() ![]() poza tym: 5 talerzy??? ![]() obiecana zupa z cieciorki: podsmarzyc cebulke, dodac pomidory z puszki, tymczasem ugotowac marchewke, ziemniaka i cieciorke, dodac przyprawy jakie sie lubi, oliwe, wszystko zmieszac i zmiksowac. podsmazyc boczek/bekon/pancette, co kto lubi i okrasic tym zupke. mozna zrobic taka mniej zmiksowana, z kawalkami, fajnie wtedy wyglada ![]() aha, aha, zapomnialam: uwielbiam domowe frytki!!!!! ![]() a kurczaka raz robilam w kruszonych platkach kukurydzianych, to taki bedzie ten KFC?
59-58-57-56-55-54-53-52 -13 kg ![]() Edytowane przez peorth Czas edycji: 2010-12-10 o 09:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#621 |
Zadomowienie
|
Dziekuje
![]() Ja jestem back to square one wczoraj tak mnie plecy rozbolaly, jak dwa tygodnie temu, wiec siedze w somu i czekam na spotkanie z lekarzem, na szczescie mam juz dzisiaj wieczorem, bo od poniedzialku tylko to mieli wolne ![]() Grala ktoras w Simsy na Playstation 3? Bo wlasnie kupilismy i zastanawiam sie jak by sie gralo i czy kupic (gre)... Na naszym Xboxie (360) niezbyt mi sie podoba to uzywanie pada.... Milego dnia ![]()
#622 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kofika ja uzywam mineralkow ale z drogeryjnych polecam Urban Decay . Swietne cienie a paletki sa slicznie wydane ![]() lampiony ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#623 |
Rozeznanie
|
Beafrance witaj
![]() Musze zerknac na moje probki ale wydaje mi sie ze mam cos z lauressa, tylko nie wiem czy takie kolorki. Maatra mialam gdzies przepis na kfc po domowemu, jak znajde to napisze I co to za rzucanie biednymi barankami ![]() Niezly aparat musi byc z Simona Ale mam stresujacy dzien w pracy, niech to sie juz skonczy ![]()
![]() |
#624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tiaaa pytanie tylko skąd ja wezmę 70 czy 100 funtów zeby ot tak sobie wydać lekką ręką ![]() ![]()
![]() |
#625 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tez dzisiaj mialam niezly poranek, normalnie wsciekli sie wszyscy, ale ja i tak najbardziej ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#626 |
Zadomowienie
|
Ola a ta antena jest Wasza czy byla juz jak sie wprowadziliscie? Zerknij na Wasza umowe o wynajem, tam powinno byc napisane, kto naprawia. Nam sie kiedys boiler posul i landlord placil, moze i Wam sie uda.
#627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W umowie niestety nie pisze kto jest za to odpowiedzialny... Na poprzednio wynajmowanym mieszkaniu landlord pokryła koszt naprawy więc myślałam że tu też tak będzie....
Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi ![]() Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2010-12-10 o 14:09 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#628 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, o co chodzi z tym wymienianiem punktów z clubcard na kupony np. do Pizza Express? Mam clubcard od niedawna i nie wiem za bardzo o co chodzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#629 |
Zadomowienie
|
Kasiu jak masz odpowiednią ilość punktów to możesz je zamienić na kupony, bilety do kina, itp. ja nigdy tego nie robiłam, ale wiem że się opłaca
![]() ![]() maatra zrobiłam dziś w końcu kurczaka kfc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#630 |
Zakorzenienie
|
Nie znosze zakupow
![]() ![]() ![]() Pozniej przyjde poczytac co tu sie dzialo ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.