![]() |
#1351 |
Zakorzenienie
|
Dot.: XX część rozważań o wymarzonym pierścionku i nie tylko
Kotku, jaki uroczy maluszek. Wygląda na zadowoloną z życia
![]() Kotku, skoro jesteś kociarą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1352 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny w imieniu Majki
![]() ![]() ![]() Butter ales mi zadala pytanie hihihi Wiadomo koty i psy to jak woda i ogien i tego nie mozna porownac ale dla mnie zaleta posiadania kota jest to ze nie sa takie wymagajace w utrzymaniu jak psy (chodzi mi tu o wychodzenie na spacery np) i oczywiscie zdarzaja sie "upierdliwe" koty. Moj poprzedni byl anty przytulasty bo niestety sami go takiego "stworzylismy" tzn jak byl maly mial swoje miejsce do spania, nie spal z nami w pokoju itd i zrobil sie straszny indywidualista. Za to ten kotek jest zupelnym przeciwienstwem, nic by nie robil tylko sie mizial, kizial i wogole. Oprocz tego warczy, przynosi myszke, pileczke zeby mu rzucac ![]() ![]() Aaa i chcialam napisac jeszcze ze nie potrafilabym przekonac kogos kto nie pala miloscia do kotow zeby sprawil sobie kota. Kota sie albo kocha albo nie ![]() Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2010-12-10 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1353 |
Zakorzenienie
|
Ja zauważyłam ostatnio że niektóre koty są jak psy
![]() Moi znajomi mają takiego jak Kotek pisze...łasi się, wskakuje na kolana, biega za rzucaną mu myszką itd. Ogromny słodziak ![]()
#1354 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Haniu a dlaczego czekacie do maja?? Jakiś wyjazd?? ![]() Kotku śliczna dzidzia . |
![]() ![]() |
![]() |
#1355 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Dziewczyny chcialam Was pozdrowić od siebie i małego stworka w środku ![]() Asiuk- ciesze się,że z Ewą wszystko oki ![]() Sanetka- do stycznia dasz radę!! Przepraszam,że tak krótko, ale ciąża zdążyłą mi się dajż już we znaki! Buziaki! |
![]() ![]() |
![]() |
#1356 |
Zakorzenienie
|
Lemoorko, czyli się udało! super!!! gratulacje
![]()
#1357 |
Zakorzenienie
|
lemoorko gratulacje
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie też się zalągł mały lokator,dziewczyny z reszta juz wiedza ![]() Śisckam mocno ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1359 |
Zakorzenienie
|
Lemoorko, gratuluję!
![]()
#1360 |
Zakorzenienie
|
To kto teraz następny?? Chyba Hania??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1361 |
Zakorzenienie
|
Wchodze z rana a tu takie wiesci
![]() ![]() Lemoorka nawet nie wiesz jak sie ciesze ![]() ![]() ![]() Stokrotka przez moje roztargnienie zapomnialam Ci pogratulowac ![]() ![]() ![]() Sanetko zobaczysz bedzie dobrze ![]() ![]() ![]() ![]() Madzia no tak by wygladalo ze Hania nastepna chetna w kolejce do bociana ![]() ogolnie to mam dzis wq@&^%$!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i jeszcze @ dostalam ![]() ![]() Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2010-12-11 o 09:39 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1362 |
Zakorzenienie
|
Kotku o kurcze to niedobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1363 |
Zakorzenienie
|
Madzia mieszkamy w domku
metraz niby niemaly, 3 pokoje ale mieszkamy w 5 doroslych osob + Maja a od przyszlego roku bedzie jeszcze jedno dziecko ![]() ![]() ![]() bo pozdrawiamy szpiegow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1366 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1367 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Lemoorko, bardzo się cieszę ![]() ![]() Kotku, współczuję problemów mieszkaniowych. Pleśń może być niebezpieczna dla dziecka, dlatego ja też na razie wietrzę moją szafę wnękową, żeby nie było wilgoci ![]() Byłam wczoraj z TŻ, jego bratem i szwagierką w Multikinie na Nocy Filmowej. Powiem jedno: masakra. Średnia wieku to 16 lat, my nieco zawyżyliśmy średnią. Ludzi mnóstwo! Gonitwa między salami, gdzie są jeszcze wolne miejsca. My od razu poszliśmy na "Doriana Gray'a", bo tylko ten film był wg mnie w miarę ciekawy z całej oferty. Miejsca było dość sporo, ale bardzo szybko cała sala się zapełniła, niektórzy siedzieli na schodach. Przez cały film gadanie, śmiechy, czasami nawet jakieś durne teksty wykrzykiwane w formie komentarza do filmu ![]() ![]() ![]() Wróciliśmy do domu przed 3 w nocy. Nigdy więcej się nie wybiorę na taką "imprezę", za stara jestem. Mieliśmy darmowe bilety, dlatego skorzystaliśmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1368 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kochane moje, odetchnelam z ulga po szalenczych 3 miesiacach w nowej znienawidzonen pracy, ktora zaraz stanie sie przeszloscia. Z ogromna radoscia oznajmiam wam, ze zdobylam prace w biurze tlumaczen na pelen etat, co wlasciwie graniczy z cudem ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieje,ze juz bede tu czesciej goscic, bo to co dzialo w moim zyciu ostatnio bylo absolutnie szalencze i nie wiem kiedy mijal mi dzien za dniem. Edytowane przez czarna.noc Czas edycji: 2010-12-11 o 14:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1369 |
Zakorzenienie
|
Lemoorko, serdeczne gratulacje!! Bardzo się cieszę
![]() ![]() Nocko, Tobie też gratuluję!! Fajnie, że w końcu uwolnisz się od znienawidzonej pracy. To moje marzenie ![]() Ja czynię jak na razie małe kroczki, żeby też móc napisać to samo, co Ty... że w wreszcie skończył się koszmar mojej pracy... Staram się wierzyć, że szybko się uda!! Wczoraj byli u nas znajomi i moja sis z rodzinką. Spędziliśmy bardzo miły wieczór. Siostra przywiozła mi najnowsze odkrycie z Lidla, więc dzielę się z Wami ![]() Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2010-12-11 o 16:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#1370 | |||
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1371 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Udalo mi sie zalatwic sprawe w ostatniej chwili doslownie, bo inaczej musialabym podpisac zaraz umowe na czas nieokreslony w obecnej pracy, a barrrdzo chcialam tego uniknac. Butter, czy podejmujesz jakies kroki, zeby sie wyrwac ze swojej pracy? Ja przyznam, ze jak wracalam z pracy do domu to pierwsza rzecz to odpalenie kompa i 3,4 stron z ofertami pracy ![]() Podgrzybki bym sprobowala bo lubie, ale Lidla niet w mojej okolicy ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1372 |
Zakorzenienie
|
Nocko, ja też szukam, przeglądam... Ale jest bardzo niewiele ciekawych ogłoszeń. Wysłałam cv na kilka ofert, ale na razie cisza.
Nocko, czy możesz podać nazwę biura tłumaczeń?? Pytam z ciekawości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1373 |
Zakorzenienie
|
Nocko gratulacje
![]() ![]() ja wczoraj też miałam miły wieczór najpierw na imieninach a potem ze świadkiem u nas w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1374 |
Zakorzenienie
|
Lemoorko moje ogromne gratulacje
![]() ![]() Nocko gratuluję zmian, teraz będzie lepiej.
#1375 |
Zakorzenienie
|
jaaaaaaaaaaak wybrać sprzęty do kuchni ?
kuchenkę, lodówkę, zmywarkę? aaaa! zwariować można ![]()
#1376 |
Zakorzenienie
|
Etka, pojezdzijcie po sklepach z AGD, pospisujcie modele, jakie ci pasują a zakupy koniecznie przez net. My zaoszczedzilismy chyba ok 4 tys w porównaniu z cenami wsklrpach.
Kupujesz sprzęt wolnostojacy czy pod zabudowę? |
![]() ![]() |
![]() |
#1377 |
Zakorzenienie
|
wolnostąjący, bo kuchnia jest zrobiona jako tako i w najbliższej przyszłości nie będziemy jej zmieniać.
oczywiście zakupy planuję przez net ![]() tak tylko nie wiem na co zwracać uwagę podczas tego szukania.
#1378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aha, radzę wyeliminować sprzęt Mastercooka, bo słyszałam bardzo wiele złych opinii. Moi rodzice mają piekarnik Mastercooka i jest fatalny. W ogóle nie trzyma ciepła, do tego stopnia, że z sąsiadujących z nim szafek poodchodziła okleina, a potrawy pieką się w nim o wiele dłużej niż w moim piekarniku. Ja mam piekarnik i płytę gazową Boscha, a okap i lodówkę gorenje i jestem bardzo zadowolona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1379 |
Zakorzenienie
|
Etka, zwracaj uwagę na funkcjonalnosc i parametry ekonomiczne. Jeśli chodzi o nas to było tak:
- w przypadku lodówki bardzo zależało mi na komorze 0stopni, wiec brałam pod uwagę modele z takim udogodnieniem. Drugim kryteri był oczywiście wyglad. - zmywarke kupiliśmy 60 z uwagi ma to ze ma fajny program robot wody do ilości naczyń, regulowan wysokość koszy (żeby można było myć nieforemne naczynia) oraz przyszlosciowy program do wypaczenia naczynek dla niemowląt - płyta indukcyjna znjednym wielkim polem, na którym można nastawiac sporo garnkow - Piekarnik- tutaj klasyka z grillem, termoobiegiem; jedyna moja fanaberia to termosada do sprawdzania temperatury mies ( ja nie pieke ciast€ - pralka z ladunkiem 7kg, automTyczny dobór wody, mogę prac jedna koszule (to ze względu męża). Okap miał przede wszystkim pasować do zabudowy, przy okazji okazało sie ze ma jakaś funkcje, ze ma jakiś sensor zapachów(cokolowiek to jest). Totalna rozpusta był zakup ekspresu do kawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1380 |
Zakorzenienie
|
w centrach handlowych właśnie polecili nam mastercooka kuchenki. i w euro i media markt
![]() jeśli chodzi o zmywarkę i lodówkę to polecali simensa, electroluxa i bosha. i też zależy mi na komorze 0stopni i na zamrażarce na dole trzypółkowej. kolor raczej srebrny, ale nie da się wszystkiego w jednym odcieniu dobrać i to mnie przeraża ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:33.