![]() |
#841 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
ten z longhaired gay?
![]() Cytat:
![]() Ale to I Wish rzeczywiście śpiewa good ![]() Ichniejszy Ajdol - głos ma dobry ![]() http://www.youtube.com/watch?v=9TYhJ...eature=related edit: olac tego małolata - ja chcę tego gościa z lewej ![]() http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/vii...via/674130.jpg
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-10 o 16:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#842 |
Nindżopesz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#843 | ||||
Zakorzenienie
|
czekamy
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() odezwały się we mnie instynkty macierzyńskie ![]() Cytat:
![]() opowiadaj ![]() kurcze znowu psa nie było ![]() ![]() Mam tylko nadzieję, że nic mu się nie stało ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-12-10 o 16:26 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#844 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#845 |
Zakorzenienie
|
poszukaj, Redsik, nóż się coś znajdzie...
![]() Ale widzę, ze ma coś wspólnego z grupą Amoral - tam to dopiero ciacha: Niko Kalliojärvi i Ben Varon ![]()
#846 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tu Ironów jak zaśpiewał ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=2GdTk...eature=related
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-12-10 o 16:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#847 | ||
Zakorzenienie
|
niegrzeczna winterka , niegrzeczna
![]() Cytat:
Własnie. Ale się zdziwi jak ja wpadnę do tego jego wrockja i zrobię mu tam taką rozpierduchę, ze głowa mała ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#848 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Co Ty dzisiaj taka brutalna ![]() ![]() I tak mnie nic nie boli ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
Zakorzenienie
|
Flo
![]() Oby wszystko dobrze się skończyło... ![]() Maja, mi możesz dać ten z longhaired gay ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo tak oł jeeeee ![]() ![]() ![]() ![]() Włączyłam se na głos Sonatę Arctikę, a dziecko zaczęło pogo robić ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#851 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ad1. na drugi dzień jest równie dobra-o ile przetrwa ![]() ad.2 jak moja forma do tarty pomieszkiwała u rodziców, to robiłam w tortownicy i sprawdziła się świetnie. Z tortownicy nawet łatwiej się ją nakłada (jeśli masz taką dwuczęściową) ja dla odmiany produkuję pyrzaną zapiekankę pomysłu własnego. Pachnie bosko, czy jest jadalna okaże się za jakieś pół godziny ![]()
![]() |
#852 |
Zakorzenienie
|
![]() kurcze tak zimno na zewnątrz ![]() ![]() ![]() ![]() mam zagwizdkę, idę jutro na ten ślub, dośc biska koleżanka, pana młodego też znam, nie raz balowaliśmy razem ![]() ślub w UC, a później popijawa w mieszkaniu jeszcze innych znajomych, na którą zostaliśmy zaproszeni, ale ze względu na odległośc i kozę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#853 | |||||||
BAN stały
|
No ja wiem, ale po cichu liczyłem, że zostanie ze mną (mój ulubieniec)
![]() ![]() ![]() Good girl ![]() ![]() Do zuoczyńcóf ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Z dnia na dzień coraz lepsze foty ![]() ![]() Cytat:
![]() O dobry Boże w niebiesiech! Na taki widok Magda Gessler przeżegnałaby się widelcem, rzuciła "o ku*wa" i czasua dżfjami ![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#854 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#855 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#856 |
Zakorzenienie
|
jestem czysta
![]() tzn. u spowiedzi byłam ![]() (wredny ksiądz był, już mi się przypomniało czemu chodzić spowiedzi nie lubię ![]() A ten młody Fin wygrał ichniego Idola. Nie wiem, co to za program w tv, ale po nagraniach z idola i tego programu widać, ile u nich metalu w telewizji... nie to co u nas ![]() No ma dzieciak ewidentnie talent, a jak ładnie śpiewał Scorpionsów ![]() http://www.youtube.com/watch?v=2ajDY...eature=related
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-10 o 18:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#857 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
na plus: ma niezłe łapy z pierścionkami i w samochodzie wygląda jak nieletni złodziej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o kurka - on jest tylko rok młodszy ode mnie ![]() A za 5 lat by wyglądał jak mój syn - Na minuuus ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=dOFmY...eature=related
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-10 o 18:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#859 |
Nindżopesz
|
Zalamke mam dzisiaj. Czytam o szpitalach i jak nie urok to sraczka - w jednym nawet nie wolno zwilzyc ust woda, w innym nie mozna znalezc kibli, w trzecim tabuny studentow, znieczulenia standardowo nikt nie chce dawac tylko sciemniaja, ze za wczesnie albo za pozno, meza wyganiaja... Zeby polozne i lekarze nie wyzywali od grubych histeryczek trzeba za wszystko placic... Juz widze jak leze obszczana na jakiejs kozetce, nade mna nasmiewaja sie studenci, a potem przychodzi polozna ze zlosliwym usmiechem i mowi "ojej rozwarcie 4 i pol cm, to juz po jablkach, hihi!" A potem rodze bez znieczulenia przez 20 godzin coraz opierdziela przez polozna, ze dre jape i bol jest dobry, zeslany przez Boga.
Pierd...e nie rodze!!!! ![]() PS. nie, ja nie narzekam teraz na ciaze tylko na fatalne warunki polskiej sluzby medycznej o ktorych to czytam na necie ![]() Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2010-12-10 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#860 | ||
BAN stały
|
Albo głowę konia do łóżka
![]() Albo to głowa koguta była? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Alem się wqrfił! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#862 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- pokazują mnie w tv ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przepraszam, ale zdechłam ze śmiechu przez pęknięcie przepony ![]() ![]() Gryx, ja mogę 24 h ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#866 |
Nindżopesz
|
Smiejcie sie smiejcie
![]() ![]() I robie rozpiske szpitali pt. 1. czy daja znieczulenia, 2. czy mozna zwilzyc usta 3. czy maja wc 4. czy mozna sie dostac nie majac stamtad oplaconego lekarza, poloznej i szkoly rodzenia 5. czy sa studenci 6. czy jest mozliwy porod rodzinny. Zgroza. |
![]() ![]() |
![]() |
#867 |
Zakorzenienie
|
Red
![]() Zobaczysz, że wszystko pójdzie gładko, szybko, bez studentów, rodzinnie i ze zwilżonymi ustami ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#868 | |
Zakorzenienie
|
![]() korkiem se zatkaj ![]() Cytat:
![]() ![]() a bierz, bierz... ja palcem go nie tknę ![]() Vrecik w jego wieku to już kawał ciacha był ![]() i tap madl ![]() (na swoim pierwszym występie, razem z Katlą - ale bym ich chciała razem zobaczyć ![]() a wśród publiczności... czyżby to Gollum vel Upaprany Sierotek? ![]() w 997? ![]() stronka z chłopami - do wyboru do koloru ![]() http://mt69.proboards.com/index.cgi?...nt&thread=1460 Moi faworyci: Tomcio paluch tańczący na rurze ![]() hm... co za uśmiech ![]() w kąpieli stara, dobra szkoła ![]() mrrroczny... żołnierz dla Pini trolle - tundrzak rzondzi ![]() a to bodajze Children of Bodom w halloween ![]() klik1, klik2
![]() |
#869 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Tak się pokłóciłam z W., że nie wraca. Powiedziałam, że jak dziś nie wróci, może wcale nie wracać. Strasznie się wściekłam.
#870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.