|
|
#2491 |
|
BAN stały
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
chcę uwierzyć samej sobie,
że naprawdę Cię nie potrzbuję a miłość to tylko pojęcie względne. |
|
|
|
#2492 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję kreskowa za wyróżnienie wcześniej, jest mi baaaardzo miło!
![]() "zobaczyłam ledwno wyrośniętego chłopaka, któremu wydaje się, że zdobył świat cały w ciągu godziny, ale jeszcze nie wie, że może go stracić w minutę."
|
#2493 |
|
Raczkowanie
|
latin:
nie jestem gwiazdą Hollywood ani Playboya nie jestem gwiazdą polarną, nie spadam z nieba i nie spełniam życzeń nie krążę wokół Ciebie jak ciało niebieskie jestem niezależna - mów mi Słońce - co robisz? - widzę cię ostatni raz piękne zabieram Katastroficzna: bezczelnie zabieram wszystkie Ratatamm: jak zawsze boskoooo ![]() Naiwnao: dobrze być Twoją, mnie to pasuje jak mi się miło zrobiło, aż się wzruszyłam kochanie długie i piękne Desecrate: 'wolę kiedy jest mi wszystko jedno' Kategorycznie sobie czegoś zabraniam, a nadal to robię. Uwolnij mnie. zaaaabieram ![]() niczego_po_trochu: dziękuję Mijamy się Uczę się unikać wszystkich związanych z Tobą miejsc. Daj maszynę szyfrująca bo chyba nigdy nie pojmę twoich słów w czasie burzy nawet mały gest słońcem jest "Kobiety chcą od jednego mężczyzny wszystkiego, a mężczyzna chce od wszystkich kobiet jednego" Nie wiem co spijam, ale jeśli to miłość- nalej mi jeszcze "Społeczenstwo strzela we mnie oczekiwaniami, które ja mam spełnić" A jak będę chciała zobaczyć prawdziwą miłość, to pooglądam sobie Titanica Jadła, szkoladę, piła piwo, paliła papierosa i myślała o Nim Świadomość , że mogłam cię mieć i jednocześnie nie mogłam mnie dobija. Ciągłe zastanawianie się jak by było gdybyśmy byli razem ćwiartuje moje i tak zszargane serce. A do oczu napływają łzy gdy widzę , że Ty nie masz pojęcia o moim istnieniu i namiętnie obejmujesz dziewczynę, która nigdy nie będzie kochać cię tak bardzo jak ja Każdego ranka budzę się ze świadomością ,że Ciebie nie ma już w moim życiu . Mimo to co jakiś czas biorę do ręki telefon i piszę do Ciebie wiadomość , dopiero w ostatniej chwili przytomnieje i przypominam sobie ,że przecież nas już nie ma. Zazwyczaj wtedy rzucam się na łóżko i płaczę , aż skończą mi się łzy . Jesteś z siebie zadowolony , prawda? I w pewnym momencie pada kilka nie potrzebnych słów. Nie wiesz co powiedzieć, nie wiesz dokąd iść, nie wiesz nawet co pomyśleć. Znajome prawda? Życie jest zbyt krótkie, by udawać kogoś innego Kiedyś przychodzi taki dzień, w którym docierające do nas słowa pozwalają zdobyć się tylko na łzy Gdy jesteś smutny, włącz radio. Bardzo prawdopodobne, że trafisz na piosenkę, która skutecznie Cię dobije Łza to 1 % wody i 99 % uczuć Czy serce zawsze musi być silniejsze od rozumu? "`Słuchawki zawsze będą splątane, Herbata zbyt ciepła, A facet nie ten..." To właśnie w takich chwilach mówi się : trudno.? Dobranoc wy moje poprawiaczki humoru
|
#2494 |
|
Raczkowanie
|
Typowy paradoks życiowy, gdy ktoś, dla kogo jesteś nikim, jest dla Ciebie wszystkim. Byłabym umierająca, a nie zauważyłbyś. W te mroźne chłodne wieczory przydałyby się czyjeś ramiona. Nie masz pojęcia, jak na mnie działasz, prawda? Nie wpieprzaj się z butami w moje życie z tą swoją rzekomą miłością. Mam sporo na sumieniu, ale sam przyznaj, Ciebie nikt nie przebije. Nie bolało, że musiałam odejść. Bolało, że nic nie zrobiłeś, abym została.
|
|
#2495 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
W moich wspomnieniach zostales caly Ty I choc milosc minela W pamieci slowo `my`.... Trzymajac sie za rece Wpatrzeni w swiatlo gwiazd Zgubieni w swej milosci Nie dostrzegaja wad. Bo zyja chwila I tak powinno byc Lecz milosc przemija A z nia ja i ty. Teraz nie wiesz kim naprawdę jesteś I ze łzami w oczach patrzysz na tych Którzy mieli ci pomoc A skazali Cie na śmierć. A obiecałeś ze już nigdy mnie nie oddasz... Mogłabym pozwolić Ci odejść, Ale czuję że możesz mnie uratować...
|
|
#2496 |
|
Raczkowanie
|
niczego_po_trochu - no love_no love you smerffetkaa zakochan_a marikab mad_woman ratatamm SparklyAngel Marsi89 so_steadfast eajAgnes rumuneczkaxd your blue eyes smileandsweet14- Kradne dziewczęta
![]() Uwielbiam was perełki Dziękuuję i kradnij kradnij ;D ale wiesz , że sama jesteś cuudowna;*Najpierw trzeba być małym , żeby potem być dużym !
![]() "Potem serca cerujemy jak kieszenie i wmawiamy sobie, że miłości nie ma." zoobojętniał mi już dźwięk przychodzącego sms. Straciłam nadzieje, że kiedykolwiek jeszcze napisze. |
|
|
|
#2497 |
|
Raczkowanie
|
,,Jest pewna fotografia, nasze zdjęcie Na nim ja i Ty, nasze wspólne objęcie Ono na nim trwa wiecznie a my... To tylko wspomnienie, które wylewa tyle łez" ,,Jak kamień na dno rzeki, tak przepadła nasza miłość Serce rozdzielone jakby ktoś je przeciął piłą" ,,Po prostu się skończyło coś co dużo było warte To była miłość, która miała nieść prawdę Tak jak te słowa, czyli "kocham Cię na zawsze" ,Przytulać gdy Ci zimno i uchronić Cię przed deszczem" ,,Czy Cię kocham? Staram się o tym nie myśleć Szukam szczęścia gdzieś, Jak to będzie? - tego nie wiem, idę dalej przed siebie" (Kushin - Fotografia)
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2498 |
|
Raczkowanie
|
Matko, jaka ja nieogarnięta.. już chciałam pisać " to już nowa część?! " -.- muszę się zacząć częściej udzielać, bo się już gubię. ![]() jesteście niesamowite, ale wy o tym wiecie. ![]() Dziś nie umiem nic.
|
#2499 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
nie myśl sobie, że przyjaźń istnieje a w miłości są wyjątki. wcale tak nie jest. przestań się łudzić, że los kiedyś się do Ciebie uśmiechnie brakuje mi: Ciebie, Ciebie, trochę słodyczy, Ciebie, pieniędzy, Ciebie (...) aha, no i Ciebie. lubię czuć się tylko twoja kocham Cię. po prostu, bez pamięci Cię kocham... pobawmy się w kotka i myszkę. co mi zrobisz jak mnie złapiesz ? nie lubię śniegu, ale Ciebie wśród tego białego puchu kocham.
|
|
#2500 | |||
|
Raczkowanie
|
i tak będę robić. dziękuje kochanie . ;*Cytat:
Cytat:
zabieram skarby . ;* Cytat:
''
Wzięła głęboki oddech, jakby chciała Go ponownie do siebie przyciągnąć. Za bardzo tego chcę. Za bardzo pragnę tego spojrzenia, tego uśmiechu. To męczy. Wiem, że nie ucieknę, nie teraz. Wydaje mi się, że to jest silniejsze ode mnie. Spotykam Cię na ulicy i zupełnie nie rozumiem...przecież Ty jesteś normalnym człowiekiem. Tak samo jak ta pani, jak ten pan, co szli kilka metrów za Tobą. Więc dlaczego moje serce. ...dlaczego bije szybciej, dlaczego nie pozwala mi myśleć logicznie? A może to nie wina mojego serca, może to Twoja wina. To Ty tak na mnie działasz. Samą swoją obecnością sprawiasz, że czuję lato w środku zimy. Twoje "dwukropki i gwiazdki". Uwielbiam to. To tak, jakby w zamarznięty przełyk wlać gorącą herbatę, rozumiesz? Skoro wszystko było takie proste, to dlaczego nie można by tak...jeszcze raz? '' Edytowane przez rumuneczkaxd Czas edycji: 2010-12-11 o 08:38 |
|||
|
|
|
#2501 |
|
BAN stały
|
i czekam
opleciona wokół szyi monotonością życia naiwnie wierząc, że będę chociaż przyczyną Twojej bezsenności. |
|
|
|
#2502 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
N samym początku tylko Ty, pózniej my, a teraz wy .. Liczę, że załagodzisz mj ból swoim głosem, uśmiechem .. lecz mogę powrócic tylko do wspomnień gdzie liczyliśmy się tylko my .. Naglę słyszę stukanie do szyby .. patrzę a tma stoisz Ty , żeby mi powiedziec ` dobranoc kochanie ` ` na andrzejki robiełem wróżbę, tzn. na karteczkach napisałem imiona najlepszych dziewczyn i gdy kładłem się spac karteczki włożyłem pod poduszkę, gdy rano wstałem od razu sięgnełem po jedną z tych karteczek a tam znajdowało się twoję imię i nazwisko, wiesz to oznacza że zostaniesz moją wybranką ` .. lecz pewnego dnia przyszła pora na dwa słowa ` kocham Cię ` On po prostu ich nie wypowiedział, a ona sama nie chciała ryzykowac .. wiec pełna nadziei przeżyła najwieksze rozczarowanie życiaEh wiem, że i tak pewnie nikt nie przeczyta, ale chciałam zeby ta historia zaistniała .. moja historia __________ ... a Ty księżniczko ruszaj w świat , przed Tobą całe życie ... ! Edytowane przez no love_no love you Czas edycji: 2010-12-11 o 09:22 |
|
|
|
|
#2503 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, WSZYSTKIE jesteście WSPANIAŁE.
' lato ma dar łączenia par, gdy rzuca czarem w ludzi. Lato smaży nowe piegi na mej twarzy. Siłę w Tobie obudzi! ciepły wietrzyk piask toczy prosto w oczy ' przepraszam, że takie letnie, ale brakuje mi tego ciepła. Roan- letni udar muzyka, to jest coś wspaniałego. Tego nie da się tak po prostu zatańczyć a właściwie pomachać trochę rękoma, to trzeba poczuć wsłuchać się w tekst i nuty, dać się jej ponieść. chce się cofnąć czas i przeżyć to jeszcze raz
|
|
#2504 |
|
Raczkowanie
|
będziemy piękni jak dawniej. będziemy kochać się bardziej Tak się jakoś zdażyło, że walczymy o miłość 'Nie ma w tobie teraz srebra i nie było wcześniej złota'
|
|
#2505 |
|
Zakorzenienie
|
czy pan dodaje coś do swoich oczu, że czuję się od nich uzależniona? przeczesywanie palcami cudzych włosów. dotykanie jak się nie dotyka. pytajniki twoich oczu. wykrzykniki moich dłoni. |
|
|
|
#2506 |
|
Raczkowanie
|
Chyba w Twoim słowniczku zabrakło słów honor, duma i przepraszam.
Ciebie nie ma, ale mam czym oddychać, w końcu został mi jeszcze tlen |
|
|
|
#2507 |
|
Rozeznanie
|
" Ile Twoja stara musiała zjeść śniegu, żeby urodzić takiego bałwana ? " ![]() notice something not permanent, lasting only a moment.. / zauważ coś nie trwałego, trwającego tylko chwilę.. you know, those dreams were realized only by you. / wiesz, te marzenia były by zrealizowane tylko z Tobą. sometimes prefer to smother the hell tension. / czasami wolałabym się udusić z tego cholernego napięcia. nowy użytkownik mego serca. już znam swój cel - wyginięcie frajerów i morderców serc. b r a k w e n y!
|
#2508 |
|
Zadomowienie
|
♥
JESTEM. Nie bić.. Jesteście cudowne. ________________ Jej serce pęczniało z miłości. Odkąd go poznała - widok nieba zachwycał ją codziennie tak samo.. Odkąd odszedł, męczyło ją wszystko.. Oddychanie, stawianie kroków, a nawet uśmiechanie się. Nagle wszystko stało się dla niej tak okropnie trudne i uciążliwe.. Czekała, czekała wytrwale.. Tak lekko dotykały ją dni. Jej tęsknota była tęsknotą planet zmarzniętych, tęskniących do słońca.. A on był słońcem, które pozwalało jej żyć. Znów nadszedł wieczór, na dachach leżał śnieg. Wąskie wieże kościołów nakłuwały nieb i dni tak lekko biegły nie wiadomo gdzie.. Ulecz mój burdel w głowie i w życiu. Śmiesznie w jej ustach brzmiały słowa: 'jestem dorosła.' Poczuła pustkę, gdy okazało się, że nawet pod kołdrą, we własnym łóżku było jej zimno.. Nigdy więcej nie usłyszysz 'kocham', nie usłyszysz jak przez Ciebie szlocham.. Lubiła, kiedy delikatnie muskał po jej kręgosłupie opuszkami palców. Lubiła takie spokojne wieczory przy butelce czerwonego wina i zapachu dymu w powietrzu, dymu z wypalonych papierosów. Zawsze uważała, że palenie papierosów w łóżku, nago było seksowne. Lubiła wieczory w białej pościeli, z drżącymi policzkami i ciałem poruszającym się zgodnie z rytmem w jakim ja dotykał. Lubiła pozostawiać ślady czerwonej szminki na kieliszku i jego nadgarstkach.. Była wszystkim czego potrzebował, czego pragnął.. ♥
|
|
#2509 |
|
Raczkowanie
|
naiwnie__ - dziękuję ;*
`Ich szczęście krótkim było.`
Czy zabijać się, czy szczęście okazywać ? Z każdym dniem więcej bólu i śmierć chcę wzywać. Uśmiech sztuczny, prawdy nie ma, radość zgniła... więcej i więcej krzyczę, z życiem się zżyłam ! mimo Twoich wad, jesteś w każdym calu idealny. Twój uśmiech to najsłodszy narkotyk. Patrzeć na Ciebie to grzech i grzeszyć więcej chcę .
|
#2510 |
|
Raczkowanie
|
smileandsweet14: kradnij, kradnij kochana i dziekuję za zaproszenie
a ja zabieram te: Najpierw trzeba być małym , żeby potem być dużym ! ![]() "Potem serca cerujemy jak kieszenie i wmawiamy sobie, że miłości nie ma." - Wolisz być szczęśliwa czy zakochana ? - A to nie można tego pogodzić ? - Żartujesz sobie ? Niby jak można być szczęśliwym ze złamanym sercem ? Jestem zwykłą dziewczyna, mająca swe pragnienia Nastolatki wszystko robią na przekór. Nie zakładają kurtki, gdy jest zimno. Piją alkohol, gdy nie wolno. Nawet facetów kochają ` nie tych Codziennie dokonujemy ważnych wyborów. Nie wiemy tylko czy są dobre Przedstawienie pt. ' zje.bane życie księżniczki Jednak mimo wszystko potrzebuję kogoś. Bo samotność mnie ogarnia, wplątuje w psychikę, przenika mózg. Ale mniejsza o to Zobaczysz, będzie dobrze - to psychiczne nastawienie, każdemu z nas daje dziś nadzieję Są takie rzeczy, których chciałabym nie widzieć Żyj dla siebie mała, żyj do cholery
|
#2511 |
|
Raczkowanie
|
Marsi89 To dla mnie zaszczyt
Zabrałam co nieco "
Najtrudniej uleczyć się z miłości, która przyszła nagle. Każde twoje słowo, które wypowiadasz analizuję kilkanaście razy, aby zrozumieć jego sens i starać się znaleźć w nim iskierkę optymizmu. Ile razy prosiłam Boga, ile razy modliłam się i łkałam pod kołdrą, tylko po to, by następnego dnia zmagać się z Twoją obojętnością? wszystkim dookoła mówiłam, że obchodzi mnie to, jak zeszłoroczny śnieg. mało osób wiedziało ile znaczyła dla mnie uprzednia zima Odpowiada mi ten stan. Ta nadzieja i stan umysłu. Ten uśmiech na twarzy i śmiech w ustach, a w myślach no cóż czas się przyznać, w myślach siedzisz mi Ty. siedziała w wannie pełnej piany ze słuchawkami w uszach. nuciła pod nosem, że ma wy*ebane, ale w sercu czuła, że jest najsamotniejszą osobą na świecie.. Pech ma muzykalne ucho, i lubi się rytmicznie powtarzać. "
|
|
#2512 |
|
Zadomowienie
|
jasne, że możesz. nie mam nic przeciwko Perełko
![]() miło mi próbę przechodzę codziennie, ale wytrzymuję, chociaż wcale tego nie chcę. z zaciśniętymi zębami po raz kolejny mówię sobie 'nie', a w myślach widze tylko Twoje zdziwione oczy, bo przecież przez te pół roku nie odmówiłam jeszcze ani razu. a teraz znowu mam to dziwne uczucie, coś między złym przeczuciem a świadomością, że zaraz cała taktyka legnie w gruzach i trzeba będze powiedzieć sobie "a nie mówiłam". ale to przecież nic - w końcu wszystko i tak z góry spisane było na straty. tak, wiem - jestem typem kobiety cierpiącej na wieczne analizowanie, wyrzuty sumienia, niekonsekwencję i łatwowierność. patrząc na zegarek chyba również na bezsenność, albo uzależnienie od nocnych rozmów. zastanawiam się tylko co by było, gdybym teraz szepnęła, że chce się w Ciebie wtulić, tak mocno, żeby ubrania same spadły i żebyśmy znaleźli się sam na sam, w zupełnie innym miejscu. nie powinnam, wiem. tylko nie odpowiadaj wulgarnie. wszyscy biegną na złamanie karku, gonią za szczęściem, ze swoimi szalonymi, głodnymi sercami, z nadzieją, że trzepot rzęs rozerwie żyły, roztopi źrenice. nie lepiej stanąć i spokojnie poczekać aż coś się samo stanie? wierzcie mi, sto razy prościej jest oswoić królika, niż złapać. a wtedy i Ty i królik macie z tego więcej korzyści niż strat. w cieniu dziesięciocentymetrowych szpilek, bez grawitacji, bez powszechnego prawa ciążenia, improwizujemy całkiem umiejętnie. kąciki ust rozchylają się do góry, policzki podnoszą, usta zamierają w bezgranicznym uśmiechu, zarażając wszystkich dookoła radością tętniącą w żyłach.
|
|
#2513 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję
Obiecuję, że będę cię kochać w dzień i w nocy, w mrozie i upale i gdy będziesz mnie nienawidził. Otworzyłeś moje serce, a teraz mi mówisz, że zgubiłeś do niego klucz? Tracę kontrolę. Upadam. Ale kiedyś to ty przegrasz wszystko. Zapomnij albo udawaj, że nie znaczył nic. Nienawidzę, choć jeszcze wczoraj kochałam.
|
#2514 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję <3
A w naszych głowach tylko jedna, jedna, jedna perwersyjna przewija się myśl. I ryba wychodzi z kieszeni. Kłapie niemo wargą. Trzeba w końcu złapać oddech. Drzewa szepczą między sobą, drwią z ludzkiej niestałości. Zgubiłam się w tłumie. Dziko drżymy na spokojnym wietrze. |
|
|
|
#2515 |
|
BAN stały
|
xxgroszek07xx zaskoczyłaś mnie
" Jestem taka młoda, a taka martwa co dzień to mocniej, zgadnij co. Ma sumienie, niech się męczy Tajemniczy oksymoron oddechu: dmuchasz na zupę, by ją schłodzić, dmuchasz na dłonie, by je ogrzać. Myślę sobie, że ta zima kiedyś musi minąć. Zazieleni się, urośnie kilka drzew. Twoja nieobecność jest jak tłumy ludzi. Wszędzie jej pełno.
" |
|
|
|
#2516 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2517 |
|
Raczkowanie
|
i_nie_zmienia_sie_nic ojj ciesze się, że zabierasz
** zabieraj ile chcesz ![]() z innej bajki ależ nie ma za co ;D Za jakiekolwiek pochwały na ostatnich stronach serdeczne dzięki ;** Marsi89 jejku ale Ty jesteś cudowna ;D tak siedze i nadrabiam zaległości i normalnie nie moge się naczytać tych Twoich cudności ^^ Już chyba wiem kto jest jedną z moich ulubionych Talenciar na tym forum ^^ **kilka ode mnie ![]() Nie rozumiem tej całej "magii" świąt ;/ cały rok wszyscy na siebie z buzią a jak przyjdzie co do czego to wielki zaciesz ;/ fałszywcy ;// to nie jest miłość to jest obsesja <3 -Czujesz? -Ale co? -Miętee!! ♥ P0d tym uśmiecham mój świat powoli się zapada.. Kolejne pytanie w tłumie tych bez jednoznacznej odpowiedzi.. I kolejna kłótnie. Jak myślisz ile jeszcze przed naszym końcem ich będzie? Już tylko ja jestem i moje marzenia. Nie bój się marzyć. Za marzenia nie skazują na śmierć. Wypłakane oczy, pogryzione usta, poranione serce... Jak myślisz? Czy tak ma wyglądać nasza miłość? I zgubiłam się zwiedzając Atlantydę. "Świat stoi na oszustwie, a życie jest złudzeniem" Pamiętać będę tamten czas, choć ludzi może nie.. Najpiękniejsze chwilę w życiu pamiętasz tylko jak coś widziane przez mgłę, a najgorsze jakby wydarzyły się wczoraj.. Jesteś najpiękniejszą melodią w mojej duszy ! <3 Pamiętać będę tamten czas, choć ludzi może nie..
|
#2518 |
|
Rozeznanie
|
w miłości nawet słowo "zawsze" traci swoje pierwotne znaczenie. jego ręka na zdjęciu na moich obojczykach tak pasowała, że bez niej byłabym niepełna. ludzie są śmieszni, a ich problemy popiep.rzone. odwalcie się. Jestem dziewczyną w pomarańczowych rajstopach, nie znasz ani mnie ani mojego świata, mów mi Lolita. śnieg pada a ja piję kawę. z windowsowym zegarkiem czekamy na ciebie. mogłam usunąć się w cień lub walczyć. mogłam też zachować twarz i udawać obojętną.
Kobietę poznaje się nie po tym co mówi, ale o czym milczy. warszawska studentka prawa. Edytowane przez xxgroszek07xx Czas edycji: 2010-12-11 o 15:22 |
|
|
|
#2519 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki.
dokładnie. 3martyna3 - nareszcie! chcesz mnie zniszczyć,
kawałek po kawałku. ten akurat należy do Ciebie. I remember when I said "I'm nothing without you" /pamiętam, gdy powiedziałam "jestem niczym bez Ciebie" jakoś znajdę sposób, aby zgubić się w Tobie.
|
#2520 |
|
Zadomowienie
|
On.
moja własna metoda na chłoda. lepsza od aromatycznych herbat z miodem, koców podszywanych polarem i rękawiczek z 'prawdziwej' owczej wełny sprzedawanych w hipermarketach po niebywałej promocji. co szalonego, to My. a co, gdybym powiedziała, że na Święta Ciebie chcę? ![]()
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-12-11 o 15:47 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:08.

zabieram 

ale wiesz , że sama jesteś cuudowna;*

Zabrałam co nieco