Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o) - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-10, 10:07   #481
Judi21_84
Zakorzenienie

Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)

hello
Tak, tak Anka pełno śneigu znów jest super, bo cały syf czarny przykryty. Temperatura -3 więc w sam raz
Jutro jedziemy to teściów, a że oni pod szczyrkiem mieszkają (tz mieszkał w Szczyrku 20 lat), to poszalejemy na sankach konkretnie
W niedzielę przychodzi psióła więc weekend mamy zaplanowany
Ja w szlafroku, idę się zaraz ubrać i na spacerek
Judi21_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 12:53   #482
Judi21_84
Zakorzenienie

hello
gdzie Was wywiało??
My po sankach i szaleństwach na pseudo górce, Tymek policzki ma czerwone jak rzadko
Właśnie wszamał zupę, idziemy zaraz spać
Judi21_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 13:02   #483
kristi75
Zakorzenienie

GG do kristi75 Send a message via Skype™ to kristi75

witam się

Anka życzę zdrówka -precz z migreną

u nas też biało i mroźno i nadal pada do tego świeci słoneczko
od razu przyjemniej

Karolek mi wczoraj zaczął pokasływać im bliżej wieczoru to kaszlu coraz więcej podałam mu już wczoraj co mogłam ale i tak w nocy było widać jak się meczy i stęka kaszel miał taki jakiś zachrypnięty
rano się zapisałam do lekarza ale idę dopiero na 13.40

jowiszku a gdybyś ty siedziała w przedszkolu razem z nią i się bawiła z dziećmi to nie nabrała by więcej odwagi \

siedzę i piszę a Karolek mi mówi że mam tak dużo nie pisać

kristi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 13:05   #484
anka1900
Zakorzenienie

my byliśmy na szybkim spacerze, bo jest dość nieprzyjemnie na dworze
wszamałam czytajcie uważnie
kilka zakupionych dziś bezowych zakrętasów
własnie mnie zemdliło z łakomstwa
ale co się dziwić jak to sam cukier i białka
czas gorzką herbatę zapodać, bo wymięknę
Stary 2010-12-10, 13:34   #485
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cześć kochane

My dziś zaliczyliśmy Fantazję - tzn. byłam z bratem wcześniej miałam zamiar zahaczyć o fryzjera w celu podcięcia lwiej grzywy i sklep cycnikarski, ale udało mi się zakupić jedynie kolczyki do kiecki. Sama nie wiem czy będą dobrze pasować, ale żywcem nie ma nic co by mi odpowiadało w 100% albo ma cenę ponad 200 zł a ja ostatnio tyle wydałam, że chcę żeby coś jeszcze błyszczało na moim koncie nie tylko na uszach

Jutro z małżonem pójdę do fryzjerki może się załapię na samo obcięcie grzywy a jak nie to się umówię, ale cycniki za to na pewno kupię

Ola coraz większe histerie zaczyna odstawiać przy wyjściu z Fantazji, zniechęca mnie to do chodzenia

Poza tym kupiłam pizzę i będziemy szamać jak wstanie bo póki co mam luz, a później naleśniki mam pms-a pochłaniam jak stado słoni

Jowiszkowa kochana gratuluję dwóch cudownych nabytków, co prawda Sior nie znam i czy dorosłam do nich aby w ogóle poznać. Innocenta za to kocham i jest to zapach za który otrzymałam chyba najwięcej komplementów Dziś pachnę niezmiennie Le secretem i mam ochotę jeszcze kliknąć ze dwie setki siłą woli się hamuję

U nas też mnóstwo śniegu, zawiewa śniegiem w twarz, tyle że na szczęście nie ma dużego mrozu

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Ania a co to bezowe zakrętasy zabiłaś mnie! też bym pochłonęła

Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 13:41   #486
jowisz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kristi75 Pokaż wiadomość

jowiszku a gdybyś ty siedziała w przedszkolu razem z nią i się bawiła z dziećmi to nie nabrała by więcej odwagi
nie sądzę by to był dobry pomysł przedszkole jest dla dzieci,nie rodziców
ponoć ona płacze b. krótko. z paniami rozmawia bez problemu, tylko dzieci jej nie interesują no cóż, muszę się pogodzić z tym,że panie będą znały nasze wszystkie tajemnice i domowe zwyczaje
jowisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 13:53   #487
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

hello
urlopuję się nadal ale czasu na wizaż niet tak to jest, jak się z dzieckiem w domu siedzi młoda oczywiście mi w dzień nie śpi, u babci za to bez problemu i mnie wszyscy denerwują tekstami - dlaczego ja narzekam na swoje dziecko? przecież ona taka kochana i grzeczna jest? litości...

Anka - z całego serca współczuję kolejnego ataku naszej ukochanej przypadłości nie wiem, czym zasłużyłyśmy na takie cierpienia...
ja zamierzam sobie zakupić pewien specyfik - MIGPRIV się nazywa jest co prawda na receptę, ale koleżanka ma mi załatwić. Migrena odpływa w siną dal po nim

Kasiulka - za całokształt boska jesteś siostruniu popieram pomysły na przebranie świąteczne, mam nadzieję, że przyćmisz choinkę u taboretów

Jowiszkowa - ale Iga ma fajne legginsy wyglądają jak dżinsy prawdziwe

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-10, 14:17   #488
ver_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jowisz Pokaż wiadomość
nie sądzę by to był dobry pomysł przedszkole jest dla dzieci,nie rodziców
ponoć ona płacze b. krótko. z paniami rozmawia bez problemu, tylko dzieci jej nie interesują no cóż, muszę się pogodzić z tym,że panie będą znały nasze wszystkie tajemnice i domowe zwyczaje
Poza tym to tylko pogarsza sprawe, a do tego inne dzieci tez od razu zaczynaja marudzic, bo dlaczego ich mama nie moze z nimi siedziec itp...
ver_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 14:21   #489
jowisz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ver_ona Pokaż wiadomość
Poza tym to tylko pogarsza sprawe, a do tego inne dzieci tez od razu zaczynaja marudzic, bo dlaczego ich mama nie moze z nimi siedziec itp...
moja mama była przedszkolanką kilka lat i na takie pomysły po prostu puka się w czoło
zresztą jak pierwszy dzień Igę zaprowadziłam to panie prosiły bym czekała tak żeby być przez nią niezauważoną. ja to szanuję
jakbym została raz to niby czemu nie miałabym zostawać za każdym innym razem lub jak poprosi. dopiero by był powód do wycia
Stary 2010-12-10, 14:35   #490
poulette
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
Jowiszowa ja się muszę świecić lepiej niż Bożonarodzeniowa choinka wtedy jestem sobą

A tak w ogole, to kiecka super ! Tylko sie zastanawiam skad oni takie modelki biora.... normalnie szok.

Cytat:
Napisane przez taka sobie Pokaż wiadomość
oby nie angina moja w sumie oprócz gorączki inych objawów nie miała aaaaaa nieprzyjemny ropny zapach z buzi , szczególnie rano . Zdrówka zyczę
Cytat:
Napisane przez Anisia25 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez Anisia25 Pokaż wiadomość
Poulette, może to zębiska??
Piotrek jak mial taka goraczke, to tracil apetyt, zdarzalo mu sie rzygnac, a tak to bez kataru, bez kaszlu i mimo to byly to poczatki anginy, bo gardlo mial bordowe..
jesli twoj je i nie wymiotuje, to byc moze to tylko zwiastun zębów
Bylam dzis rano z nim u lekarza, poogladala mu gardlo i uszy i powiedziala, ze to pewnie jakis wirus i tyle. Mam podawac tylko paracetamol i tyle. Tyle, to i ja wiedzialam.....
No nic, dobrze, ze to nie jest jakies zapalenie gardla czy oskrzeli, zobaczymy kiedy mu ta goraczka spadnie.
Jako, ze pierwszy raz jest chory, to wolalam jednak isc do lekarza.
Dzis rano mial juz "tylko" 39 stopni. Zobaczymy wieczorem.

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Poulette, czy to nowe budownictwo?? Kuchnia fajna, duzo miejsca
A chlopaki jeszcze fajniejsze Moze bunt Gina zwiazany jest z zazdroscia o braciszka??
Tak, nowe budownictwo, nawet bardzo nowe i nowoczesne : mam panele sloneczne na dachu , a budynek oddany 3 tygodnie temu.

Cytat:
Napisane przez anka1900 Pokaż wiadomość
a Poulette , mi takie sterylne nowoczesne wnętrza podobają sie u kogoś
ja to chyba za szybko bym je zagraciła
bo brakowałoby mi jakichś grzybków suszonych, czosnku, papryki, na wierzchu
więc dla mnie to jedynie kuchnia w stylu rustykalno,toskańsko,prow ansalskim
mam hopla na punkcie , ciemniejszych mebli, ewentualnie wymurowanych szafek, z drewnianymi drzwiczkami jakieś okapy murowane, itp.
chyba powinnam się urodzic w Toskanii
http://www.zappalorto.it/
:
Ja tez lubie takie wiejskie kuchnie, ale takowe pasuja moim zdaniem bardziej do domu, a w mieszkaniu to raczej styl nowoczesny mi sie wydaje. I dlatego na taki sie zdecydowalam.

Cytat:
Napisane przez Judi21_84 Pokaż wiadomość
hello
Nie nadrobię, 3 strony to stanowczo za dużo przeczytałam tylko pierwszą wiadomość-że Poulette schudła 10 kilo-gratuluję !!!!!!!!!!!kla ski: ja narazie 4, przerwałam odchudzanie na czas choroby-bo jadlam antybiotyki. Ale zaczynam drugą turę-mam nadzieję że będzie mi szło tak dobrze jak przedtem...
Dziekuje Judi. Powiem Ci, ze na poczatku bylo bardzo trudno, ale po jakis 10 dniach moje uzaleznienie od slodyczy i chleba przestalo mnie juz tak meczyc, a teraz to juz w ogole jak jem jablko, to mam wrazenie, ze ono jest miodem smarowane, tak mi slodko. Jeszcze tylko 3 kg i bede happy !!!!

Jednak wczoraj nie znalazlam ani chwili na wizaz. Jak zaczelam skladac nasze papiery i ukladac w biblioteczkach w salonie, to pol dnia mi na tym zeszlo, potem jeszcze jakies prania i takie inne i byl wieczor.....
Dzisiaj mam troche wiecej luzu.

Piszecie o choince. Ja pierwszy raz w zyciu musze wlasnie kupic choinke i bombki i jakos sama nie wiem co wybrac. Chyba ubiore ja na kolor zloty, taka widzialam kiedys w sklepie i mi sie spodobala, taka ciepla byla....

A myslicie, czy macie juz prezenty dla dzieci pod choinke ? Bo ja nie wiem co kupic, za duzo tego w sklepach jest i stad ten problem,.....

Ktoras wstawila tu taki link ze sloniem i motylkami. Niania Gina ma te zabawe i wiem, ze tam dzieci sie tym bawia, ale to jest fajne tylko jak jest 2 czy 3 dzieci, wtedy frajda, bo samemu to podobno dziecko szybko sie tym nudzi.

Jejku, popatrzylam na zdjecie Igi, jaka ona juz duza. W ogole jak popatrze na te nasze starszaki, to normalnie jestem w szoku, a tu jeszcze pamietam jak Jowiszowa swoj bolesny porod opisywala.....

A jak tam nasze ciezaroweczki ?
Widze, ze sie nie oszczedzaja ! A trzeba, szczegolnie na swieta, bo to czlowieka do roboty rwie, a nie powinno sie tyle. I kto to mowi, nie.... ?!
Ja tez na d.upsku nie moglam usiedziec pamietam....
poulette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 14:37   #491
ver_ona
Zakorzenienie

Cytat:
moja mama była przedszkolanką kilka lat i na takie pomysły po prostu puka się w czoło
zresztą jak pierwszy dzień Igę zaprowadziłam to panie prosiły bym czekała tak żeby być przez nią niezauważoną. ja to szanuję
jakbym została raz to niby czemu nie miałabym zostawać za każdym innym razem lub jak poprosi. dopiero by był powód do wycia
ostatnio pewna mamusia, probowala podgladac przez drzwi jak jej synek sie bawi. on to caly czas widzial i po chwili oczywiscie byl ryk, a do tego polowa dzieci chciala isc do mamy, bo drzwi otwarte, czyli ktos po nie pewnie przyszedl
ver_ona jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-10, 14:47   #492
poulette
Wtajemniczenie

Cytat:
Jowisz, swieta racja, popieram.
Ja ciagle w naszym przedszkolu musze tlumaczyc jakims mama dlaczego nie moga zostac w klasie.... paranoja.

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Taaaaa jeszcze zapomnialam dopisac o spaniu. Moj Gino wieczny spioch tez ostatnio sie zmienil i nie chce chodzic spac. W week endy to juz nawet mu sieste czasami odpuszczam, choc potem wieczorem lazi i wyje, ale normalnie kladziemy go spac o 20.00 i kiedys zasypial w 2 minuty, a teraz jeszcze conajmniej godzina wolania, lazenia itd.... normalnie porazka.

On w ogole sie zmienil od kiedy Jimmy sie urodzil. Teraz juz niby nie jest taki zazdrosny jak na poczatku, ale jest po prostu inny..... No i to ciagle NIE.... doprowadza mnie czasami juz do szalu.... Za to ja tak jak Jowisz, jestem pod wielkim wrazeniem mowy mojego dziecka. Normalnie bajka, wszysko opowie....

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

A tak w ogole to jestem jeszcze zupelnie nieprzygotowana na swieta.... moi rodzice do nas przyjezdzaja, a ja nie mam jeszcze nic kupionego ani gotowego, zero prezentow, zero choinki, zero zakupow na potrawy..... Nie wiem chyba sie za to zabiore w ten week end, jak znajde czas, choc watpie, bo musze jeszcze kupic 2 regaly w Ikei, i przywioza nam tez drzwi do szafy wnekowej do pokoju dziecinnego, wiec trzeba bedzie montowac..... ja sie chyba zarobie.
Najgorsze jest to, ze pracujemy oboje do 23 grudnia wlacznie.
Stary 2010-12-10, 14:53   #493
jowisz
Zakorzenienie

jak pierwsze 3 dni Igę zaprowadzałam to jeden chłopczyk z jej grupy non stop zwiewał paniom z rykiem do szatni. a to dlatego,że jak go przyzwyczajali rodzice do przedszkola to ojciec tam siedział - i dziecko o tym wiedziało. któregoś dnia tatuś znikł a mały non stop miał nadzieję,że on tam się nagle zmaterializuje, żal dziecka pożegnanie musi być krótkie żeby malec za bardzo się nie zdążył rozkleić,no i ma wiedzieć,że rodzic wróci. i tyle.
Stary 2010-12-10, 14:54   #494
Kasiulka22
Zakorzenienie

Maluśna, Poulette dziękuję babencje kochane

Jowiszkowa super avatar

Stary 2010-12-10, 14:56   #495
jowisz
Zakorzenienie

Kasiulka - w temacie zapachów. mam fazę na dominującą pisz swoje typy
dziś udało mi się dobić super wymiany dostanę 30parę ml Today Avonu za parę próbek z moich flaszek. cieszę się bo to zapach mojej podróży poślubnej (no i śłubu też), i muszę go mieć
Stary 2010-12-10, 14:59   #496
poulette
Wtajemniczenie

Ciekawe w czym ja wystopie na wigilie....
Wszystko teraz na mnie wisi i musze sobie kupic cos nowego, tyle, ze po pierwsze brak czasu a po drugie nie wiem czy jeszcze jakas kasa mi zostanie po tych wszytkich wydatkach mieszkaniowo-swiatecznych....

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Co do perfum to ja od lat sie czaje na tego pachnacego przyprawami slonia Kenzo i sie chyba wreszcie odwaze....
Teraz mam faze na Tresor in love. Piekne sa....
Stary 2010-12-10, 15:01   #497
jowisz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poulette Pokaż wiadomość
Co do perfum to ja od lat sie czaje na tego pachnacego przyprawami slonia Kenzo i sie chyba wreszcie odwaze....
Teraz mam faze na Tresor in love. Piekne sa....
jest piękny. i jak masz kupić to w zimie właśnie bo to killer jakich mało nawet mnie, która mocne zapachy uwielbia, przerósł
Stary 2010-12-10, 15:02   #498
poulette
Wtajemniczenie

Cytat:
jest piękny. i jak masz kupić to w zimie właśnie bo to killer jakich mało nawet mnie, która mocne zapachy uwielbia, przerósł
Wiem, jest niesamowity, prawda ?!

Ok, spadam, moj bebulek sie obudzil. Pa laski !
Stary 2010-12-10, 15:12   #499
jowisz
Zakorzenienie

moja jeszcze śpi,ale zaraz powinna wstać.
idę wymodzić jakieś dwie kanapki z rogala bo obiad jadła jak w przedszkolu ok. 12stej.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-10, 16:09   #500
anka1900
Zakorzenienie

si nie ma potrzeby przebywania z bobasem w przedszkolu, przyzwyczai sie , ot taka kolej rzeczy, i tyle
nie można być za miękkim rodzicem, bo to tylko przedłuża dziecięce rozgoryczenie i utrudnia pracę paniom przedszkolankom

Kasiulko, to nic specjalnego, to zwykłe bezy ale tak fajnie wyciskane że nie takie bobki tylko takie fikuśne pozakręcane, a pyszne, bo mają taki mokry jeszcze syrop w środku

tak Poulette , kuchnie cięzkie to tylko do hacjendy

moj jeszcze śpi, ale szlag mnie jasny trafiał z jego kokoszeniem sie do drzemki
dobrze, że małż dziś przybywa z odsieczą, bo chyba bym osiwiała z nerwicy
powiem szczerze, nie nadawałbym się na samotną matkę ze świadomego wyboru
to ponad moje siły , bo jak się ma partnera to przynajmniej chwilkę można odetchnąć, a tak to trzeba być i matką i ojcem dla bobasa, ja nie z tych co sie potrafią rozdwoić czy potroić

Kasiulko widzę że będziesz przygotowana na święta od stóp po biustonosz
moja mama nie omieszkała, mnie wczoraj powiadomić o swoich nowych nabiustnych zakupach
ale ma podnietę, od kiedy ją nawróciłam na nowe rozmiary i zagraniczne marki
jak tylko przychodzi do nas , to prosi bym jej posprawdzała na e-bayu czy czegoś ciekawego tam nie ma po promocyjnych cenach,
aż wymiękam czasami z tego jej nowego hobby
ja na razie zbastowałam bo wszystkie staniki mi przeszkadzają juz po południu, że najwygodniej mi bez aż wstyd, żeby mi walory dyndały jak babciom

polecam film- dramat wojenny
ale sie popłakałam na końcu, że hej, tak nie mogę cierpienia dzieciaków na filmach oglądać, zaraz potoki łez, tż nie mogł mnie pocieszyć, bo ryczałam jak bóbr, choc wiadomo że to tylko film
http://www.mojeopinie.pl/chlopiec_w_...e,3,1234731379

Edytowane przez anka1900
Czas edycji: 2010-12-10 o 16:13
anka1900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 16:30   #501
taka sobie
Zakorzenienie

dzien dobry
ale biało

Anka Wiki ma takie klocki, kupiłam w biedronce za 9,99 a nie 95 jak w tym linku co podałaś skąd taka cena

brak mi weny poczytam co u Was

skakanka od 01.03....
taka sobie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 16:44   #502
anka1900
Zakorzenienie

Takuśna bo nasze bobasy mają tanią wersję klocków
to był przykład na szybko wygooglany
Stary 2010-12-10, 16:53   #503
taka sobie
Zakorzenienie

no na pewno ale cena mnie zwaliła jak 9 szescianow z doklejonymi bokami moze kosztowac stówkę

skakanka od 01.03....
Stary 2010-12-10, 17:02   #504
kristi75
Zakorzenienie

GG do kristi75 Send a message via Skype™ to kristi75

hej jestem na moment bo muszę ogarnąć chałupę bo jutro mam kolędę

wieści od lekarza takie że karolek ma zapalenie oskrzeli i krtani
i w głowę zachodzę skąd on to załapał jak w domu wszyscy zdrowi nie brałam go w żadne miejsca publiczne //gdzie jest zbiorowisko wirusów /
a dopiero co wczoraj zaczął lekko pokasływać, nawet kataru nie ma

dostał syropki i inhalację

szlag by to trafił a już miałam plany na weekend

Macie rację z tym przedszkolem głupio palnęłam

Anka też patrzyłam na tą cenę tych klocków z niedowierzaniem
jak takie klocki mogą być tak drogie //w życiu bym nie dała za parę klocków tyle kasy

kristi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 17:59   #505
Kasiulka22
Zakorzenienie

Jowiszkowa speszyl for ju Chcesz pachnieć różańcem prosto z Watykanu? Proszę bardzo a tak serio to piękna, miękka róża, delikatna i ciepła. Miałam tą flaszkę ale ja jednak wolę zapachy bardziej mydełkowe, świeże, praniowe, kremowe, taka świeża kobieca skóra spod prysznica

http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=9179521

Baby słoń piękny? oj nie i mnie można "nawrócić" jeśli chodzi o zapachy cięższe bardziej zmysłowe, ale słoń to nie mój kaliber. Tresor in love są śliczne, sama też sobie kupię Teraz mam wielką ochotę na The Beat bo wydaje mi się, że to zapach dla mnie. Przetestują go przy najbliższej wizycie w Sephorze, może jutro?

Ania obejrzę ten film już kazałam mężowi mi skombinować ale będę wyć już to widzę

Stary 2010-12-10, 19:59   #506
Kasiulka22
Zakorzenienie

Weekendujecie się babeczki? ;P?

Stary 2010-12-10, 20:02   #507
anka1900
Zakorzenienie

si
oglądamy z Mikim jakiś film o pszczołach
do jutra
Stary 2010-12-10, 21:14   #508
jowisz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
Jowiszkowa speszyl for ju Chcesz pachnieć różańcem prosto z Watykanu? Proszę bardzo a tak serio to piękna, miękka róża, delikatna i ciepła. Miałam tą flaszkę ale ja jednak wolę zapachy bardziej mydełkowe, świeże, praniowe, kremowe, taka świeża kobieca skóra spod prysznica

http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=9179521
Kasiu czy to róża konfiturowa / pączkowa czy bardziej taka z krzaka ?
bo szukamtej drugiej. w Stelli Rose mam już dżemik z róży na samym początku (na szczęście szybko mija)
pisz mi tu zaraz szybciutko

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

jestem tak zmachana po ćwiczeniach,że ledwo mam siłę podnosić kieliszek z winem
wracam do domu,a moje dziecko otwiera mi z piskiem, po chwili wraca do pokoju i kręcąc się krzyczy "ajm densing lajk lejdi gaga" uwielbiam ją
Stary 2010-12-10, 21:52   #509
Sosnowa
Zakorzenienie

Hej, zapomniałam ostatnio napisać, że podobnie jak Jowiszowa jestem zaskoczona tym, ile młode pamięta... Od jakiegoś czasu co jakiś czas ktoś do mnie wypala "to pierwszy jej świadomy śnieg". A ja mówiłam, że nie jestem tego taka pewna. No i dziś mi pod kościołem mała zaczęła wspominać szopkę bożonarodzeniową i pokazywać gdzie stała.
Poza tym jakiś czas temu wspominała coś z wakacji 2009. Tylko wtedy się zastnawiałam, czy np. przez rok czegoś o wakacjach nie spominaliśmy... a dziś ewidentnie sama od siebie z tym wypaliła..
Sosnowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 22:21   #510
taka sobie
Zakorzenienie

Wiki choinki u nas nie pamięta

a dzis uraczyła nas słowami "tatuś" i "mamusia" oraz "babuś i dziadziuś"

spadam do pracy

skakanka od 01.03....
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości