|
|
#811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
łączę sie w bólach z Fav i Pin
kręgosłup dokucza codziennie rano, a zawias górny (doopny)o różnych porach dnia i nocy, sypię się jak nic
|
|
#812 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Że cena okazyjna to skapowałem się jak na all znalazłem za 75 plus przesyłka. |
|
|
|
|
#813 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz to ja nic nie rozumiem (może się wieczorem piwa napiję, to może dopiero zrozumiem , bo na czeźwo to nie wiem o so chodzi ).Ale jak chodzę? To przecież żem ja nim jest I następną terapię masz w niedzielę ![]() Ja tam nie wiem ![]() Idę na ten wspaniały śnieg
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#814 |
|
Zakorzenienie
|
Flo
![]() Mnie to nie boli, chodzę też zazwyczaj normalnie, ale to tak śmiesznie wygląda, jak mogę sobie kość w udzie przestawiać
|
|
|
|
#815 |
|
grozi wypollizowaniem
|
tesz mnie boli doopa....a dokłądnie ogon
![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- czemu skarbiatko sie tak zadko udziela? ![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- a fogle to byłam w naturze i wszendzie i nigdzie nie widzialam czepaczki do musku ani samej ani przyczepionej do suplementu wykupili czy ki penis?
|
|
#816 |
|
Nindżopesz
|
Podoba mi sie ta nazwa - "mozgotrzep".
Czy cos latwodostepnego pachnie podobnie do Pi? |
|
|
|
#817 | ||
|
Zakorzenienie
|
Teziak, nie podpadaj
![]() o mamuniu . Cytat:
Cytat:
Ja to mam jakieś tam zwyrodnienie, przekładki miedzy kręgami mnie się powycierali. I czasami jak się "przerobię" to mi bolenie promieniuje w kierunku bioder. Przechlapane. A wczoraj sieurobiłam, bo wzięłam dzień urlopu ( wiadomo urlop jak nic, robota cięższa niż w pracy Atw. to o so chodzi z tym mógoczepem ? Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2010-12-10 o 13:34 |
||
|
|
|
#818 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A mnie nic nie boli
Bo byłam grzeczna w nocy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#819 | |||
|
BAN stały
|
A ja się zastanawiam, zmylony wielkopolską gwarą, o jakiego szczura Wam chodzi
Cytat:
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;23677111]Może i masz rację, ale trochę byłem sfrustrowany. Tak bardzo, że o mało nie kliknąłem małej flaszki od Togo na all Dokładnie, pogięło ich Co najlepsze, zastanawiałem się nad nimi, nie lubiąc wersji edt, no ale taka okazja często się nie zdarza (a kto wie, może bym się w ostateczności do nich przekonał)! Cytat:
Moje posty nigdy nie miały sensu Cytat:
![]() Skarbek ma straszny remont w chacie, wszędzie kartony i pełno pyłu --- Łaciatek poszedł do nowego domu, smutno |
|||
|
|
|
#820 |
|
Zakorzenienie
|
Gryx
![]() A umiesz wyjąć szczenę?
|
|
|
|
#821 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() pyłu już mniej bo se TŻ kupił to co od razu żre pył. Dwa dni czech panów montowało mi meble.No i już Tylko blatu-barku brak bo wzieli do zwężenia ![]() Kcem już do Was a żem tak padnięta...i chora na dokładkę
|
|
#822 | |
|
Zakorzenienie
|
A masz, niech Cię chociaz troszkę cuś zaboli.
Co się bedziesz wyłamywać Cytat:
Taki remont to extra sprawa, zwłaszcza tuz przed świętami
Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2010-12-10 o 13:50 |
|
|
|
|
#823 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() u nas na wsi leżało, ale czy dalej leży to nie wiem, dawno w naturze nie byłam Cytat:
Cytat:
sprzątanie to b. zły pomysł na urlop ![]() ja też byłam brzeczna, a i tak nap....la ![]() ![]() toc cieszyc się trzeba, a nie ryczec
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-12-10 o 13:56 |
||||
|
|
|
#824 |
|
Zadomowienie
|
wczoraj Micel poradziła, co by wpaść czasem do baru i przyznać się, że nie ogarniam
to przyznaję: nie ogarniam, fcale a fcale ![]() choć przez moment nawet się starałam ale nic to macham wesoło i pozdrawiam Was wszystkich |
|
|
|
#825 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Własnie klikłam flaszkę na All
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#826 |
|
Zakorzenienie
|
Selya,
Zostań...! Skarbiątko ![]() Będziem na Cię czekać |
|
|
|
#827 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
ja też nie ogarniam ![]() jakom? |
||
|
|
|
#828 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja też ![]() do czego? ![]() same połamańce w tym barze siedzom ![]() siedzom i pijom
|
|
#829 |
|
grozi wypollizowaniem
|
czy vesenkowa tarte czekoladowa mozna zrobic dzien wczesniej? i czy mozna zrobic w tortownicy?
|
|
#830 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Fig Leaf Demeter,prawie całe 120 ml
Za śmieszną cenę,co mnie trochę rozgrzesza
|
|
|
#831 | |
|
Zadomowienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() a jak zadowolona nie będziesz to w Gdańsku znajdzie się taka co flaszkę przejmie
|
|
|
|
|
#832 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), no i się zastanawiam co to qr**de jest czapeczka do piżma ![]() Qrde tutaj to se każdy pisze jak chce i czyta jak chce Cud, że jeszcze w ogóle się czasem rozumiemy i dogadujemy Cytat:
![]() Ale ja lubię zagadki, może jest tam gdzieś ukryty sens, tylko nawet Ty jeszcze o tym nie wiesz ![]() Cytat:
Tylko zapłata z góry ![]() Nie becz Bejbe, dobrze mu tam będzie No śnieg jak śnieg, bo się iść dało, ale jak piździ (od czasu do czasu) ![]() Cytat:
![]() Bardzo ładnie Mów za siebie ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#833 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
To nie był zakup w ciemno
|
|
|
|
#834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś dla wielbicielek młodych chłopców ![]() bardzo młodych ![]() A dla odmiany twardzi Wikingowie i prawdziwa męska przyjaźń? A dla Maji fińskie miensko ![]() http://userserve-ak.last.fm/serve/50...tara++2010.jpg
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-10 o 15:32 |
|
|
|
|
#835 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to już nie chcę oglądać żadnych facetów, bo mnie szlag trafia
|
|
|
|
#836 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Wkurzylam sie bo podobno w tym roku w pracy tylko jedna osoba musi kiblowac w Wigilie Zawsze byly dwie i ja ladowalam na sali obslugi ![]() A w poniedzialki sie zamieniaja, za kazdym razem kto inny na sali obsl, za mojej kadencji zawsze musialam ja Zaiste powiadam czas wymyslic jakas prace chalupnicza i pokazac im |
||
|
|
|
#837 |
|
Zakorzenienie
|
a takich zboczuchów?
![]() http://www.lastfm.pl/music/Turmion+K...mages/10554665 http://www.lastfm.pl/music/Turmion+K...mages/10554523 http://www.lastfm.pl/music/Turmion+K...mages/10554891 aż z ciekawości posłucham jak grają przeczytajcie te komentarze pod 2 fotą z prawie golasem - "Polack invasion" ![]() Redsiku, ten Wykyng to wokalista Tyr
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-10 o 15:51 |
|
|
|
#838 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
un se myśli, ze jest po drugiej stronie i fika :P
![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
uwaga na Redsika :P |
||
|
|
|
#839 |
|
Nindżopesz
|
E, nieciekawy
![]() Jaki tam byl link do tego bloga o dlugowlosych? |
|
|
|
#840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(a rzadko mi się zdarza stwierdzać, że ktoś jest brzydki, oj bardzo rzadko Padło na Still Loving You no i powiem, że tu już nie jest taki brzydki Co do głosu, no parę razy mu się zafałszowało, ale ogólnie fajnie, wysoki ma ten głos ![]() A tu I wish I had an Angel w m.in jego wykonaniu ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Zt5-NWi3JBA&NR=1
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.

Ja wkleiłem te perfumy w perełki, i tak długo się nad nimi zastanawiałem, aż pojawił się napis "produkt niedostępny" 
Teraz to ja nic nie rozumiem (może się wieczorem piwa napiję, to może dopiero zrozumiem
).

Zawsze byly dwie i ja ladowalam na sali obslugi