Udało się po poronieniu :D cz.II - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-10, 11:13   #1561
Karla604
Zadomowienie

Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II

Cytat:
Napisane przez lulka265 Pokaż wiadomość
nie,nie o kosmetyki tylko no własnie nie wiem o co o jakieś pieluszki tetrowe,termometr do wanienki,nożyczki itp.

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Ja jestem coraz bardziej przerażona tym,że to trzeba wszystko kupowac,a ja nie bardzo wiem co mi wogóle będzie potrzebne

Tego jest tyle,że ja nie ogarniam niestety Ja zaczynam już niedługo zakupy,bo poźniej to chyba w jakąś panikę wpadne,że nic nie mam

laski kupujecie od razu nianie elektroniczną i ten monitor oddechu pod materacyk??

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

znalazłam taką stronke

http://www.wmalymswiecie.pl/wyprawka...50558f4b2cc244

Karla nam sie może przydać,bo większość dziewczyn to już pewnie ma pokupione rzeczy
No fajna stronka Zerknij też tu

http://www.tomi.pl/ext/wyprawka

Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10
Karla604 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 11:40   #1562
madzik2221
Zakorzenienie

czesc Kochane

widze ze szalejecie na forum od rana i fajnie bojest co pisac i czytac
My niedawno wstalismy,tz dzisiaj w domku wiec pojedziemy na zakupy,musze w koncu dorobic sie spodni ciazowych bo na swieta w leginasach czy dresach to troche nie bardzo
a ja na obiad robie placki wegierskie z sosem.juz tak dawno za mna chodza ze dzis jak jesttz to go wykorzystam i zetrze mi ziemniaki

Lulka super ze wszystko ok a to za jeczenie

co do snu to tez mam z tym problem-chyba zaczne liczyc ile razy sie przekrecam z boku na bok,poza tym zczyna sie intensywne myslenie o mieszkaniu,wozku etc

jesli o ubranka chpdzi to wczoraj pozamawialam na all ciuszki i troche dla siebie,reszte dokupie jak bede w pl
ja korzystam z listy od Enis
-aspirator Frida do noska
-sól fizjologiczna
-krem na odparzenia
-krem na kazda pogode
-zel lub plyn do kapieli
-krem pielegnacyjny do ciala
-szczotka z miekim wlosiem
-proszek + plyn
-termometr zwykly i do wanienki
-nozyczki
-platki kosmetyczne
-patyczki do uszu dla dzieci
-pojemnik na smoczki

Pam gratki z okazji 37 tc ale ten czas leci
Niedlugo i nas nas kochane przyjdzie pora.Fajosko

My dzisiaj wchodzimy w 27tc i tez nie wiem kiedy to zlecialo i coraz bardziej robie sie nieznosna bo sie doczekac tego spotkania z Malym nie moge.Wiem wiem powtarzam sie ale nie potrafie sie powstrzymac

22/23.05.2010
madzik2221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 12:15   #1563
lulka265
Zakorzenienie

Dzięki za to info o potrzebnych rzeczach

Karla ,troche dużo tego jestchyba muszę się udac po jakąs pożyczke normalnie masakra.a my jeszcze cały pokoik Małej robimy,wyrałam juz tapete

Wam się nie będzie podobać,bo jest trochę w rózu,ale juz pokazuje

http://shasha.pl/opis/1793969/tapeta...kropeczki.html

wytapetuje tylko 2 ściany,a 2 są kremowe myślę,że bęzie ładnie,do tego te śmietanowe mebelki i czad

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Cytat:
Napisane przez madzik2221 Pokaż wiadomość
czesc Kochane

widze ze szalejecie na forum od rana i fajnie bojest co pisac i czytac
My niedawno wstalismy,tz dzisiaj w domku wiec pojedziemy na zakupy,musze w koncu dorobic sie spodni ciazowych bo na swieta w leginasach czy dresach to troche nie bardzo
a ja na obiad robie placki wegierskie z sosem.juz tak dawno za mna chodza ze dzis jak jesttz to go wykorzystam i zetrze mi ziemniaki

Lulka super ze wszystko ok a to za jeczenie

co do snu to tez mam z tym problem-chyba zaczne liczyc ile razy sie przekrecam z boku na bok,poza tym zczyna sie intensywne myslenie o mieszkaniu,wozku etc

jesli o ubranka chpdzi to wczoraj pozamawialam na all ciuszki i troche dla siebie,reszte dokupie jak bede w pl
ja korzystam z listy od Enis
-aspirator Frida do noska
-sól fizjologiczna
-krem na odparzenia
-krem na kazda pogode
-zel lub plyn do kapieli
-krem pielegnacyjny do ciala
-szczotka z miekim wlosiem
-proszek + plyn
-termometr zwykly i do wanienki
-nozyczki
-platki kosmetyczne
-patyczki do uszu dla dzieci
-pojemnik na smoczki

Pam gratki z okazji 37 tc ale ten czas leci
Niedlugo i nas nas kochane przyjdzie pora.Fajosko

My dzisiaj wchodzimy w 27tc i tez nie wiem kiedy to zlecialo i coraz bardziej robie sie nieznosna bo sie doczekac tego spotkania z Malym nie moge.Wiem wiem powtarzam sie ale nie potrafie sie powstrzymac

Madzik Ty to lubisz ,mnie tym bacikiem pobić
27 tc,jak to szybko leci,zaraz wszystkie na porodówce wylądujemy

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Pamelka wiesz już na co będziesz szczepić Oliwke??
19.04.2011 godz 14:20

Aniołek 26.05.2010r
lulka265 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 12:32   #1564
Karla604
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lulka265 Pokaż wiadomość
Dzięki za to info o potrzebnych rzeczach

Karla ,troche dużo tego jestchyba muszę się udac po jakąs pożyczke normalnie masakra.a my jeszcze cały pokoik Małej robimy,wyrałam juz tapete

Wam się nie będzie podobać,bo jest trochę w rózu,ale juz pokazuje

http://shasha.pl/opis/1793969/tapeta...kropeczki.html

wytapetuje tylko 2 ściany,a 2 są kremowe myślę,że bęzie ładnie,do tego te śmietanowe mebelki i czad

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Madzik Ty to lubisz ,mnie tym bacikiem pobić
27 tc,jak to szybko leci,zaraz wszystkie na porodówce wylądujemy

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Pamelka wiesz już na co będziesz szczepić Oliwke??
No dużo, dużo. Trzeba obrabować bank A tapeta fajniutka
My niestety nie mamy gdzie pokoiku zrobić dla Kubunia, chyba że zrezygnujemy już teraz z naszej sypialni. Ale to jest jeszcze temat do przemyślenia i przedyskutowania

Stary 2010-12-10, 12:39   #1565
Pamela86
Zakorzenienie

lulka ja bede Oliwie szczepiła tylko na te podstawowe choroby które sa obowiązkowymi szczepieniami, nie zamierzam podawac jej na pnemokoki czy rotawirusy... mam na ten temat swoje zdanie i go nie zmienie

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

wlasnie zjadlam pączka i dalej jestem głodna...

Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 13:11   #1566
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
lulka ja bede Oliwie szczepiła tylko na te podstawowe choroby które sa obowiązkowymi szczepieniami, nie zamierzam podawac jej na pnemokoki czy rotawirusy... mam na ten temat swoje zdanie i go nie zmienie
Ja tez tak mysle

Cytat:
caprica dzieki za odpowiedź
tam myslalam ze ból jest znosny zwlaszcza jak sie zobacze małą kruszynke to juz w ogole... juz nie moge sie doczekać, jej niech to szybciej leci
Prosze
Juz niedlugo bedziesz z dzidzia w domu, zobaczysz jak to szybko zleci

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 13:19   #1567
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Ja tez tak mysle

Prosze
Juz niedlugo bedziesz z dzidzia w domu, zobaczysz jak to szybko zleci
O jak miło że ktoś inny mysli tak samo jak ja w sprawie szczepien

Wiesz jak mi sie teraz dłuży jejku tak bardzo chce miec mała przy sobie juz i ja wyściskac wycałować... jeszcze troszke musze poczekac ale dam rade, w koncu czekam na nia juz prawie całe 9miesiecy

Stary 2010-12-10, 14:11   #1568
Fridka
Zadomowienie

Cytat:

Wiesz jak mi sie teraz dłuży jejku tak bardzo chce miec mała przy sobie juz i ja wyściskac wycałować... jeszcze troszke musze poczekac ale dam rade, w koncu czekam na nia juz prawie całe 9miesiecy
no to ja się przyłączam do kwestii szczepień
Można by tu sporo polemizować, jak dla mnie to jest zwyczajny marketing, w najgorszym wydaniu, bo bazuje na uczuciach rodzicielskich... a tak naprawdę chodzi o kasę, bo z tego co wiem koszty szczepień są masakryczne...
czuję się dziś strasznie, nie sypiam praktycznie wcale dziś mnie w nocy budziły bóle okresowe, dziś pojawiają się już w ciągu dnia, ale mam nadzieję że mały jednak posiedzi do stycznia...
W przyszłym tygodniu pakuję się jak mi przyjdzie reszta rzeczy.
Przeglądałam te wyprawki które wkleiłyście wyżej, w sumie wszystko mam, aspirator kupiłam inny, i nie kupuję patyczków dla dzieci, trochę niebezpieczne mi się to wydaje, i zamiast waty chyba będę na początku uzywać gazików, ale pewnie jak już będę kąpać przewijać i czyścić szkraba to okaże się co jest dobre a co nie
Spadam...jakaś jestem niespokojna, nieswoja, trochę zdenerwowana, idę to przeleżeć

http://suwaczki.maluchy.pl/li-51199.png
Fridka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 14:22   #1569
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fridka Pokaż wiadomość
Można by tu sporo polemizować, jak dla mnie to jest zwyczajny marketing, w najgorszym wydaniu, bo bazuje na uczuciach rodzicielskich... a tak naprawdę chodzi o kasę, bo z tego co wiem koszty szczepień są masakryczne...
czuję się dziś strasznie, nie sypiam praktycznie wcale dziś mnie w nocy budziły bóle okresowe, dziś pojawiają się już w ciągu dnia, ale mam nadzieję że mały jednak posiedzi do stycznia...
Przeglądałam te wyprawki które wkleiłyście wyżej, w sumie wszystko mam, aspirator kupiłam inny, i nie kupuję patyczków dla dzieci, trochę niebezpieczne mi się to wydaje, i zamiast waty chyba będę na początku uzywać gazików, ale pewnie jak już będę kąpać przewijać i czyścić szkraba to okaże się co jest dobre a co nie
Spadam...jakaś jestem niespokojna, nieswoja, trochę zdenerwowana, idę to przeleżeć
dokładnie dla mnie to też jest zwyczajny marketing z tymi szczepieniami... no ale to nasze zdanie

kurcze jak ty juz masz bóle okresowe to mały niedługo wyjdzie, mozesz nie doczekać stycznia no ale oby siedzial w brzuszku jak najdłużej w koncu nie ma mu sie co spieszyc, taka pogoda i w ogóle...
swoja droga tez nie kupowalam patyczkow (mam ich pelno w domu) i waty, platki kosmetyczne wystarcza... zreszta to wyjdzie w praktyce

ja tez mykam zaraz sie położyć bo mi plecki dokuczają

Stary 2010-12-10, 14:42   #1570
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Fridka Pokaż wiadomość
A juz myslalam ze tylko ja uwazam ze te szczepienia to naciaganie ludzi

Niektore rzeczy z listy wprawki tez nie sa potrzebne, ja np uzywam do obcinania pazurkow zwyklych nozyczek do paznokci, nie mam 20 pieluch tetrowych bo zwyczajnie wystarczy max 10, no a poza tym wiele rzeczy mozna dokupic po urodzeniu dzidzi - czasem bedzie sie chcialo wyjsc z domu pod byle pretekstem, uwiezcie mi

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 15:46   #1571
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
A juz myslalam ze tylko ja uwazam ze te szczepienia to naciaganie ludzi

Niektore rzeczy z listy wprawki tez nie sa potrzebne, ja np uzywam do obcinania pazurkow zwyklych nozyczek do paznokci, nie mam 20 pieluch tetrowych bo zwyczajnie wystarczy max 10, no a poza tym wiele rzeczy mozna dokupic po urodzeniu dzidzi - czasem bedzie sie chcialo wyjsc z domu pod byle pretekstem, uwiezcie mi
Dokładnie popieram
ja tez kupilam tylko 10pieluch tertowych no i kilka wiekszych w razie ulewania czy coś... ale duzo rzeczy jest tam zbędnych
a tak jak mówisz zawsze mozna dokupic coś po porodzie

ja musze jechac po pieluchy w tesco jest promo na baby happy 2 duże paczki za 77zł moze sie skuszę...

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Karla oto lista rzeczy które ja biorę do szpitala

koszula x2
papcie, klapki pod prysznic, skarpetki x2, majtki bawełniane x2, majtki poporodowe x3, szlafrok, staniki, wkładki laktacyjne
recznik x2, kosmetyki dla mnie (czytaj. żel do kapieli szampon, balsam, pasta do zebow itp....), podkłady na łóżko x3, podkłady ginekologiczne x2, osłonki na sutki, ksiażka, mp3, woda
sztućce, talerz, kubek, karta ciąży, wynik grupy krwi (oryginał)

dla dzidzi chusteczki nawilżające, pieluchy jednorazowe
ubranie na wyjscie dla małej dowiezie mi tż później

to chyba wszystko jak se coś przypomnę to dopiszę

Edytowane przez Pamela86
Czas edycji: 2010-12-10 o 15:49
Stary 2010-12-10, 15:58   #1572
Marshall
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

wlasnie zjadlam pączka i dalej jestem głodna...
zgadzam się z Tobą
Marshall jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 16:02   #1573
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marshall Pokaż wiadomość
zgadzam się z Tobą
O to widzę że z dużo z nas ma w tej kwesti to samo zdanie

Stary 2010-12-10, 16:14   #1574
Karla604
Zadomowienie

Cytat:
Dokładnie popieram
ja tez kupilam tylko 10pieluch tertowych no i kilka wiekszych w razie ulewania czy coś... ale duzo rzeczy jest tam zbędnych
a tak jak mówisz zawsze mozna dokupic coś po porodzie

ja musze jechac po pieluchy w tesco jest promo na baby happy 2 duże paczki za 77zł moze sie skuszę...

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Karla oto lista rzeczy które ja biorę do szpitala

koszula x2
papcie, klapki pod prysznic, skarpetki x2, majtki bawełniane x2, majtki poporodowe x3, szlafrok, staniki, wkładki laktacyjne
recznik x2, kosmetyki dla mnie (czytaj. żel do kapieli szampon, balsam, pasta do zebow itp....), podkłady na łóżko x3, podkłady ginekologiczne x2, osłonki na sutki, ksiażka, mp3, woda
sztućce, talerz, kubek, karta ciąży, wynik grupy krwi (oryginał)

dla dzidzi chusteczki nawilżające, pieluchy jednorazowe
ubranie na wyjscie dla małej dowiezie mi tż później

to chyba wszystko jak se coś przypomnę to dopiszę
Dzięki

Stary 2010-12-10, 16:18   #1575
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karla604 Pokaż wiadomość
Dzięki
Nie ma za co

Stary 2010-12-10, 18:46   #1576
mokra6
Zadomowienie

Hello!
Lulka nerwusie!Widzisz? Zuza zdrowa! Super! Cieszę się

Ja dziś byłam w W-wie w pracy po bony i nakupiłam za nie trochę w Realu. M.in. kurtkę, buty, parę prezentów i 2 paki Pampersów po 78szt.za 33,75. Opłacało się, co nie? Tylko one są od 4kg, bo nie było mniejszych, ale to co. Chciałam też kupić kosmetyki dla dzidzi, ale nie wiedziałam jakiej firmy są dobre. Doradźcie! Połaziłabym dłużej po sklepie, bo ja tak lubię, ale z moim TŻ to wszystko szybko musi być!aż byłam zła, że nie da popatrzeć, tylko aby prędzej
A koleżanka z pracy dała mi torbę tunik ciążowych Super!Mam piękne stroje na święta

http://suwaczki.maluchy.pl/li-51052.png
mokra6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 18:55   #1577
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mokra6 Pokaż wiadomość
Hello!

Ja dziś byłam w W-wie w pracy po bony i nakupiłam za nie trochę w Realu. M.in. kurtkę, buty, parę prezentów i 2 paki Pampersów po 78szt.za 33,75. Opłacało się, co nie? Tylko one są od 4kg, bo nie było mniejszych, ale to co. Chciałam też kupić kosmetyki dla dzidzi, ale nie wiedziałam jakiej firmy są dobre. Doradźcie! Połaziłabym dłużej po sklepie, bo ja tak lubię, ale z moim TŻ to wszystko szybko musi być!aż byłam zła, że nie da popatrzeć, tylko aby prędzej
A koleżanka z pracy dała mi torbę tunik ciążowych Super!Mam piękne stroje na święta
Oj to widzę że zakupy sie udały a swoją drogą bardzo tanie te pampersy to jakas promo czy normalna cena????
Co do kosmetyków to ja nie doradzę, ale moge powiedziec ze kupiłam płyn do mycia ciałka i oliwkę z babydream i drugi płym do kapieli z hippa a kremim bambino

Stary 2010-12-10, 19:21   #1578
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:
Hello!

Super,żę zakupy udane.U nas jest odwrotnie ja lubie szybko a mój TŻ łązi i łazi po tych sklepach

no z tymi tunikami to masz fajnie,bo generalnie na Święta problem jest

ja przymierzałam przepiękną sukienke 2 tygodnie temu i była na mnie dobra a wczoraj podeszłam,żeby kupić i już obcisła jak cholera

ale co tam i tak ją kupiłam i jakoś sie w nią wbije na Wigilie

co do kosmertykó to jeżeli chodzi o marki marketowe to dobry jest Hipp.Sama teraz używam i jestem bardzo zadowolona

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2010-12-10, 20:17   #1579
mokra6
Zadomowienie

Ja słyszałam ze najlepsze są kosmetyki OilatumSoft. Wiecie coś na ten temat??
A w Realu mialam kupić Nivea,ale nie mogłam się skupić, bo mnie TŻ poganial
Te Pampersy to chyba w promocji, nie wiem.

Coś dawno nie było Magdaki i Olbki!!

Stary 2010-12-10, 20:22   #1580
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja słyszałam ze najlepsze są kosmetyki OilatumSoft. Wiecie coś na ten temat??
A w Realu mialam kupić Nivea,ale nie mogłam się skupić, bo mnie TŻ poganial
Te Pampersy to chyba w promocji, nie wiem.

Coś dawno nie było Magdaki i Olbki!!
dziewczyny nas olały widuje jak pisza na mamusiowym styczen - luty

tak oilatum też polecaja ale tak naprawde to zależy do dziecka, trzeba próbowac wszystkiego i co podpasuje używać

może jutro skocze do reala to oblukam te pampki

Stary 2010-12-10, 20:36   #1581
mokra6
Zadomowienie

Cytat:
dziewczyny nas olały widuje jak pisza na mamusiowym styczen - luty

tak oilatum też polecaja ale tak naprawde to zależy do dziecka, trzeba próbowac wszystkiego i co podpasuje używać

może jutro skocze do reala to oblukam te pampki
OOO! Jakieeee! niedobre

Oilatum drogie, patrzyłam teraz na all.
Chyba kupię coś z Hipp
A w Tesco po ile pampersy?? bo chyba musze kupić mniejsze ze 2 paczki..

Stary 2010-12-10, 20:42   #1582
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
OOO! Jakieeee! niedobre

Oilatum drogie, patrzyłam teraz na all.
Chyba kupię coś z Hipp
A w Tesco po ile pampersy?? bo chyba musze kupić mniejsze ze 2 paczki..
no oilatum jest drogie niestety, ale mysle ze tansze kosmetyki też są dobre
nie wiem po ile sa pampki w tesco ale maja tam teraz promo na bella happy 2paczki po 94szt za 78zł chyba kupie

Stary 2010-12-10, 20:50   #1583
mokra6
Zadomowienie

Cytat:
no oilatum jest drogie niestety, ale mysle ze tansze kosmetyki też są dobre
nie wiem po ile sa pampki w tesco ale maja tam teraz promo na bella happy 2paczki po 94szt za 78zł chyba kupie
czyli 188 szt. za 78?? To taniooo

Stary 2010-12-10, 20:55   #1584
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
czyli 188 szt. za 78?? To taniooo
Tak no wlasnie to tanio i sa różne rodzaje, tzn nas oczywiscie interesują te najmniejsze

Stary 2010-12-10, 21:06   #1585
mokra6
Zadomowienie

Cytat:
Tak no wlasnie to tanio i sa różne rodzaje, tzn nas oczywiscie interesują te najmniejsze
a jeszcze powiedz: tego Hippa mozna dostac w Rossmanie??

Stary 2010-12-11, 10:41   #1586
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem ale chyba tak hipp jest raczej ogólno dostępny

Stary 2010-12-11, 11:37   #1587
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
dostaniesz Hippa w rosmanie ja swego czasu kupowalam
wspomnialas cos o Nivea-otoz jak narazie slyszalam same dobre opinie na temat ich zeli,kremow etc. i sama sie zastanawiam czy nie wziac narazie po jednym opakowaniu na probe a pozniej na stale jak sie sprawdza

Hej kobitki
ja wczoraj juz nie mialam sily zeby pisac a chcialam sie pochwalic ze w koncu dorobilam sie spodni ciazowych - tutaj zakup takiego gadzetu wymaga nie lada wysilku,ale sie udalo takze spodnie na swieta mam i do tego mam 2 bluzeczki ktore czekaja na mnie w pl z all

a tak to po sniadanku jestesmy i wybieramy sie do miasta a potem mieszaknie ogladac bo chcemy w styczniu po powrocie sie przeprowadzic dobrze ze mam obiad zrobiony to dzisiaj tylko pokoj sprzatne i mam labe

22/23.05.2010
madzik2221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 12:10   #1588
Fridka
Zadomowienie

... a u mnie ciąg dalszy nieprzespanych nocy, i zmęczenia w ciągu dnia...

Ja z kosmetyków oliwkę i płyn do kąpieli mam hippa, krem bambino, mydełko w płynie nivea, a na odparzenia linomag. widziałam że są w rossmanie, ja akurat robiłam w smyku zakupy więc już wtedy do rossmana mi się nie chciało leciec, a hippy akurat były w promocji więc na jedno wyszło.

kurcze, Sylfii dawno nie widziałam, ktoś coś wie?

http://suwaczki.maluchy.pl/li-51199.png
Fridka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 12:29   #1589
Karla604
Zadomowienie

Hello Dziewczynki

Madzik super, że dostałaś spodenki i że zakupy się udały

Jeśli chodzi o kosmetyki to ja chyba też będę Hippa używać, kiedyś Lulka pisała że te kosmetyki są ok, a ona się zna

A my z Mężulkiem sprzątamy, tzn. on sprząta a ja się krzątam po domu, bo boję się znowu przeforsować.

Poza tym dziś zaczynamy 24 tc ależ ten czas leci, choć mógłby szybciej

Stary 2010-12-11, 13:35   #1590
lulka265
Zakorzenienie

Hejka

a ja się dziś na maksa nasprząłamale przynajmniej czyściutko w domciu i pachnie taką świeżością

co do kosmetyków,poruszyłyście temat Oilatum pamiętajcie jedno

Oilatum - produkt leczniczy do skóry atopowej

Oilatum SOFT -produkt pielęgnacyjny dla dzieciaczków ze zdrową skóra.

To jest naprawde ważne ,bo są zupełnie inne składniki.

Ja teraz używam Hippa i jest naprawde spoko

Aniołek 26.05.2010r
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości