|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9391 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
skarpetki nałożone, rutionoscorbin łyknięty i lecę wodę z solą przygotować....tylko jakie proporcje????
|
|
|
|
#9392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przypominam jeszcze że z czosnkiem i malinami nie wolno przesadzić przed operacją- działają jak aspiryna, która jest bezwzględnie zabroniona 2 tyg przed zabiegiem. Niektórzy lekarze mają czosnek i sok z malin na swojej liście zakazów razem z innymi lekami których nie można przyjmować na 2 tyg przed zabiegiem. ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- łyżka na szkalnkę
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#9393 |
|
Raczkowanie
|
czy orofarm max mogę possać?
|
|
|
|
#9394 |
|
Zakorzenienie
|
niestety tu nie pomogę bo nie wiem
![]() Ale moża któryś krasnoludek pytał przypadkiem o to swojego lekarza i pomoże Takie bóle gardła tuż przed operacją to częsta przypadłość więc jest szansa, że dziewczynki coś wiedzą o orofarmie
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#9395 |
|
Raczkowanie
|
masakra. jak nie chorowałam parę lat to teraz mnie rozkłada.....
---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- gardełko popłukane solą i gorzka herbatka w kubeczku |
|
|
|
#9396 |
|
Raczkowanie
|
Mageruś mojeGratujacje!!!
klaski :Cieszę się że już jesteś posiadaczką swoich pięknośći Ale wow ten rozmiarek-jesteś niesamowitaA ja tak czekałam na ten 325,aby móc podziwiać i marzyć że wyjdzie mi równie pięknie,a tu taka niespodzianka wychodzi na to że muszę zacząść myślecz o wiekszym![]() Ależ mi psikusa splatałaś ![]() ![]() ![]() Ale bardzo, bardzo się cieszę że jesteś szczęsliwa Wracaj szybciutko do siebie i trzymaj sie cieplutko Kissy dla wszystkich gwiazdeczek, tych zaprzyjażnionych i przyjaznych ![]() ![]()
|
|
|
|
#9397 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczęta
od rana raczę się herbatka z cytryna i łyknęłam 2 rutinoscorbiny. Mam nadzieję, że można.......jak myślicie???? Nie mogę pozwolić sobie na chorobę, bo w końcu we wtorek OP!!!!!
|
|
|
|
#9398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ulas trzymam kciuki , zeby wszystko bylo ok
|
|
#9399 |
|
Raczkowanie
|
Mam powiedzieć o tym lekarzowi przed op???? A jak mnie nie będzie chciała zoperować????
Dobrze, że dziś piątek. O 15 koniec pracy, potem tylko skocze przedłużyć rzęski i do poniedziałku leżę pod kocem siedząc na forum |
|
|
|
#9400 | |||
|
Rozeznanie
|
Hej Laseczki
Ja znowu z doskoku, bo nie mogę usiedzieć w jednym miejscu ![]() Wczoraj poszłam się kimnąć, bo przecie nie wiele spałam po zabiegu (tak jakbym przez tą narkozę odespała za cały tydzień), a to chyba z szoku, że juz są, bo wczoraj znalazłam nawet spoko pozycję i jak na początku było troszkę niewygodnie, tak na chwilę obecną mogę śmiało stwierdzić, że był to niezły pomysł ![]() Juz Wam piszę co wymiodziłam.. Wzięłam rodzicom bujak, podstawiłam pod łóżko, tyłek na bujak, nogi na wyrko, pod głowę poducha i kimanko na całego Syn jeszcze posmarował mi plecy ketonalem i luz-blues mogę powiedzieć, że wyspałam się spokojnie na bujaczku ![]() Od wczoraj też zrezygnowałam z ketonalu (w tabletkach), bo mi ten zajzajer rozsadzał żołądek. Łykam Nurofen ultra forte i o niebo lepiej Jak się przebudziłam w nocy, to uwierzcie mi, że nie czułam w ogóle cyców, tzn. tak pomógł mi ten nurofen, a jakie uczucie było zajefajne Wczoraj juz brzuchol mi wydęło i szlag mnie zaczyna trafiać, bo wygladam jak w ciąży... ![]() Do tego czuję, że trochę go scharatałam lekami, bo jest taki byle jaki ![]() I też mnie to wkurza... ![]() Ale co cieszy mnie najbardziej, to fakt, ze słonisko złazi mi pomału z klaty Cytat:
Magerka przyjedzie jak nas wcześniej nie zasypie ![]() U mnie teraz za oknem mała śnieżyca ![]() Nie cierpię zimy, oj nie cierpię.... Buziolek wielki !!!! Cytat:
dzięki bardzo za miłe słowa . Jak pewnie juz doczytałąś, kompletnie nie byłam przygotowana na inny implant i doktorek mnie zaskoczył niesamowicie. nawet Mu to powiedziałam, że zaszalał na całego ![]() Stwierdził, że lepiej bedzie do mnie pasował, a poza tym dodał, że woli wsadzić wiekszy, bo juz ma dosyc słuchania, że dziewczyny mają niedosyt... ![]() Ja Ci powiem, że jak tak patrzę na nie, to zastanawiam się czasem czy dobrze zrobiłam, że wzięłam większy (wiem, zaraz dziewczyny mnie tu pobiją , bo wczoraj pisałam nieco inaczej jeszcze, coś, że jest optymalny rozmiar, cy cuś ), ale tak mi się coś zdaje, ze ze skrajności w skrajność teraz, zanim się nie ułożą choć troszkę. Potem pewnie powiem, że są OK i niepotrzebnie tu pitoliłam, ale na chwile obecna tak to wygląda Hihi... no tak, doktorek miał swietny humor w dniu zabiegu, a usmiałam się jak mnie maział tymi pisakami przed zabiegiem, że szok. Psiapsiuła zapytała czy w takim układzie, jak jest tak zajefajna atmosfera, to może Ona skoczy do domu i kamerkę weźmie i na sali operacyjnej będzie uczestniczyć w zabiegu i filmować wszystko Doktor zbladł Nie zamartwiaj się jak na razie Słoneczko, będzie dobrze Cytat:
My co prawda właściwie nie miałyśmy okazji pogadać jeszcze, bo ja skupiona na zabiegu byłam maxymalnie ![]() Istne szaleństwo dosłownie!!! Trzymam mocno kciuki za Ciebie, za piękne cycuchy i ogromne zadowolenie Rutinoscorbin można, ja łykałam przed zabiegiem cały czas. Tylko tak na 3 dni przed zmniejsz dawkę do 2x1 buziam mocno i pozdrawiam Ach... no i oczywiście dziubam wszystkie krasnalki cudnie
|
|
#9401 |
|
Wtajemniczenie
|
Magerka- Ty to chyba pobilas wszystkie w dochodzeniu po op.
Ciesze sie, ze wszystko poszło zgodnie z planem ![]() Cycusie jeszcze sie zmienia, musi opuchlizna zejsc , ale uwierz, ze bedziesz sie cieszyla, ze wzielas wieksze
|
#9402 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
magerka ty szalona dziewczyno cieszymy sie razem z toba
mentor CPG333-485cc dr SKWIERCZ Edytowane przez yoko02 Czas edycji: 2010-12-10 o 10:31 |
|
|
|
|
#9403 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jezu a ja maliny codziennie do herbatki sobie dodaję O czosnku to wiem ale o malinach pierwsze słyszę??? Ale od dziś odstawiam w takim układzie mam nadzieję że mi nie zaszkodzi jak codziennie po łyżeczce do herbatki dodawałam ??? Ja już nawet rutinoscorbin odstawiłam bo mi w klinice powiedzieli że nie mam brać nic co zwiera kwas acetylosalicylowy a właśnie zarówno polopiryna jak i rutinoscorbin mają je w składzie ![]() I bądź tu mądry
|
|
#9404 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny. Chyba wczoraj z radości, że wszystko dobrze się układa, ( jestem 9dobę po op), zwraiowałam. Kochałam się z mężusiem, a dzisiaj cycki spuchnięte. Wzięłam apap i czekam aż cycuchy przestaną być spuchnięte. Mam nadzieję, że nie narobiłam sobie kłopotów. W nocy skóra mnie aż piekła od opuchlizny, teraz jest lepiej.
O 5,30 rano poszłam pod prysznic żeby rozmasować cycuszki. Pozdrawiam wszystkie szczęśliwe cycolinki i te, które czekają na swoje szczęścia. |
|
|
|
#9405 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Będziesz miała ślicznotki prawdziwe Dziękuje za miłe słowa Mam nadzieje ze bede zadowolona ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
![]() Nie martw sie przez weakend sie wygrzejesz i bedzie wszystko ok Ja przeszlam przez to samo przez prawie dwa lata nie chorowałam a przed operacja na 4 dni mnie rozłozyło i do tego uczulenia dostalam ale na szczescie wszystko dobrze sie skonczyło Wracaj do zdrowia kochana
|
|
#9406 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
![]() DZIEKUJE ZA MILE KOMENTARZE
|
|
#9407 |
|
Zakorzenienie
|
Magerko, jeszcze nie zdążyłam pogratulować... Super, że jesteś już po! Bardzo się cieszę, że jesteś zadowolona ![]() Happy, Mya, Maceratka - widziałam Wasze fotki z Niemiec . Ale Wam zazdroszczę tego spotkankaLovelyashley - przemyśl jeszcze raz, na spokojnie, to co napisały dziewczyny... Bo dobrze prawią. Jak czytam Twoje wpisy to niestety odnoszę wrażenie, że nie za bardzo zdajesz sobie sprawę, jak poważną ingerencją w organizm jest 1 operacja, a co dopiero dwie - które planujesz . Uciekam i życzę miłego popołudnia |
|
|
|
#9408 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję że zdrówko Wam dopisuje ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
Natomiast rutinoscorbin - jest wręcz zalecany by go przyjmować dwa tyg przed zabiegiem I wielu lekarzy zaleca przyjmowanie rutinoscorbinu
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-12-10 o 14:57 |
||
|
|
|
#9409 |
|
Rozeznanie
|
hej laseczki
![]() ojej wieki mnei tu nie bylo, no tak ale ja czasu niemam po tylku sie podrapac a co dopiero na forum siedziec wpadlam tylko z pozdrowieniami i buziakami, postaram sie czesciej zagladac ahh gratulacje nowym cycolinkom i trzymam kciuki za przyszle ![]() Mya chyba mnie wywolalas jak wilka zlasu bo sobie pomyslalam ze zerkne poczytam do U was slychac :PP papa
|
#9410 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będziemy Cię czytać i posiedzimy tu z Tobą my zaprawione w boju jesteśmy![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
jak miło Cię widzieć
|
||
|
|
|
#9411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale bardzo się cieszę , że tak dobrze się maszPomysł ze spaniem trzeba opatentować No i ketonal odstawiony super widomość Hihi- no najbardziej mi się podobało co dr powiedział, że ma dosyć biadolenia potem że mało. Dla mnie super i oby wszyscy tak słuchali i szli za głosem pacjentek
|
|
|
|
|
#9412 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kochana Mya ![]() Ale przyznam że o malinach to nic nie słyszałam dlatego takie moje zdziwienie ale teraz już wiem ![]() A i jeszcze chciałam zapytać ile przed operacją nie można pić alkoholu?? Idę jutro do znajomych na małą imprezkę i nie wiem czy mogę sobie kilka lampek wina wypić ???
15.12.2010 nowa ja ![]() Edytowane przez kejsiii Czas edycji: 2010-12-10 o 18:46 |
|
|
|
|
#9413 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny mam pytanko czy ktoś orientuje się gdzie operuje Dr Skwiercz ??? bo słyszałam że w Rumi a wie ktoś może gdzie dokładniej tzn w jakiej klinice ????
Ja 20 grudnia dzwonie ustalić termin Może mnie ktoś pamięta ,kiedyś udzielałam się na forum... bo widzę tu dużo nowych posiadaczek i przyszłych posiadaczek przepięknych cycuszków ![]() Pozdrawiam
|
#9414 |
|
Zakorzenienie
|
hej, Czarnakarola
![]() na I Dywizji Wojska Polskiego 29 a klinika MED-ORAL ![]() byłam, widziałam, super miejsce
|
#9415 |
|
Raczkowanie
|
Hej Kobitki
dziękuję za wsparcie w chorobie ![]() dzwoniłam dziś do Doktorka i powiedział, że rutinoscorbin jak najbardziej mogę brać, ale jeśli do op nadal będę przeziębiona to trzeba będzie op przełożyć. OD RAZU POCZUŁAM SIĘ LEPIEJ ![]() Dlatego zaopatrzyłam się w cytrynkę i już zaaplikowałam z cytrynką...siedzę pod kocykiem i grzeje plecki na poduszce elektrycznej.... no i zjadłam dwa ząbki czosnku...ehhh blllee ale grunt to nie dopuścić do przeziębienia!!!! W takim układzie nie ruszam się z domu do poniedziałku. Pozdrawiam wszystkie cycolinki i przyszłe panie bimbmałkowe |
|
|
|
#9416 |
|
Raczkowanie
|
ula trzymam kciuki juz od dzis bo we wtorek to myślami równiez będę ja ide w poniedz. na jakieś usuniecie polipu poszłam profilaktycznie do gin. a tu masz babo placek ale zdąże do stycznia buśka
---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- RODZYNKI hi hi na szybciocha jak sie logowałam to taka nietypową ksywe wpisałam ale żeczywiście moje cycki to jak rodzynki ale jeszcze chwilunia a bedą większe moze śliwki?nie udzielam sie na forum ale trochę śledzę bo sama sie wybieram w styczniu po nowe nabytki,poprosiłam pare dziewczyn o porady i zdjecia i bardzo mi to ułatwiło oraz naświetliło cały obraz chociaż mase pytan by było ale jakoś to będzie ,a może któraś z dziewczyn wie czy trzeba że tak powiem rozgżac- rozciągnąc mięśnie ? |
|
|
|
#9417 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a to już wiem gdzie a wiesz może czy pani doktor jedynie tam wykonuje czy jeszcze w innym miejscach , w sumie będe dzwonić do niej ale chciałabym wiedzieć już dziś ... dziekuje za odp
|
|
#9418 |
|
Raczkowanie
|
tak dr. Skwiercz jeszcze w Gdansku chyba- Oliwa ale nie wiem na bank
|
|
|
|
#9419 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przynajmniej jak Cię kiedyś będą pytali, skąd się wziął ten nick, to masz prostą odpowiedź ![]() jak mnie pytają o nick "macerata", też wymyślony ot tak, szukając czegoś co jeszcze nie jest zajęte jako nazwa, to nie mam żadnego wytłumaczenia ![]() Cytat:
haj ![]() no właśnie, chyba jeszcze nadal operuje w Gdańsku Oliwie, ja tam miałam kiedyś zabieg, ale adresu nie pemiętam.. ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- wpadło mi takie cuś na YouTube przypadkiem i tak mi się spodobało że i Wam dam posłuchać.. ![]() http://www.youtube.com/watch?v=5uIN1oqdtQY&feature=fvw prawda, że pikne..?
|
|
#9420 |
|
Raczkowanie
|
Aaa no dobrze ,dziękuje za odp
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.

Takie bóle gardła tuż przed operacją to częsta przypadłość
więc jest szansa, że dziewczynki coś wiedzą o orofarmie
klaski :
ten rozmiarek-jesteś niesamowita
na ten 325,aby móc podziwiać i marzyć że wyjdzie mi równie pięknie,a tu taka niespodzianka
wychodzi na to że muszę zacząść myślecz o wiekszym

my zaprawione w boju jesteśmy