|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
ja na drugi dzień udaję ,że sie nic nie stało i tak prowadze rozmowe,zeby nie zejść na drażliwy temat nie dam! ![]() ale takie zakwasy są strasznie przyemne ![]() http://www.youtube.com/watch?v=aiG5p...eature=related to "W piękny dzień blisko tak słońce w twarz grzało nas myślałem wszystko jest jak dawniej" tak mi się spodobało,że nie moge teraz przestać słuchać ![]() a co tam masz zamiar robic? ![]() własnie D spalił sie! napisał "ej zastanawiam się czy sie załozyć sobie profil na sexfotce" jestem w szoku i nie wiem czy mam płakac czy się smiac
|
|
|
#4802 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
Wrócimy do tego tematu za kilka dni ![]() Zostaaaawmy wszystko ,niech mówi serce ![]() Muszę dokończyć projekty, pouczyć się, skoczyć na miasto, zrobić koło siebie no i dyżurować 4 godziny ![]() O masz, chyba mu czegoś musi brakować ![]() Nie płakaj, może żartował sobie po prostu Ja nie śpię już gdzieś od 6 mama wstawała do pracy i sobie urządziła pogaduchy i mnie obudziła, nic się nie wyspałam...Próbowałam jeszcze zasnąć, ale się nie dało... Na śniadanie u mnie kanapki z serem. Teraz idę się ogarnąć troszkę i pewnie wezmę się za projekty, żeby szybko się z tym wyrobić i mieć spokój. Zima znów do mnie zawitała, jest -4 i przez noc napadało trochę śniegu Miłego dnia
![]() Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-12-10 o 09:08 |
|
|
|
|
#4803 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() u mnie na śniadanie dzisiaj wyjątkowo drożdzówka plus kawka skończyły się płatki i nie miałam co jeść![]() wczoraj z Tż trochę poleniliśmy się w łóżku ![]() jak dobrze że dzisiaj piątek w ogóle połowa mojego miasta nie ma prądu bo jest jakiś przegląd instalacji elektrycznej ![]() dyżur przebiega spoko dzieje się cały czas nadal nie mam naliczonej tej premii ale mam nadzieję że mi naliczą za jakiś czas wypłaty jeszcze nie mam więc nie wiem ile zarobiłam
|
|
|
|
#4804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak nie woda to ogrzewanie, jak nie ogrzewanie to prąd No to super, że na dyżurze dobrze Jeśli chodzi o premię to ja też mam w dalszym ciągu naliczoną tylko za ten jeden dyżur , więc nie martw się, pewnie się nam pojawi na dniach.Ale trochę dziwi mnie, że przyznali mi premię za dyżur z grudnia, chyba jako pierwszy powinni rozliczyć listopad, bo przecież dzisiaj wypłaty ![]() No nic, mam nadzieję, że niebawem się wszystko wyjaśni ![]() Ja sobie robię projekt i włączyłam sobie Asota , żeby lepiej wczuć się klimat Słucham sobie z ubiegłego tygodnia i właśnie odkryłam, że Armin zagrał kawałek mojego kolegi z Poznania , rok starszego ode mnie
|
|
|
#4805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przed chwilą sprawdzałam konto i jeszcze nie ma wypłaty jestem ciekawa ile dostanę, wg godzin mam zarobione 105,50zł![]() zapomniałam że Ty o asocie robisz dobrze że się wczuwasz![]() a co to kolega jest jakimś dj? mój były to też dj ale ch.j mu w parnik |
|
|
|
|
#4806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chyba też jeszcze nie mam, tzn nie sprawdzałam konta, ale przyszedłby mi sms z banku Wg godzin mam jakieś 190 zł zarobione , ale pewnie nie będzie nie wiadomo ile więcej, bo z początku nie szło mi zbyt rewelacyjnie, więc nie spodziewam się kokosów No muszę Takiej weny dostałam, że miałam napisać dwie strony, a tu już trzecia idzie Tak mnie podkręciła ta muzyka że bym pobiegła na jakąś imprezę tak jak siedzę w przykurzonych dresiętach Taa jest dj i producentem Wydaje sobie u Paula van Dyka , a to już jest któraś z rzędu jego wizyta w asocie Zaprasza mnie do siebie na wycieczkę już chyba ze dwa lata , a ja cały czas to odwlekam, ale jak słucham tego kawałka, to mam ochotę pojechać hihih ![]() Ch.j mu w parnik mnie powaliło
![]() Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-12-10 o 11:09 |
|
|
|
|
#4807 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
brr zimno dziś, pojechałam rano do mojego ciuszka i nic kompletnie nic... ;/ eh Przepraszam za nieobecnośc, ale, kurcze uparłam sie że zdobędę stypendium naukowe.. i nie mam na nic czasu.. a jak mam chwile to padam.. śpię albo leżę, weekendy jak zawsze z Tż.. dziś wieczorem też przyjeżdża ;p Miłego dnia.. i zbijajcie tam dalej kokosy na czatach ( sunsett i Anastazja) ![]()
|
|
|
#4808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ciekawe, czy dzisiaj ta kasa będzie, racja, pewnie kokosów nie będzie bo to pierwsze dyżury ![]() no to powera dostałaś ![]() mój były jeździ po Polsce i gra w klubach, bardzo dobrą muzę gra ale co z tego jak jest zje.any ![]() tak to ten od chrabąszczy ja skończyłam dyżur i pojechałam do domu malowaliśmy z Tż sufity, ale miałam sprzątania dalej jest syf, mimo foli, wszędzie biało![]() teraz będę robić powoli obiad i dalej sprzątać, bo ten kolega z którym Tż będzie kładł kafelki wpadnie na obiad i będą dalej robić, no i później dalsze sprzątanie
|
|
|
|
|
#4809 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Sunset-no to rzeczywiscie masz roboty,ale widze ,że jedna część już przy finishu ![]() Anastazja-niezazdroszczę ci tego sprzątania ![]() wstałam po 13 uwaga,uwaga,dostałam okres teraz wciełam sobe drożdżówkę![]() ale mi w głowie siedzi ta piosenka,pomimo,że ja nie słucham rocka,a jak już to jakieś bardzo pojedyncze kawałki,tak ten muszę posprzątać trocha,ale tata idzie na nockę do pracy,więc rozwale sobie głosniki na maxa i będę sprzątała w ogólne sniło mi się,że przespałam się z informatykiem,który pokazywał mi jak przenosić foldery![]() teraz właczę sobie dalej "9 i 1/2 tygodnia" bo połowe wczoraj obejrzałam
|
|
#4810 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uu to ambitny cel sobie obrałaś Pozostaje trzymać za Ciebie kciuki Wzajemnie miłego dnia Cytat:
![]() No z tego co opowiadałaś, to faktycznie jakiś lewy Ten mój jest w porządku, znamy się już z 7 lat i ja mu się strasznie podobam, mnóstwo razy zapraszał mnie do siebie w odwiedziny, nawet proponował przeprowadzkę i pomoc w pierwszych krokach w Poznaniu Ale jakoś nie czuję chemii żadnej, może po spotkaniu było by inaczej ![]() No to ładnie Was na remonty zabrało Troszkę roboty i sprzątania jest przy tym, ale uwiniesz się raz-dwa, a później będzie ładnie w domku ![]() Ja skończyłam pierwszy projekt już koło południa i tak w sumie plątałam się po domu Coś tam poprasowałam, poskładałam ubrania, posprzątałam, zjadłam obiadek ... Teraz siedzę sobie i czekam aż wyschną mi włoski, tradycyjnie po 15stej wezmę psinkę na spacerek i później zasiadam do pracki ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
No faktycznie Ci siadła, skoro już drugi dzień jej słuchasz ![]() I kto tutaj ma chore sny
|
|
|
#4811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi juz tez powoli wylatuje ![]() no ten byl wybitny jeszcze obbudziałam się,poszłam do łazienki,patrze w lustro,a na glowie szopa wiec musiałam się niezle wiercic![]() jezu własnie poczułam swieta
|
|
|
#4812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałam, że chcesz nam się czymś pochwalić A nie robiłaś tych papilotów ? Ja poczułam dzisiaj rano, jak przy robieniu śniadania w radio poleciało all I want for Christmas is you
|
|
|
#4813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie nie nie nie najadłam się az tylu czeresni zeby mi brzuch spuchłnie,bo jak właczyłam ten 9 i 1/2 tygodnia,to siedziałam do 3 ,pozniej tylko na szybko sie umyłam i poszłam spac ![]() no co sie dziwic,jak zostały tylko 2 tygodnie strasznie mi czas w tym roku leci
|
|
|
#4814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A no to dupa wyszła z papilotów No ale innym razem sobie zrobisz![]() Mi też ten rok wyjątkowo szybko uciekł, nawet nie wiem kiedy Swoją drogą, tyle miał ten rok zmienić w moim życiu, tyle miałam postanowień i ze smutkiem stwierdzam, że niewiele udało mi się zrealizować, oj niewiele No ale może w przyszłym roku będzie inaczej ![]() Ja już zasiadłam do czatów, na razie nie ma modki Po czatach muszę jeszcze na prędkiego skoczyć na miasto wybrać sobie pieniądze i przy okazji zahaczę o naturę, bo skończyło mi się sporo kosmetyków, więc trzeba uzupełnić braki ![]() A jutro przy okazji pobytu na uczelni zjeżdżę tamtejsze Deichmanny , może będą te buty, które tak mi się spodobały Zaraz biorę się za ten drugi projekt, nie chce mi się okropnie No ale nie mam wyjścia, bo jutro już ostatni termin oddania ![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Właśnie dostałam wiadomość od czatów, że wczoraj miałam tzw. longera, tzn najdłużej ze wszystkich przytrzymałam klienta, to ten co siedział jak na czereśni
|
|
|
#4815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie tak moim największym postanowieniem jest wytrwac w postanowieniach wszystkie spisze sobie na karteczce i będę się pilnowac jakie masz postanowienia na przyszły rok?![]() dasz radę,co to dla Ciebie ![]() graaatuluje![]() zdolna besita oby wiecej takich czeresniakówja umyłam sobie włoski,podsusza się i trochę się ogarne zaraz wezmę się za sprzatanie bo przyjezdza do mnie koleżanka i będziemy chlacale mi się chce sexu pierwszy raz w momencie kiedy mam okres
|
|
|
#4816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież Ty nie jesteś w stanie kilku miesięcy wytrzymać, a co dopiero lat ![]() ![]() O tak , to też będzie moje główne postanowienie, aby dotrzymać wszystkich pozostałych ![]() Chciałabym zacząć regularnie ćwiczyć i wymodelować ciałko Nie żadne diety srety, bo nie nadaję się do tego, ale samymi ćwiczeniami też można dużo zdziałać i to bym właśnie chciała osiągnąć.Chcę się konkretnie wziąć do roboty, żeby nareszcie zmienić samochód No i bardzo chciałabym, aby w moim życiu osobistym coś się zmieniło nareszcie, ale to już nie do końca jest zależne ode mnie Dam radę , bo w sumie temat jest bardzo interesujący, nawet nie wiedziałam, dopiero teraz przeczytałam Dokładnie, oby więcej Ja tam raczej niewiele od siebie dałam, uśmiechałam się ładnie i to wszystko To zasługa mojej modki , bo to ona go tak przytrzymała ![]() O proszę, jaki ambitny plan na wieczór ![]() Kurde nie gadaj, że nigdy w trakcie okresu Ci się nie chce ? Ja przed i w trakcie mam zawsze największą ochotę
|
|
|
#4817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn ja zamiaerzam cay czas wpiep*ac czeresnie ale obajdac zaczne sie po 30 mam podobmnie tzn chce w koncu być w 100% zadowolona ze swojego ciała,chce zeby było jędrne i umięsnione ,jak ta dziewczyna co tutaj tanczy,jest kragła ale mega apetycznapoza tym chcę wyprostować sobie zęby przestać bluźnić ![]() być jeszcze bardziej zadbana znaleźć jakąś dorywczą pracę zrobić prawko na motor no to na razie na tyle ![]() oo widzisz,to tym bardziej lepiej,przynajmniej nie zmeczysz sie przy pisaniu ![]() oj tam,gdybyś był szpetna tez by nioe posiedział ![]() w domu,bo mam wolną chałupę,bedziemy ogladac horror,siedziec w dresach,jesc tosty,przepijac wódka,winem i piwem a na sam koniec porzygac sie w trakcie nigdy przed i po najwiecej
|
|
|
#4818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faktycznie mega apetyczna A wyprostować zęby poprzez aparat ortodontyczny ? gdzie masz krzywe ? Na zdjęciach nie zauważyłam tego No ładne masz te postanowienia, całkiem podobne mamy z tego co widzę No dokładnie, zawsze to inaczej gdy pisze się o rzeczach, które nas interesują ![]() Ano to wiadomo O kurna no to ambitny plan masz na wieczór Nie zapomnij powycierać tych rzygowin, bo jak tata wróci z pracy to nie uwierzy Kurde a mi w trakcie też baardzo często się chce Po .. już nie , najbardziej przed i w trakcie właśnie
|
|
|
#4819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak! i takie ciało chce miec ![]() mhmm aparatem,albo wstawić porcelanowego ja mam lekko wysuniętą lewą jedynkę do przodu,niewiele ale jednak,reszta zabków jest prosta ostatnio mi pekła przez srodek,bo kubkie przywaliłam i się zastanawiam czy nie wstawić sobie porcelanowej![]() myśle ze wiekszosc ma podobne ![]() no a jak! prawde mowie ![]() tak,to zrobie zaraz po ![]() mnie w czasie okresu wszystko boli,wiec kazdy dotyk mi sprawia ból,ale okres mi się konczy,to jestem w stanie zagryźc ze chcicy
Edytowane przez Nowa_Nadzieja Czas edycji: 2010-12-10 o 17:17 |
|
|
|
|
#4820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twarz masz dobrą, wymyślasz Hmm ja bym chyba jednak doradzała aparat, wiadomo, co swój ząb to swój Porcelanowe zęby też nie są tanie, pamiętam jak znajomy sobie wstawiał i mu powiedziała kilka tysięcy dentystka, więc to nie jest taka tania inwestycja Najlepiej byłoby ,abyś wybrała się do ortodonty i on Ci powie wszystko co i jak Skoro mówisz, że ząb jest tylko delikatnie wysunięty, to może są jakieś inne metody, aby go wyprostować ładnie ![]() Faktycznie , kobiece postanowienia noworoczne niewiele się różnią między sobą W takim razie pozostaje Ci jeszcze życzyć, abyś była w stanie to posprzątać Haha oj Ty napaleńcu Mnie boli tylko w pierwszy dzień i wtedy faktycznie jestem nie do użycia, a później mogę już szaleć do woli
![]() Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-12-10 o 17:36 |
|
|
|
|
#4821 |
|
Zakorzenienie
|
Nadziejka- ja też bym chciała wyprostować ząbki
mam trójki jak wilkołak![]() ja bym chciała porządnie dosiąść czereśni przed 30stką ![]() życzę miłej zabawy i żebyście jednak się nie obrzygały za bardzo a laska z filmiku apetyczna i smakowita Sunset- gratulacje no pięknie, ale co się dziwić jak taka laska jesteś oby tak dalej![]() jak tak będziesz szaleć na czatach to na pewno zmienisz auto a jeśli chodzi o życie osobiste to na pewno ktoś się w końcu znajdzie![]() ale się nasprzątałam po prostu masakrana szybko zrobiłam spaghetti na obiad zjedliśmy i wszystko wywalaliśmy z kuchni, nawet zlew ![]() chłopaki już działają od 16, ja nie dawno przyszłam do rodziców, piję sobie w końcu w spokoju herbatkę zaraz chyba czaty odpalę
|
|
|
|
#4822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No na razie to nie ma takiego szaleństwa tzn dzisiaj coś tam się dzieje, ale bez przepychanek I co , dzisiaj Wam skończą tą kuchnię ? Ale będziesz miała pracy biedactwo, no ale zrobi się raz i będzie spokój ![]() Powodzenia na czaciorkach
|
|
|
#4823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze, właśnie dzwoniłam do Tż i dzisiaj chyba tylko jedną ścianę położą także jutro by kończyli, czyli jeszcze 2 dni syfu spokojnie bo przecież jeszcze zafugować trzeba ale syf jest okrutny, chodzi o to miejsce gdzie szafki i zlew były, nikt tam pod nimi nigdy nie sprzątał i jest masakra, podłoga dosłownie czarna![]() byłam w sklepie, kupiłam colę, dwa rodzaje wędlin, mleko, chleb i prince polo i tylko 15 zł zapłaciłam
|
|
|
|
|
#4824 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tez własnie trzeba myślec i teraz![]() mam jak księżyc w płeni no wiem własnie,ale jednak dla jednego zęba nie chciałabym aparatu na 2 lata no zobaczym,po nowym roku mam zamiar isc do ortodonty i dentysty![]() no ,nie ja mam kolezankę,która co roku postanawia sobie,że nie bedzie nóg składac jak to mówią dobry koń nawet przez morze czerwone przejdzie ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
moja kolezanka tez tak miała i jej abyt tylko spiłowali no tez mam w planach jednak nieuzewnetrzniac sietez własnie posprzatałam troche,wyprostowałam włosy,teraz musze umalowac się i ubrać w dresy ,ai poleciec do sklepu
|
|
|
#4825 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas było to samo jak odsuwali meble do układania płytek , dosłownie czarno było No to faktycznie malutko zapłaciłaś jak za tyle zakupów ![]() Cytat:
![]() Nie wydaje mi się, żebyś na małe skrzywienie nosiła aparat aż dwa lata Moja koleżanka miała straszliwie pokrzywione zęby zarówno na górze, jak i na dole, ale ona to miała dosłownie masakrę, ząb jej rósł na zębie ... No i założyła aparat we wrześniu 2009 i najprawdopodobniej jeszcze w tym roku go zdejmie ![]() No ale to już lekarz Ci doradzi co zrobić ![]() Hahah no to ja akurat takiego postanowienia nie mam Widocznie trafiałam na same beznadziejne konie ,tzn były wyjątki
|
|
|
#4826 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale najlepiej udać się do specjalisty![]() taa, dobry marynarz i przez morze czerwone przepłynie pewnie po alko lecisz i bardzo dobrze![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Cytat:
![]() mało zapłaciłam a byłam w żabce czyli w jednym z najdroższych sklepów ale dorwałam cole promocji za 4,40 i mleko najtańsze wzięłam![]() no to szybko jej wyleczyli te ząbki u mnie ten od chrabąszczy mógłby się bzykać zawsze za to mój teraźniejszy Tż brzydzi się strasznie okresu, kiedyś mi opowiadał że jego siostra zostawiła w łazience zużytego tampona to się od razu porzygał jak to zobaczył |
||
|
|
|
#4827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie na osiedlu też otwierają Żabkę, będzie kolejny monopolowy pod nosem ![]() To coś mało miał tych zalet Haha no to wrażliwy jest Ale jestem w stanie to zrozumieć, mnie też widok niektórych rzeczy odrzuca ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Pamiętacie jak mówiłam Wam o tym małżeństwie, co kłóci się przez opisy na gg? Więc pan mąż wrócił z delegacji i zamiast cieszyć się sobą, to obydwoje na gg mają opis , on : "nuda" , ona "beznadzieja"
|
|
|
#4828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale nie chciało mi sie iśc do Biedronki więc poszłam tam i jestem zadowolona bo akurat kupowałam produkty które były objete promocją![]() miał tylko dwie zalety: mógł codziennie bzykać i jest przystojny, to tyle ![]() czy jakiś inny podobny i jak się jej ktoś zapyta co się stało to odpowiada: nic! |
|
|
|
|
#4829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i jeszcze jaki bezproblemowy ,skoro mu okres nie przeszkadzał Żeby jeszcze coś miał w głowie, to byłby idealny A z tego co piszesz, to nie miał się czym popisać A to 'moje' małżeństwo to w ogóle jakaś masakra jest, ta żona najpierw weszła na gg i kolejno ustawiała sobie opisy : "nudno" , "szkoda słów" , "zimno" , a później zeszła z gg z tym opisem "beznadzieja"
|
|
|
#4830 |
|
Zakorzenienie
|
za za ludzie
jestem gotowa i zwrata,ino teraz przyjedzie dziunia i chlejem ![]() miłego wieczoru
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.

Jutro będzie lepiej

ale mam nadzieję że mi naliczą za jakiś czas

dalej jest syf, mimo foli, wszędzie biało

graaatuluje

także jutro by kończyli, czyli jeszcze 2 dni syfu spokojnie bo przecież jeszcze zafugować trzeba
ale najlepiej udać się do specjalisty