|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: *Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. X
Karolcia dasz rade bedzie dobrze kciuki juz zacisniete
|
#2672 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: *Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. X
Cytat:
![]() Cytat:
Czy któraś z was tak ma lub miala bo boli mnie na dole brzus tzn kłuje a czasem przejdzie taki przeszywajacy ból ![]() ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- karolcja powodzonka jutra, trzymam kciuki
|
|
#2673 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam,że nie nadrabiam,ale jestem po wizycie u gina. Nie badał mnie,bo stwierdził,że w szpitalu wystarczająco mnie "przejrzeli",że nie mam żadnych dolegliwości to i tak muszę poczekać na @ teraz,a wtedy zacząć leczenie. Miałam brać tabletki anty,ale skoro się staramy o dzidzię to mam ich nie brać ![]() Tak więc przez ten szpital i dzisiejszą wizytę mam nowego gina Wizyta na nfz (sama rozmowa) trwała prawie 20min! ![]() A teraz uciekam do pracy,nadrobię Was jutro bądź w niedzielę dopiero,bo jutro idziemy na roczek chrześniaka Tż Miłego weekendu laseczki |
|
|
|
#2674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przy zdjeciach juz ale plakalam, a jak urzednik mowil o milosci itp to ledwie powstrzymywalam lzy - ale wazne ze to byly lzy szczescia ![]() i takich tez Ci zycze ![]() wszystkiego co najlepsze, obyscie zawsze byli dla siebie wsparciem, zawsze usmiechnieci i tak zakochani jak dzisiaj (i jutro![]() i abyscie zyli dlugo dlugo i szczesliwie ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Laski, wzial mnie w drzwiach nie bylo czasu na jedzenie ale czuje sie jak nowo narodzona, juz nigdy wiecej tak dlugiego postu
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
|
|
|
#2675 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tobie również miłego wekendu ![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
ja poszcze juz 3miechy... och zazdraszczam...![]() ale dobrze ze dzieki temu lepiej sie czujesz
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Pamcia, zycze Ci zebyscie jak najszybciej mogli ten post skonczyc
![]() Czuje sie jak wyzwolona dziewica- serio Basimko, Pola przesliczna ![]() ![]() Niunia, jeszcze troche ale z ta kobitka to niezla historia! Izunia, miejmy nadzieje ze teraz szybciutko zafasolkujesz ![]() ![]()
|
|
|
#2677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczesniej nie ma szans... ale wytrzymam bo czeka mnie najwspanialsza nagroda za ten post![]() a ja jestem sama i sie nudze:/ tż przywiózł mi same pyszność do domku i pojechał bo umówił sie z kolegami
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
Pamelko, upros gina zeby Wam pozwolil choc raz przed porodem
![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Uciekam do meza na LOSTow zostaly nam chyba 2 albo 3 odcinki z 6 sezonu
|
|
|
#2679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zreszta tż sie boi i nie chce a nie bede go zmuszac, jakos przetrzymam ale później bedzie biedny ![]() ja juz obejrzalam wszystkie serie lost-ów
Edytowane przez Pamela86 Czas edycji: 2010-12-10 o 19:03 |
|
|
|
|
#2680 |
|
Zakorzenienie
|
Slyszalyście że 12-latka zaszła w ciążę? Mają mówić na w wiadomościach na tvp1
|
#2681 |
|
Zadomowienie
|
witjcie babolki po długiej nieobecnosci
|
|
|
|
#2682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hejka mamuśka co tam u was ???????
|
|
#2683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() witaj kochana ![]() jak tam malutka? może jakieś foteczki?![]() Karolcja kciuki za jutro i powodzonka kochana żeby wszystko było po twojej myśli i abyś zapamiętała (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) ten dzień![]() bella pisz wszystko co ci do główki wpadnie jaka pogoda, co na obiad, jak się czuuuujesz:Pniunia ja chyba wolę nasze realia i ten trzy dniowy pobyt z dzieckiem w szpitalu po porodzie... bałabym się, że coś może byc nie tak ze mną albo dzieckiem jak zostałabym sama w nocy... emigra zazdroszczę, mój to już wieki się na mnie nie rzucił my teraz w ciąży tylko tak czasem posexiliśmy się i to zazwyczaj w jednej pozycji (od tylca) raczej na rozładowanie emocji (głównie tż-ta ) ech brakuje mi tych naszych igraszek... już nawet nie mogę go sexownie pokusic bo brzuś przeszkadza, mogę co najwyżej nad nim z brzusiem "powisiec" basimka, mała Polcia normalnie do schrupania, taki pulpecik maleńki black angel a ty to miałaś się ciuszkami pochwalic z h&m co za tą wygraną kupiłaś babo jedna heh ale ciekawska jestem![]() a ja wam powiem ale w tajemnicy bo obiecałam, że nikomu nie powiem, no ale nic nie mówiłam o pisaniu no miał robic sam ale postanowiłam mu pomóc, on rozpuścił margarynę, do garnka wsypał mleka, kakao, cukier i zaleliśmy to margaryną a ja pokruszyłam herbatniki... wsypałam do całości i zastanawiałam się czy dac drugą paczkę ale wyglądało pysznie więc sobie popróbowaliśmy... i ZONK!!! misiek pomylił cukier z solą (są w plastikowych pojemnikach ale podpisałam je specjalnie żeby nie mylic kazał mi obiecac, że nikomu nie powiem hehehe, więc mamy małą tajemnicę
|
|
|
#2684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no ale jajca z tą solą, zdarza sie no... ja pamietam jak piekłam ciasto drożdżowe z pospypką, wstawilam do pieca, upiekło sie no i próbuje a to słone jak nie wiem
|
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
no to fakt, jak skurcz mnie łapie to i siku zaraz mi się chce, a wtedy taaaak ciężko wstac...
no pomyłka z sola to pewnie jedna z najczęstszych ale ja mu pojemnik z cukrem wyjęłam żeby miał pod ręką a jak ja nie patrzyłam to on musiał pójśc do szafki i wziął sól uwielbiam blok czekoladowy
|
|
#2686 |
|
Rozeznanie
|
dobry wieczor
mam takie pytanie do was czy u was tez brzuch czasami spada nizej troche a pozniej sie podnosi?? prosze o odpowiedz, mam 22 tc
|
|
|
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
gosia to wszystko zależy od ułożenia dziecka... w 22 tygodniu jest jeszcze na tyle małe, że "lata" po calym brzusiu
dlatego możesz miec wrażenie, że raz jest brzuś wyżej a raz niżej ja miałam mega różnicę pomiędzy leżeniem a staniem... ja leżałam to brzuch był bardzo nisko a jak chodziłam to wysoko go miałam... no ale tak jak mówię, to zależy jak się maleństwo ułoży
|
|
#2688 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny.
Ja jeszcze w szpitalu. Widzę, że tutaj wszystko nadal ok. Pozdrawiam was. |
|
|
|
#2689 |
|
Rozeznanie
|
ja wlasnie rano jak wstaje to jest nisko pozniej sie podnosi. i teraz niedawno tez mialam nisko jak wrocilam ze spacerku to sie polozylam i bylo ok.
|
|
|
|
#2690 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chcę cię teraz zadręczac pytaniami typu "jak się czujesz?" itp bo na pewno wszyscy wokół pytają, ale jak tylko będziesz miała siłę to pisz ściskam mocno![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
|
|
|
#2691 |
|
Rozeznanie
|
tylko jak sie dzidzia wypnie to boli troszke. a tak to ok. lekarz sam powiedzial na usg ze nisko byl a pozniej mnie zbadal i powiedzial ze ok ze mam odpoczywac. ale jakos martwie sie o to.
|
|
|
|
#2692 |
|
Zadomowienie
|
motylku zdjecie z wczoraj dodalam na fc i do albumu - looknij sobie!
pamelka a dziekuje u nas oki, mała od 3 dni w nocy przesypia 6-7h ![]() a jak tam twoje samopoczucie? wkoncu niedługo rodzisz!!!!! ![]() nie było mnie tu dosc długo bo modem musiałam oddac do naprawy i kompletnie nie wiec co u was
Edytowane przez czekajaca na fasolke26 Czas edycji: 2010-12-10 o 21:36 |
|
|
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
heja
![]() ja cały dzień zalatany nawet nie miałam kiedy zajrzeć ![]() miałam dziś wolne wiec chcieliśmy posprzątać i zrobić zakupy ![]() wstaliśmy wcześnie i pojechaliśmy na giełdę kwiatową kupiłam ponad 2 metrową choinkę no ale sie mu nie dziwie zawsze ubieramy w wigilie plus jest taki ze w tym roku i tak ubiore wczesniej bo musimy sprawdzić czy bombek nie mam za mało no i u mnie kolory różne miało byc na czerwono srebrno a bedzie na kolorowo![]() po giełdzie zakupy a potem mega przed świąteczne sprzątanie, już tylko zostałoy mi te nieszczesne szafy i potem juz tylko standard kurze i podłogi ![]() teraz z mężulkiem odpoczywamy i pijemy piffko ![]() Karolcia mocno trzymam kciuki aby wszystko poszło jak najlepiej tzrymaj sie kochana Polcia jest cudna Lili Ros ode mnie duże mega przytulenie i |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2694 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już nieraz mam łzy w oczach, tak mały się wypycha a skoro lekarz powiedział, że ok to się nie martw nie wolno![]() Cytat:
a samopoczucie do dupki... często mam te skurcze i jestem przez to nie do życia... wszystko mnie męczy no i ostatnio cały czas narzekam... ech chciałabym żeby już było po wszystkim... super, że mała już tyle przesypia![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- czekająca, twoja mała jest prześliczna i przesłodka następna mała istotka do schrupania![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- aa2 to jak tak się rozpędziłaś z tym sprzątaniem to może i do mnie zajrzysz ech a tak na serio to jutro już chyba nie dam rady sama... będe musiałą poprosic którąś z sióstr tż żeby mi pomogła bo mnie potem jeszcze gorzej skurcze męczą...
|
|
|
#2695 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a dziekuje przekaze małej komplemecik od cioci juz niedługo zobace twoje malenstwo
|
|
|
|
|
#2696 |
|
Zakorzenienie
|
wrzuciłam komentarz pod focią
|
|
#2697 |
|
Rozeznanie
|
no to idę spać
od jutra żona
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2698 | |
|
Zakorzenienie
|
Karolajna wszystkiego naj na nowej drodze życia. Czekamy na fotki
---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Polcia dziękuje ciociom za miłe słówka ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
|
|
#2699 |
|
Zadomowienie
|
Hej laski
ja nie śpię bo tż jak co piątek gra...Kurcze no! Też mnie ta moja teściowa wkurza, a najgorzej że zgrywa wielce pomocną duszyczkę. Czasem mi brak słów! Pamelko! Faktycznie tydzień jeszcze... a co z tą cesarką? będzie? i jak to ma wyglądać? U nas w szpitalu są planowane w 38 tygodniu, nie czekają, a się poród zacznie. Dlatego pytam, bo może już masz datę porodu ? Hehe laseczki wiem, ze miałam Wam wkleić fotki ciuszków H&M, jak się trochę opamiętam z tym sprzątaniem to Wam wkleję. Na razie nawet na wątku wymiankowym (mam masę zbędnych ciuchów i rzeczy) nie dokładam nic, bo nie mam czasu na zdjęcia. Tż się zaoferował, że umyje jutro okna. Czyli koleżanka nie będzie potrzebna do tego. Dobrze, że chociaż on nie odziedziczył genów, zresztą jego zawsze mogę zrąbać - wiadomo. Kurcze brzusio mi poszczelał ![]() jeszcze trochę a będę wygądać jak tygrys, jestem załamana, w brzuchu mam już 105 cm, a to dopiero się zaczyna 30tc... Siedzę i myślę coby tu zjeść... Karolcia trzymam kciuki za ślub będzie dobrze życzenia złożę jak przeczytam recenzję z tego dnia ![]() Basimko jak tam sklepy? znalazłaś coś ciekawego? |
|
|
|
#2700 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
no a ja muszę pochwalić mojego męża,pomył okna,podłogi,starł kurze-no u nas w pokoju wszystko sam zrobił. Mój kochany mąż... Kurcze gdyby nie on to był by bałagan. No ja raczej odpoczywać muszę
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:52.

nie bylo czasu na jedzenie 
wczesniej nie ma szans... ale wytrzymam bo czeka mnie najwspanialsza nagroda za ten post

???????
no miał robic sam ale postanowiłam mu pomóc, on rozpuścił margarynę, do garnka wsypał mleka, kakao, cukier i zaleliśmy to margaryną a ja pokruszyłam herbatniki... wsypałam do całości i zastanawiałam się czy dac drugą paczkę ale wyglądało pysznie więc sobie popróbowaliśmy... i ZONK!!! misiek pomylił cukier z solą (są w plastikowych pojemnikach ale podpisałam je specjalnie żeby nie mylic
no ale sie mu nie dziwie zawsze ubieramy w wigilie