Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.2011 - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-10, 18:32   #1771
iweczka
Zakorzenienie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
A ja upolowałam dzis wreszcie styczniowe M jak Mama będę miała zajęcie na wieczór, bo coś mały ruch dziś na wizażu
też miałam kupić, ale u mnie było tylko z płytką, a mam już tego badziewia od groma...może jutro znajde bez..........
a tak swoją drogą to czytam te gazetki i czytam i ciekawe czy jak przyjdzie co do czego to coś będe pamiętac...????
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 18:33   #1772
nuna_77
Zadomowienie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

Wizyta 100 albo 150, to niemało, dlatego byłam tylko raz u niego na usg 4 d.

Ewelqa w tym gabinecie przyjmuje tez drugi lekarz i tez dobry, ale pewnie cennik ten sam.
8 abs

Edytowane przez nuna_77
Czas edycji: 2010-12-10 o 18:36
nuna_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 18:36   #1773
blackrose4u
Wtajemniczenie

nie biore witamin bo źle je toleruje, za dużo chyba już w końcu brałam pół roku codziennie. Jak wezme, to trace apetyt, czuje się jak słoń. Boje się przyznać lekarzowi

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 18:39   #1774
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
też miałam kupić, ale u mnie było tylko z płytką, a mam już tego badziewia od groma...może jutro znajde bez..........
a tak swoją drogą to czytam te gazetki i czytam i ciekawe czy jak przyjdzie co do czego to coś będe pamiętac...????
To było wydanie z jakąś płytką? W empiku same gazety były akurat
Ja tylko czytam to M jak mama, bo głównie dotyczy okresu ciąży i porodu, to jeszcze coś na bieżąco dla siebie wyciągam, ale jak raz dostałam chyba Dziecko to jakoś nic mi w głowie nie zostało z tych artykułów

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
nie biore witamin bo źle je toleruje, za dużo chyba już w końcu brałam pół roku codziennie. Jak wezme, to trace apetyt, czuje się jak słoń. Boje się przyznać lekarzowi
Ja tak miałam po Pharmaton Mautrelle, wybrałam cały miesiąc bo szkoda mi było pieniędzy, ale nie najlepiej się czułam po nich przyznałam się ginowi i powiedział, że się zdarza przy silniejszej dawce... Wróciłam więc do starego feminatalu i tyle

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 18:41   #1775
Ancymonek_
Przyczajenie

Witam po tygodniowej nieobecności i melduję się w nowym wątku
Muszę trochę Was dogonić i poczytać co tam ciekawego wypisywałyście, a uwierzcie mi, mam spoooro do nadgonienia

Tak więc zabieram się ochoczo do czytania i pozdrawiam w ten piękny śnieżny wieczór
Ancymonek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 18:43   #1776
Ewelqa1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nuna_77 Pokaż wiadomość
Wizyta 100 albo 150, to niemało, dlatego byłam tylko raz u niego na usg 4 d.

Ewelqa w tym gabinecie przyjmuje tez drugi lekarz i tez dobry, ale pewnie cennik ten sam.
tak dr.Zarotyński bylismy u niego na 3/4D i tez zaplacililismy 250 zl ale trzeba przynac ze gabinet super wyposazony badanie ok.45 min trwalo bardzo dokladne było lekarz super wszystko tlumaczyl i roztoczyl opieke nad moimTŻ bo on byl tak spanikowany choc nie bylo to pierwsze usg na ktorym bylismy razem
Ewelqa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 18:51   #1777
kolba
Raczkowanie

Cześć Wam Mamusie!!!
Ja nie wiem, odkąd jestem na L4 na nic nie mam czasu, wcześniej chyba było lepiej u mnie z organizacją!

Pierwsze co ego ego śliczna z Ciebie Panna Młoda!!!! Zdjęcia piękne!!! Naszyjnik też

Eirene dobrze, że już w domku jesteś i powodzenia z tymi lekami (też mi to groziło, ale na razie się wybroniłam)

Aja daj znać po filmie jak wrażenia, bo nie wiemy właśnie czy się na niego nie wybrać.

Co do dra Wójcika to ja nie mam zbyt fajnych wspomnień. Jak leżałam w szpitalu, to co tu dużo mówić - nie był zbyt delikatny i taki jakiś opryskliwy dla wszystkich pacjentek, ale może jak idzie się do niego prywatnie (w dodatku tyle płaci za wizytę) to staje się milszy.
Co do dni otwartych to też się wybieramy, więc pewnie wszystkie się tam spotkamy

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

A co do Zarotyńskiego to same pozytywy - bardzo fajny lekarz, podobno jeden z lepszych w krakowie od usg. Do niedawna pracował tam też dr Chrostowski, ale niestety przeniósł się do rydygiera (najlepszy lekarz na jakiego kiedykolwiek trafiłam).
kolba jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-10, 18:52   #1778
nuna_77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kolba Pokaż wiadomość
Cześć Wam Mamusie!!!
Ja nie wiem, odkąd jestem na L4 na nic nie mam czasu, wcześniej chyba było lepiej u mnie z organizacją!

Pierwsze co ego ego śliczna z Ciebie Panna Młoda!!!! Zdjęcia piękne!!! Naszyjnik też

Eirene dobrze, że już w domku jesteś i powodzenia z tymi lekami (też mi to groziło, ale na razie się wybroniłam)

Aja daj znać po filmie jak wrażenia, bo nie wiemy właśnie czy się na niego nie wybrać.

Co do dra Wójcika to ja nie mam zbyt fajnych wspomnień. Jak leżałam w szpitalu, to co tu dużo mówić - nie był zbyt delikatny i taki jakiś opryskliwy dla wszystkich pacjentek, ale może jak idzie się do niego prywatnie (w dodatku tyle płaci za wizytę) to staje się milszy.
Co do dni otwartych to też się wybieramy, więc pewnie wszystkie się tam spotkamy

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

A co do Zarotyńskiego to same pozytywy - bardzo fajny lekarz, podobno jeden z lepszych w krakowie od usg. Do niedawna pracował tam też dr Chrostowski, ale niestety przeniósł się do rydygiera (najlepszy lekarz na jakiego kiedykolwiek trafiłam).
Spotkanie forumowe w szpitalu , fajnie

Przeglądam staniki dla karmiących, fajnie jakbysmy tak wygladały miesiac po porodzie):

http://allegro.pl/benefit-eko-maczki...354043357.html
8 abs

Edytowane przez nuna_77
Czas edycji: 2010-12-10 o 18:53
nuna_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 18:56   #1779
kolba
Raczkowanie

Cytat:

Przeglądam staniki dla karmiących, fajnie jakbysmy tak wygladały miesiac po porodzie):

dokładnie o tym samym sobie pomyślałam, jak oglądałam staniki alles, do których linki Monti posłała. Nierealne tak wyglądać w czasie karmienia
Stary 2010-12-10, 18:57   #1780
Ewelqa1985
Zadomowienie

Cytat:
Cześć Wam Mamusie!!!

a czy dr.Zarotynski przyjmuje w jakism szpitalu w Krakowie??oj to mam teraz motywacje jak wy bedziecie w siemieradzkim to musze isc Kolba a u ty rodzilas w siemieradzkim ??
Stary 2010-12-10, 19:06   #1781
Jok3r
Zadomowienie

Jestem padnieta i mam nadzioeje, ze na dniach skonczy mi sie juz ta gonitwa. Zakupow narobilam juz tyle, ze musze wysylac paczki do SC, bo bym sie nie zebrala w jedna walizke. Alle jest okupowane przeze mnie, wiec jak wroce to bede miala chyba z 6 jak nie wiecej wielkich paczek do rozpakowania, ukladania i zacieszania Jestem na 53 str czyli jeszcze wczoraj i tpotalnie nei wiem co sie dzieje na forum, wiec jak dobrne o ile nie zasne przy kompie to bede gratulowac, podziwiac i co tam jeszcze wypadnie. ide czytac.
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-10, 19:06   #1782
kolba
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ewelqa1985 Pokaż wiadomość
a czy dr.Zarotynski przyjmuje w jakism szpitalu w Krakowie??oj to mam teraz motywacje jak wy bedziecie w siemieradzkim to musze isc Kolba a u ty rodzilas w siemieradzkim ??
Zarotyński pracuje właśnie w siemiradzkim! To moja druga ciąża, ale niestety pierwszy poród - za 1. razem poroniłam i leżałam w tym szpitalu po zabiegu. W tym czasie udało mi się trochę poobserwować paru lekarzy i właśnie o Wójciku nie mam najlepszego zdania, a Zarotyński to bardzo ciepły i delikatny lekarz.
Stary 2010-12-10, 19:07   #1783
blackrose4u
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja tak miałam po Pharmaton Mautrelle, wybrałam cały miesiąc bo szkoda mi było pieniędzy, ale nie najlepiej się czułam po nich przyznałam się ginowi i powiedział, że się zdarza przy silniejszej dawce... Wróciłam więc do starego feminatalu i tyle
to ja od początku brałam Falvit Mama i super tolerowałam,a teraz jakoś już nie bardzo. Uzupełniam to Vibovitem 2 saszetki zawsze coś dają szkoda że nie ma witamin dla kobiet w ciąży w płynie czy do rozpuszczania, nie działało by tak na żołądek

fajna bajka na tvn, ide oglądać

oczekujemy

Edytowane przez blackrose4u
Czas edycji: 2010-12-10 o 19:08
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 19:15   #1784
agaaga89
Zakorzenienie

Też brałam na samiusieńkim początku falvit, jest chyba podobny w składzie do tego standardowego feminatalu Każda porcja witamin jest dobra, obojętne czy z saszetki, czy z owoców czy z tabletek

Też właśnie oglądamy baję

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 19:16   #1785
Ewelqa1985
Zadomowienie

Cytat:
Zarotyński pracuje właśnie w siemiradzkim! To moja druga ciąża, ale niestety pierwszy poród - za 1. razem poroniłam i leżałam w tym szpitalu po zabiegu. W tym czasie udało mi się trochę poobserwować paru lekarzy i właśnie o Wójciku nie mam najlepszego zdania, a Zarotyński to bardzo ciepły i delikatny lekarz.
przykro mi z powodu 1 ciąży a mam pytanko czy ty teraz chodzisz do Zarotyńskiego ??jaki jest jego cennik ?? taka wizyta z usg + L4 ??

jutro zapowiadaja sniezyce i 10 cm sniegu na pld kraju fajnie a ja autem na uczelnie jade wrr...

Edytowane przez Ewelqa1985
Czas edycji: 2010-12-10 o 19:39

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-10, 19:56   #1786
kolba
Raczkowanie

Ja chodzę do dr Magdaleny Kołacz - mogę Ci ją z czystym sercem polecić, cudowna babka (niestety nie pracuje w szpitalu, ale w siemiradzkim ma dużo znajomych). A z Zarotyńskim miałam kontakt właśnie jak tam leżałam no i potem parę razy na kontrolnym usg i ostatnio na połówkowym, bo przyszedł na chwile w trakcie. Niestety z tego co wiem to drogi, ale ma bardzo dobry sprzęt.
Stary 2010-12-10, 19:58   #1787
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
To było wydanie z jakąś płytką? W empiku same gazety były akurat
Ja tylko czytam to M jak mama, bo głównie dotyczy okresu ciąży i porodu, to jeszcze coś na bieżąco dla siebie wyciągam, ale jak raz dostałam chyba Dziecko to jakoś nic mi w głowie nie zostało z tych artykułów

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

a u mnie w sklepie wszystkie tego typu gazetki były z płytami-bajeczkami, teletubisie, noody i cos tam jeszcze-żadna nie przypadla mi do gustu hehe
Stary 2010-12-10, 19:59   #1788
kolba
Raczkowanie

Coś tu cichutko dzisiaj, pewnie wszystkie film o pszczołach oglądacie Widziałam to w kinie - fajne bardzo!
Zmykam do łóżka - coś mnie dziś ścięło wcześniej, a jutrzejszego śniegu też się boję, bo rano po męża do pracy muszę jechać!

Dobranoc Mamusie!!!!
Stary 2010-12-10, 20:01   #1789
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:

to chyba nie wchodzi w gre........
ale staniczki fajne musze sobie jakiś kupic na potem

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
Jestem padnieta i mam nadzioeje, ze na dniach skonczy mi sie juz ta gonitwa. Zakupow narobilam juz tyle, ze musze wysylac paczki do SC, bo bym sie nie zebrala w jedna walizke. Alle jest okupowane przeze mnie, wiec jak wroce to bede miala chyba z 6 jak nie wiecej wielkich paczek do rozpakowania, ukladania i zacieszania Jestem na 53 str czyli jeszcze wczoraj i tpotalnie nei wiem co sie dzieje na forum, wiec jak dobrne o ile nie zasne przy kompie to bede gratulowac, podziwiac i co tam jeszcze wypadnie. ide czytac.
jokr a co Ty znowu ciekawego kupiłas????

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-10, 20:02   #1790
monika267
Raczkowanie

GG do monika267

Czesc dziewczynki

Witaj Eirene

Ja po wczorajszej wizycycie u gin. jestem przerazona waga ;( 68,5 toc to masakra a zaczynalam od 60 i juz tyle do przodu a to dopiero 23 tydz. gin.powiedziala ze nie mam sie przejmowac w koncu w ciazy jestem.Ale ja jestem zalamana.jak tak dalej pojdzie to do 80kg dobije TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!Postanowilam nie jesc tyle slodkiego i nie obzerac sie na noc bo dotychczas tak robilam wiec nie dziwie sie ze tyje po 2,5 kg co m-c albo i wiecej

Dzis rano wstalam i do lumpka obkupilam i siebie i malenstwo za 33ciuszki +3 czapeczki zaplacilam 36zl a sa naprawde super wkleje Wam z 3,4 szt. zebyscie same ocenily czy dobry zrobilam zakup ciuszki od 0:3 m-cy i od 3:6m-cy sa spodnie body sukienka bluzeczki na dl. i krotki rekaw bluzy z kapturem pajacyki itp nawet kombinezonik na to zeby ze szpitala mialo w czym malenstwo wyjsc od 0:3 m-cy no chyba ze bedzie juz za cieplo bo niby na 10.04 termin ale moj termin to 18.04 wiec coz??? no chyba ze dzidzia sie bedzie spieszyc i nam w marcu niespodzianke zrobi ale mam nadzieje ze nie ???
monika267 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 20:03   #1791
megi2015
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
Dziekuję wam dziewczyny za miłe przyjęcie
dopiero nadrobiłam wszystko
A więc tak:

megi2015 gratulacje z okazji otrzymania dyplomu zazdroszczę ci ale super że masz to za sobą

a u mnie łóżka są tak niewygodne że w nocy płakałam z niemocy już o ani tak ani tak się nie dawało wytrzymać aż mi brzuch drętwiał, i ktoś mi powie że w szpitalu się odpoczywa... ehh nie u mnie - jeszcze takie okna nieszczelne że wiało masakrycznie do toalety strach wchodzić mówię wam dziś mi lekarz niespodziankę taką zrobił bo wczoraj mówił że wyjdę w sobotę a dziś przychodzi i mówi : to co? do domu? Boże jak się ucieszyłam aż się popłakałam prawie

Ewelqa1985 ty zmien lekarkę bo ona jakaś dziwna jest... niekompetentna strasznie...

a ja wam jeszcze powiem że przyszła do mnie dziś sukieneczka czarna na ślub szwagra śliczna jest i ładnie brzuszek w niej wygląda potem tż mi cyknie zdjęcie to wstawię

i jeszcze muszę wam powiedzieć że wczoraj postanowiłam że jednak nie będzie imienia Dawid. wkurzyłam się bo tż gadał z mamą i ona też jest w szoku że jej mąż czyli teściu tak postąpił głupio on jej powiedział że to imię przez gardło mu nie przejdzie i tyle. i że to nie chodziło o to że to żydowskie imię tylko o to że ktoś kiedyś o tym imieniu bardzo wielką krzywdę ich rodzinie zrobił. tylko CZEMU NAM O TYM NIE POWIEDZIAŁ tylko wymyślał jakieś żydowskie imiona... powiedziałam tżtowi że mi już zbrzydło to imię i jak tylko wypowiadamy to imię to mi się źle kojarzy. a chcę dobra dziecka - potem dziecku będzie przykro że dziadek mówi do niego - mały lub coś podobnego i małemu będzie przykro. i tak tż napisał rodzicom że zmieniamy imię ale do dnia porodu nie dowiedzą się jakie będzie i nie chce słyszeć już na ten temat. ja generalnie do teścia będę miała żal do końca życia bo tak nam obrzydził to imię że jakbyśmy tak dali małemu na imię to cały czas bym pamiętała o tym... a teraz niech się teściu wali, mógł na spokojnie ze swoim synem pogadać a nie od razu awanturę robić. żalu do teściowej nie mam bo na spokojnie z nią tż pogadał i ona sama nie ma nic przeciwko ale mówi że nie wiedziała do tej pory z jaką osobą mieszka... no i imię będzie inne - obrzydziło nam się do granic możliwości. ale teściowi nie wybaczę nigdy i nawet na wigilii nie chcę z nim gadać już tżtowi powiedziałam że czy byśmy zmienili imię czy nie to już nic nie zmieni stosunku mojego do teścia niestety.

a co do imienia to ja to nawet zadowolona jestem bo to tżtowi bardziej podobało się dawid a mi wiktor ale teściowi się bardzo wiktor podobał więc też nie będzie bo tez nam się źle kojarzy. ja mam juz jeden typ ale muszę tżta przekonać bo on twierdzi że ładne ale jeszcze mamy czas czyli nie jest przekonany. a ja już się tak napaliłam na to imię że muszę go przekonać
Eirene dziękuję kochana

Co do imienia to pewnie masz rację, jeszcze dziecko nie przyszło na świat, a już wszyscy się kłócą z tego powodu.
A możesz zdradzić jaki macie typ nowego imienia??
Stary 2010-12-10, 20:03   #1792
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Coś tu cichutko dzisiaj, pewnie wszystkie film o pszczołach oglądacie Widziałam to w kinie - fajne bardzo!
Zmykam do łóżka - coś mnie dziś ścięło wcześniej, a jutrzejszego śniegu też się boję, bo rano po męża do pracy muszę jechać!

Dobranoc Mamusie!!!!
a ja jutro ide po prezenty i mam nadzieję, że do mnie te śnieżyce nie dotrą......bo chce już kupić i mieć z głowy-zostanie mi jeszcze braciak i mąż i w obydwu przypadkach będzie problem.... zatłuke ich chyba
Stary 2010-12-10, 20:05   #1793
Ewelqa1985
Zadomowienie

Cytat:
Ja chodzę do dr Magdaleny Kołacz - mogę Ci ją z czystym sercem polecić, cudowna babka (niestety nie pracuje w szpitalu, ale w siemiradzkim ma dużo znajomych). A z Zarotyńskim miałam kontakt właśnie jak tam leżałam no i potem parę razy na kontrolnym usg i ostatnio na połówkowym, bo przyszedł na chwile w trakcie. Niestety z tego co wiem to drogi, ale ma bardzo dobry sprzęt.
a ta pani dr.Kołacz przyjmuje na NFZ czy prywatnie ?? i jakie sa koszty jesli prywatnie
Stary 2010-12-10, 20:06   #1794
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika267 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki

Witaj Eirene

Ja po wczorajszej wizycycie u gin. jestem przerazona waga ;( 68,5 toc to masakra a zaczynalam od 60 i juz tyle do przodu a to dopiero 23 tydz. gin.powiedziala ze nie mam sie przejmowac w koncu w ciazy jestem.Ale ja jestem zalamana.jak tak dalej pojdzie to do 80kg dobije TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!Postanowilam nie jesc tyle slodkiego i nie obzerac sie na noc bo dotychczas tak robilam wiec nie dziwie sie ze tyje po 2,5 kg co m-c albo i wiecej

Dzis rano wstalam i do lumpka obkupilam i siebie i malenstwo za 33ciuszki +3 czapeczki zaplacilam 36zl a sa naprawde super wkleje Wam z 3,4 szt. zebyscie same ocenily czy dobry zrobilam zakup ciuszki od 0:3 m-cy i od 3:6m-cy sa spodnie body sukienka bluzeczki na dl. i krotki rekaw bluzy z kapturem pajacyki itp nawet kombinezonik na to zeby ze szpitala mialo w czym malenstwo wyjsc od 0:3 m-cy no chyba ze bedzie juz za cieplo bo niby na 10.04 termin ale moj termin to 18.04 wiec coz??? no chyba ze dzidzia sie bedzie spieszyc i nam w marcu niespodzianke zrobi ale mam nadzieje ze nie ???
ulala to monia się obkupiłas.......ja w następnym tygodniu ide na lumpexy ale ostatnio ciocia kupiła dla mojej niuńki 2 sukieneczki
Stary 2010-12-10, 20:06   #1795
megi2015
Zadomowienie

A ja jutro z mężem wybieram się do Rybnika do gości mam nadzieję że wyjedziemy i w ogóle że wrócimy cali i zdrowi w taką pogodę:::
Stary 2010-12-10, 20:14   #1796
gosiawolna
Rozeznanie

dobry wieczor mam takie pytanie do was czy u was tez brzuch czasami spada nizej troche a pozniej sie podnosi?? prosze o odpowiedz, mam 22 tc
gosiawolna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 20:17   #1797
87czarna
Zakorzenienie

Dziewczyny,jestem załamana!

Byłam dzisiaj z mamą na mieście,żeby kupic sobie kurtkę zimową,bo w tej,w której aktualnie chodzę,już się nie dopinam i wyglądam jak wieśniak! Wyobraźcie sobie,że przeszłam całe miasto i nic nie znalazłam! Wygląda na to,że w ramionach powinnam miec rozmiar M,a w okolicach brzucha L...niestety takiej kurtki nie znajde! Nie mogę kupic zadnej na guziki,bo nie mam zielonego pojęcia,jak duży urosnie mi brzuch! Ratowałaby mnie jedynie kurtka,której guziki kończą się na żołądku...takiej niestety nie znalazłam ZAŁAMKA! Nie wiem,w czym będę chodzic? Już dzisiaj zmarzł mi brzuch,bo obecna kurtka rozchodzi mi się już... :/

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 20:38   #1798
megi2015
Zadomowienie

czarna a przymierzałaś płaszczyki ?? ja np. kupiłam płaszczyk typu grzybek w H&M i mam nadzieję że pochodze w nim do porodu. jest odcięty pod biustem i na brzuszek mam jeszcze sporo miejsca.

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Cytat:
Napisane przez gosiawolna Pokaż wiadomość
dobry wieczor mam takie pytanie do was czy u was tez brzuch czasami spada nizej troche a pozniej sie podnosi?? prosze o odpowiedz, mam 22 tc
nie zauważyłam takie zjawiska u mnie
Stary 2010-12-10, 20:39   #1799
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość

Byłam dzisiaj z mamą na mieście,żeby kupic sobie kurtkę zimową,bo w tej,w której aktualnie chodzę,już się nie dopinam i wyglądam jak wieśniak! Wyobraźcie sobie,że przeszłam całe miasto i nic nie znalazłam! Wygląda na to,że w ramionach powinnam miec rozmiar M,a w okolicach brzucha L...niestety takiej kurtki nie znajde! Nie mogę kupic zadnej na guziki,bo nie mam zielonego pojęcia,jak duży urosnie mi brzuch! Ratowałaby mnie jedynie kurtka,której guziki kończą się na żołądku...takiej niestety nie znalazłam ZAŁAMKA! Nie wiem,w czym będę chodzic? Już dzisiaj zmarzł mi brzuch,bo obecna kurtka rozchodzi mi się już... :/

ja musiałam upić płaszcz, bo jednak brzuszek rośnie
choć chciałam zaoszczędzić

wylicytowałam na allegro uzywany ciązowy za 60zł, więc nie ejst źle,
muszę wam zdjęcie wkleić

i jeszcze dostałam ostatnio od siostry, bo jej się przypomniało, że kiedyś kupiła płaszcz na allegro i był jej za duży,
zapomniała o nim i teraz go odkopała
Stary 2010-12-10, 20:45   #1800
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość

JA jeszcze się mieszczę, ale to są moje ostatnie podrygi w tej kurteczce, Jutro ide czegoś poszukać, bo już się ze mnie rodzinka śmieje
a ciocia dzwoniła, że w greenpoitcie sa przeceny kurtek i że całkiem OK wyglądają-jutro to sprawdze (mam tylko nadzieję, że po przecenie nie będzie kosztowała 300 zł....)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości